۱۰ سریال کارتونی دیزنی پلاس که بزرگترها هم باید ببینند
بهندرت میتوان کسی را پیدا کرد که تاکنون نام دیزنی به گوشش نخورده باشد، علاوه براین با وجود تنوع زیاد فیلمها و انیمیشنهای دیزنی، بد هم نیست اگر گاهی اوقات بتوانیم کودک درونمان را بیدار کنیم و با تماشای چنین انیمیشنها و فیلمهایی، او را به وجد آوریم. در حالی که بعضی بزرگسالان سختگیرتر ممکن است فقط کارتونها و انیمیشنها را ترجیح بدهند، اما دیزنی مجموعهای از سریالهای بینظیر را هم تولید نموده که تماشای آنها برای بزرگسالان خالی از لطف نخواهد بود.
- دیزنی پلاس با فرمول موفقیتش آثار پرفروش را مبتذل کرده است
- ۱۶ فیلم ساخت دیزنی پلاس از بدترین تا بهترین؛ انیمیشنها موفقترین بودهاند
- ۲۶ فیلم و سریال مارول و دیزنی پلاس برای سال ۲۰۲۲ و پس از آن (با تاریخ اکران)
۱. بلویی (Bluey)
- خالق: جو برام
- بازیگران: دیوید مک کورم، ملینا زانتی
- سال انتشار: ۲۰۱۸
- امتیاز IMDb به سریال: ۹٫۶ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز: ۹۲ از ۱۰۰
«بلویی» یکی از برنامههای پرطرفدار دیزنی است که برای کودکان خردسال ساخته شده، اما گویا والدین این کودکان هم عاشق این سریال انیمیشنی شدهاند. در حالی که بلویی، خواهرش بینگو و تمامی دوستانشان ماجراهای خاص خود رادارند، اما بزرگسالان موجود در این سریال نسبت به شخصیتهای کارتونی بزرگسالی که در سایر سریالهای کودکانه مشاهده نمودهایم، بیشتر شبیه والدین واقعی رفتار میکنند.
از میمهای درست شده بر اساس بلویی گرفته تا تئوریهای طرفداران این سریال در تیکتاک، میتوان به وضوح حدس زد که مخاطبین بزرگسال بلویی در تماشای این سریال از مخاطبین جوانتر پیشی گرفتهاند. این امر در مورد شیطنتهای پدر بلویی بیشتر به چشم میخورد. البته. او در سطح گوفی نیست، اما میتوان بندیت را یک پدر کارتونی درجه یک دانست.
۲. راکت و گلوت (Rocket And Groot)
- خالق: بیل مانتلو
- بازیگران: ترور دوال، کوین ریچاردسون
- سال انتشار: ۲۰۱۷
- امتیاز IMDb به سریال: ۶٫۱ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز: ۸۵ از ۱۰۰
از آنجا که راکت و دوست درختیاش جزء محافظان کهکشان هستند، منطقی است که اسپینآف مخصوص خودشان را داشته باشند. این سریال کوتاه و شیرین سرشار از ماجراجوییهای جالبی است که در طی آنها راکت و گروت به دنبال دریافت جوایز مختلفی هستند تا بتوانند هزینه سفینه فضایی جدیدشان را پرداخت کنند، اما در طول مسیر، اتفاقات مضحک زیادی برایشان رخ میدهد.
کودکان معمولا از سکانسهای کمدی انیمیشن لذت میبرند، اما بزرگسالان جذب انیمیشنی میشوند که بسیار شبیه به کارهای جیک پارکر در کمیکهای مارول است. بنابراین قطعا طرفداران نگهبانان فضا از تماشای آن لذت خواهند برد.
۳. ۶ ابرقهرمان (Big Hero 6: The Series)
- خالق: استفان هنولد، بن جونو، کاتلین گود
- بازیگران: جیمی چانگ، بروکس ویلن، مایا رادولف
- سال انتشار: ۲۰۱۷
- امتیاز IMDb به سریال: ۷٫۲ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز: ۸۳ از ۱۰۰
بایمکس قطعا یکی از آن کاراکترهایی است که میتواند ارزش هر انیمیشن و سریالی را دو صدچندان کند! در اولین حضور این کاراکتر در سریال انیمیشنی ۶ ابرقهرمان، پیر و جوان توانستند به واسطه سکانسهای کمدی این سریال به وجد بیایند و لحظاتی را به شادی بگذرانند. البته، مطمئنا بینندگان جوانتر از بازگشت کاراکترهای محبوبشان لذت خواهند برد، اما بزرگترها هم از تماشای این سریال خسته نخواهند شد.
مجموعه ۶ ابرقهرمان میتواند برای بزرگترها تداعیگر کارتونهای کلاسیک صبحهای آخر هفته دهه ۸۰ و ۹۰ باشد، هرچند که بهرهگیری از تکنولوژی مدرن سبب گردیده که کارتون اندکی به روزتر شود. این سریال به روایت داستان گروهی از ابرقهرمانان جوان میپردازد که با یک ربات غولپیکر متحد شدهاند تا به نبرد با نیروهای شیطان بپردازند.
۴. دنیای شگفتانگیز میکی ماوس (The Wonderful World Of Mickey Mouse)
- خالق: پائول رادیش
- بازیگران: کریس دایمنت، کاتلین رابراک
- سال انتشار: ۲۰۲۰
- امتیاز IMDb به سریال: ۷٫۸ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز: ۸۰ از ۱۰۰
همانطور که والت همیشه میگفت، همهچیز با یک موش شروع میشود. در واقع پس از ساخت میکی ماوس، نمیتوان هیچ فستیوال کارتونی را مشاهده نمود که این کاراکتر در آن حضور نداشته باشد. میکی ماوس همواره توانسته مخاطبین و طرفدارانی را از تمام سنین به سمت خود جذب نماید، اما برداشت پل رادیش از این کاراکتر توانسته همان میکی ماوس کلاسیک را دوباره به صحنه تلویزیون بازگرداند. برداشت جدید رادیش از میکی ماوس از همان فرمول کلاسیک دهه ۴۰ و ۵۰ پیروی میکند و همین کارش توانسته مخاطبین زیادی را به سمت این سریال جذب کند.
۵. ماجراهای جدید وینی پو (The New Adventures Of Winnie The Pooh)
- خالق: کارل بیرز
- بازیگران: پاول وینچل، جان فیدلر
- سال انتشار: ۱۹۸۸
- امتیاز IMDb به سریال: ۷٫۷ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز: ۹۲ از ۱۰۰
بهتر است گول این خرس بزرگ و احمق را نخورید. پو یکی از سریالهای کارتونی اواخر دهه ۸۰ بود که توانست حس و حال حضور در جنگلهای انبوه را به مخاطبین که در خانههای گرمونرم خود نشسته بودند هدیه دهد. در برخی از قسمتهای این کارتون مهیج ممکن است پو و دوستانش را در حالی که در جنگل به پیکنیک رفتهاند تماشا کنید و در برخی دیگر از قسمتها میتوانید آنها را ببینید که در حال مبارزه با هیولاهای موجود در زیر تخت اتاقشان هستند.
اگر به نظرتان عجیب میآید باید بگویم که عجیب هم هست. این سریال مملو از ماجراجوییهای پرفرازونشیب است که سبب میشود این شخصیت تخیلی بتواند هر کاری که دلش میخواهد انجام دهد. علاوهبراین کاراکتر پو میتواند برای بزرگترها یادآور کودکیشان باشد و کودکان هم میتوانند از ماجراجوییهای او لذت ببرند.
۶. ماجراهای داک (DuckTales)
- خالق: سوزان اولسان
- بازیگران: دیوید تننت، بن شوارتز
- سال انتشار: ۲۰۱۷
- امتیاز IMDb به سریال: ۸٫۲ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز: ۹۳ از ۱۰۰
سری اصلی این کارتون بهعنوان یک کارتون کلاسیک، ارزش خاص خودش را دارد، اما سری ۲۰۱۷ توانست سکانسهای جذاب سری کلاسیک را بردارد و آنها را به کارتونی فوقالعاده تبدیل کند. حضور کاراکترهایی مانند هیوی، دیویی و لویی گرفته تا تبدیل شدن و بی به کاراکتری قابلتحملتر و تبدیل اسکروچ به یک قهرمان سبب شده که این سریال کارتونی به یک سریال تمام عیار تبدیل شود.
ساخت کارتونی که برای کودکان جذاب باشد یکروی سکه است اما ساخت کارتونی که بزرگترها هم از دیدنش لذت ببرند واقعا دشوار است. در کل میتوان گفت که شوخیها و طنز موجود در این سریال برای هر دو گروه سنی جذاب است و ماجراجوییها و مخاطراتی که با آنها سروکار دارند میتواند هر تماشاگری را میخکوب کند.
۷. جنگ ستارگان: جنگهای کلونها (Star Wars: Clone Wars)
- خالق: جرج لوکاس
- بازیگران: تام کین، مت لنتر
- سال انتشار: ۲۰۰۸
- امتیاز IMDb به سریال: ۸٫۳ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز: ۹۳ از ۱۰
اگرچه ازنظر فنی این کارتون ساخت دیزنی نیست، اما میتواند گفت که به دنیای دیزنی تعلق دارد. اگرچه «جنگ ستارگان: حمله کلونها» نتوانست چندان خوش بدرخشد، اما «جنگهای کلونها» توانست تا حدی مخاطبان را به سوی خود جلب کند. دستاندرکاران این سریال انیمیشنی تا جایی که توانستند در خلق این حماسه از داستان، جهان و شخصیتهای منحصربهفردی استفاده نمودند.
اگرچه سبک هنری این سریال ممکن است باب طبع خیلی از مخاطبین نباشد، اما داستانها، صحنههای اکشن و شخصیتپردازی به کار گرفته شده چیزی است که میتواند تماشاگران را سرگرم کند.
۸. جنگ ستارگان: شورشیان (Star Wars: Rebels)
- خالق: سایمون کینگ برگ
- بازیگران: تیلور گری، تیا سیرکار
- سال انتشار: ۲۰۱۴
- امتیاز IMDb به سریال: ۸ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز: ۹۸ از ۱۰۰
اگر سپاهیان طوفان را به سپاهیان کلون ترجیح میدهید، پس تماشای «جنگ ستارگان: شورشیان» را از دست ندهید. این مجموعه به روایت داستانی در بین فصلهای سوم و چهارم مجموعه «جنگ ستارگان» میپردازد و از وجود تمامی مضامین و داستانهای کلاسیک سهگانه اصلی بهره میبرد و به علاوه داستانهای تازهتری را هم برای نسل جوانتر روایت میکند.
عزرا بریجر و بقیه خدمه گست کاراکترهایی هستند که سبب شدهاند تا «جنگ ستارگان: شورشیان» بتواند با اقتباس از سهگانه اصلی ساختهوپرداخته شود. آنچه در رابطه با این سریال کاملا مبرهن است این است که این سریال، فصلی بر اساس افسانههای «جنگ ستارگان» است که هم طرفداران جدید و هم قدیمیتر میتوانند از تماشای آن لذت ببرند.
۹. آبشار جاذبه (Gravity Falls)
- خالق: مایک ریاندا
- بازیگران: جاستین رولند، جیسون ریتر
- سال انتشار: ۲۰۱۲
- امتیاز IMDb به سریال: ۸٫۹ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز: ۱۰۰ از ۱۰۰
شکی نیست که سریال انیمیشنی «آبشار جاذبه» یکی از پرطرفدارترین سریالهای سالهای اخیر دیزنی به حساب میآید. این سریال که از وجود داستانی غنی، موجودات جادویی و یکی از خطرناکترین شخصیتهای شرور انیمیشنهای دیزنی بهره میبرد توانسته طرفداران زیادی را جذب خود کند. در واقع این سریال علاوه بر کودکان، توانسته برای مخاطبین بزرگسال هم جذابیتهای خاص خود را داشته باشید.
البته داستانهای پررمزوراز و اتفاقات عجیبوغریب و فراطبیعیای که شهر «آبشار جاذبه» را گرفتار کرده، سبب شده که این سریال چندان برای کودکان مناسب نباشد. به همین دلیل است که بیشتر تماشاگران آن را بزرگسالان تشکیل میدهند.
۱۰. گارگویلها (Gargoyles)
- خالق: کارل جانسون
- بازیگران: سالی ریچاردسون، اد اسنر
- سال انتشار: ۱۹۹۴
- امتیاز IMDb به سریال: ۸٫۱ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز: ۹۳ از ۱۰۰
اگر فقط میخواهید یکی از انیمیشنهای دیزنی را تماشا کنید، انیمیشن «گارگویلها» همان انیمیشنی است که نباید تماشایش را از دست بدهید. این کارتون حماسی و اکشن فوقالعاده مهیج که در دهه ۹۰، تولید شده هماکنون هم میتواند درست همانند آن زمان جذاب و سرگرمکننده باشد. این سریال نهتنها از وجود ماجراجوییهای و داستانی فوقالعاده غنی بهره میبرد، بلکه طراحی کاراکترهای آن به گونهای است که میتواند تماشاچی را به یاد سریال کارتونی «بتمن: مجموعه انیمیشنی» بیندازد.
در این سریال، جالوت و بقیه قبیله گارگویل از شهر نیویورک در برابر تهدیدات جادویی محافظت میکنند. آنها در روز بهعنوان سنگ و در شب بهعنوان قهرمان زندگی میکنند. داستان این سریال بهقدری مهیج است که میتواند هم برای نوجوانان و هم بزرگسالان تماشایی باشد. به علاوه ممکن است بزرگترها را به این فکر بیندازد که آیا این داستان را قبلا شنیدهاند یا نه.
منبع: screenrant
البته هتل ترانسیلوانیا و میچل ها در برابر ماشین ها اگر بود خیلی کامل تر و بهتر میشد خیلی قشنگ بودن مخصوصا هتل ترانسیلوانیا ۴
تیتر زده “سریال های دیزنی پلاس”، نگفته سینمایی. اینایی که گفتی سینماییه.
rast myh
اینا چیه آخه . کوکو درون بیرون السا و آنا شجاع زوتوپیا روح میچل ها در برابر ماشین ها خیلی خوب هستند.
آخه اینا که می گی فیلمند این لیست سریالیه
اونا انیمشنن نه مجموعه انمیشین اینایی که این مقاله معرفی کرده همگی حالت سریالی دارن
این ها فیلم سینمایی هستند. نه سریال
آره اینایی که گفتی عالین ولی دوتا نکته هست:
۱. گفته سریال انیمیشنی اینایی که گفتی انیمیشنن
۲.میچل ها علیه ماشین ها ساخت سونی پیکچرز هس
اینا سریالن اونا سینمایی بچه
چه بد خیلی انیمیشن های بهتر وجود داره
ب چرت نگو بابا صدتای بهترشو هست/:
وا کلی انیمیشن باحال تر و جذاب تر و جدید تر با گرافیک و داستان نامه های قشنگ تر هست
فقط با ۶ ابر قهرمان و آبشار جاذبه ک واقعا خییییلی عالی بودن موافقم وای جدا آبشار جاذبه شاهکاره
فک کنم مال دیزنی اینان ولی مثلا سریالایی که تو میگی مثلا ساخت نتفلیکس باشه کمپانی های سریال سازی های معروف دیگه ای هم هستن که سریال های فوق العاده ای میسازن
راست میگه
منم عاشق شش ابر قهرمان و آبشار جاذبه ام
بنظرم بهترین کارتون میراکلس هست
من با نظرت موافق نیستم چون همیشه یکی شرور میشه میان میجنگنو میبرن و همیشه یه چیز تکرار میشه داستان خوبی داره ها ولی به گرد پای سریالا و فیلمای دیزنی نمیرسه
اگ بخوام توی این سبک ی چی بگم ، میراکس ویش مای هیرو پشمه . مای هیرو اکادمی خیلی بهتره . اخه میراکس بی منطقه همش اینا میبرن و شرورا میبازن حب اخه این منطق نیست . این شروره میتونه همون اون دختر پسره رو باهم شرور کنه تموم بشه بره دستور بده برن خودشونو بکشن . مای هیرو رو خیلی کار اشتباهیه با میراکس مقایسه کنم اما خیلی بهتره
چون مای هیرو انیمه است و اینا یه مشت کارتونن
و فرق زیادی بینشون هست
موافقم
همش یک چیز تو سریال تکرار میشه خیلی بچگونه اس بعدشم گفته دیزنی آخه مگه میرلاکس مال دیزنیه؟
پس سریال گیسوکمند و سریال فینیس و فرب چی؟
عزیزم اونا مال بچه هان به اسم مقاله دقت نکردی؟؟؟
چه انتخابهای بیخودی! دهها انیمیشن جالبتر و هنرمندانهتر وجود دارد.
چجوری سریال بیگ هیرو ۶ با اون پایان مسخرش هست ولی سریال گیسوکمند و سریال فینیس و فرب نیستن؟
اصلا باهات موافق نیستم
فقط عمو اسکوروچ و عمو استن
چجوری سریال بیگ هیرو ۶ با اون پایان مسخرش هست ولی سریال گیسوکمند نیست؟