۷ نکته‌ی مهم که باید قبل از خرید دستگاه تست قند خون بدانید

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲۰ دقیقه
راهنمای خرید دستگاه تست قند خون

دستگاه تست قند خون یا گلوکومتر خانگی دستگاه‌ی کوچک و قابل حملی است که بیماران دیابتی از آن برای اندازه‌گیری گلوکز (قند) خون استفاده می‌کنند. کنترل قند خون از طریق پایش منظم آن کلید مدیریت دیابت است. نتایج به دست آمده از گلوکومتر به افراد مبتلا به دیابت کمک می‌کند که رژیم غذایی، برنامه‌ی ورزشی و برنامه‌ی درمانی خود را تنظیم کنند که همه‌ی این‌ها در جلوگیری از عوارض دیابت و کاهش خطر بیماری کلیوی، آسیب عصبی و نابینایی نقش دارند.

دستگاه‌های تست قند خون نرمال امروزی از مدل‌های قدیمی‌تر کوچک‌تر، سریع‌تر و دقیق‌تر هستند و ویژگی‌ها و امکانات بیشتری دارند. اگر می‌خواهید برای آگاهی از وضعیت قند خون خود یک گلوکومتر خانگی تهیه کنید، از راهنمای خریدی که در مقاله‌ی امروز دیجی‌کالا مگ برایتان آماده‌ کرده‌ایم کمک بگیرید.

۱. چه کسانی باید از دستگاه تست قند خون استفاده کنند؟

اگر یکی از موارد زیر در مورد شما صدق می‌کند، ممکن است به استفاده‌ی منظم از گلوکومتر نیاز داشته باشید:

  • دیابت نوع ۱
  • دیابت نوع ۲
  • دیابت خودایمنی نهفته در بزرگسالان یا LADA (دیابت نوع ۱ که در دوران بزرگسالی ایجاد می‌شود)
  • دیابت بارداری (مشابه‌ی دیابت نوع ۲ است، اما فقط در دوران بارداری رخ می‌دهد)

استفاده‌ی مکرر از گلوکومتر به شما کمک می‌کند که:

  • سطح قند خون و نحوه‌ی کنترل آن را بررسی کنید.
  • ببینید قند خون شما به ورزش یا استرس چه واکنشی نشان می‌دهد.
  • عواملی را که باعث افت خون یا افزایش آن می‌شوند، تشخیص دهید.
  • اثرات داروها و سایر روش‌های درمانی را ارزیابی کنید.
  • ببینید چقدر به اهداف درمانی خود نزدیک شده‌اید.

کنترل قند خون اهمیت زیادی دارد، چون از عوارض کوتاه‌مدت و بلندمدت دیابت کنترل‌نشده پیشگیری می‌کند.

۲. دستگاه‌ی اندازه‌گیری قند خون چگونه کار می‌کند؟

بر اساس روش اندازه‌‌گیری قند خون، گلوکومترها به سه گروه دسته‌بندی می‌شوند:

تهاجمی

گلوکومتر تهاجمی

در این روش، اندازه‌گیری قند خون با استفاده از یک دستگاه‌ی لنسینگ (سوزن ‌زن)، لانست (سوزن) و نوار تست انجام می‌شود. لانست و نوار تست اغلب همراه با دستگاه فروخته می‌شوند، اما یکبار مصرف هستند و لازم است هر چند وقت یکبار مجدداً آن‌ها را از داروخانه خریداری کنید. اگرچه جایگزین کردن این اقلام برای کاربر هزینه‌بر است، اما این نوع دستگاه‌ها دقیق‌ترین نتایج را نشان می‌دهند.

غیرتهاجمی (یا کم‌تهاجمی)

در سال‌های اخیر، بازار شاهد ورود محصولات مختلفی بوده است که با استفاده از حسگرهای فیزیکی-شیمیایی و از طریق تماس با پوست (معمولاً بازو) سطح قند خون را اندازه می‌گیرند. دستگاه‌های غیرتهاجمی یک انقلاب واقعی برای افراد مبتلا به دیابت محسوب می‌شوند. چراکه سطح قند خون را تقریباً بلافاصله نشان می‌‌دهند و نیاز به سوزن زدن به پوست یا جایگزین کردن لانست و نوار تست را برطرف می‌کنند.

با این حال، گزینه‌های محدودی از این مدل دستگاه در بازار موجود است و به نظر می‌رسد که دقت آن‌ها به اندازه‌ی دستگاه‌های تهاجمی نیست. از دیگر معایب دستگاه‌های غیرتهاجمی می‌توان به ثابت نماندن سنسورها اشاره کرد.

دستگاه‌ی پایش مداوم گلوکز (CGM)

در این روش، معمولاً بیمار دستگاه را روی بازوی خود می‌بندد و آن را همه جا همراه‌ی خود می‌برد. این مدل دستگاه امکان اندازه‌گیری مداوم قند خون در مایع بینابینی را فراهم کرده و تغییرات آن را در یک دوره‌ی زمانی طولانی به‌دقت ارزیابی می‌کند.

دستگاه‌ی پایش مداوم گلوکز استرس بیمارانی را که مجبور هستند هر روز نوک انگشتان خود را سوراخ کنند، کاهش می‌دهد. با این حال، محدودیت‌های خاص خود را دارد. برای مثال، نگهداری از دستگاه، یادگیری نحوه‌ی استفاده از آن، دشواری درک و تفسیر داده‌ها، نقص در عملکرد سنسور و اختلاف بین قند خون مویرگی و مقدار نمایش داده‌شده ممکن است باعث شود کاربر تصمیم بگیرید که از آن استفاده نکند.

۳. گلوکومتر با چه روشی قند خون را اندازه می‌گیرد؟

در حال حاضر، چند فناوری اندازه‌گیری در بازار وجود دارد که عمدتاً الکتروشیمیایی (آنزیمی) هستند و به سه دسته تقسیم می‌شوند:

  • با آنزیم گلوکز اکسیداز
  • با آنزیم گلوکز دهیدروژناز
  • با آنزیم گلوکز اکسیدوردوکتاز

نتایج به دست آمده ممکن است بسته به تکنولوژی مورد استفاده متفاوت باشد. بنابراین، استفاده از نوار تستی که با تکنولوژی نوشته شده روی دستگاه سازگار باشد بسیار مهم است.

از سوی دیگر، فناوری‌های مختلف می‌توانند با سایر درمان‌های مورد استفاده‌ی بیمار تداخل داشته باشند. برای مثال، دستگاه‌های گلوکز اکسیداز با اکسیژن‌درمانی و دستگاه‌هایی که از گلوکز اکسیدوردوکتاز استفاده می‌کنند با مالتوز و گالاکتوز و همچنین پلی ساکاریدها یا الیگوساکاریدهای موجود در محلول‌های تزریقی تداخل دارند. بنابراین، خطر تخمین بیش از حد قند خون بسیار زیاد است و نباید نسبت به آن بی‌توجه بود. غالباً موارد منع مصرف روی دستگاه تست قند خون نوشته می‌شود، به‌عنوان مثال استفاده از دستگاه در صورت دیالیز صفاقی ممنوع است.

۴. آیا می‌توان به نتایج به دست آمده از گلوکومتر اطمینان  کرد؟

دقت نتایج گلوکومتر

در آزمایشگاه، خون را از سلول جدا کرده و قند خون پلاسما را اندازه می‌گیرند، در حالی که دستگاه‌ی گلوکومتر از خون کاملی که از مویرگ خارج می‌شود برای سنجش قند خون استفاده می‌کند. به همین دلیل، معمولاً میزان قند خونی که گلوکومتر نشان می‌دهد با میزان قند خون بررسی شده در آزمایشگاه متفاوت است. دستگاهی که نتیجه‌ی آن با نتیجه‌ی آزمایشگاه حداکثر ۱۵ درصد تفاوت داشته باشد، دقیق در نظر گرفته می‌شود.

برای اینکه از دقت دستگاه‌ مطمئن شوید، هنگام مراجعه به آزمایشگاه آن را همراه‌ی خود ببرید و همزمان با خونگیری از ورید دست سطح قند خون‌تان را با دستگاه اندازه بگیرید. برای این کار حتماً از نمونه خونی که از انگشت خود می‌گیرید استفاده کنید، نه خون حاصل از خونگیری. سپس عددی را که دستگاه نشان می‌دهد با نتیجه‌ی آزمایشگاه مقایسه کنید.

ISO 15197 بهترین استاندارد برای دستگاه‌ی گلوکومتر است. هنگام خرید گلوکومتر به‌دنبال محصولاتی باشید که دارای ISO 15197:2015 یا ISO 15197:2013 باشند. دقت این دستگاه‌ها از گلوکومترهای دارای ISO 15197 مربوط به سال ۲۰۰۳ (ISO 15197:2003) بیشتر است.

سایر عواملی که می‌توانند از دقت دستگاه‌ی اندازه‌گیری قند خون بکاهند عبارت‌اند از:

  • آسیب‌دیدگی نوارهای تست یا منقضی شدن تاریخ مصرف آن‌ها
  • نگهداری دستگاه‌ی گلوکومتر یا نوارهای تست در مجاورت گرما و حرارت بالا
  • تمیز نبودن دست‌ها قبل از اندازه‌گیری قند خون
  • ضعیف بودن باتری‌ها (هر ۴ تا ۵ سال یکبار باتری‌ها را تعویض کنید)
  • ناکافی بودن خون روی نوار تست
  • کم‌خونی یا کم‌آبی بدن

۵. هنگام خرید دستگاه‌ تست قند خون باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

بیشتر دستگاه‌های تست قند خون به روش مشابهی کار می‌کنند، اما بعضی از آن‌ها ویژگی‌ها و امکاناتی دارند که ممکن است با نیازهای خاص شما مطابقت بیشتری داشته باشند. در مورد اینکه کدام مدل با نیازها، سبک زندگی و بودجه‌ی شما مطابقت دارد، با پزشک خود صحبت کنید. مهم‌ترین فاکتورهایی که باید برای خرید گلوکومتر در نظر بگیرید عبارت‌اند از:

۱. هزینه

قیمت دستگاه تست قند خون

هنگام خرید گلوکومتر فقط به قیمت خود دستگاه نگاه نکنید. چیزی که پایش قند خون را گران می‌کند، نوار تست است که ممکن است در طول روز بارها از آن‌ استفاده کنید. شما هزینه‌ی دستگاه را فقط یک بار می‌پردازید، اما نوارهای تست را باید به‌طور مداوم خریداری کنید.

معمولاً نوارهای تست در جعبه‌های ۲۵، ۵۰ یا ۱۰۰ تایی به فروش می‌رسند و قیمت آن‌ها به برند بستگی دارد. برای استفاده از هر گلوکومتری باید به سراغ نوار تست‌هایی بروید که به‌طور خاص برای آن طراحی شده‌اند. بنابراین، قبل از تصمیم‌گیری درباره‌ی مارک دستگاه تست قند خون در مورد قیمت نوار تست آن تحقیق کنید. هزینه‌ی تعویض لانست (سوزن تست قند خون) هم مورد دیگری است که باید در نظر بگیرید.

۲. سهولت استفاده

سهولت استفاده از گلوکومتر انگیزه برای پایش منظم قند خون را افزایش می‌دهد. اندازه و ظاهر دستگاه باید به گونه‌ای باشد که  بتوانید به‌راحتی آن را در دست بگیرید و نتایج و توضیحات آن‌ها را بخوانید. بعضی از مدل‌ها دارای صفحه نمایش لمسی هستند که استفاده از دستگاه را آسان‌تر می‌کند.

۳. کدگذاری خودکار

مورد دیگری که باید به آن توجه کنید، نحوه‌ی کدگذاری دستگاه‌ی گلوکومتر است. در بیشتر موارد، قبل از قرار دادن نوار اندازه‌گیری قند خون در داخل گلوکومتر باید یک کد مخصوص را وارد دستگاه کنید. بعد از وارد کردن این کد که روی بسته‌بندی نوارهای تست درج شده است، گلوکومتر تنظیم شده و می‌تواند سطح قند خون را نشان دهد. اشتباه در وارد کردن این کد روی نتیجه‌ی تست تأثیر می‌گذارد.

در حال حاضر، دستگاه‌های جدیدی روانه‌ی بازار شده‌اند که از قابلیت کدگذاری خودکار بهره‌مند هستند (اتو-کدینگ یا AutoCoding) یا نیاز به کدگذاری ندارند (نو-کدینگ یا NoCoding). افراد سالمند و کودکان بهتر است از این نوع دستگاه‌ها استفاده کنند.

۴. ذخیره‌سازی اطلاعات

مناسب‌ترین دستگاه تست قند خون باید حداقل نتیجه‌ی ۳۶۰ آزمایش قبلی را ذخیره کند تا بتوانید با مشاهده‌ی آن‌ها از کاهش یا افزایش قند خون خود در یک دوره‌ی زمانی مشخص مطلع شوید. بعضی از دستگاه‌ها هم میانگین قند خون را در طول ۷، ۱۴ یا ۳۰ روز نشان می‌دهند تا به شما یک دید کلی از کنترل قند خون‌تان بدهند. اگر مرتباً قند خون خود را چک می‌کنید، مدلی با حافظه‌ی بیشتر بخرید.

۵. مدت تست

شاید چند ثانیه تفاوت در ارائه‌ی نتیجه‌ی تست خیلی به چشم نیاید، اما وقتی مجبور باشید سه تا پنج بار در روز از گلوکومتر استفاده کنید، طولانی بودن زمان تست ممکن است آزاردهنده باشد. بهتر است از دستگاهی استفاده کنید که نتیجه‌ی تست را حداکثر در ۵ ثانیه نمایش دهد.

۶. اندازه‌ی دستگاه

اندازه گلوکومتر

اگر لازم است دائماً در مکان‌های مختلف قند خون خود را اندازه بگیرید، به‌دنبال یک دستگاه‌ی جمع و جور باشید. بعضی از مدل‌های بزرگ‌تر می‌توانند چند نوار تست را در خود جای دهند تا برای هر آزمایش مجبور به تعوض نوار نباشید، اما حجیم هستند و ممکن است حمل‌ آن‌‎ها برایتان مشکل‌ساز شود. دستگاه‌های بزرگ مناسب کسانی هستند که از مهارت و چابکی لازم برای اندازه‌گیری قند خون برخوردار نیستند یا از مشکلات بینایی رنج می‌برند.

۷. اندازه‌ی نمونه‌ی خون

گلوکومترهای امروزی در مقایسه با دستگاه‌های قدیمی‌تر به خون کمتری نیاز دارند که این ویژگی باعث می‌شود آزمایش درد کمتری داشته باشد. اگر به سوزن زدن حساس هستید، به دنبال دستگاهی باشید که به کمتر از ۱ میکرولیتر خون نیاز داشته باشد.

بعضی از دستگاه‌ها به سیستم کنترل حجم خون (BVC) مجهز هستند. اگر خونی که روی نوار تست قرار می‌دهید کمتر از حد مورد نیاز باشد، دستگاه به شما هشدار داده و میزان قند خون را گزارش نمی‌کند. در این حالت، باید با استفاده از یک نوار تست جدید آزمایش را تکرار کنید یا در بعضی از مدل‌ها این فرصت را دارید که به‌سرعت دوباره مقداری خون روی نوار قرار دهید. دستگاه‌های فاقد BVC در صورت ناکافی بودن خون عددی را نشان می‌دهند که اشتباه است.

۸. واحدهای اندازه‌گیری قند خون

بسته به مدل دستگاه تست قند خون، نتایج ممکن است به‌صورت گرم در لیتر (g/l)، میلی‌گرم در دسی‌لیتر (mg/dl) یا میلی‌مول در لیتر (mmol/l) نمایش داده شوند. بعضی از دستگاه‌ها هم ممکن است از چند واحد اندازه‌گیری مختلف استفاه کنند. بی‌توجهی بیمار به واحد اندازه‌گیری انتخابی (در دستگاه‌هایی که چند واحد اندازه‌گیری دارند) می‌تواند باعث گمراهی او شود.

۹. نمونه‌گیری از نقاط مختلف بدن

بعضی از دستگاه‌ها به شما این امکان را می‌دهند که علاوه بر نوک انگشت، از سایر قسمت‌های بدن مانند کف دست، ساعد، ساق پا یا ران هم برای گرفتن نمونه‌ی خون استفاده کنید. اگر در طول روز چند بار قند خون‌تان را چک می‌کنید، این می‌تواند برایتان یک مزیت بزرگ باشد.

با این حال، توجه به این نکته ضروری است که به‌دلیل وجود تفاوت‌های فیزیولوژیکی در گردش خون قسمت‌های مختلف بدن نتیجه‌ی به دست آمده از این نواحی در مقایسه با نوک انگشت دقت کمتری دارد. از سوی دیگر، در شرایط زیر نباید از جایی به غیر از نوک انگشت برای اندازه‌گیری قند خون استفاده کنید:

  • کالیبره کردن دستگاه‌ی پایش مداوم گلوکز
  • بررسی افت قند خون یا افزایش شدید قند خون
  • اندازه‌گیری سطح قند خون ۲ ساعت پس از خوردن غذا، مصرف دارو، تزریق انسولین یا ورزش

همیشه قبل از اینکه از سایر قسمت‌های بدن برای پایش قند خون استفاده کنید، با پزشک خود مشورت کنید.

۱۰. سایر ویژگی‌های دستگاه تست قند خون

گلوکومتر پیشرفته

امروزه شما می‌توانید به طیف وسیعی از دستگاه‌های اندازه‌گیری قند خون دسترسی داشته باشید. بعضی از این دستگاه‌ها دارای USB هستند که به شما اجازه می‌دهد نتایج قند خون‌تان را در کامپیوتر ثبت کنید. همچنین بعضی از آن‌ها برای محاسبه‌ی نسبت انسولین به کربوهیدرات دارای ماشین حساب هستند. سایر دستگاه‌های جدید کنترل قند خون عبارت‌اند از:

  • مدل‌های سخنگو؛ این نوع دستگاه‌ها در درجه‌ی اول برای بیماران مبتلا به اختلالات بینایی طراحی شده‌اند. استفاده از آن‌ها آسان و بهداشتی است و نیاز به کدگذاری دستی ندارد. پخش صدا به کاربرانی که نابینا هستند یا بینایی ضعیفی دارند اجازه می‌دهد که آزمایش را به‌تنهایی انجام دهند.
  • مدل‌های چندمنظوره؛ این دستگاه‌ها علاوه بر اندازه‌گیری قند خون، سایر پارامترها را هم اندازه‌ می‌گیرند. برای مثال، تعدادی از گلوکومترها می‌توانند سطح کتون را بررسی کنند که این ویژگی برای کسانی که انسولین تزریق می‌کنند مهم است.

۶. چند بار در طول روز باید قند خون خود را اندازه بگیریم؟

با پزشک در مورد اینکه چه زمانی و چند بار باید قند خون خود را آزمایش کنید، صحبت کنید. تعداد دفعات اندازه‌گیری قند خون به نوع دیابت و برنامه‌ی درمانی شما بستگی دارد، اما غالباً شبیه‌ی دستورالعمل عمومی زیر است:

دیابت نوع ۱

در دیابت نوع ۱، لوزالمعده تولید هورمون انسولین را متوقف می‌کند یا ساخت آن را به‌طور چشمگیری کاهش می‌دهد. پایش قند خون در منزل به شما این اطمینان را می‌دهد که انسولین کافی برای ثابت نگه داشتن سطح قند خون‌تان دارید. در صورت ابتلا به دیابت نوع ۱ ممکن است لازم باشد قند خون خود را ۴ تا ۱۰ بار در روز آزمایش کنید، از جمله:

دیابت نوع ۲ و دیابت بارداری

در دیابت نوع ۲ و دیابت بارداری، بدن شما همچنان انسولین تولید می‌کند، اما نمی‌تواند به‌خوبی از آن استفاده کند که به این وضعیت مقاومت به انسولین می‌گویند. در صورت ابتلا به دیابت نوع ۲ یا دیابت بارداری، به احتمال زیاد باید ۲ تا ۴ بار در روز سطح قند خون‌تان را اندازه بگیرید. به‌عنوان مثال:

  • اول صبح و قبل از خواب
  • قبل از هر وعده‌ی غذایی و قبل از خواب
  • قبل و دو ساعت بعد از هر وعده‌ی غذایی و قبل از خواب

تعداد دفعات اندازه‌گیری قند خون تا حد زیادی به این بستگی دارد که انسولین تزریق می‌کنید یا از داروهای خوراکی استفاده می‌کنید.

۷. چگونه از دستگاه تست قند خون استفاده کنیم؟

نحوه استفاده از گلوکومتر

همه‌ی دستگاه‌های گلوکومتر همراه با یک دفترچه‌ی راهنما ارائه می‌شوند. دستورالعملی که در این بخش در اختیار شما قرار می‌دهیم کلی است و ممکن است برای همه مدل‌ها صدق نکند. بنابراین، همیشه قبل از استفاده از دستگاه دفترچه‌ی راهنمای آن را بخوانید. برای اندازه‌گیری قند خون با دستگاه‌ی گلوکومتر:

  • دست های خود را بشویید یا با پد الکلی تمیز کنید. این کار به جلوگیری از عفونت کمک می‌کند و باقیمانده‌های غذا را که ممکن است باعث تغییر نتیجه‌ی آزمایش شوند، از بین می‌برد.
  • اجازه دهید پوست کاملاً خشک شود. رطوبت می‌تواند نمونه خون گرفته‌شده از انگشت را رقیق کند. سعی نکنید دست خود را با فوت کردن خشک کنید، چون ممکن است باعث انتقال میکروب شود.
  • گلوکومتر را روشن کنید. این کار معمولاً با قرار دادن نوار تست انجام می‌شود. صفحه‌ نمایش گلوکومتر به شما زمان قرار دادن نمونه‌ی خون روی نوار تست را نشان می‌دهد.
  • از دستگاه‌ی لنسینگ برای سوراخ کردن کناره‌ی انگشت خود (یا هر محل توصیه‌شده‌ی دیگری) استفاده کنید.
  • انگشت‌تان را فشار دهید تا قطره‌ی خون به اندازه‌ی کافی از آن خارج شود.
  • قطره‌ی خون را روی نوار تست قرار دهید.
  • پد الکلی را روی انگشت‌تان بگذارید تا خونریزی متوقف شود.
  • چند لحظه صبر کنید تا گلوکومتر مقدار قند خون را نشان دهد.
  • نتیجه را ثبت کنید. می‌توانید نتیجه‌ی آزمایش را روی کاغذ بنویسید یا از اپلیکیش‌های موبایل استفاده کنید. بعضی از دستگاه‌های گلوکومتر هم می‌توانند نتایج اندازه‌گیری قند خون را ثبت کنند.

پرفروش‌ترین مدل‌های دستگاه تست قند خون در بازار ایران

در حال حاضر، انواع مختلفی از دستگاه‌های تست قند خون در بازار وجود دارد که از نظر قیمت، مزایا و معایب با هم متفاوت هستند. در ادامه، تعدادی از پرفروش‌ترین دستگاه‌های تست قند خون در بازار ایران را خدمت شما معرفی خواهیم کرد:

دستگاه تست قند خون آوان مدل AGM01

دستگاه تست قند خون آوان مدل AGM01

دستگاه تست قند خون آوان مدل AGM01 دستگاهی کوچک به وزن ۴۷ گرم است که به‌راحتی جابه‌جا می‌شود. این محصول قند خون را بدون نیاز به کدگذاری و ظرف ۵ ثانیه اندازه‌گیری می‌کند و قابلیت اتصال به کامپیوتر از طریق کابل USB را دارد. همچنین می‌تواند نتیجه‌ی ۹۰۰ تست آخر را ذخیره کند و میانگین قند خون در بازه‌های زمانی ۷، ۱۴ و ۳۰ روزه را در اختیارتان قرار دهد.

این دستگاه‌ی جمع و جور برای تمام کسانی که می‌خواهند به‌طور منظم از میزان قند خون خود آگاه شوند، به‌ویژه کودکان، زنان باردار و بیماران مبتلا به کم‌خونی، مناسب است. گلوکومتر مذکور به ۰/۵ میکرولیتر خون نیاز دارد، به سیستم پرتاب نوار تست بدون استفاده از دست مجهز است و همراه با ۱۰ عدد سوزن تست، ۱۰ عدد نوار تست و دفترچه‌ی راهنما ارائه می‌شود.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

دستگاه تست قند خون کرسنس مدل IS643212-R

دستگاه تست قند خون کرسنس مدل IS643212-R

دستگاه تست قند خون کرسنس مدل IS643212-R استاندارد ISO 15197:2013 را دریافت کرده است و در بسیاری از کشورها جزء پرفروش‌ترین گلوکومترها به شمار می‌رود. استفاده از این محصول پرطرفدار به‌دلیل وزن کم و داشتن صفحه نمایش بزرگ و خوانا برای اکثر افراد آسان است.

این مدل گلوکومتر با استفاده از نرم‌افزار SMARTLOG به کامپیوتر و تلفن همراه متصل می‌شود. همچنین از ظرفیت ذخیره‌ی ۱۰۰۰ تست، نمایش میانگین ۷، ۱۴، ۳۰ و ۹۰ روزه، قابلیت خون‌گیری از سایر نقاط بدن و قابلیت تنظیم شدت پرتاب سوزن برخوردار است. این دستگاه فقط به ۰/۵ میکرولیتر خون نیاز دارد و بعد از ۵ ثانیه می‌تواند سطح قند خون را نمایش دهد. همراه با این کالا ۱۰ عدد نوار تست، ۱۰ عدد سوزن تست و دفترچه‌ی راهنما قرار دارد.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

دستگاه تست قند خون گالا مدل TD4277

دستگاه تست قند خون گالا مدل TD4277

دستگاه تست قند خون گالا مدل TD4277 یک کالای باکیفیت و مقرون به‌صرفه است که توانسته تأییدیه‌ی سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) و CE اروپا را دریافت کند. این گلوکومتر پرفروش بسیار دقیق بوده و می‌تواند با استفاده از ۰/۵ میکرولیتر خون و در کمتر از ۵ ثانیه نتیجه‌ی تست قند خون را نشان ‌دهد.

استفاده از این دستگاه به‌دلیل داشتن اهرم خارج‌کننده‌ی نوار، برخورداری از دستگاه‌ی لنسینگ بدون درد و اتوکدینگ بودن به همه‌ی افراد، به‌خصوص سالمندان، توصیه می‌شود. از سایر ویژگی‌های این کالا می‌توان به نمایشگر تعویض باتری و صفحه‌ی LCD با نور پس‌زمینه اشاره کرد. شما می‌توانید گلوکومتر گالا را همراه با ۵۰ عدد نوار تست و دفترچه‌ی راهنما تهیه کنید.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

دستگاه تست قند خون امپرور مدل prodigy

دستگاه تست قند خون امپرور مدل prodigy

دستگاه تست قند خون امپرور مدل prodigy از سایر گلوکومترهای پرفروش در بازار ایران است که توانسته توجه‌ی بسیاری از بیماران دیابتی را به خود جلب کند. این دستگاه از نمایشگر تعویض باتری برخوردار است و یک صفحه نمایش بزرگ و خوانا دارد که استفاده از آن را برای عموم مردم، به‌ویژه سالخوردگان، آسان کرده است. این گلوکومتر همراه با ۵۰ عدد نوار تست و ۱۰ عدد سوزن تست به فروش می‌رسد.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

دستگاه تست قند خون دی اس دبلیو مدل DS-W i-QARE

دستگاه تست قند خون دی اس دبلیو مدل DS-W i-QARE

دستگاه تست قند خون دی اس دبلیو مدل DS-W i-QARE یک محصول دقیق و قابل اطمینان است که در تایوان و تحت لیسانس آلمان تولید می‌شود. این کالا با ۵۰ گرم وزن برای کسانی که می‌خواهند از دستگاه‌ی گلوکومتر خود در مکان‌های مختلف استفاده کنند، انتخاب مناسبی به شمار می‌رود.

برای استفاده از گلوکومتر دی اس دبلیو کافی است ۰/۷ میکرولیتر از خون خود را روی نوار قرار دهید تا بعد از ۶ ثانیه نتیجه‌‌ی تست  را بر حسب میلی‌گرم در دسی‌لیتر یا میلی‌مول در لیتر دریافت کنید. ۱۰ عدد سوزن تست، ۱۰ عدد نوار تست و دفترچه‌ی راهنما از اقلامی هستند که همراه با این کالا ارائه می‌شوند. در کنار این مشخصه‌ها، این گلوکومتر به هشدار کتون خون، نمایش میانگین ۷، ۱۴ و ۳۰ روزه و نمایشگر تعویض باتری مجهز است.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

دستگاه تست قند خون یو رایت مدل TD-4279

دستگاه تست قند خون یو رایت مدل TD-4279

دستگاه تست قند خون یو رایت مدل TD-4279 محصول پرفروش دیگری است که می‌توانید آن را به همراه‌ی ۶۰ عدد نوار تست تهیه کنید. این دستگاه قابلیت خون‌گیری از نقاط مختلف بدن را دارد. همچنین یکی از ویژگی‌های بسیار مهم آن امکان محاسبه‌ی میانگین قند خون در بازه‌های زمانی مشخص است که به شما اجازه می‌دهد به‌طور دقیق نتیجه‌ی آزمایش‌های خود را آنالیز کنید.

حداقل خون مورد نیاز این دستگاه ۰/۶ میکرولیتر و زمان پاسخگویی آن حداکثر ۵ ثانیه است. این محصول باکیفیت با ۶۰ گرم وزن از حافظه‌ی ذخیره‌سازی نتایج و همچنین نمایشگر تاریخ، ساعت و تعویض باتری برخوردار است.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

دستگاه تست قند خون اینفوپیا مدل Easy Gluco Pro

دستگاه تست قند خون اینفوپیا مدل Easy Gluco Pro

دستگاه تست قند خون اینفوپیا مدل Easy Gluco Pro یک گلوکومتر حرفه‌ای و کم‌وزن (۵۰ گرم) است که همراه با ۱۰۰ عدد نوار تست، ۵۰ عدد سوزن، کیف و دفترچه راهنما فروخته می‌شود. یکی از ویژگی‌های منحصر به‌فرد این دستگاه، ارائه‌ی کارت اشتراک سه ماهه‌ی پایش سلامت پزشک است. به این معنی که بعد از خرید آن، وضعیت سلامتی شما به‌مدت ۳ ماه توسط پزشکان سیناکر بررسی می‌شود.

این دستگاه‌ی مجهز و پرکاربرد به انواع موبایل با سیستم‌ عامل‌های اندروید و IOS متصل می‌شود و نتایج قند خون را در اپلیکیشن سیناکر ثبت می‌کند. جالب است بدانید که اتصال به اپلیکیشن این امکان را برای شما و سایر اعضای خانواده‌تان فراهم می‌کند که همگی از یک دستگاه‌‌ی واحد استفاده کنید.

دستگاه‌ی کنترل قند خون اینفوپیا برای نمایش مقدار قند خون فقط به ۰/۵ میکرولیتر خون و ۵ ثانیه زمان نیاز دارد. این کالای محبوب میانگین‌های روزانه و هفتگی را محاسبه کرده و در اختیار شما قرار دهد. اگر به یک گلوکومتر مناسب و با  امکانات پیشرفته نیاز دارید، می‌توانید اینفوپیا را انتخاب کنید.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

دستگاه تست قند خون کلور چک مدل TD-4230

دستگاه تست قند خون کلور چک مدل TD-4230

دستگاه تست قند خون کلور چک مدل TD-4230 یک نمونه از محصولاتی است که به سبب کارآیی بالا توانسته رضایت بسیاری از بیماران دیابتی را کسب کند. از ویژگی‌های مهم این کالا می‌توان به زمان پاسخگویی کوتاه (۷ ثانیه)، نیاز به خون کم (۰/۷ میکرولیتر)، حافظه‌ی ذخیره‌سازی (۴۵۰ تست)، اتصال به کامپیوتر، امکان نمونه‌گیری از سایر قسمت‌های بدن و نمایشگر تعویض باتری اشاره کرد.

این محصول باکیفیت به تکنولوژی خروج نوار تست بدون دخالت دست مجهز است که از انتقال عفونت پیشگیری می‌کند. اگر برای کنترل قند خون‌تان به یک دستگاه‌ی گلوکومتر نیاز دارید، می‌توانید این کالا را همراه با ۵۰ عدد نوار تست، ۱۱۰ عدد سوزن و دفترچه‌ی راهنما تهیه کنید.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

دستگاه تست قند خون زیکلاس مد مدل TD-4267

دستگاه تست قند خون زیکلاس مد مدل TD-4267

دستگاه تست قند خون زیکلاس مد مدل TD-4267 یک دستگاه‌ی خانگی منحصر به‌فرد برای اندازه‌گیری قند خون بوده که کار با آن بسیار ساده است. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های گلوکومتر زیکلاس مد این است که برای سنجش سطح قند خون به ۰/۵ میکرولیتر خون نیاز دارد و در کمترین زمان ممکن (۵ ثانیه) نتیجه‌ را نمایش می‌دهد.

منبع تغذیه‌ی این دستگاه باتری است که قابل شارژ است. به‌علاوه، از قابلیت‌های دیگری مانند صفحه نمایش بزرگ و خوانا، میانگیری از نتایج قند خون و پرتاب نوار تست بدون استفاده از دست برخوردار است.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

دستگاه تست قند خون دیابان مدل SMM 1000

دستگاه تست قند خون دیابان مدل SMM 1000

دستگاه تست قند خون دیابان مدل SMM 1000 یک محصول ایرانی دقیق و قابل اطمینان است که با جدیدترین تکنولوژی کره‌ی جنوبی تولید می‌شود. یکی از ویژگی‌های گلوکومتر دیابان قابلیت اتصال به کامپیوتر و انتقال اطلاعات به سیستم است که از طریق آن کاربر می‌تواند نتایج تست خود را ذخیره کند. این دستگاه قابلیت ذخیره‌ی ۳۰۰ نتیجه‌ی تست را دارد.

این کالا اتوکدینگ است و نیاز به وارد کردن کد به‌شکل دستی ندارد که همین ویژگی باعث شده است برای کودکان و سالمندان گزینه‌ی مناسبی باشد. دستگاه‌ی مذکور میانگین قند خون را در بازه‌های زمانی ۷ تا ۹۰ روزه ذخیره می‌کند تا بتوانید به‌دقت نتایج قند خون خود را تفسیر کنید. این محصول برای سنجش قند خون به ۰/۵ میکرولیتر خون نیاز دارد و می‌تواند در کمتر از ۵ ثانیه نتیجه‌ی تست را به‌صورت میلی‌گرم در دسی‌لیتر یا میلی‌مول در لیتر ‌گزارش ‌دهد.

لازم به ذکر است که دستگاه‌ی کنترل قند خون دیابان به نمایشگر تعویض باتری مجهز است. از اقلام همراه‌ی این کالا می‌توان به ۵۰ عدد نوار تست، ۲۵ عدد سوزن و دفترچه‌ی راهنما اشاره کرد.

مشاهده محصول در دیجی‌کالا

کلام پایانی

در صورت ابتلا به دیابت، برای اندازه‌گیری و پایش منظم قند خون‌تان به یک دستگاه تست قند خون یا گلوکومتر خانگی احتیاج دارید. ورزش، غذاها، داروها، استرس و عوامل دیگر همگی می‌توانند روی قند خون شما تأثیر بگذارند. استفاده از گلوکومتر با ردیابی نوسانات قند خون در طی روز به شما در مدیریت بهتر دیابت کمک می‌کند.

امروزه انواع مختلفی از گلوکومترها، از مدل‌های ساده گرفته تا مدل‌های پیشرفته‌ با ویژگی‌ها و گزینه‌های متعدد، در دسترس هستند. توصیه می‌کنیم قبل از اینکه تصمیم بگیرید کدام مدل را بخرید، راهنمای فوق را به‌دقت بخوانید و با پزشک خود مشورت کنید. دستگاهی که می‌خرید باید با سبک زندگی و نیازهای منحصر به‌فرد شما مطابقت داشته باشد.

این مطلب صرفا جنبه‌ی آموزش و اطلاع‌رسانی دارد. پیش از استفاده از توصیه‌های این مطلب حتما با پزشک متخصص مشورت کنید. برای اطلاعات بیشتر بیانیه‌ی رفع مسؤولیت دیجی‌کالا مگ را بخوانید.

منابع: consumerreports, guide.medicalexpo, agamatrix, erywellhealth



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما