بهترین وسایل گرمایشی برقی برای استفاده در زمستان و روزهای خنک بهار
امسال زمستان همه را غافلگیر کرد. بارش برف بیسابقه در اکثر شهرها و تودههای هوای سرد یک زمستان تمام عیار ساختند. به قول قدیمیها امسال زمستانی شبیه به زمستانهای قدیم داریم. همه میدانیم که در هوای سرد فشار گاز داخل لولهها هم کم میشود. علت آن افزایش مصرف گاز برای گرم کردن خانه و محل کار است. پس بهتر است به فکر یک روش گرمایشی دیگر، مثل استفاده از وسایل گرمایشی برقی، باشیم تا هم فشار کمتری به شبکهی گاز وارد کنیم و هم نگران قطعی و سرد ماندن خانه نباشیم.
از طرف دیگر وقتی به بهار میرسیم معمولا تا اواخر فروردین همهی شهرها هنوز هوای خنک را تجربه میکنند و بعضی از شهرها تا اواخر اردیبهشت هم هوای خنک دارند. درست است که خنکی هوای بهار باعث ایجاد احساس سرما در بدن میشود، اما آنقدرها هم سرد نیست که بخواهید یک بخاری بزرگ را روشن کنید. پس یک وسیلهی گرمایشی کوچک و ساده که گرمایی ملایم تولید کند و به راحتی هم خاموش و روشن شود، برای این هوا مناسب است.
راه حل هر دو موقعیت در استفاده از وسایل گرمایشی برقی است. این وسایل با تولید گرمای ملایم میتوانند فضای اتاق را به راحتی گرم کنند. اگر درجهی حرارت را کم کنید میتوانید فقط محدودهای کوچک را گرم کنید و مثلا در بهار فقط پاهایتان را با یک شوفاژ برقی سیار کوچک از سرد شدن نجات دهید. قبلا در دیجیکالا مگ انواع وسایل گرمایشی برقی را معرفی کردهایم اما در این مطلب میخواهیم دربارهی هر کدام یک توضیح مختصر بدهیم تا آنها را در کنار هم و با هم مقایسه کنید و بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.
بخاری برقی
بخاری برقی سادهترین وسیلهی گرمایشی برقی است که از قدیم با آن آشنا هستیم. بخاریهای المنتی کوچکی که به محض روشن شدن گرمای زیادی را در محیط پخش میکنند. البته این روزها بخاریهای برقی شکل و شمایل متفاوتی پیدا کردهاند و علاوه بر مدل المنتی قدیمی، مدلهای فن دار، پنکهای و همچنین مدلهایی شبیه به بخاری گازی پیدا کردهاند. در لینک زیر میتوانید با انواع بخاری برقی، نکات مهم هنگام خرید و همچنین بهترین بخاری برقیهای بازار آشنا شوید.
شوفاژ برقی
شوفاژ یا رادیاتور برقی یکی دیگر از وسایل گرمایشی برقی است که در هر مکانی میتوانید از آن استفاده کنید. رادیاتور برقی دو نوع ثابت و متحرک دارد. مدل ثابت مثل رادیاتورهای قدیمی که با جریان آب کار میکنند روی دیوار نصب میشوند و با اتصال به جریان برق، کار گرمادهی را انجام میدهند. نوع متحرک هم ظاهری شبیه به همان رادیاتورهای قدیمی دارد اما با این تفاوت که قابلیت جابهجایی در خانه را دارد و هرجایی که یک پریز برق وجود داشته باشد، میتوانید آن را روشن کنید. در لینک زیر میتوانید با انواع شوفاژ برقی، بهترین شوفاژهای برقی بازار و روش انتخاب بهترین رادیاتور برقی آشنا شوید.
تشک و پتوی برقی
شاید بتوان گفت راحتترین وسیله گرمایشی برقی همین پتوهای برقی هستند. شما میتوانید آنها را در کیف و کولهتان بگذارید و با خود به سفر ببرید. به راحتی روی مبل پهن کنید تا یک صندلی گرم داشته باشید. زیر تشک نوزاد در تخت و گهوارهاش بگذارید یا در زمان خواب آن را زیر پتویتان روشن کنید. این وسیلهی گرمایشی برقی میتواند بهترین دوست افرادی باشد که همیشه در زمستان پاهایشان سرد است.
یک محصول گرمایشی برقی دیگر هم به نام تشک برقی وجود دارد که ناگفته از نامش پیداست که چه کاربردی دارد. استفاده از آن شبیه به پتوی برقی است فقط کمی نرمتر و ضخیمتر است. اگر میخواهید با انواع تشک و پتوی برقری آشنا شوید و ببینید کدام محصولات در بازار پرطرفدارتر بودهاند حتما روی لینک زیر بزنید و مطلب را کامل بخوانید.
نگران قبض برق نباشید
یک روش ساده و دوستدار محیط زیست برای تولید برق، استفاده از باطری خورشیدی است. با نصب چند پنل خورشیدی روی پشتبام یا دیوار بیرونی، به سمتی که نور بیشتری میگیرد، میتوانید تمام برق مورد نیاز برای استفاده از وسایل گرمایشی برقی و حتی تمام وسایل برقی خانه را تامین کنید. با یک بار هزینه برای نصب این پنلها میتوانید تا آخر عمر از برق رایگان استفاده کرده و نگران هزینههای سنگین قبض نباشید. همچنین با جایگزین کردن انرژی برق پاک با سوختهای فسیلی، مثل گاز، میتوانید قدم مثبتی هم در مسیر حفاظت از محیط زیست و دوستی با زمین بردارید.
مرور کلی
حتی اگر عاشق زمستان و سرما هم باشید دوست دارید در خانهای گرم بنشینید و پاهایتان را به بخاری یا شوفاژ بچسبانید. وسایل گرمایشی برقی، به دلیل استفاده از المنتهای قوی، میتوانند به سرعت گرمای لازم برای فراری دادن سرمایی که در بدنتان نفوذ کرده است را تولید میکنند. اگر میخواهید از دل این زمستان سرد و پر برف تا آخرین روز خنک بهاری، خیالتان از گرمای خانه راحت باشد بهتر است یکی دو وسیلهی گرمایشی برقی بخرید.