FBI وظیفه ندارد بگوید چگونه آیفون را هک کردند
احتمالا به خاطر دارید که سال گذشته، سازمان FBI از اپل درخواست کرد تا یک iPhone 5c را برای آنها آنلاک کند. با این حال اپل از این موضوع سر باز زد و FBI مجبور شد تا خودش برای شکستن قفل آیفون دست به کار شود. «تیم کوک»، مدیر عامل اپل در آن زمان گفته بود که ساخت یک ابزار برای FBI میتواند اطلاعات شخصی تمام کاربران دستگاههای شرکت آنها را به خطر بیاندازد.
اپل به دنبال این موضوع بوده تا چگونگی شکستن قفل آیفون خود را کشف کند،
سازمان FBI در نهایت از یک شرکت امنیتی دیگر برای شکستن قفل آیفونی که در دست داشت، کمک گرفت و طبق برخی گزارشها، نزدیک به یک میلیون دلار برای این قفل گشایی هزینه کرد. اپل به دنبال این موضوع بوده تا چگونگی شکستن قفل آیفون خود را کشف کند، ولی ظاهرا قرار نیست این اتفاق هیچ وقت روی دهد. سه خبرگذاری Vice News، USA Today و Associated Press با تکیه بر قانون «آزادی اطلاعات» در ایالات متحده از دادگاه درخواست ارایهی اطلاعات شرکت، قیمت و ابزاری که برای هک استفاده شده را کرده بودند. این اطلاعات قرار نیست به آنها داده شود.
قاضی دادگاه ایالت متحده با این درخواست مخالفت کرده و گفته که این اطلاعات، محافظت شده است و امکان ارایهی آن وجود ندارد.
میتوانید در ادامه حکم صادر شده از دادگاه کلمبیا را ببینید.
منبع: Phone Arena
این اطالاعات یک قطره از دریای اطلاعاتیه که FBI از هک کردن و نفوذ به اطلاعات کاربران در دست داره. مگر ممکنه FBI منتظر بمونه دادگاه براش رای صادر کنن؟ شاید خنده دار ترین موضوع برای FBI این باشه که یه دادگاه بخواد حقی ازش ضایع کنه 🙂
روزهای اولی که جان کندی رئیس جمهور امرکیا شد،ازونجایی که کندی با قدرت بی حد ومرز سازمان های اطلاعاتی مشکل داشت و همه نگران بودن بیاد و محدودشون کنه، از Edgar Hoover (رئیس FBI در اون زمان) نظرش رو دربارۀ ریاست جمهوری امریکا پرسیدن. و اون جواب داد: “برام مهم نیست کی به عنوان رئیس جمهور زیر دست کار کنه.”
تنها رئیس FBI ای بود که ۳۶ سال(!!!!) ریاست در همچین جایگاهی رو توی کارنامش داره. و بعد هم با ترور کندی، این منصب رو در دوران ریاست جانسون و نیکسون داشت. تا اینکه بامرگ طبیعی از دنیا رفت!
اونوقت هنوزم میشه ازچیزی به نام دادگاه حرف زد؟ 🙂