SEC از توییتر خواسته تا اطلاعات کاملی از نحوه محاسبه حسابهای جعلی ارائه دهد
کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده امریکا (SEC) از توییتر خواسته تا اطلاعات کاملتر و دقیقتری از نحوهی محاسبهی حسابهای جعلی و اسپم ارائه دهد.
طبق اسنادی که روز گذشته منتشر شده، ظاهرا کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده آمریکا (SEC) در ماه ژوئن امسال از توییتر درخواست کرده تا چگونگی محاسبهی تعداد حسابهای جعلی یا اسپم خود را شرح دهد. این همان موضوعی است که ایلان ماسک به خاطرش از خرید توییتر صرف نظر کرده چرا که اعتقاد دارد معیار توییتر برای تشخیص جعلی یا حقیقی بودن یک حساب کاربری دقت بالایی ندارد. البته توییتر همان ادعاهایی را که در پاسخ به ابراز نگرانی ایلان ماسک مطرح کرده بود، به SEC هم ارائه داده است.
به گزارش وبسایت بلومبرگ، ظاهرا SEC ادعایی را که توییتر چند وقت پیش در رابطه با تعداد حسابهای بات و جعلی خود منتشر کرده بود هدف قرار داده و از شرکت خواسته تا جزئیات بیشتری را در این رابطه منتشر کند. اگر به خاطر داشته باشید، توییتر مدعی شده بود کمتر از ۵٪ از کل کاربرانش را حسابهای جعلی و باتها تشکیل میدهند. ایلان ماسک به این گفتهها باور نداشته و ندارد و SEC هم درست چند هفته بعد از ابراز نگرانی مدیرعامل تسلا در این رابطه، خواهان توضیحات بیشتر شده است.
کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا در درخواست خود به توییتر برای شفافسازی پیرامون این مسأله نوشت:
ما به برآورد شما توجه میکنیم که میانگین تعداد حسابهای اسپم یا جعلی در طول سال مالی ۲۰۲۱ همچنان کمتر از ۵٪ کل کاربران را تشکیل میدهد. لطفاً تا جایی که امکان دارد، توضیحات بیشتری پیرامون روشی که بر اساس آن، این آمار و ارقام را محاسبه کردهاید، ارائه دهید.
توییتر اما ظاهرا در همان ماه ژوئن به این درخواست کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا پاسخ داده و گفته که به اندازهی کافی، اطلاعات مورد نیاز راجع به روش محاسبهی حسابهای اسپم و جعلی را فاش کرده است. طبق گفتههای توییتر، این شبکهی اجتماعی ظاهرا به صورت تصادفی، هر سه ماه و به مدت چندین سال، هزاران حساب کاربری را بازبینی کرده تا متوجه شود آیا جعلی یا اسپم هستند یا خیر.
هنوز مشخص نیست آیا این توضیحات که چیز جدیدی هم در آنها دیده نمیشود، برای کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا قانع کننده بوده یا خیر. البته این سازمان اعلام کرده که بررسیهایش به پایان رسیده اما نتیجهی خاصی را منتشر نکرده است؛ SEC فقط در آخرین بیانیهی خود پیرامون این موضوع گفت: «شرکت و تیم مدیریتی آن مسئول صحت اطلاعات فاش شده هستند».
لازم به ذکر است در تاریخ ۲۵ مهر قرار است دادگاه بین ایلان ماسک و توییتر برگزار شود. اخیرا هم شنیدهایم که تیم حقوقی ایلان ماسک درخواست کرده تا جک دورسی، مدیرعامل سابق توییتر هم برای شهادت در دادگاه حضور پیدا کند.
- ایلان ماسک مدیرعامل توییتر را به مناظره در مورد اکانتهای جعلی دعوت کرد
- ایلان ماسک سرمایهگذاری در شرکت رقیب خود را بررسی میکند
- رئیس سابق امنیت توییتر این پلتفرم را تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا خواند
منبع: The Verge