راهنمای خرید پنکه؛ انواع، نکات مهم خرید و پرفروش‌ها

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۵ دقیقه
6 نکته‌ی کلیدی که قبل از خرید انواع پنکه باید بدانید!

پنکه وسیله‌ای ساده با مصرف کم انرژی است، که از بابت جابه‌جایی و راحتی در کاربری جزو گزینه‌های محبوب ما ایرانی‌ها در اواسط فصل بهار یا اوایل پاییز است. پنکه‌ها از جمله لوازمی هستند که در طرح‌های متنوعی از رومیزی گرفته تا ایستاده را شامل می‌شوند، حتی در مواردی امکان ایجاد باد مرطوب هم دارند. اما آیا برای خرید این سیستم ساده هم باید نکاتی را در نظر داشت؟ مسلما بله! برای آشنایی با نکات و جزئیاتی مهم در خرید این محصول تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا علاوه بر آگاهی از لم‌های خرید، پرفروش‌ترین پنکه‌های بازار را هم بشناسید.

انواع پنکه‌های خانگی و مزایا و معایب آن‌ها

همانطور که در مقدمه هم اشاره شد، شناخت دقیق انواع پنکه‌های خانگی و صنعتی می‌تواند به خرید رضایت‌بخش شما کمک کند. بنابراین در ابتدا به معرفی انواع پنکه و مزایا و معایب هر یک می‌پردازیم.

۱. پنکه‌های سقفی (Ceiling Fans)

راهنمای خرید پنکه ایستاده

به طور کلی پنکه‌های سقفی این قابلیت را ندارند که دمای اتاق را کاهش دهند، اما گردش هوایی که ایجاد می‌کنند می‌تواند تا حد معقولی احساس خنکی ایجاد کند. پنکه‌های سقفی یک راه آسان و فوری برای ایجاد احساس خنکی در یک اتاق خیلی‌گرم یا خیلی سرد است.

جالب است بدانید که شما می‌توانید از پنکه‌های سقفی در زمستان، برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی استفاده کنید. درواقع کافیست که پنکه را روی سرعت کم قرار دهید و کلید چرخش معکوس را برای حرکت جریان هوا به سمت بالا تنظیم کنید. در چنین حالتی، هوای گرم که به طور طبیعی تمایل به بالا رفتن دارد، در اتاق به گردش در می‌آید.

به یاد داشته باشید که استفاده از پنکه سقفی بدون تنظیمات ترموستات تنها هزینه‌ی انرژی را افزایش می‌دهد.

اگر تهویه‌ی مطبوع در اتاق دارید، می‌توانید ترموستات خود را چند درجه بالاتر قرار دهید و برای صرفه‌جویی در هزینه‌های خود، از پنکه سقفی استفاده کنید. فقط مطمئن شوید که وقتی کسی در اتاق نیست، آن را خاموش کنید تا انرژی هدر نرود. به یاد داشته باشید، استفاده از پنکه سقفی بدون تنظیمات ترموستات تنها هزینه انرژی را افزایش می‌دهد. در کنار این مزایا لازم به تاکید است که برخی از پنکه‌های سقفی پر سر و صدا هستند؛ اگرچه مدل‌های گران‌تر معمولاً کم‌صداتر هستند. همچنین احتمال این وجود دارد که صدای دستگاه با گذشت زمان افزایش یابد!

اگر قصد خرید این نوع از محصولات را دارید بهتر است که پنکه‌های DC را انتخاب کنید، زیرا معمولاً کم‌صداتر هستند و از موتورهای کوچک‌تر و کارآمدتری استفاده می‌کنند. البته جدا از بحث صدای موتور، زمانی که تیغه‌ها در هوا حرکت می‌کنند، باید انتظار شنیدن صدای باد را داشته باشید.

تمیز نگه داشتن این دسته از محصولات، هم می‌تواند چالش‌برانگیز باشد، به‌ویژه اگر روی سقف‌هایی بلند نصب شده باشند! از آنجایی که این نوع از پنکه‌ها هوا را به حرکت در می‌آورند، تیغه‌ها و محفظه‌ی موتور آن‌ها سریع‌تر از چراغ‌های ثابت، گردوخاک و آلودگی را جمع می‌کند و باید مرتبا تمیز شوند.

۲. پنکه‌های پنجره‌ای (Window Fans)

انواع پنکه‌های خانگی و مزایا و معایب آن‌ها

پنکه‌های پنجره‌ای بسته به سمتی که قرار می‌گیرند، اتاق شما را با کشیدن هوای خنکِ بیرون به داخل یا بیرون راندن هوای گرم خنک می‌کنند. درواقع این نوع از سیستم‌ها بهترین عملکرد را در زمان روبه‌رویی با باد غالب ارائه می‌کنند. به طور کلی با قرار دادن دو پنکه‌ی پنجره‌ای که یکی در حال دمیدن و دیگری بیرون راندن هوا باشد (در پنجره‌های طرف مقابل یک اتاق)، می‌توانید تهویه‌ی عبوری (cross-ventilation) ایجاد کنید که به حرکت بهتر هوا و ایجاد احساس خنکی بیشتر کمک می‌کند.

۳. پنکه‌های قابل حمل (Portable Fans)

در اتاق‌هایی که امکان قرار دادن پنکه در پنجره‌ها امکان‌پذیر نیست، مدل‌های قابل حمل، رومیزی و پنکه‌های ایستاده می‌توانند کاربردی باشند. به طور کلی این سری از پنکه‌ها قابلیت‌های متعددی از جمله تنظیم سرعت‌های مختلف، تنظیم ارتفاع و نوسان و انعطاف‌پذیری در هدایت جریان هوا را دارند.

در حالت کلی مزایای این مدل‌های محبوب و پرفروش شامل اندازه‌ی کوچک و سبک می‌شود. علاوه بر این، برخی از پنکه‌های قابل حمل را می‌توان به عنوان شارژر پشتیبان یا پاور بانک برای تلفن‌های همراه هم استفاده کرد. پنکه‌های قابل حمل در اشکال و اندازه‌های مختلف در بازار وجود دارند، که شامل مدل‌های باتری‌خور و گزینه‌های قابل حمل با دست می‌شود.

تعمیر و نگهداری پنکه‌ها را می‌توان با بازکردن اجزای آن و سپس تمیز کردن پره‌ها انجام داد، با این حال، برای مدل‌های قابل حمل، عملیات باز کردن اجزا زمان‌بر و کمی پیچیده است. به یاد داشته باشید که با این وجود باید به صورت دوره‌ای پره‌ها را تمیز کنید، زیرا تجمع گرد و غبار روی پره‌های پنکه باعث می‌شود که پره‌ها نامتعادل شوند به طوری که هنگام استفاده از دستگاه صدایی نه‌چندان خوشایند ایجاد می‌کنند.

پنکه‌های قابل‌حمل یا رومیزی، موتور چندان قدرتمندی ندارند، بنابراین هوای تولیدی توسط آن‌ها چندان خنک نیست!

پنکه‌های قابل‌حمل جندان بادوام نیستند، بنابراین وقتی خراب می‌شوند، بهتر است به فکر خرید دستگاهی جدید باشید. همچنین موتور چندان قدرتمندی هم ندارند! همین مساله هم باعث می‌شود که هوای تولیدی، خیلی خنک نباشد. علاوه بر این، توجه داشته باشید که اندازه‌ی پروانه‌ها بر قدرت گردش هوا، تأثیر می گذارد، بنابراین مدل‌های پروانه بلند گزینه‌هایی معقول‌تر برای خرید هستند.

۴. پنکه‌های مه‌پاش (Misting Fans)

پنکه‌های مه‌پاش بر اساس اصل تبخیر آب کار می‌کنند و هنگامی که آن را روشن می‌کنید، پنکه آب تمیز را از مخزن به بالای دستگاه پمپ می‌کند و آب با فشار بالا از طریق نازل‌های طراحی شده به بیرون پرتاب می‌شود. درواقع پنکه‌های مه پاش می‌توانند جریان هوا را همراه با رطوبت برای تجربه‌ی خنکی بهتر به کاربران هدیه کند.

ظرفیت خنک‌کنندگی پنکه‌های مه‌پاش بالاست، به طوری که به طور معمول با روشن کردن آن، دما پس از مدت کوتاهی به ۳ تا ۵ درجه سانتی‌گراد کاهش می‌یابد. همچنین میزان مصرف برق آن ¼ مصرف انرژی در کولر گازی است. قیمت این سیستم‌ها هم بسیار کمتر از هزینه‌ی خرید، نصب و نگهداری کولر گازی است. بنابراین بسیاری از مردم ترجیح می‌دهند که در مواقع نیاز به جای کولر گازی، پنکه‌ی مه‌پاش بخرند.

به طور اجمالی مزایای این نوع پنکه‌ها به شرح زیر است:

  • ظرفیت خنک‌سازی بالا (۳ تا ۵ درجه سانتی‌گراد کاهش دما)
  • مصرف کم‌تر انرژی و قیمت پایین‌تر نسبت به کولرهای گازی
  • ایجاد تعادل رطوبت در اتاق‌ها و اعمال شادابی برای گیاهان آپارتمانی
  • مجهز به حالت دافع پشه و حشرات

معایب:

  • سرعت سرمایش این پنکه‌ها به اندازه‌ی کولر گازی نیست.
  • با توجه به طراحی پنکه، مدل‌های مه پاش دارای دامنه‌ی خنک‌سازی تا زاویه‌ی ۱۸۰ درجه هستند که تا حدودی محدودتر از کولر‌های آبی و گازی است.

۵. پنکه‌های برجی (Tower Fans)

بهترین مارک پنکه تمام استیل

مکانیزم حرکت هوا در پنکه‌های برجی به شکل استوانه‌ای است و باعث صرفه‌جویی در فضای اتاق می‌شود، اما به اندازه‌ی سایر مدل‌ها جریان هوا را به اندازه‌ی کافی به گردش نمی‌اندازد. به طور کلی پنکه‌های برجی اغلب دارای کنترل از راه دور، سرعت‌های متغیر و گزینه‌های مختلف نوسان و گردش هستند.

۶ نکته‌ی کلیدی که قبل از خرید انواع پنکه باید بدانید!

در این بخش از این نوشتار به سراغ چند فاکتور مهم قبل از خرید انواع پنکه می‌رویم که این موارد به شرح زیر است:

۱. اهمیت توجه به تناسب بین اندازه‌ی پنکه و اتاق

اگر به فروشگاه لوازم خانگی مراجعه کنید، متوجه می‌شوید که پنکه‌ها در اشکال و اندازه‌های متنوعی وجود دارد. بنابراین باید به یاد داشته باشید که اندازه پنکه‌ای که انتخاب می‌کنید تا حد زیادی به اندازه اتاقی که در آن قرار می‌گیرد، بستگی دارد. به عنوان مثال، یک پنکه‌ی ایستاده ممکن است، گزینه خوبی برای اتاق‌های بزرگ باشد، چراکه می‌تواند هوا را در محدوده‌ی گسترده‌تری به گردش درآورند، اما شاید انتخاب مناسبی برای اتاق‌های کوچک‌تر نباشد، زیرا فضای اتاق را اشغال می‌کند.

۲. پنکه‌ای سبک و قابل‌حمل را خریداری کنید!

اگر قصد دارید هر چند وقت یک‌بار پنکه را به در بخش‌های مختلف خانه جابه‌جا کنید یا مستاجر هستید، قابلیت حمل راحت، فاکتوری است که می‌تواند خرید شما را در آینده رضایت‌بخش کند. مدل‌های بزرگ‌تر و حجیم‌تر در مقایسه با دستگاه‌های کوچک‌تر، می‌توانند حمل را سخت‌تر کنند.

۳. توجه به وجود کودکان و حیوانات خانگی برای خرید پنکه بااهمیت است

پرفروش ترین پنکه

کسانی که کودک خردسال یا حیوانات خانگی (یا هر دو) را در خانه دارند، می‌دانند که همیشه با دویدن در اطراف اتاق و پنکه روبه‌رو هستند. در چنین شرایطی بهتر است که به سراغ مدلی بروید که با وجود محافظ مستحکم روی بدنه و پره‌ها، در برابر کودکان یا حیوانات خانگی که دائماً در حال حرکت هستند، ایمن‌تر باشد.

اگر کودک یا حیوان‌خانگی در خانه دارید، بهتر است از پنکه‌های پنجره‌ای یا رومیزی استفاده کنید. مدل‌های ایستاده به دلیل عدم استحکام پایه، چندان توصیه نمی‌شوند.

به عنوان مثال، در حالی که پنکه‌های ایستاده گزینه‌هایی رایج در بین خریداران هستند، اما فضای خالی زیادی بین سیم‌های محافظ پره‌های آن وجود دارد که ممکن است عاملی برای این مساله باشد که انگشتان و سایر اشیاء کوچک کودک به راحتی در پره‌ها گیر کند. از طرفی پایه‌ی این مدل‌ها اغلب چندان مستحکم نیست، بنابراین شاید گزینه‌های پنجره‌ای یا رومیزی مدل‌هایی کاراتر برای این دسته از افراد باشد.

۳. بررسی صدای پنکه

اگر برای اتاق کودک خود نیاز به پنکه نیاز دارید، بهتر است به فکر مدلی باشید که کمترین میزان صدا را تولید می‌کند. چراکه احتمالا علاقه‌ای ندارید صدای پنکه کودکی را که به سختی خوابانده‌اید، بیدار کند. برای این کار بهتر است در صورت امکان، آن را در فروشگاه امتحان کنید تا بتوانید آگاهانه تصمیم بگیرید، اما اگر قصد خرید آنلاین دارید احتمالا نگاهی به بخش معرفی پرفروش‌ترین پنکه‌ها در این نوشته برای شما بسیار مفید باشد.

۴. توجه به عملکرد و میزان گردش هوا

همانطور که می‌دانید همه‌ی پنکه‌ها عملکرد یکسانی ندارند، چراکه برخی از مدل‌ها تنها قابلیت چرخش به راست و چپ را دارند. در حالی که برخی دیگر می‌توانند به سمت بالا و پایین و چپ و راست بچرخند تا جریان هوای بهتری را در اتاق ایجاد کنند. از طرفی برخی را می‌توان ساعت‌ها روشن نگه داشت در حالی که برخی پس از مدت کوتاهی داغ می‌شوند و نیاز به استراحت دارند.

البته لازم به ذکر است که عوامل زیادی بر کارایی و عملکرد هر نوع پنکه‌ای تأثیرگذار است که مهم‌ترین آن‌ها راندمان موتور، سرعت چرخش پره‌ها، نوع طراحی محفظه، فاصله بین پره‌ها و پوشش محافظ آن و شکل پره‌ها است. بنابراین در زمان خرید به این فاکتورها توجه داشته باشید و متناسب با نیاز خود خرید کنید.

۵. ماندگاری و استحکام پنکه مهم‌تر از شکل ظاهری آن است!

فقط به این دلیل که یک پنکه زیبا و شیک به نظر می‌رسد، نباید آن را بخرید. زیرا ساختار و طراحی مستحکم در خرید پنکه به‌ویژه مدل‌های ایستاده حرف اول را می‌زند.

۶. راحتی در تمیز کردن پنکه

تمیز نگه داشتن پنکه برای اطمینان از دوام و عمر طولانی مدت آن ضروری است. در این صورت اگر پنکه به راحتی تمیز شود، نگهداری از آن هم آسان‌تر است، اما اگر تمیز کردن آن آسان نباشد، احتمال زیادی وجود دارد که نتوانید آن را به خوبی تمیز کنید یا این کار را دائما پشت گوش بیاندازید. در همین راستا پنکه‌های برجی چندان توصیه نمی‌شوند، چراکه نیاز به جدا کردن پایه و باز کردن پیچ‌های پانل دارند. بنابراین نکته مهم این است در زمان انتخاب و خرید دقت کنید که نگهداری از آن خیلی دردسرساز نباشد!

یک پنکه‌ی خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

وقتی نوبت به ویژگی‌های پنکه می‌رسد، اجازه دهید مکانی که قصد قرار دادن دستگاه در آن را دارید به عنوان معیار قرار گیرد. با توجه به همین فاکتور هم در بخش زیر مروری بر ویژگی‌های مهم در انواع پنکه خواهیم داشت.

  1. چرخش و حرکت خودکار (Automatic Oscillation): بسیاری از پنکه‌ها مجهز به قابلیت چرخش خودکار از سمتی به سمت دیگر حرکت هستند. چنین قابلیتی محدوده عملکرد پنکه را برای بهتر کردن جریان هوا افزایش می‌دهد.
  2. قابلیت تنظیم سرعت (Number of Fan Speeds): اگر علاقه‌مندید که در ساعاتی از روز سرعت گردش هوا با ساعت دیگری متفاوت باشد، بهتر است مطمئن شوید که پنکه‌ی شما قابلیت تنظیم سرعت دارد و بیش از یک سرعت را پوشش می‌دهد.
  3. قابلیت تنظیم ارتفاع (Adjustable Height): این امکان معمولا در پنکه‌های ایستاده وجود دارد که به کمک آن می‌توانید ارتفاع سر پنکه را روی میله‌ی متصل به آن تغییر دهید.
  4. سَر قابل تنظیم (Adjustable Fan Head): این قابلیت بیشتر در پنکه‌های بزرگتر و صنعتی رایج است! درواقع با وجود چنین امکانی، می‌توان سَر پنکه را به سمت بالا یا پایین چرخاند تا دستگاه جریان هوا را در جهت خاصی حرکت دهد.
  5. قابلیت کنترل از راه دور (Remote Control): مجهز بودن به کنترل از راه دور، قطعاً یک ویژگی برای راحتی بیشتر است.

پرفروش‌ترین مدل‌های پنکه برقی در ایران

در کنار به خاطر سپردن نکات مطرح شده در این مقاله، لازم است تا نگاهی به انواع پرفروش پنکه هم بیاندازیم تا نظر کاربران را درباره‌ی انواع این محصولات جویا شویم.

پنکه رومیزی دمنده مدل Haleh

پنکه رومیزی دمنده مدل Haleh یک انتخاب ساده و جمع‌وجور است که با وجود موتوری که می‌تواند تا ۲۲۰۰ دور در دقیقه را پشتیبانی کند، یکی از مدل‌های کاربردی برای روزهای گرم بهاری یا پاییزی به شمار می‌رود. این کالا طراحی چهارگوش دارد و می‌توان سرعت آن را در سه سطح مختلف تنظیم کرد. اگرچه این مدل پنکه قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه ندارد اما وزن ۱۴۲۰ گرمی و توان مصرفی ۳۰ واتی آن این کالا را به گزینه‌ای به‌صرفه و کاربردی تبدیل کرده است.

پنکه رومیزی دمنده مدل Haleh

پنکه پارس خزر مدل 4060R

در حالت کلی پنکه‌ پارس خزر مدل 4060R یکی از محصولات محبوب شرکت پارس‌خزر است که همراه با ریموت کنترل، قدرت چرخش پره‌ها تا ۱۲۵۰ دور در دقیقه و قابلیت تنظیم تایمر برای بازه‌های زمانی متنوع مورد استقبال بالایی قرار گرفته است. به طور کلی 4060R مشخصه‌هایی از جمله کارکرد بی‌صدا، قابلیت تنظیم سرعت، قابلیت تنظیم ارتفاع، قابلیت گردش افقی و همچنین نشان استاندارد اروپایی CE دارد که با توجه به قیمت آن انتخابی مناسب برای اغلب خانواده‌ها به شمار می‌رود. لازم به ذکر است که این پنکه‌ی ایستاده وزنی به اندازه‌ی ۷.۷ کیلوگرم و ابعاد 46x24x105 سانتی‌متر دارد، بنابراین جزو سیستم‌های جاگیر به حساب نمی‌آید.

پنکه پارس خزر مدل 4060R

پنکه ویداس مدل VIR-8036

پنکه ویداس مدل VIR-8036 کالایی شیک و با طراحی ایستاده است که ویژگی‌های کلی آن شامل قابلیت تنظیم ارتفاع، وزن ۷.۵ کیلوگرمی، دارای ریموت کنترل و تایمر قابل برنامه‌ریزی، توان مصرفی ۵۵ وات، سرعت گردش پروانه‌ها تا ۱۴۰۰ دور در دقیقه و همراه با سیستم نسیم‌ساز می‌شود. لازم به تاکید است که این پنکه از این جهت سه منظوره خوانده می‌شود که در ۳ حالت ایستاده، رومیزی و دیواری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پنکه ویداس مدل VIR-8036

پنکه پارس خزر مدل FSR-SHIBA

همانطور که احتمالا به گوش شما هم آشناست، محصولات برند پارس‌خزر از دیر باز تا کنون جزو کالاهای مطمئن ایرانی بوده و است و در این میان پنکه پارس خزر مدل FSR-SHIBA هم مستثنا نیست. این مدل پنکه‌ی کاربردی مجهز به نمایشگر دیجیتال برای تنظیم راحت‌تر دستگاه است و در کنار آن از یک موتور ۶۰ واتی که شش حالت مختلف دارد، پشتیبانی می‌کند. این نوع پنکه‌ی پارس خزر با سرعت گردش ۱۲۰۰ دور در دقیقه و ریموت کنترل به بازار ارائه شده است و یکی از پرفروش‌ترین مدل‌های بازار به شمار می‌رود.

پنکه پارس خزر مدل FSR-SHIBA
2 %
۵,۷۹۴,۲۰۰
۵,۶۹۷,۰۰۰ تومان

پنکه رومیزی دمنده سری هاله مدل FTF-25H2S

پنکه رومیزی دمنده سری هاله مدل FTF-25H2S یکی دیگر از گزینه‌های سبک و راحت برای جابه‌جایی و قرار دادن بر روی میز است که مشخصات آن شامل وزن ۲.۴ کیلوگرمی، سه پره با سرعت گردش ۲۲۰۰ دور در دقیقه می‌شود. این محصول سرمایشی حداکثر توان مصرفی‌ای تا ۴۳ وات دارد و تنظیم سرعت موتور آن در سه حالت انجام می‌شود.

پنکه رومیزی دمنده مدل FTF-25H2S

پنکه پارس خزر مدل FSR-ADO

یکی دیگر از محصولات محبوب برند پارس خزر پنکه پارس خزر مدل FSR-ADO است که دارای مشخصه‌هایی همچون قابلیت تنظیم ارتفاع، مجهز به ریموت کنترل، پایه‌های قابل تنظیم، وزن حدودا ۸ کیلوگرمی، دارای تایمر و حداکثر توان مصرفی موتور تا ۶۰ وات است. همچنین دکمه‌های این مدل پنکه لمسی است و قابلیت چرخش در جهات مختلف را دارد.

پنکه پارس خزر مدل FSR-ADO
2 %
۳,۷۹۷,۶۰۰
۳,۷۲۵,۰۰۰ تومان

پنکه دیواری پارس خزر مدل ES7020WKAI

یکی از گزینه‌هیا دیواری پرفروش در سایت دیجی‌کالا پنکه دیواری پارس خزر مدل ES7020WKAI است که علت فروش بالای آن را می‌توان در قیمت معقول کالا، استاندارد اروپایی CE، وجود پنل کنترل لمسی در ساختار آن، وجود ریموت کنترل، قابلیت گردش افقی آن، توان ۶۰ وات و وزن حدودا ۵ کیلوگرمی آن جست‌وجو کرد.

پنکه دیواری پارس خزر مدل ES7020WKAI

پنکه USB تسکو مدل TFan 01

پنکه USB تسکو مدل TFan 01 یک گزینه‌ی ارزان برای میز کار شماست که ویژگی‌های آن شامل کم صدا بودن موتور، قابلیت تنظیم ارتفاع، وزن ۰.۱۷ گرمی، قابل استفاده با کابل یو اس بی و اتصال به لپ‌تاپ، ماشین یا کامپیوتر است. این محصولی ظاهری سبک و جمع‌وجور دارد به طوری که می‌توانید در هر جایی آن را با خود حمل و از آن استفاده کنید.

پنکه USB تسکو مدل TFan 01

پنکه رومیزی پارس خزر مدل ۲۰۴۰

پنکه رومیزی پارس خزر مدل ۲۰۴۰ یک گزینه‌ی پرفروش با مشخصات جالب‌توجهی همچون وزن ۵ کیلوگرمی، سرعت گردش پروانه‌ها تا ۱۲۰۰ دور در دقیقه، توان مصرفی ۶۰ وات، چهار پره و با نشان استاندارد اروپایی CE است. این کالای به‌صرفه قابلیت تنظیم گردش افقی هم دارد و در کنار آن به‌منظور امنیت بیشتر با موتور مجهز به فیوز حرارتی همراه شده است.

پنکه رومیزی پارس خزر مدل 2040

پنکه پارس خزر مدل ۴۰۱۰

پنکه پارس خزر مدل ۴۰۱۰ گزینه‌ای ایستاده و با قابلیت تنظیم ارتفاع است که با وجود توان مصرفی‌ای تا ۶۰ وات، وزن ۷.۵ کیلوگرمی، سرعت گردش پروانه‌ها تا ۱۲۵۰ دور در دقیقه و ساختار ساده و سه پره یکی از انتخاب‌های محبوب‌در بین خریداران است. همچنین امکان تنظیم درجه عمودی وزش باد و گردش افقی دستگاه برای بهره‌مندی از بیشترین بازده‌ی دستگاه بخشی دیگر از مشخصه‌های این کالاست که با نشان استاندارد اروپایی CE هم همراه شده است.

پنکه پارس خزر مدل 4010

جمع‌بندی

همانطور که در مقدمه هم اشاره شد، انتخاب و خرید پنکه مناسب برای خانه یا فضای کار ممکن است گاهی گیج‌کننده به نظر برسد. بنابراین نکات اساسیِ مطرح شده در این راهنمای دقیق می‌تواند به شما در تصمیم‌گیری کمک کند؛ به علاوه برخی از ویژگی‌های خاص که باید به دنبال آن باشید هم در این نوشتار ذکر شد، که امیدواریم در این روزهای گرم مفید واقع شده باشد.

منبع: LOWES

پاسخ به سوالات متدوال
یک پنکه‌ ایستاده و باکیفیت حدودا چقدر قیمت دارد؟
برای خرید یک پنکه‌ی باکیفیت و ایستاده از برندی همچون پارس‌خزر لازم است در حدود ۱ الی ۳ میلیون تومان در سال ۱۴۰۲ هزینه کنید.
بهترین مارک پنکه ایستاده ایرانی و خارجی چیست؟
برندهایی همچون فلر، پارس خزر، مایدیا، سانی و ویداس جزو بهترین مارک‌های بازار برای خرید پنکه‌ی ایستاده هستند.
خرید اقساطی لوازم خانگی دیجی‌کالا


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X