آنر جای هواوی را در بازار موبایل چین پر کرده است

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
بازار موبایل چین

بر اساس گزارش جدید شرکت کانترپوینت، طی سه‌ماهه‌ی نخست ۲۰۲۲ حدود ۷۴ میلیون گوشی راهی بازار چین شده است که نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۱ کاهش ۱۴ درصدی را نشان می‌دهد. این آمار مشابه دوران اوج محدودیت‌های کرونا است و به نظر می‌رسد موج جدید شیوع کرونا در کشور چین و تعطیلی‌های گسترده منجر به این کاهش قابل توجه در عرضه‌ی گوشی‌ها شده است. در این مدت ویوو با کنار زدن اوپو به رتبه‌ی اول بازار موبایل چین رسیده است.

این شرکت با تصاحب ۱۹٫۷ درصد از این بازار توانسته به این موفقیت دست پیدا کند. بر اساس گزارش منتشر شده، گوشی‌های میان‌رده مانند ویوو S12 و S12 پرو و گوشی‌های پایین‌رده مانند Y76s و Y31s در این بازار با استقبال زیادی مواجه شده‌اند. در رتبه‌ی دوم هم نام اوپو دیده می‌شود که نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۱ سهم بازار آن با حدود ۴ درصد کاهش به ۱۸ درصد رسیده است.

در این میان اپل توانسته در بازار موبایل چین به‌خوبی عرض اندام کند و با دستیابی به سهم بازار ۱۷٫۹ درصدی رتبه‌ی سوم را از آن خود کرده است. با وجود اینکه ماه‌ها از عرضه‌ی سری آیفون ۱۳ می‌گذرد، ولی در همین سه‌ماهه‌ی نخست ۲۰۲۲ گوشی آیفون ۱۳ پرفروش‌ترین گوشی در این کشور بوده است. روی هم رفته اپل توانسته از سقوط هواوی نهایت استفاده را ببرد و روز‌به‌روز در بازار چین اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

بازار موبایل چین

مقایسه‌ی سهم بازار شرکت‌ها در سه‌ماهه‌ی نخست ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲

در این میان آنر تنها شرکتی است که به لطف سقوط هواوی توانسته سهم بازار خود را به طور قابل توجهی افزایش دهد. این شرکت در مدت مشابه ۲۰۲۱ تنها ۵٫۵ درصد از این بازار را در اختیار داشت اما حالا توانسته به لطف کسب ۱۷ درصد از این بازار، در رتبه‌ی چهارم بازار موبایل چین قرار بگیرد. گویا گوشی‌هایی مانند آنر ۶۰، ۶۰ پرو و ۶۰ SE در بازار چین طرفداران زیادی پیدا کرده‌اند. برای مقایسه باید بگوییم که در سه‌ماهه‌ی نخست ۲۰۲۱ هواوی سهم بازار ۱۵ درصدی داشت و حالا سهم بازار این شرکت فقط به ۶٫۲ درصد رسیده است.

به دلیل رشد آنر و اپل، شیائومی در رتبه‌ی پنجم این بازار قرار گرفته است. البته تحلیلگران بر این باور هستند که گوشی‌هایی مانند سری ردمی K40 و ردمی نوت ۱۱ در بازار موبایل چین طرفداران زیادی دارند. از طرف دیگر باید به فروش بالای گوشی پایین‌رده‌ی ردمی ۹A هم اشاره کنیم.

در این گزارش آمده که گوشی‌های تاشو کمتر از ۱ درصد کل بازار موبایل چین را تشکیل داده‌اند که البته به دلیل محدودیت‌های عرضه و قیمت بسیار بالای این گوشی‌ها، چنین آماری کاملا منطقی به نظر می‌رسد. در نهایت در رابطه با وضعیت هواوی باید بگوییم که این شرکت دیگر نه‌تنها در بازار جهانی عملا هیچ حضوری ندارد، بلکه در بازار موبایل چین هم دیگر دیده نمی‌شود. مدت‌ها قبل شایعه‌هایی درباره‌ی فروش بخش موبایل این شرکت مطرح شد و با توجه به اینکه وضعیت هواوی در بازار موبایل روز‌به‌روز بدتر می‌شود، این شرکت در نهایت چاره‌ای جز خروج کامل از این بازار نخواهد داشت.

منبع: GSM Arena



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X