۹ راهکار برای مشکل تکمیل خودکار پسورد در گوشی اندرویدی

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۶ دقیقه
مشکل تکمیل خودکار پسورد

تکمیل خودکار رمز عبور، یک ویژگی ساده در اندروید است که به شما امکان می‌دهد با یک ضربه در برنامه‌ها و وب سایت‌های مورد علاقه لاگین کنید. این تکمیل خودکار به طور پیش‌فرض روی Google Password Manager تنظیم شده است، اما شما می‌توانید آن را به ۱Password، LastPass یا هر یک از برنامه‌های جانبی مدیریت رمز عبور که ترجیح می‌دهید، تغییر دهید. گاهی ممکن است بنا به دلایل مختلف، تکمیل خودکار رمز عبور با مشکل مواجه شود. در این مقاله به بررسی بهترین روش‌ها برای حل مشکل تکمیل خودکار پسورد پرداخته‌ایم. لازم به ذکر است همیشه می‌توانید به بخش مدیریت رمز عبور خود بروید و جزئیات ورود به سیستم را به صورت دستی وارد کنید. اما این‌کار وقت گیر است. در عوض، می‌توانید از ترفندهای زیر برای حل این مشکل استفاده کنید.

حل مشکل تکمیل خودکار پسورد: استفاده از Google Password Manager

قبل از بررسی راهکارهای پیشرفته‌تر، ابتدا باید مطمئن شوید که Google Password Manager را در اندروید فعال کرده‌اید. این سرویس پیش‌فرض برای ذخیره و همگام‌سازی جزئیات ورود به سیستم در دستگاه‌های شما است. در ادامه مطلب نحوه فعال کردن Google Password Manager در تنظیمات Android آورده شده است.

  • مرحله ۱: setting را در اندروید باز کنید و به Passwords and accounts بروید.
  • مرحله ۲: طبق عکس، گزینه نشان داده شده را فعال کنید.

fix password autofill not working android ۵

این گزینه خدمات Google Password Manager، Google Play و Google Wallet را در تلفن شما فعال می‌کند. از این پس، Android باید پسورد ورود به سیستم را در Google Password Manager ذخیره کند و گزینه‌ای برای تکمیل خودکار پسورد در برنامه‌های مختلف ارائه دهد.

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A14 دو سیم کارت ظرفیت 64 گیگابایت و رم 4 گیگابایت - ویتنام

انتخاب برنامه مناسب برای مدیریت پسورد

مشکل تکمیل خودکار پسورد ۲

Google Password Manager در بهترین حالت گزینه اولیه برای مدیریت پسورد است. برخی از کاربران اندروید از سایر برنامه‌های جانبی مثل ۱Password، LastPass، Dashlane یا Enpass برای مدیریت پسوردها استفاده می‌کنند. اگر جزو این دسته از کاربران اندروید هستید، مطمئن شوید که برنامه مورد نظر را به عنوان پیش فرض در تنظیمات Android انتخاب کنید. برای انتخاب برنامه مورد نظر مراحل زیر را پیش‌رو دارید:

  • مرحله ۱: به بخش Passwords and accounts در بخش Android Settings بروید.
  • مرحله ۲: گزینه Passwords, passkeys and data services را باز کنید.
  • مرحله ۳: روی دکمه کنار مدیریت پسورد ضربه بزنید. یک گزینه پاپ‌آپ باز می‌شود با کلیک روی آن می‌توانید انتخاب خود را قطعی کنید.

fix password autofill not working android ۶

به این ترتیب می‌توانید برنامه مدیریت پسورد خود را به سادگی انتخاب کنید.

انتخاب گزینه ورود صحیح

مشکل تکمیل خودکار پسورد ۳

تکمیل خودکار پسورد تنها زمانی کار می‌کند که از ابتدا یک ورودی صحیح برای مدیریت پسورد ایجاد کرده باشید. بنابراین وقتی بخش ورودی صحیح تعیین نشده باشد، تکمیل خودکار پسورد به مشکل می‌خورد و برای حل آن باید دقت بیشتری داشته باشید. بنابراین وقتی ورودی جدیدی را به صورت دستی اضافه می‌کنید، مطمئن شوید که نام برنامه یا سرویس صحیح را اضافه کرده‌اید. بهتر است از نام مستعار به عنوان ورودی خود در مدیریت رمز عبور استفاده نکنید.

حل مشکل تکمیل خودکار پسورد: غیر فعال کردن توسط برنامه‌نویس

مشکل تکمیل خودکار پسورد ۴

در حالی که اکثر برنامه‌های اندروید از تکمیل خودکار پسورد پشتیبانی می‌کنند، برخی از برنامه‌نویس‌ها به دلایل حفظ حریم خصوصی از این عملکرد صرف نظر می‌کنند. اگر یک برنامه خاص اندروید گزینه‌ای برای تکمیل خودکار جزئیات ورود به سیستم نشان نمی‌دهد، برنامه مدیریت پسورد خود را باز کنید، یک ورودی را جستجو کنید و جزئیات مربوطه را کپی کنید.

خروج از نسخه بتا برنامه

مشکل تکمیل خودکار پسورد ۵

آیا از نسخه بتا یک برنامه استفاده می‌کنید؟ برنامه‌نویسان ممکن است تکمیل خودکار رمز عبور را در برنامه‌های بتا غیرفعال کنند. بنابراین تکمیل خودکار پسورد با مشکل مواجه می‌شود، برای حل این مسئله، باید به گوگل پلی استور و بخش اطلاعات برنامه (app info) بروید. می‌توانید از همان منو از برنامه بتا خارج شوید و منتظر بمانید تا نسخه نهایی در دسترس قرار گیرد.

fix password autofill not working android ۷

پس از نصب نسخه نهایی، تکمیل خودکار پسورد باید همانطور که انتظار می‌رود کار کند.

فعال کردن تکمیل خودکار پسورد در برنامه‌های جانبی

مشکل تکمیل خودکار پسورد ۶

اگر از یک برنامه مدیریت پسورد جانبی استفاده می‌کنید، گزینه تکمیل خودکار را در تنظیمات فعال کنید. دقت کنید مراحل فعال کردن تکمیل خودکار در برنامه‌های جانبی از یک برنامه به برنامه دیگر متفاوت است. در اینجا از ۱Password به عنوان مثال استفاده خواهیم کرد. برنامه‌هایی مانند ۱Password اجازه گرفتن اسکرین شات در اندروید را نمی دهند به همین دلیل این بخش را نمی‌هوانیم با عکس به شما نمایش دهیم و تنها باید از دستورالعمل گفته شده برای ایجاد تغییرات استفاده کنید.

گوشی موبایل شیائومی مدل Redmi Note 12 4G دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 8 گیگابایت - گلوبال
  • مرحله ۱: برنامه ۱Password را در اندروید باز کنید. روی عکس پروفایل خود در بالا ضربه بزنید و راهی setting شوید.
  • مرحله ۲: Autofill را انتخاب کنید.

توقف اجباری و پاک کردن حافظه پنهان در مدیریت رمز عبور

مشکل تکمیل خودکار پسورد ۷

شما می‌توانید از توقف اجباری (force-stop) و پاک‌کردن حافظه پنهان (Clear cache) استفاده کنید تا مشکل تکمیل خودکار پسورد حل شود. به این ترتیب می‌توانید از فرآیند تکمیل خودکار روان لذت ببرید.

  • مرحله ۱: روی یک برنامه مدیریت پسورد ضربه طولانی بزنید و منوی اطلاعات (info menu) را باز کنید. روی Force stop ضربه بزنید.
  • مرحله ۲: به Storage and cache رفته و Clear cache را انتخاب کنید.

fix password autofill not working android ۸

آپدیت برنامه مدیریت پسورد

fix password autofill not working android

یک برنامه مدیریت پسورد قدیمی می‌تواند دلیل اصلی مشکل تکمیل خودکار پسورد شما باشد. برای حل این مشکل شما باید به گوگل پلی استور بروید و برنامه مورد نظر خود را به آخرین نسخه آپدیت کنید.

آپدیت سیستم عامل

fix password autofill not working android

در نهایت اگر هنوز هم با مشکل تکمیل خودکار پسورد مواجه‌اید به عنوان روش دیگر برای حل این مشکل، می‌توانید گوشی اندروید خود را به آخرین نسخه آپدیت و بدون هیچ مشکلی رمزهای عبور را تکمیل کنید.

fix password autofill not working android ۱۰

برای انجام این کار پس از باز کردن Settings به System بروید و با کلیک روی System update آخرین نسخه را نصب کنید.

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A54 5G دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 8 گیگابایت - ویتنام

حل مشکل تکمیل خودکار پسورد: سخن پایانی

fix password autofill not working android ۳

تکمیل پسورد به صورت خودکار، تبدیل به روشی جایگزینی برای وارد کردن پسوردها در بسیاری از برنامه‌ها و سرویس‌های اصلی شده‌ است. در این مقاله ۹ روش برای حل مشکل تکمیل پسورد به صورت خودکار را آموزش دادیم. شما می‌توانید از این پسوردها برای گوگل، مایکروسافت، اپل و سایر سرویس‌های مهم استفاده کنید و بدون مشکل وارد حساب خود شوید. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. خواهشمند است نظرات و تجربیات خود در استفاده از این روش‌ها را با ما و سایر کاربران دیجی‌کالا مگ از طریق کامنت به اشتراک بگذارید.

منبع: guidingtech

سوالات متداول
آیا می‌توان مشکل تکمیل خودکار پسورد را حل کرد؟
بله در این مقاله ۹ روش مختلف برای حل این مشکل آموزش داده شده است.
آیا باید از تکمیل خودکار پسورد استفاده کنیم؟
برای استفاده از این قابلیت اجباری وجود ندارد اما به کمک این روش می‌توانید به سادگی و با یک ضربه در بیشتر سایت‌ها و برنامه‌ها لاگین شوید.


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X