فهرست کامل بازی‌های رزیدنت اویل از بدترین تا بهترین

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۲ دقیقه
بهترین بازی های رزیدنت اویل

اوایل دهه‌ی نود میلادی شرکت ژاپنی «کپکام» با بازی‌های محبوبی از جمله «استریت فایتر» و مجموعه‌ی «مِگامن» حسابی معروف شده بود. با حرکت تدریجی صنعت بازی‌های ویدیویی به سمت سه بعدی شدن، این صنعت به طور جدی‌تری به ژانرهای مختلف از جمله ژانر وحشت و بقا (Survival) پرداخت. «شینجی میکامی» در آن زمان بازی‌ساز جوانی بود که با الهام از بازی Alone in the Dark تصمیم گرفت بازی جدیدی با المان‌های ترس و بقا و این‌بار با دوربین سوم‌شخص بسازد. نتیجه‌ی این تلاش‌ها خلق مجموعه بازی‌ شد که اکنون جایگاه ویژه‌ای در صنعت بازی‌های ویدیویی دارد و پرچم‌دار سبک وحشت و بقا در این صنعت است. در این مطلب می‌خواهم بازی‌های این مجموعه را رتبه‌بندی کرده و بهترین بازی‌های رزیدنت اویل را مشخص کنیم.

اگر شما هم از آن دسته افراد کمال‌گرا و به دنبال ایدئال‌ها هستید، باید بگوییم رزیدنت اویل ایدئال و بی‌عیب‌و‌نقص وجود ندارد! اما هر کدام از قسمت‌های این مجموعه به نوعی با نوآوری‌های خود توانسته‌اند در طی نسل‌ها به حیات مجموعه کمک کنند و در صنعت بازی‌های ویدیویی هم تأثیرگذار باشند. البته فراز و فرودهایی هم وجود دارد که ما را بر آن داشت تا قسمت‌های اصلی مجموعه رزیدنت اویل را به ترتیب از بدترین تا بهترین بازی رزیدنت اویل رتبه‌بندی کنیم. تمرکز این مطلب روی بازی‌های منتشر شده برای کنسول‌ها و شماره‌های اصلی مجموعه رزیدنت اویل است.

۱۳. رزیدنت اویل ۶

بازی Resident Evil 6

برای طرفداران مجموعه‌ی رزیدنت اویل، قرار گرفتن قسمت ششم در انتهای لیست تعجبی ندارد. رزیدنت اویل ۶ در سال ۲۰۱۲ منتشر شد و نتوانست به یکی از بازی‌های پرمخاطب و محبوب این سری تبدیل شود. در رزیدنت اویل ۶ گیم‌پلی بازی از ژانر وحشت و بقا دور شد و بیشتر به سبک اکشن کشیده شد. همین مسئله انتقادهای زیاد طرفداران را در پی داشت؛ اما جدا از همه‌ی این‌ها آمار فروش بازی هم‌چنان خوب بود.

اگر بازی رزیدنت اویل ۶ را به دور از تعصب‌ و جدا از مجموعه بررسی کنیم، با یک بازی اکشن با مکانیک‌های مبارزه‌ای قوی و روایت منحصربه‌فرد با ۴ خط داستانی مختلف و البته گرافیک قابل قبول طرف هستیم. همین جنبه‌های مثبت بازی توانستند تا حدودی بازیکن‌ها را سرگرم کنند و آن‌ها را منتظر بازگشت مجموعه‌ی رزیدنت اویل به روزهای اوج خود نگه دارند.

۱۲. رزیدنت اویل زیرو (۰)

مجموعه بازی رزیدنت اویل از همان اولین قسمت ما را با دنیای زامبی‌ها و ویروس‌ عامل آن‌‌ها، اتفاقات راکون‌سیتی و حتی روستاهای آلوده به ویروس قاره آفریقا برد. اما آیا از خودتان پرسیده‌اید که پیش از همه‌ی این وقایع چه اتفاقاتی رخ داده؟ رزیدنت اویل زیرو دقیقا با همین هدف در سال ۲۰۰۲ عرضه شد تا اتفاقات پیش از قسمت اول را نشان دهد و پیش‌درآمدی بر قسمت‌های اول این مجموعه بازی باشد.

رزیدنت اویل زیرو به یادماندنی‌ترین مکان‌های این مجموعه بازی را دارد و با گیم‌پلی نسبتا کوتاه خود در طول بازی شما را سرگرم نگه می‌دارد. اما به عقیده‌ی بسیاری این بازی نمی‌تواند هم‌رده‌ی قسمت‌های کلاسیک رزیدنت اویل باشد. داستان رزیدنت اویل زیرو به سال ۱۹۹۸ و فعالیت‌های شرکت آمبرلا در کشف ویروس تی برمی‌گردد؛ جایی که با آلوده شدن نخستین گروه از قربانیان در کوهستان آرکلی روبرو می‌شویم.

۱۱. رزیدنت اویل ۳ ریمیک

بازی Resident Evil 3 rEMAKE

در مجموعه بازی رزیدنت اویل، ریمیک‌های موفقی از قسمت‌های اصلی وجود دارد. برای طرفداران مجموعه رزیدنت اویل، هیجان روبرو شدن با نمسیس و بازگشت به راکون سیتی و گشت و گذار در آن با ریمیکی از رزیدنت اویل ۳ تکرار می‌شود. اما به نظر می‌رسد کپ‌کام علی‌رغم عرضه‌ی این نسخه‌ی ریمیک، آن طور که باید نتوانست انتظارات طرفداران را برآورده کند.

رزیدنت اویل ۳ ریمیک، اصلا و ابدا بازی بدی در این مجموعه نیست؛ اما به نظر می‌رسد در انجام رسالت خود، که بازسازی قسمت سوم بوده، ضعیف عمل کرده است. بسیاری از محیط‌های بازی و تجربه‌های مهم بازیِ اصلی در این نسخه حذف شده‌‌اند. معما‌های مختلف و گیم‌پلی بازی بسیار کوتاه‌تر از انتظار بازیکن است و با یک تجربه‌ی تقریبا ۵ ساعته از دنیای بازی طرف هستیم.  هم‌چنین داستان بازی، دیگر همان داستان نسخه‌ی کلاسیک نیست و تحریف زیادی در آن وجود دارد. حتی حضور نمسیس در بازی محدود شده و مثل رزیدنت اویل ۳ یک تهدید همیشگی، همراه و غیرقابل پیش‌بینی نیست. همه‌ی این‌ ضعف‌ها البته مانع از تحسین چالش‌برانگیز بودن مبارزات بازی و اتمسفر ترسناک و گرافیک فوق‌العاده‌ی آن نمی‌شود. شاید اگر بازی به جای ریمیک، عنوان دیگری داشت، انتقادات کمتری به آن وارد می‌شد.

۱۰. رزیدنت اویل کد: ورونیکا

بازی Resident Evil Code Veronica

بازی رزیدنت اویل کد: ورونیکا در سال ۲۰۰۰ برای کنسول سگا دریم‌کست عرضه شد. «کد ورونیکا» سومین شماره اصلی از مجموعه‌ی رزیدنت اویل بود و اولین بازی در این مجموعه که برای نسل ششم کنسول‌های خانگی توسعه داده شد. این بازی یک سال بعد از دریم‌کست روی پلی استیشن ۲ هم عرضه شد.

استفاده از پس‌زمینه‌های سه‌بعدی، به جای تصاویر تک‌بعدی مرسومِ بازی‌های قبلی سری رزیدنت اویل، تغییر محسوسی در بازی به وجود آورد. هم‌چنین بازی از لحاظ گرافیک، واکنش‌ها و هوش مصنوعی دشمنان هم پیشرفت چشمگیری نسبت به قسمت‌های قبلی داشت. بعضی المان‌های جدید بازی از جمله دوقلوهای الهام گرفته شده از سینمای هیچکاک در میان شخصیت‌های شرور و به‌یادماندنی بازی بسیار خوب و تاثیرگذار ظاهر شدند. داستان بازی هم سرگرم‌کننده است و ماجراهایی را بعد از اتفاقات رزیدنت اویل ۲ روایت می‌کند. این روایت با موسیقی اپرای گوش‌نواز به خوبی می‌تواند تجربه‌ی خوبی را برای بازیکن رقم بزند.

اما با وجود پیشرفت‌هایی که کد ورونیکا داشت، تغییرات بازی برای همه‌ی طرفداران مجموعه خوشایند نبود. به خصوص اینکه در این قسمت از بازی، ضعف‌های کل مجموعه برجسته‌تر شد. از جمله صداپیشگی نه‌چندان قابل قبول، ضعف در طراحی مرحله‌ها، مبارزه‌های سخت و الگوریتم جستجوی مداوم. با این حال رزیدنت اویل مصمم به ادامه‌ی مسیر خود در رسیدن به جایگاه یکی از محبوب‌ترین مجموعه‌های بازی بود.

۹. رزیدنت اویل ۵

بازی Resident Evil 5

بازی رزیدنت اویل ۵ در سال ۲۰۰۹ عرضه شد. در این قسمت از مجموعه‌ی رزیدنت اویل داستان کریس ردفیلد را دنبال می‌کنیم که همراه با همکارش شوا آلومار به تحقیقات در رابطه با سلاح‌های بیولوژیکی در منطقه‌ای در آفریقا می‌پردازد. کریس در این قسمت با دشمنی قدیمی، آلبرت وسکر مواجه و همینطور در حین تحقیقات متوجه ردپاهایی از جیل ولنتاین در این پرونده می‌شود.

این قسمت از رزیدنت اویل را می‌توان اولین تلاش کپ‌کام برای سوق دادن این مجموعه بازی به حالت چند نفره دانست که البته تا حدودی چاشنی ترس را از آن کم می‌کند. در زمینه‌ی فاصله گرفتن از ژانر ترس و بقا البته نقدهایی هم به رزیدنت اویل ۵ وارد شد. در هر حال، حتی با وجود اینکه بازی کاملا در ژانر ترس و بقا باشد، بازی کردن آن با یک دوست در مودِ چند نفره، به هر حال بار وحشتناک بودن آن را کم می‌کند!

با وجود بهبود کیفیت گرافیکی و رندر تصاویر و هم‌چنین بهبود حرکت‌های بازیکن و دشمنان، ارائه‌ی قابل قبولی را در این قسمت شاهد نبودیم. داستان بازی، اما بسیار مرتبط و متعهد به مجموعه رزیدنت اویل و اتفاقات آن است. همین روایت قوی و محکم، رزیدنت اویل ۵ را به یکی از بهترین بازی‌های اکشن ترسناک تبدیل کرده است.

۸. رزیدنت اویل

بازی Resident Evil

اولین بازی رزیدنت اویل توسط شینجی میکامی خلق شد. این بازی با نام Biohazard در ژاپن عرضه شد. رزیدنت اویل با المان‌هایی از بازی Sweet Home، که از نخستین بازی‌های ژانر وحشت در تاریخ ویدیو گیم است، طراحی و ساخته شد که البته میکامی در طراحی بازی از Alone in the Dark و دوربین ثابت آن هم الهام گرفت. برای عرضه‌ی آن در امریکا، تأمین حقوق معنوی بازی با نام «بایوهَزارد» دشوار بود، چون یک گروه موسیقی و یک بازیِ سیستم عامل داس با این نام قبلا وجود داشتند. بنابراین بازی با عنوان جدید «رزیدنت اویل» در سال ۱۹۹۶ برای اولین بار در غرب برای پلی استیشن منتشر شد.

بازی رزیدنت اویل همان بازی‌ای بود که صنعت گیم مدت‌ها انتظارش را می‌کشید. این بازی به نوعی تعریفی برای ساختارهای ژانر وحشت ارائه کرد و از بازی‌های پیشین در این سبک غنی‌تر و قدرتمندتر بود. در حقیقت شالوده‌ی سبک ترس و بقا در صنعت بازی‌های ویدیویی با این مجموعه بازی و به خصوص با اولین بازی رزیدنت اویل شکل گرفت.

۷. رزیدنت اویل: ویلج (۸: Village)

بازی Resident Evil Village

رزیدنت اویل: ویلیج، محصول ۲۰۲۱، آخرین و جدیدترین بازی از این مجموعه است که بدون شک با ارائه‌ی اتمسفر ترس و بقای فوق‌العاده جای خود را در لیست بهترین بازی‌های رزیدنت اویل باز می‌کند. هرچند ویلیج بسیاری از ایده‌های خود را مدیون قسمت‌های قبلی است، اما این مسئله مانع نوآوری و خلق تجربه‌ای لذت‌بخش برای طرفداران قدیمی و جدید این مجموعه نشده است. به نظر می‌رسد بازی از تاریخچه‌ی خودش آگاه است و می‌تواند بهترین المان‌های خود را برای ما احضار کند.

البته رزیدنت اویل ویلیج که هشتمین قسمت از قسمت‌های اصلی این بازی محسوب می‌شود، توانسته است تعادل خوبی بین وفاداری به ریشه‌ها و مدرنیته ایجاد کند. هم‌چنین گیم‌پلی بازی به خوبی هم المان‌های ترس و بقا را در خود جای داده و هم به جنبه‌ی اکشن و ماجراجویی و گشت و گذار در محیط بازی اهمیت می‌دهد. ویلیج بازی‌ای است که هم برای طرفداران قدیمی رزیدنت اویل و هم برای بازیکن‌هایی که تازه با این مجموعه آشنا می‌شوند، تجربه‌ای لذت‌بخش و به یاد‌ماندنی به همراه دارد.

۶. رزیدنت اویل ۳: نمسیس

بازی Resident Evil 3

رزیدنت اویل: نمسیس سومین قسمت اصلی از مجموعه‌ است که در سال ۱۹۹۹ عرضه شد. با اینکه نسخه‌ی ریمیک بازی نمسیس در سال ۲۰۲۰ هم ساخته شد، اما نتوانست موفقیت نسخه‌ی کلاسیک را داشته باشد. رزیدنت اویل: نمسیس ترسی سورئال و لحظات دلهره‌آوری را با وجود زامبی‌ها از جمله سگ‌ها و حتی عنکبوت‌های زامبی، مهاجم‌ها و خون‌آشام‌ها و به خصوص شخصیت نمسیس برای بازیکن به همراه دارد. اتمسفری که با گرافیک فوق‌العاده و با صداگذاری‌های بسیار خوب، این اثر را به بهترین بازی در میان سه بازی نخست رزیدنت اویل و از بهترین‌های سبک وحشت و بقا تبدیل کرده است.

داستان رزیدنت اویل: نمسیس در همان مکان و زمان قسمت قبلی یعنی رزیدنت اویل ۲ رخ می‌دهد. در این بازی پروتاگونیست داستان، «جیل ولنتاین» در صدد فرار از راکون سیتی است که حالا پس از فعالیت‌های گروه آمبرلا به ویروس تی آلوده شده است.

۵. رزیدنت اویل ۷: بایوهازارد

بهترین نسخه های رزیدنت اویل

در سال ۲۰۱۷ کپ‌کام با بازی رزیدنت اویل ۷ تحت عنوان بایوهازارد بالاخره دوربین اول شخص را وارد این مجموعه بازی کرد. همین تغییر در دوربین بازی به همراه خلق اتمسفر وحشتناک و نورپردازی‌های هنرمندانه، بازی رزیدنت اویل ۷: بایوهازارد را به مراتب ترسناک‌تر و دلهره‌آورتر از قسمت‌های قبل کرد.

نام‌گذاری بازی با عنوان ژاپنی و کلاسیک این مجموعه بازی، یعنی بایوهازارد، اتفاقی نبود و کپ‌کام با این کار به نوعی سعی در جبران اشتباه‌های رزیدنت اویل ۶ و ارائه‌ی تجربه‌ای جدید و ارزشمند از ترس و بقا به مخاطب‌ها داشت. رزیدنت اویل ۷ در انتقال بی‌نظیر حس ترس و وحشت به مخاطب بسیار موفق بود. هم‌چنین معماهای بازی هم طراحی خوبی داشت و به هیچ وجه خسته‌کننده و تکراری نمی‌شود. همه‌ی این‌ها باعث شد ضعف‌های بازی به چشم نیایند و مهم‌تر از آن مجموعه‌ی رزیدنت اویل از سقوط نجات پیدا کند و به حیات خود ادامه دهد. همه‌ی این‌ها باعث شد تا رزیدنت اویل ۷ یکی از بهترین رزیدنت اویل های تاریخ باشد.

۴. رزیدنت اویل ۲

بهترین رزیدنت اویل

رزیدنت اویل ۲ اولین دنباله از این مجموعه بازی و پایه‌گذار بسیاری از اصول این مجموعه است. اصولی از جمله روایت علمی تخیلی، نمای دوربین متنوع در بازی و وجود هیولایی ترسناک که در طول تجربه‌ی بازی به طور مداوم در تعقیب شما خواهد بود. رزیدنت اویل ۲ به کارگردانی «هیدکی کامیا» در سال ۱۹۹۸ عرضه شد و توانست در همان ابتدای عرضه، فروش موفقیت‌آمیز و نمرات عالی از منتقدین دریافت کند.

رزیدنت اویل ۲ به دنباله‌ی موفق و تحسین‌برانگیزی تبدیل شد و کاری کرد که حتی در رزیدنت اویل‌های بعدی هم تکرار نشد. استفاده از مکانیک جدیدی به نام  Zapping System در بازی در زمان خود بسیار خلاقانه بود. با این مکانیک می‌توان هرکدام از دو شخصیت اصلی بازی را انتخاب کرد و سناریوی متفاوتی از داستان بازی را دید. هرچند داستان در صورت انتخاب هرکدام از دو شخصیت اصلی به صورت موازی دنبال می‌‎شود، بازیکن باید هر دو حالت را انتخاب کند تا تجربه‌ی کاملی از بازی به دست آورد. این سیستم منحصر به‌فرد به نوعی امضای اختصاصی دومین قسمت از رزیدنت اویل محسوب می‌شد و حتی نسخه‌ی ریمیک سال ۲۰۱۹ هم نتوانست به خوبی از عهده‌ی این نوع از روایت بربیاید.

۳. رزیدنت اویل ریمیک

بهترین بازی رزیدنت اویل

نسخه‌ی ریمیک از اولین بازی رزیدنت اویل در سال ۲۰۰۲ عرضه شد. شینجی میکامی خالق سری بازی رزیدنت اویل با بازگشت به قسمت اول این مجموعه، نه تنها آن را از لحاظ بصری بهبود بخشید، بلکه محتوای داستانی بیشتری را هم به بازی اضافه و آن را غنی‌تر کرد. بدین ترتیب بازیِ به مراتب ترسناک‌تر و هیجان‌انگیزتری از مجموعه‌ی رزیدنت اویل خلق شد.

سرنوشت «لیزا ترِور» که در این قسمت از بازی می‌بینیم، به تنهایی از غم‌انگیزترین داستان‌ها در ژانر وحشت است. همین غنی شدن داستان بازی و اضافه شدن محتوای بیشتر و تاثیرگذارتر به رزیدنت اویل کلاسیک، این قسمت از بازی را مثال‌زدنی و توصیه‌ی قریب به یقین بیشتر دوست‌داران این مجموعه برای شروع این فرنچایز به دیگران است.

۲. رزیدنت اویل ۲ ریمیک

بهترین نسخه رزیدنت اویل

رزیدنت اویل ۲ با موفقیت‌های خوبی که برای این مجموعه به ارمغان آورد، به نحوی سایه‌اش را روی کل این مجموعه بازی گستراند. حتی اسپین‌آف‌ها، فیلم‌ها و کتاب‌هایی هم از این قسمت الهام گرفتند و به موفقیت دست پیدا کردند. بنابراین ساخت ریمیک رزیدنت اویل ۲ اصلا دور از انتظار نبود. این بازی در سال ۲۰۱۹ عرضه شد.

نسخه‌ی ریمیک رزیدنت اویل ۲ از طرفی بازسازی کاملی از نسخه‌ی کلاسیک و اصلی آن است و از طرفی ویژگی‌های جذاب و امروزیِ آن فراتر از یک بهبود گرافیکی است و همین آن را به یکی از بهترین بازی‌های رزیدنت اویل تبدیل می‌کند. به لطف دوربین روی شانه و نمای سوم شخص، صحنه‌های اکشن و سینماتیک تأثیرگذارتری را در این قسمت شاهدیم. هم‌چنین این اثر در عین وفاداری به ریشه‌هایش، با گیم‌پلی سرگرم‌کننده و روایت جذاب، ما را به شهر زامبی‌زده‌ی راکون‌سیتی می‌برد و فارغ از تجربه‌ی نسخه‌ی کلاسیک بازی، با اتمسفر ترسناک و دلهره‌آور، تجربه‌ای به یادماندنی برایمان رقم می‌زند.

۱. رزیدنت اویل ۴

بهترین بازی رزیدنت اویل

در هر لیستی از رزیدنت اویل، با همه‌ی تفاوت‌ها در رتبه‌بندی بازی‌های این مجموعه، همگی رزیدنت اویل ۴ را در صدر لیست خود قرار می‌دهند. بازی‌ای که نشریه‌ی انگلیسی Edge آن را دومین بازی در لیست بهترین بازی‌های ویدیویی تاریخ آورده است. رزیدنت اویل ۴ به عقیده‌ی بسیاری هنوز هم بهترین بازی رزیدنت اویل است و هنوز هم تنها چند دقیقه‌ی ابتدایی بازی کافی است تا آن را به بازی‌های دیگر برتری دهیم.

از مواردی که دنیای بازی‌های ویدیویی را وام‌دار رزیدنت اویل ۴ می‌کند، زاویه‌ی دوربین آن است. در این بازی دوربین روی شانه‌ی شخصیت اصلی قرار دارد و ما را به مبارزات و محیط بازی نزدیک‌تر می‌کند. بازی‌های سوم شخص زیادی از این زاویه‌ی دوربین تقلید کردند و تأثیر این زاویه‌ی دوربین در دگرگونی ساختارهای سبک شوتر سوم شخص و هم‌چنین ژانر وحشت مشهود است.

رزیدنت اویل ۴ از همان ابتدا شما را وارد دنیایی غیر قابل پیش‌بینی با اتفاقات غافلگیرکننده می‌کند. با پیشرفت در بازی، ابدا هیچ چیز تکراری نمی‌شود. محتوای غنی بازی در هر لحظه ما را در موقعیتی جدید و هیجان‌انگیز قرار می‌دهد. همه‌ی این‌ها با اتمسفر ترسناک بازی تجربه‌ای دلهره‌آور و لذت‌بخش رقم می‌زند و یک گوشه از قلبمان را برای همیشه به رزیدنت اویل ۴ اختصاص می‌دهد. خلق چنین اثری توسط کپ‌کام قطعا حاصل همکاری مناسب‌ترین افراد صنعت گیم در مناسب‌ترین زمان ممکن بوده است و شاید تا سال‌ها چنین اتفاقی تکرار نشود.

منبع: Washington Post

صفحه‌ی اصلی بازی دیجی‌کالا مگ | اخبار بازی، تریلرهای بازی، گیم‌پلی، بررسی بازی، راهنمای خرید کنسول بازی



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۴۷ دیدگاه
  1. کلر ردفیلد

    داداش چرا رزیدنت اویل ۴ بهترین گزینه اس. شما چهار رو به ریمیک ۱ میتونی بفروشی؟
    تجربه واقعای Survival horror مال رزیدنت اویل ریمیک هست. بقیه دست گرمی ان

    1. old

      رزیدنت اویل ۴ ازهمه بهتر بودچابک بودن تکنیکی بودن لیان و ایدا وانگ من شخصا این بازیرو بالای ۲۰۰ بار تمومش کردم وهنوزم بازی میکنمش خیلی ازنسخه ۴ش خاطره دارم عاشق این بازیم

  2. فرشاد

    من یک تا هفت و زیرو و ریمیک یک و دو رو بازی کردم.. اونم با PC که دیگه آخریش که ریمیک دو بود به زور اجرا کرد… برای بقیه باید سیستمم رو کلا عوض کنم .. دقیقا با ترتیب این لیست موافقم .. چهارش از همه بهتر و ریمیک دو دومه..
    من به عشق رزیدنت اویل بیست سال پیش کامپیوتر خریدم.. به عشق این بازی چند بار سیستمم رو ارتقا دادم .. الان که چهل سالمه به عشق این بازی میخوام دوباره سیستمم رو عوض کنم… مادر برد P5Q با سی پی یو DUAL CORE 2.93 GH با هشت گیگ رم و یک کارت گرافیک جی فورس GT 730 تا حالا کارم رو راه انداخته… با این سیستم اونایی که من بازی کردم رو شما هم میتونید بازی کنید .. اگه نشد مشکل نرم افزاریه و با آپدیت و نصب برنامه های کمکی کارتون راه میوفته

  3. alirezA

    کپکام فقط یه چیزی بساز به گرد پای نسخه ۴ برسه.. بالاتر از ۴ ازت توقع نداریم…‌‌.

    تو دنیا شاید من جزو ۱۰۰ نفری باشم که این بازی رو به معنای واقعی شمارش، بیشتر از ۱۰۰ دفعه بازی کرده!! (در مدت حدود ۱۵ سال)
    طوریکه فکر نکنم حتی عاشقای دو آتیشه ی رزیدنت هم، هیچ نسخه‌ ای رو واقعاً بیشتر از ۴۰ بار بازی کرده باشن..!

    اگه بگم تقریباً تمامی دیالوگ های بازی رو حفظم… اگه بگم تمام بازی رو با چاقو رد کردم… اگه بگم بخش های نسبتاً زیادی از بازی رو چشم بسته رد کردم…….
    کسی باورش نمیشه..!

    گیمر نیستم… اما با این بازی بزرگ شدم..

    (پ.ن: سوس ماس…)

    1. فرشاد

      حالا منم نه به اون شدت ولی عشق رزیدنت اویل دارم.. از فیلمهاش و انیمیشن هاش و بازیهاش تا سایتهای طرفداری.. همه رو سر زدم

  4. شایان

    بهترین رزیدنت ایول ها برای من در شماره اول رزیدنت ایول یک:خیلی ها میگن هر چی ایول های جدید تر ساخته میشه قدر نسخه چهار بیشتر دستمون میاد همین نسخه فاز ایول و برد تو…هیچی ولش کن به نظرم نسخه یک تنها نقطه ضعفش دیالوگ هاش بود

    شماره دو ریمیک دو:نه تنها کپی برابر پیش اوریجینالش نبود بلکه با یه سری تغییرات اون اوریجینالش و بهتر کرده بودن به نظرم

    شماره سه هفت بایوهازرد:بسیار بسیار جو سنگینی داشت طوری که برای من میونه ایول ها یه ابهت خاص و متفاوتی داره

    شماره چهار کد ورونیکا

    شماره پنج ایول سه

    شماره شش هشت ویلیج:اکشن داشت ولی حرمت گشت و گذار و محتوا و معماهاش و داشت و بخش خانه بنوینتو(همون عروسک گردون)واقعا خلاقانه طراحی شده بود)

    همین!بقیه رو دوس نداشتم

  5. شایان

    دیدگاهم راجب فرنچایز رزیدنت ایول با تمام

    احترام ایول چهار گیم تاثیر گذار در صنعت ویدئو

    گیمینگ بود ولی به عنوان ترس و بقا مورد منفی

    زیاد داشت(چطور موقعی که سنگ به سمت

    لیان میفته لیان مثل جت مدوه🤔 چطور غول لیان و تو دستاش فشار میده لیان استخوان هاش خورد نمیشه و خیلی راحت با چاقو خودش و نجات میده مراحل جزیرش اصا رزیدنت ایول نبود خودمونم گول نزنیم طرف اومده بود به کارخونه و آنمی ها تو کارخونه ایول هشت ایراد محسوب کرده بود چطور مبارزه باس فایتی جک کراوزر و یا اون مرحله که هلی کوپتر میاد سر وقتمون به رزیدنت ایول باید بخوره اونوقت محیط کارخونه و انمی ها با طراحی های خوف نخوره؟!چطور دشمن با رگبار و اربیجی به سمتمون حمله ور میشه؟!چطور بازی که توش دشمن ها گله گله ای میریزن رو سرت ترسناک هستش

    و آخرین چیزی که مونده بگم این رزیدنت ایول باید ترس و بقاش در الویت اول باشه نه به گفته خالق نسخه چهار یعنی شینجی میکانی در الویت سوم

    چرا؟!چون رزیدنت ایول به نرس و بقا جون بخشیده بود و از همون اول هم از فیلم های مختلف الهام گیری میکرد زامبی ها و امارت اسپنسر هم بر گرفته از فیلم بود اون سنگ که به سمت لیان میفته تو ایول چهار باز برگرفته از یه فیلمی بود که اسمشو یادم رفت بعد اومدن گیر دادن به یکی از باس ها ویلیج که کپی بوده😐😑برید کشکتون و بسابونید

  6. Mohsen

    در سال ۲۰۰۱ فیلمی به نام داگن به کارگردانی استوارت گوردون ساخته شد (با ساکنانی در شهر متروکه شبیه

    به زامبی های رزیدنت اویل ۴)

    که روایتی قدیمی از افسانه ای ترسناک در اسپانیا را در دل خود دارد از تبدیل انسانهایی به موجودات نیمی

    انسان و نیمی دیگر موجودات خطرناک دریایی حکایت دارد….

    نکته جالب اینکه هیولاهای بازی رزیدنت و زامبی های روستاهای اسپانیا شباهت زیادی به این فیلم دارند

    و نوعی خلاقیت در این نسخه از رزیدنت اویل وجود دارد که انصافا در نسخه های دیگر کمتر به چشم

    میخورد…..جدا از بحث گرافیک که مسلما نسخه های بهتری وجود دارد …… اما جذابیت و داستان خیر

    ….. اگر اشتباه نکنم در دموهای پایان بازی (عوامل ساخت و تولید بازی) تصاویری از افسانه شبیه فیلم

    داگن نمایش داده میشود!

  7. Nfs3forever

    رده بندی در حد فاجعه بود ، مزخرف به تمام معنا و به طور عجیبی نزدیک به رده بندی gamespot ! ( گیم اسپات فلان فلان شده همیشه یکی از دلایل کاهش کیفیت و افول بازیهای ویدئویی بوده )
    اگه به لحاظ ترسناکی رتبه بندی کنیم بی هیچ شک و شبهه ای رزیدنت ایول ریمیک ۲۰۰۲ ترسناک ترین نسخه هستش و بعد از اون رزیدنت ایول ۳ نمسیس ۱۹۹۹ که البته بازی فاجعه ای مثل outlast 2 و یا ۲ نسخه عالی سایلنت هیل ( ۱ و ۲ ) و سایرن بلادکرز درنظر بگیریم حتی ترسناکتر هستند اما ….
    اما اگر جذابیت، لذت و تجربه ناب و منحصر بفرد و هویت خاص این مجموعه بی نظیرو در نظر بگیریم رزیدنت ایول ۲ اصلی ۱۹۹۸ و رزیدنت ایول ۶ بهترین نسخه ها هستند در حالت کلی هشت نسخه برتر :
    ۱ رزیدنت ایول ۲ ۱۹۹۸
    ۲ رزیدنت ایول ۶
    ۳ رزیدنت ایول ۵
    ۴ رزیدنت ایول ۴
    ۵ رزیدنت ایول ۲ ریمیک
    ۶ رزیدنت ایول ۳ نمسیس ۱۹۹۹
    ۷ رزیدنت ایول کد ورونیکا
    ۸ رزیدنت ایول ریمیک ۲۰۰۲

  8. AMIR

    رزیدنت اویل ۶ گیم خوبیه
    ولی رزیدنت اویل خوبی نبود
    و کد ورونیکا و ۰ باید بالا تر از ۵ قرار میگرفتن
    رزیدنت اویل چهارم ک هیچی دگ 😐 ب اندازه تاره موهام تمومش کردم

  9. AMIR

    اینو

  10. محمد

    رزیدنت ۴ فوق العاده س! هنوزم بعد ۱۵ سال تو سن ۳۱ سالگی محبوب ترین بازیمه! یادش بخیر! اگر بگم بالای ۵۰ بار با خطهای داستانی مختلف، اکسترا، درجه سختیهای مختلف بازی رو تموم کردم اغراق نکردم. امیدوارم با ریمیکش به خاطراتم گند نزنن. به عنوان یه گیمر که از سن ۷ سالگی دارم با کنسولها و سیستم های مختلف بازی میکنم و همه نسخه های رزیدنت رو تجربه کردم، پیشنهاد میکنم حتما چندین بار نسخه ۴ رو تجربه ش کنید تا به نبوغ کارگردانش پی ببرید. تقریبا با لیست موافقم ولی کد ورونیکا میتونست رتبه ش بهتر باشه.

    1. Milad

      واقعا همین طو ۱۰۰ بار تمومش کردم ولی تکراری نشد هر بار بیشتر لذت بردم

  11. مرتضی

    به عنوان کسی که شقیقه هاش رو توی گیم سفید کرده میگم، تمام مصیبت ما از بازی رزیدنت ایول ۴ شد. این بازی، عنوان رزیدنت ایول رو به گند کشید و ماهیت بازی رو به کل عوض کرد

    1. ردوکس

      حتی خود کپکام اظهار کرد که ایول ۴ بهترین نسخه این فرانچایز بود
      از بزرگان گیم تا ساده ترین گیمز ها این بازی فوق العاده میدونن
      اونوقت شما که ادعا میکنی شقیقت توی گیم سفید شده این بازی رو اینطوری نقد میکنی؟
      جمع نبند و نگو مصیبت ما.

    2. Armin

      به عنوان کسی که تقریبا همه بازی هارو بازی کرده میگم
      این واقعا نیاز بود در غیر این صورت افت شدید در فروش و طرفداران پیدا می کرد و احتمال زیاد ادامه فرانچایز منسوخ می شد

  12. mani

    فقط ۲ و ۳

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما