چگونه Dying Light 2 را به بهترین حالت روی کامپیوتر اجرا کنیم؟
بازی دایینگ لایت ۲ (Dying Light 2) چندی پیش عرضه شد. این بازی با توجه به محتوایی که دارد یک عنوان سنگین است. از طرفی با توجه به باگهایی که در ابتدا دارد، عملکرد آن نیز چندان خوب نیست. با اینحال به دلیل اینکه این بازی چندین سال است در حال ساخت است، افراد زیادی منتظر آن بودند. به همین علت قصد دارند در همین ابتدا آن را تجربه کنند. به طور کلی این بازی روی کامپیوتر چندان روان اجرا نمیشود. حال این مشکل با اضافه کردن ری تریسینگ (Ray Tracing) چند برابر خواهد شد.
- نقدها و نمرات بازی Dying Light 2 Stay Human منتشر شد
- سیستم لازم برای اجرای Dying Light 2 روی کامپیوتر اعلام شد
تکلند (Techland)، شرکت سازنده دایینگ لایت ۲، قول داده که به روزرسانیهای متعددی برای این بازی عرضه کند. برای مثال اولین به روزرسانی این بازی، آپدیت روز اول (Day One) خواهد بود. طبق چیزی که گفته شده این به روزرسانی بیش از ۱۰۰۰ مشکل دایینگ لایت ۲ را برطرف خواهد کرد. برخی از این مشکلها مانع از پیشرفت بازی میشوند که مشکل بزرگی است.
برای اجرای روان این بازی شما باید کارت گرافیکی قدرتمندی داشته باشید. به دلیل اینکه این بازی برای اجرای روان با کیفیت ۱۰۸۰p نیازمند کارت ۲۰۶۰ است. این کارت نه تنها ارزان نیست بلکه به طور کلی هم کارت قدرتمندی است. پس اگر یک تجربه روان میخواهید یا باید کارت قوی داشته باشید و یا باید تعدادی از موارد بصری را فدا کنید. حال قبل از اینکه به تنظیمات پیشنهادی برسیم، بیایید نگاهی به سیستم مورد نیاز برای اجرای دایینگ لایت ۲ داشته باشیم:
سیستم مورد نیاز برای اجرای دایینگ لایت ۲
حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای این بازی (بدون ریتریسینگ، کیفیت ۱۰۸۰p و ۳۰ فریم بر ثانیه)
- پردازنده: Intel Core i3-9100 یا AMD Ryzen 3 2300X
- رم: ۸ گیگابایت
- پردازنده گرافیکی: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti یا AMD Radeon RX 560
- حافظه مورد نیاز: ۶۰ گیگابایت
- سیستم عامل: ویندوز ۷ یا بالاتر
سیستم پیشنهادی برای اجرای این بازی (بدون ریتریسینگ، کیفیت ۱۰۸۰p و ۶۰ فریم بر ثانیه)
- پردازنده: Intel Core i5-8600K یا AMD Ryzen 5 3600X
- رم: ۱۶ گیگابایت
- پردازنده گرافیکی: Nvidia GeForce RTX 2060 یا AMD Radeon RX Vega 56
- حافظه مورد نیاز: ۶۰ گیگابایت ترجیحاً حافظه جامد
- سیستم عامل: ویندوز ۱۰ یا بالاتر
حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی با ریتریسینگ (۱۰۸۰p و ۳۰ فریم بر ثانیه)
- پردازنده: Intel Core i5-8600K یا AMD Ryzen 5 3600X
- رم: ۱۶ گیگابایت
- پردازنده گرافیکی: Nvidia GeForce RTX 2070
- حافظه مورد نیاز: ۶۰ گیگابایت حافظه جامد
- سیستم عامل: ویندوز ۱۰ یا بالاتر
سیستم پیشنهادی برای اجرای بازی با ریتریسینگ (۱۰۸۰p و ۶۰ فریم بر ثانیه)
- پردازنده: Intel Core i5-8600K یا AMD Ryzen 7 3700X
- رم: ۱۶ گیگابایت
- پردازنده گرافیکی: Nvidia GeForce RTX 3080
- حافظه مورد نیاز: ۶۰ گیگابایت حافظه جامد
- سیستم عامل: ویندوز ۱۰ یا بالاتر
پس بنابر موارد مطرح شده این بازی اصلاً چیز سبکی نیست. نکته اینجاست که برای اجرای آن با ریتریسینگ شما نیاز به یک RTX 3080 دارید تا تجربه روان داشته باشید. این کارت گرافیکی نه تنها بسیار قدرتمند بوده بلکه قیمت زیادی هم دارد. در برخی از بازیها سیستم پیشنهادی بیشتر از آنچه که نیاز است ذکر میشود. البته در مورد دایینگ لایت ۲ اینچنین نیست. شما نیاز به موارد پیشنهادی دارید تا حتی بازی اجرا شود. حال اگر نرخ فریم زیر ۳۰ بیاید تجربه شما به شدت بد خواهد بود و ارزش این کار را ندارد. مخصوصاً اینکه این بازی جهان باز است و ممکن است بنا بر نقاط مختلف نرخ فریم شما متغیر باشد.
سیستمهای ارتقاء تصویر (Upscaling) مختلفی در این بازی وجود دارند. این موارد شامل DLSS، سیستم ارتقاء تصویر خود بازی و FSR است. فعلاً سیستم DLSS یا Deep Learning Super Sampling انویدیا بهترین سیستم است. همینطور اینکه اگر تصمیم دارید تا این بازی را با ریتریسینگ تجربه کنید، استفاده از DLSS الزامی است. لطفاً به فکر تجربه این بازی در حالت ۴K نباشید. به دلیل اینکه حتی کارت گرافیکی RTX 3090 نیز نمیتواند روان آن را اجرا کند.
راهنمای اجرای بازی دایینگ لایت ۲ در بهترین حالت
دایینگ لایت ۲ در زمینه ریتریسینگ هوشمندانه عمل میکند. به این معنا که شما دارای دو حالت RayTracing و High Quality Raytracing هستید. مورد اول را زمانی انتخاب کنید که کارت گرافیکی شما قابلیت اجرای حالت دوم را ندارد. نکته دیگر اینجاست که دایینگ لایت ۲ در زمینه ریتریسینگ بسیار جزئی عمل میکند. به این حالت که شما میتوانید برخی موارد را خاموش و برخی را روشن کنید. همچنان به شما میگوییم که حالت ریتریسینگ تأثیر زیادی روی جلوه بصری بازی دارد. از طرفی تأثیر زیادی هم روی عملکرد بازی دارد. به همین علت باید آنچه مد نظرتان هست را انتخاب کند.
انتخاب موارد مختلف:
دقیقاً شما برای انتخاب هر حالت باید توانایی سیستم خود را به همراه سلیقه خود انتخاب کنید. برای مثال شما میتوانید ریتریسینگ را در سایهها زیاد کنید. مانند هر بازی دیگر دایینگ لایت ۲ هم دارای چندین تنظیمات پیشفرض در زمینه گرافیک است. با اینحال چند مورد هستند که بهتر است به صورت دستی آنها را تغییر دهید.
Upscaler Mode: همانطور که گفتیم بهتر است شما از این موارد استفاده کنید. حال اگر DLSS در دسترس است که بهتر است از آن استفاده کنید. FSR (مانند DLSS تنها برای کارتهای AMD است.) و ارتقاء تصویر خود بازی هم بد نیستند. به هرحال این موارد نرخ فریم شما را بالاتر برده و کیفیت خوبی را به شما ارائه میدهند. در قسمت DLSS شما حالت Quality را انتخاب کنید. با اینکار نزدیک ۵۰ درصد پیشرفت عملکرد خواهید داشت.
- DLSS یا به طور کلی سیستمهای ارتقاء تصویر، حالتی هستند که در آن بازی در رزولوشن کمتر رندر میشود. با اینکار فشار کمتری به دستگاه میآید. سپس بازی کیفیت تصویر خود را ارتقاء داده و به شما ۱۰۸۰p یا حتی ۱۴۴۰p ارائه میدهد.
Renderer Mode: در اینجا شما میتوانید بین DirectX 11 و DirectX 12 جابجا شوید. برای حالت ریتریسینگ شما نیاز به DirectX 12 Ultimate دارید. به همین علت از همان ابتدا این گزینه را فعال کنید. به طور کلی ۱۲ حدود ۵ درصد عملکرد بهتری از ۱۱ دارد.
Asynchronous Compute: این حالت پردازش گرافیکی دستگاه شما را بهینه سازی میکند. بهتر است که آن را خاموش نکنید به دلیل اینکه به مقدار کمی روی عملکرد بازی تأثیر دارد.
Antialiasing Quality: اگر شما حالت DLSS را فعال کنید، این حالت غیرفعال میشود. اما به طور کلی تأثیر زیادی روی عملکرد نداشته و به همین دلیل، آن را روشن نگه دارید.
Motion Blur Quality: خاموش کردن این مورد تأثیری روی عملکرد شما ندارد ولی از تاری صفحه نمایش در هنگام تکان خوردن جلوگیری میکند.
Particles Quality: این حالت روی ذرات خاک و قطرات باران اثر دارد. این مورد نیز تأثیر چندانی روی عملکرد ندارد پس آن را بالا نگه دارید.
Sun Shadow Quality: این مورد اولین حالت انتخابی در ریتریسینگ است. شما باید بین Soft Shadow و PCF Shadow یکی را انتخاب کنید. ترجیحاً از مورد دوم استفاده کنید. مگر آنکه سیستم شما توانایی آن را نداشته باشد.
Ambient Occlusion Quality: اگر ریتریسینگ خاموش باشد، این مورد اگر روی حالت Low باشد ۲ درصد عملکرد شما بهتر خواهد بود. اگر ریتریسینگ را روشن کنید، به طور کلی جلوههای بصری بهتر خواهند شد. قطعاً اگر سیستم شما توانایی ریتریسینگ دارد از پس این مورد هم بر خواهد آمد پس روشن بگذاریدش.
Global Illumination Quality: این قابلیت نورپردازی محیط کلی بازی را مدیریت میکند. استفاده از سیستم ریتریسینگ در آن افت عملکرد مشخصی خواهد شد. با اینحال تغییر حالت ریتریسینگ از High به Low تغییر چندانی در عملکرد بازی ایجاد نخواهد کرد.
Reflections Quality: این حالت نیز با وجود ریتریسینگ اثر زیادی روی عملکرد بازی دارد. به همین علت باید سعی کنید و آن را متعادل انتخاب کنید. به دلیل اینکه میتواند عملکرد بازی را افزایش دهد.
Raytracing Flashlight: حقیقتا این مورد با وجود ریتریسینگ چندان مشهود نیست. به همین دلیل به طور کلی تأثیر چندانی روی جلوه بصری و عملکرد بازی ندارد. با اینحال اگر خاموشش بکنید حدود ۳ درصد عملکرد بهتری خواهید داشت.
Fog Quality: این مورد دارای ریتریسینگ نیست. با اینحال اگر کیفیت آن را کم بکنید حدود ۶ درصد افزایش عملکرد خواهید داشت.
این موارد که پیشنهاد شد همچنان به طور کامل به سلیقه شما بستگی دارد. اینکه شما با توجه به سیستم و ترجیحات خود کدام را انتخاب کنید. با اینحال ما به هیچ عنوان بالاترین حالت گرافیکی را به شما پیشنهاد نمیکنیم. حتی اگر بهترین کارت گرافیکی بازار را داشته باشید.
منبع: Rockpapershotgun.com
ما پی سی گیمرا وقتی بالاترین سیستم مورد نیاز رو میبینیم😱😳