چین با اکران فیلم ۱۹۲۱ کمونیسم را در آمریکا و انگلیس تبلیغ خواهد کرد!

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
فیلم 1921

فیلم «۱۹۲۱» که به منظور بزرگداشت حزب کمونیست چین ساخته شده، به‌زودی در آمریکا و انگلیس اکران خواهد شد.

کروناویروس سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ را به یکی از تاریک‌ترین سال‌های جهان تبدیل کرد و اغلب کسب و کارها به خاطر شیوع این ویروس کشنده با مشکلات عدیده‌ای مواجه شدند و سینما هم از این قاعده مستثنی نبود. سالن‌های سینما در اکثر کشورها برای مدت طولانی تعطیل شدند و پس از بازگشایی هم عموم مردم علاقه چندانی به تماشای فیلم‌های مد نظرشان روی پرده و محیط‌های عمومی نشان ندادند و به همین خاطر فروش فیلم‌ها در آمریکا طی سال گذشته میلادی به کمترین میزان خود از اواخر دهه ۱۹۷۰ رسید. اما اوضاع در کشورهای آسیای شرقی کمی بهتر بود و برای نخستین بار در طول تاریخ مجموع درآمد سینمای چین فراتر از هالیوود رفت و فیلم چینی «هشتصد» با ۴۶۱ میلیون دلار فروش به پرفروش‌ترین فیلم ۲۰۲۰ تبدیل شد و این‌طور که پیداست سینمای چین قصد دارد با فیلم پروپاگاندایی و پرهزینه‌ی ۱۹۲۱ به عملکرد مالی خوب خود در سال جاری هم ادامه دهد.

فیلم ۱۹۲۱ از پنجشنبه‌ی گذشته به‌عنوان بخشی از جشن صد سالگی بنیان‌گذاری حزب کمونیست چین در سینماهای این کشور روی پرده رفته است. این پروژه‌ی عظیم سینمایی توسط «Tencent Pictures» پشتیبانی شده و کارگردانی آن به طور مشترک بر عهده‌ی هوانگ جیانکسین و ژنگ داشنگ بوده است.

حقوق پخش بین‌المللی ۱۹۲۱ در اختیار کمپانی مدیا ایشیا است و این تولید کننده‌ی هنگ کنگی به تازگی اعلام کرده طی ماه‌های آینده فیلم پرهزینه‌ی چینی‌ها را در آمریکا، انگلیس، استرالیا، نیوزلند، سنگاپور و حتی خاورمیانه پخش خواهد کرد. اینطور که پیداست نمایش ۱۹۲۱ در برخی کشورها از جمله آمریکا و انگلیس به صورت «اکران آنلاین» و از طریق سرویس هوشمند «Trinity Filmed Entertainment» خواهد بود.

۱۹۲۱ طی نخستین آخر هفته‌ی اکرانش در چین ۲۰۹ میلیون یوان (معادل ۳۲٫۱ میلیون دلار) فروخته و در صدر جدول باکس آفیس این کشور قرار گرفته است. این فیلم ماه گذشته به‌عنوان فیلم افتتاحیه‌ی جشنواره بین‌المللی شانگهای اولین نمایش جهانی خود را تجربه کرد. نمایش ۱۹۲۱ در چین با انتقاداتی روبه‌رو شد و احساسات ملی گرایانه‌ی مردم درباره‌ی موضوعات انتخاباتی را برانگیخت. این پروژه جمع کثیری از مشاهیر چینی را برای بازگویی و روایت وقایع ۱۰۰ سال اخیر این کشور به خدمت گرفته و شخصیت‌های بزرگی همچون مائو تسه تونگ را به تصویر می‌کشد. به همین خاطر برخی رسانه‌ها آن را یک اثر پروپاگاندایی تمام عیار و تبلیغی برای حزب کمونیست چین از دریچه‌ی سینما می‌دانند.

منبع: Variety



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

یک دیدگاه
  1. سید امیر علی جلیلی

    حذب؟

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X