Clean Master پرکاربردترین اپلیکیشن برای گوشیهای اندروید در سه ماه پاییز بود
Drawbridge که یک شرکت فعال در زمینهی بازاریابی است، پس از بررسی حدود یک تریلیون درخواست تبلیغ داخل اپلیکیشنی فهمیده که از بین تمام اپها، «کلین مستر» (Clean Master) در هریک از ماههای پاییز گذشته، بیشترین کاربرد را از طرف کاربران گوشی اندروید داشتند.
اپلیکیشن کلین مستر Cacheها و فایلهایی که کاربردی ندارند را از روی گوشی پاک میکند. در حالی که تجمع این فایلها و Cacheها روی گوشی باعث میشود که هم باتری خیلی سریع خالی شود و هم کارکرد گوشی کند شود. با این اوصاف، کلین مستر یک اپ خیلی کاربردی و مفید تلقی میشود.
کلین مستر در کسری از دقیقه گوشی کاربر را اسکن میکند و ضمنا گوشی را از تهدیدهایی مثل ویروس، تروجان، Adware و Spyware هم در امان نگه میدارد.
کلین مستر، اپهای موجود در گوشی و کارکردشان را بررسی میکند و آنهایی که خیلی باتری مصرف میکنند را در حالت Hibernate قرار میدهد؛ یعنی نصب هستند اما به طور کامل روی گوشی فعال نیستند و از سرعت و باتری گوشی کم نمیکنند. Memory Boost هم گزینهی دیگری در این اپ هست که فضای بیشتری روی رم گوشی کاربر را خالی میکند و در نتیجه، دستگاه سریعتر کار میکند. همچنین CPU Cooler اپهایی که دستگاه را بیش از اندازه داغ میکنند را شناسایی و آنها را متوقف میکند.
کلین مستر در کسری از دقیقه گوشی کاربر را اسکن میکند و ضمنا گوشی را از تهدیدهایی مثل ویروس، تروجان، Adware و Spyware هم در امان نگه میدارد. نکتهی قابل توجه دیگر در موردکلین مستر این است که کاملا رایگان است.
ولی آمار در مورد گوشیهایی که با سیستم عامل iOS کار میکنند، متفاوت بوده است. در این سیستم عاملها اپلیکیشنهای تانگو، Words with Friends و آیفانی به ترتیب در ماههام مهر، آبان و آذر بیشترین کاربرد را داشتهاند.
در تصاویر زیر جزییات کاملتری از اطلاعات به دست آمده توسط Drawbridge برای سیستم عاملهای اندروید و iOS را مشاهده میکنید…
منبع: Phone Arena
لیست اندروید پره از نرم افزارهای پاک کننده و آنتی ویروس و بهینه سازی مصرف باطری و…
این سیستم عامل بخاطر قابلیت هاش عالیه ولی هیچوقت تو این زمینه ها درست نمیشه چون متن بازه. اندروید ماهیتش جوریه ک توانایی بهینه شدن نداره چون متن باز بودنش ب توسعه دهنده اجازه میده بتونه هرگونه عملیات بهینه سازی رو ک ب سود برنامش نیس دور بزنه.
این نرم افزارها هم خودشون یکی از عوامل مهم کندی سرعت گوشی هستن، بهترین راه اینه ک هر چندوقت یکبار نصب کنین و عملیات پاکسازی رو انجام بدین و برنامه رو دوباره پاک کنین.
آنتی ویروسم کلا تو اندروید معنی خاصی نمیده چون برای نصب هر برنامه، خود شما هستین ک اجازه دسترسی ب نقاط مختلف گوشی رو میدین، با این روش کی دیگه نیاز ب ساختن ویروس داره؟!
زمانی ک ویندوزفون داشت معرفی میشد، گفتن این سیستم حد فاصلی بین ios و اندرویده، ن ب انحصاری ios و ن ب open بودن اندروید. هرچند ازش استقبال نشد و خود مایکروسافتم خوب بهش نرسید و داره چپه میشه ولی ماهیت خوبی داشت.
ios و اندروید، ن ب اون شوری شور، ن ب این بی نمکی!
اولا هیچ ربطی به متن باز بودن اندروید نداره….اول لطفا مفهوم متن باز را مطالعه بفرمایید و بعد نظر بدهید. متن باز یعنی اینکه میتوان از صفر کل سیستم را از روی سورسیک برنامه های نوشته به زبان ماشین و یا زبانهای برنامه نویسی ساخت …وقتی هم ساخته بشه که نمیتونید دیگه درش تغییر بدید و به قول شما دور بزنید مگر توسعه دهنده سیستم باشی که کل سیستم را از اول کامپایل کنی روی یک کامپیوتر پرقدرت که ساعت ها طول میکشه و بعد حجم کد را با فلش کردن گوشی بجای سیستم عامل قبلی جایگزین کنی که یعنی کل سیستم را انگار از نو نصب کنی (این مثل این میمونه که یک نسخه جدید ویندوز نصب کرده باشی از اول روی کامپیوتر).
دوما بهینه سازی و عدم اون, هیچ ربطی به متن باز بودن یا نبودنش نداره. از سیستم عامل ویندوز, متن بسته تر سراغ داریم؟ طی بیست سال گذشته همیشه نرم افزارهای بهینه ساز روی ویندوز وجود داشته که هیچ وقت صد درصد نتونسته کارایی اون را بهینه کنه. این به دلیل ماهیت استقلال توسعه دهنده توسعه سیستم عامل از وابستگی به سخت افزار خاص ناشی میشه.
سوما در اندروید مالک گوشی مالک سیستم عامل هم هست و اوست که تصمیم میگیره چه چیزی برایش خوب هست یا نیست…برعکس ios که آقای استیو جابز برای کاربراش تصمیم میگیره…. پس باید سطح دانش خود را ارتقا بدهید و از یک iSheep بالاتر بروید. البته تا حد امکان گوگل در پلی استور جلوی اپ های مخرب و مشکوک و نامعتبر را میگیرد ولی کاربر خود باید بداند با نصب یک نر افزار چه بلایی سر سیستم خود میآورد.در لیست دسترسی ها که در هنگام نصب برنامه اعلان میشود, مشخص میشود هر برنامه به چه چیزهایی دسترسی میخواهد داشته باشد. البته در اندروید ۶ مدیریت و کنترل این دسترسی بسیار قویتر شده و کاربر درصورتیکه نخواهد نمیگذارد اپ خاصی به چیزی دسترسی داشته باشد.
چهارم کندی سیستم در اندروید در سیستم هایی که از کانفیگ ضعیفی برخوردار هستند مشاهد شده (مثلا گوشی هایی که زیر یک گیگ رم دارند) و نه در گوشی های معمول و یا فلگ شیپ. به جهت ماهیت انتقال کد و اجرا روی هر سیستم و استقلال آن از نوع پردازنده , کدهای برنامه های اندروید , کدهای میانی هستند که در زمان اجرا کمی بیشتر از حافظه ram را اشغال میکنند. که البته این یک فلسفه طراحی سیستم عامل اندروید است که شما یک یرنامه رایک بار تولید کنی و هر جا و روی هر سیستم که خواستید بدون هیچ تغییری اجرا کنید. مثلا یک برنامه را از روی گوشی با پردازنده کوالکوم به تبلت با پردازنده اینتل انتقال بدی و اجرا کنی. این قابلیت به نام قابلیت انتقال کد اجرایی موسوم است.
پنجما کندی سیستم در بسیاری موارد نرم افزارهای هستند که از منابع و استورهای نا معتبر تهیه و نصب میشند و این برنامه ها فعالیت های مشکوک دارندو ربطی به سیستم عامل نداره و در بک گراند اجرا شده که هم سیستم را کند میکنند و هم باعث مصرف بیشتر باتری میگردند. این هست که میگن مثلا بعد از یک مدت سیستم کند شد و فلان و باتری خالی میکنه. چرا؟ چون از هر دری برنامه های بدون هویت و نا معتبر و یا از استورهای نامعتبر نصب و اجرا میشوند.
این برنامه برای گوشی ها با کانفیگ پایین باعث کند شدن میشه، برای گوشی های کانفیگ بالا هم نیازی به اینجور برنامه ها نیست. فایل های اضافی رو راحت میشه تو تنظیمات Storage قسمت Cache پاک کرد!
بابا کوتا بیااا
شرکت AV-Test انتی ویروس cm رو بهترین اعلام کرده البته تو رایگان ها تازه اگه تروجانه چجوری کسپراسکی من هم رو گوشی هم رو لب تابم برنامه های cm رو ویروس نمیشناسه
یعنی میخوای بگی کسپراسکی با اون همه یالو کپالش نمیتونه یه تروجان رو در قالب یک برنامه اندرویدی تشخیص بده !!!!
درضمن چینی ها فک کنم بخاطر زدن پوز ریقباشون نرم افزار ها رو رایگان ارایه میدن
از این قبیل برنامه های چینی رایگان زیاد هست مثه
Baidu Antivirus
Baidu Pc Faster
Baidu Browser
…
با سلام.این برنامه و برنامه های مشابه این انچنان که تبلیغ میکنند مفید نیستند و کارهایی را روی گوشی انجام میدهند که اگر عمقی و حرفه ای نگاه کنید چندان لازم نیست و فایده ای ندارد در نهایت.و بیشتر جنبه تبلیغی و افزایش دانلود رو داره.اگر میخواید سیستم سبکی داشته باشید باید برنامه های غیر استاندارد را حذف کنید و ویجت هایی که نیاز ی ندارید را هم از صغحه بر دارید تا رم و پردازنده شما ازاد تر باشد.در ضمن به پنجره مالتی تسک منیجر (در بعضی از گوشی ها با گرفتن دکمه هوم) هم گاهی سر بزنید و تمام برنامه ها را کلین کنید چون با این کار بعضی از برنامه ها که کاملا بسته نمیشوند به این طریق کامل بسته شده و دیگر پردازنده و رم درگیر نخواهد بود.میتونید میزان درگیری پردازنده و میزان اشغال شدن رم را در بخش برنامه های در حال اجرا در قسمت تنظیمات اندروید ببینید و از صحت این اطلاعات بر خور دار بشید.
نکته اخر اینکه اگر زیاد برنامه نصب میکنید و بعد پاک میکنید ممکنه بعد یکی دو سال مقداری از مموری شما مثلا نیم گیگ را پسماند برنامه های پاک شده بگیرد بهترین کار این است که بعد مدتی طولانی گوشی را به حالت کارخانه برگردانید یا اینکه با برنامه ای مثل کش کلینر و… این پسماند های حافظه یا همان رسیدوال را پاک کنید(این مورد اخر ربطی به سرعت گوشی شما ندارد و فقط بر روی اشغال حافظه داخلی اثر میگذارد چون ربطی به رم و پردازنده نخواهد داشت.)
با تشکر از نویسنده توانا این مطلب فرزانه احسانی مؤید
آشغال ترین اپلیکشینی که تو عمرم دیدم
کلا با باتری لج داره
من که ار وقتی پاکش کردم گوشیم خیلی بیشتر شارژ نگه میداره
در ضمن وقتی خود گوشی optimizer داره دیگه نیازی به کلین مستر نیست
عالی گفتی… مدتی است منم به این اپلیکیشن مشکوک شدم…. چون تمام دسترسی ها را
میخواد…. کلا اپ های چینی خیلی عجیب و مشکوکا… همیشه بیشتر از کاری که قرار انجام بدهند، برای اجرا شدن دسترسی میخواند. لطفا دوستان به هر اپی که اجرا و یا نصب میشه دقت کنید و ببیند چرا مثلا میخواد به کانتکت ها دسترسی داشته باشه و در حالیکه هیچ ربطی مثلا به کانتکت اون اپلیکیشن نداره.
دوستان عزیز توجه کنید که این اپلیکیشن بسیار خطرناکه…. در حقیقت این اپ یک تروجان است… تولید کنندگان این اپ این را بصورت مجانی در اختیار کاربرها قرار دادند و به شکل عجیبی در همه جا تبلیغ میکنند. این همه هزینه برای چی؟ بنده قبلا به همه دوستانم استفاده از این اپ را توصیه میکردم تا بعد از بررسی های جدید متوجه شدم که هدف این اپ نفوذ به تمام سیستم ها و استفاده مخرب از اینها در جهت حملات ddos در زمانهای بسیار حیاتی و خاص است. لطفا به این هشدارها توجه کنید…. در ضمن این یک اپ چینی است….
بله درسته پارسایه عزیز.خارج از ویروس بودنش من هر گوشی که این اپ روش نصب بوده دیدم وحشتناک کند بوده
بزار حمله کنن ;-)آخه دیگه ی گوشی من که پونصد تومنه میخوان چیکارش کنن؟؟عکس شخصی هم ندارم….کارمند امنیتی هم که نیستم پس بزار خوشحال باشن 😀
یکی از کارهایی که با گوشی به ظاهر ساده شما میشه انجام داد استفاده به عنوان زامبی برای حمله به سایت ها و از کار انداختن اونهاست…. البته حداقل ضرری که برای شما خواهد داشت مصرف اینترنت شما و کند کردن کارکرد گوشیتان و مصرف باطری است چون اون برنامه ها مدام در پس زمینه در حال اجرا و بررسی می تونند باشند … این دو مورد حداقل مشکلات ایجادشده است…
خدایا کمکش کن
آمین
دوست عزیز من با نسخه اورجینال آنتی ویروس های بیت دفندر و نود ۳۲ این نرم افزار رو اسکن کردم و هیچ گونه خطری ندارند در ضمن به خاطر داشته باشید در گوگل پلی هیچ کس به خاطر رضای خدا کار مجانی انجام نمیده و دستمزد خودشو به خاطر توسعه اپ های اندرویدی از گوگل رسما دریافت میکنه در ضمن باید بگم که هیچ اپی رو، چه clean master و چه اپ های دیگر نباید اجازه دسترسی به talk back خود را بدید تا از حملات ddos در مصون باشید و اینکه مردم چین آیا حق تولید هیچ اپی رو ندارند؟؟؟ …. ، وظیفه اصلی این نرم افزار پاک کردن جانک ها و کش های موبایل هستش و هیچ گونه خطری ندارند ،در آخر اینکه با خیال راحت از نرم افزار استفاده کنید …(موفق باشید)…
دوستان توجه داشته باشید که این نرم افزار یا مشابه آن هرگز بصورت فعال یک ویروس نیست به این معنی که این نرم افزار ها دارای back door هستند و در پوشش بعضی سرویس ها اطلاعات حساس کاربران را جمع آوری و تحلیل میکنند و در اختیار سازمانهای دیگر قرار میدهند….در ضمن بر اساس تحقیقاتی که جدیدا صورت گرفته نرم افزارهای انتی ویروس در بسیاری از موارد از شناسایی بدافزارها ناتوان و عاجزند…پس صرف اینکه یک یا چند نرم افزار انتی ویروس نتوانند مشکلات امنیتی یک نرم افزار را شناسایی کنند به مفهوم امن و مطمین بودن آن نرم افزار نیست. باید اضافه شود که این نرم افزار بصورت مجانی در اختیار کاریران است و حتی تبلیغات گسترده ای هم دارد که هر دو این ها هزینه بر است بخصوص اون حجم تبلیغات.. در ضمن گوگل پولی در اختیار هیچ شرکتی قرار نمیدهد و اگر بخواهد حمایت کند علنا اعلام میکند و آن اپ را زیرمجموعه خود معرفی میکند مثل timely و…. پس این اپ به مجموعه ای وابسته است که هدف نفوذ در سیستم ها دارد…..
[…]
دوست عزیز قرار نیست که هر نرم افزاری که رایگانه ویروس یا تروجان باشه …
اگه یکم با دقت همین مطلب رو میخوندی میفهمیدی که این اپ بخاطر درخواستهای تبلیغاتی زیادی که بهش میشه داره ۱۰۰ برابر هزینه ای رو که کرده درمیاره و اگه میخواست از کاربر هم پول بگیره الان نمی تونست اینهمه یوزر داشته باشه و تبلیغ بگیره…
بجای اینهمه دانشمند بازی می تونستی دوتا سایت بررسی نرم افزارهارو نگاه کنی و متوجه بشی که تا الان از این اپ هیچ مورد مشکوکی اطلاع داده نشده و کاملا سالمه…
من خودم خیلی رو اپ هایی که نصب می کنم حساسم و حتما قبلش بررسیشون می کنم و به دوستان عزیز هم میگم این اپ یه اپ سالم و بسیار کاربردیه ….
آقای پارسا با دقت زیادی این مطلب را عنوان کردند که جای تشکر داره …لطفا دقت کنید که این اپ فقط زیر مجموعه از اپ هاکه شرکت سازنده این اپ انها را ساخته و انها همگی مجانی هستند و همدیگر را تبلیغ میکنند که در واقع هیچ سودی نه تنها شرکت تولید کننده نمیتونه ببره از این تبلیغات بلکه برای اون تبلیغات هم باید هزینه بپردازه …به عبارت دیگه این اپ و چند اپ مرتبط با این اپ تماما برای شرکت تولید کننده نه تنها سود آور نیست بلکه هزینه بر است… مثل cm secutiry و چند اپ دیگه که همه متعلق به Cheetah Mobile هستند. فقط به لیست مجوزها یا همون permission های این اپ و یا اپ های مشابه نگاهی بیندازید تا سرتون سوت بکشه…انگار هر چی در گوشی شما وجود داره باید این اپ بهش دسترسی داشته باشه…از کانکنت لیست تا اکانت ها تا هر چی که فکرشو بکنید….و البته دسترسی به اینترنت که تمام این اطلاعات را کد کنه و به سرورهای این شرکت ارسال کنه….این منهای در پشتی یا همون back door های این نرم افزارهاست. در ضمن این اپ ها در یک مرحله هدف خودشون را نشون نمیدن. معمولا همیشه منتظرند تا بصورت ریموت هر گاه که تولید کننده اراده کنه اهداف دیگه ای را دنبال کنند و مثل یک ویروس شاید مدتها در حالت اماده و غیرفعال و نهفته باشند تا روزی که نیاز باشه.
مطلب دانستی خوبی برای من و به درد بخور
در زمینه بازی اندروید کدوم بازی ها رکورد شکستن؟
و یا در مورد اینده بازی هایی که میتونند ابر بازی شند هم مطلبی بگذارید ممنون میشم