وبینار تجارت الکترونیکی ایران و ژاپن با حضور  مدیر ارشد توسعه کسب‌وکار دیجی‌کالا برگزار شد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه
وبینار توسعه تجارت الکترونیکی ایران و ژاپن

وبینار بین المللی مشترک ایران و ژاپن در حوزه تجارت الکترونیکی با حضور دست اندرکاران کسب‌وکارهای اینترنتی دو کشور ژاپن و ایران برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، در وبینار بین‌المللی مشترک ایران و ژاپن در حوزه تجارت الکترونیکی علاوه بر علیرضا کامرانیان‌فر، مدیر ارشد توسعه کسب‌وکار دیجی‌کالا، سفیر ایران در توکیو، معاون اجرایی سازمان تجارت خارجی ژاپن (موسوم به جترو)، سرپرست معاونت تسهیل تجاری و توسعه کاربردهای مرکز توسعه تجارت الکترونیک حضور داشتند.

هدف از برگزاری این وبینار، ایجاد زمینه‌های همکاری در حوزه تجارت الترونیکی میان دو کشور و فراهم ساختن شرایط تبادل دانش، تجربه، فناوری و بهره‌مندی از ظرفیت‌های موجود دو طرف در حوزه تجارت الکترونیکی‌است. این همایش که به دلیل شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا به صورت آنلاین برگزار شد نمایندگان دو کسب‌وکار آنلاین برتر ایران، دیجی‌کالا و زنبیل درباره‌ی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های خود به گفتگو پرداختند.

در ادامه گزیده‌ی صحبت‌های علیرضا کامرانیان‌فر، مدیر ارشد توسعه کسب‌وکار دیجی‌کالا را می‌خوانید؛

روندهای بازار جهانی تجارت الکترونیک

به گزارش Statista روند صعودی اندازه بازار جهانی تجارت الکترونیک از سال ۲۰۱۴ تا سال ۲۰۱۹ افزایش ۲۰۰۰  میلیارد دلاری را تجربه کرد. همچنین سهم خرده فروشی آنلاین از مجموع خرده‌فروشی در مدت مشابه، افزایش ۸ درصدی را شاهده بوده است.

وبینار توسعه تجارت الکترونیک ایران و ژاپن

همچنین سهم خرده‌فروشی آنلاین در کشورهای مختلف جهان در سال ۲۰۱۹ نشان می‌دهد که بازار خرده‌فروشی آنلاین در چین، سهم قابل توجهی در مقایسه با کشورهای دیگر از جمله کره جنوبی، بریتانیا، آمریکا، کانادا، فرانسه، آلمان، ژاپن، روسیه، برزیل، اندونزی، هند، آرژانتین و ایران دارد.

روندهای بازار تجارت الکترونیک در جهان نشان می‌دهد که به رغم وجود بیش از ۲۰ میلیون پلتفرم خرده‌فروشی آنلاین در سراسر جهان، تنها ۶ پلتفرم هستند که بیش از نیمی از فروش جهانی تجارت الکترونیک را تولید می‌کنند. در میان این پلتفرم‌ها اسامی علی بابا، آمازون، ای بی، والمارت و شاپی به چشم می‌خورد.

اقتصاد دیجیتال در ایران

آمارها نشان می‌دهد که بازار ایران در حال حرکت به سمت رشد فزاینده برای خرید آنلاین است. در سال ۲۰۱۸ سهم بازار ایران از خرده‌فروشی آنلاین در ایران ۲ درصد بوده است. این رقم با اینکه اندک به نظر می‌رسد اما با در نظر گرفتن عوامل دیگر مانند افزایش تراکنش‌های آنلاین در میان ایرانیان از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۹ و همچنین افزایش ضریب نفوذ گوشی‌های هوشمند از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ می‌توان امید داشت که آینده ایران با روند صعودی اقبال کاربران به خرید اینترنتی گره خورده است.

کامرانیان‌فر، مدیر ارشد توسعه کسب‌وکار دیجی‌کالا در توضیح وضعیت اقتصاد دیجیتال در ایران اشاره کرد که ایران، کشوری جوان است که زندگی دیجیتال را به‌خوبی تجربه می‌کند؛ وجود ۷۵ میلیون کاربر اینترنت، بیش از ۱۰۰ میلیون تراکنش ماهانه، استفاده ۶ نفر از ۱۰ نفر ایرانی از شبکه‌های اجتماعی، ۲۴ میلیون کاربر اینستاگرام و فعالیت بیش از ۳۱ هزار فروشگاه آنلاین در ایران، گواه این ادعاست.

دیجی‌کالا در یک نگاه

بخش پایانی صحبت‌های مدیر ارشد توسعه کسب‌وکار دیجی‌کالا به داستان دیجی‌کالا از زمان تأسیس تا امروز اختصاص داشت. دیجی‌کالا پر بازدیدترین فروشگاه اینترنتی در خاورمیانه و شمال آفریقاست که ۳۰ میلیون کاربر فعال ماهیانه، ۵ میلیون بازدیدکننده روزانه، بیش از ۱۰۰ هزار فروشنده، ۳ میلیون تنوع کالایی، بیش از ۳۰۰۰ کارمند و بیش از ۱۵۰ هزار فرصت شغلی دارد.

دیجی کالا در یک نگاه در وبینار توسعه تجارت الکترونیک ایران و ژاپن

همچنین مرکز پردازش دیجی‌کالا به خودی خود، این پلتفرم خرید و فروش اینترنتی را به موقعیت متمایز و ویژه‌ای رسانده است؛ این مرکز به صورت روزانه ظرفیت پردازش ۵۰۰ هزار کالا و ۱۵۰ هزار سفارش را دارد و انبار این مرکز، می‌تواند ۵ میلیون جنس کالا را در خود جای دهد.

دیجی‌کالا امیدوار است که با برگزاری چنین رویدادهایی بتواند سهم خود را به‌عنوان یک کنشگر فعال و اثرگذار در بازار رو به رشد تجارت الکترونیک در ایران ایفا کند و در آینده نزدیک به‌عنوان چهره‌ای شاخص در بازار خرده‌فروشی جهان شناخته شود.

 

 

 

 

 



دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X