شیائومی بلک شارک 4S پرو امروز با اسنپدراگون ۸۸۸+ و شارژر ۱۲۰ وات رونمایی شد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۴ دقیقه
بلک شارک 4S پرو

شیائومی از دو گوشی بلک شارک 4S و 4S پرو با پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۸۸ پلاس و شارژر بسیار پر سرعت ۱۲۰ واتی رونمایی کرد.

بیشترین تغییرات این دو گوشی مربوط به ظاهر آن‌هاست و حتی بلک شارک یک نسخه‌ی جذاب و خاص را تحت عنوان Gundam ادیشن را هم رونمایی کرد که ظاهری فوق‌العاده جذاب و چشم‌نواز دارد. البته چیز اضافه‌ای درون این بسته‌بندی مشاهده نمی‌شود. همچنین یک تم جذاب هم وجود دارد که فقط کاربران این نسخه به آن دسترسی خواهند داشت. البته این بسته‌بندی فقط مختص مدل استاندارد است در حالی که مدل پرو برای جذاب‌تر بودن فقط به یک چراغ نئونی سبز رنگ که به‌عنوان چراغ اعلانات هم می‌توان از آن استفاده کرد متوسل شده است. همچنین این چراغ حین انجام بازی هم می‌تواند به‌عنوان حالت «مزاحم نشوید» روشن شود.

بلک شارک 4S

بلک شارک 4S و 4S پرو قرار است به‌عنوان جانشینان گوشی‌های گیمینگ سری بلک شارک ۴ رونمایی شوند و این اتفاق هم امروز رخ خواهد داد. قدرتمندترین گوشی این مدل مطابق انتظار و همانطور که از نامش پیداست، بلک شارک 4S‌ پرو نام دارد که گفته می‌شود از پردازنده‌ی قدرتمند اسنپدراگون ۸۸۸ پلاس به‌عنوان قلب تپنده‌ی خود بهره می‌گیرد و سریع‌ترین شارژر را در بین گوشی‌های گیمینگ دیگر خواهد داشت.

برای این دو گوشی از خنک‌کننده‌های خوبی هم استفاده شده است تا کاربر هیچ نگرانی از بابت انجام بازی‌ها نداشته باشد و عملکرد گوشی هم تحت تأثیر دمای بالا قرار نگیرد. رابط کاربری این دو گوشی اگرچه همان MIUI 12.5 مبتنی بر اندروید ۱۱ است اما JoyUI 12.9 نام دارد و یک سری قابلیت‌های مخصوص بازی هم به آن اضافه شده است.

هر دو گوشی بلک شارک ۴ و 4S پرو از فناوری حافظه‌ی داخلی UFS 3.1 پشتیبانی می‌کنند؛ یعنی یک حافظه‌ی SSD با ترتیب RAID که سرعت بسیار بالایی را در بارگذاری و اجرای بازی‌ها یا اپلیکیشن‌های مختلف دارد و می‌توان اینطور ادعا کرد که سرعت آن از تمام گوشی‌های موجود بالاتر است.

بلک شارک 4S پرو
بلک شارک 4S پرو

بلک شارک 4S و 4S پرو همچنین از شارژر بسیار سریع ۱۲۰ واتی هم بهره می‌برند که بعید به نظر می‌رسد بیشتر از ۲۰ دقیقه طول بکشد تا باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی این گوشی‌ها را شارژ کند. البته طبق ادعاهای خود شرکت، شارژ کامل این محصول حدودا ۱۵ دقیقه به طول می‌انجامد که در بلک شارک ۴ پرو این اتفاق در مدت زمان ۱۷ دقیقه رخ می‌دهد. نکته‌ی جالب‌تر اما اینجاست که اگر گوشی شارژ نداشته باشد، فقط ۵ دقیقه نیاز دارد تا با شارژر قدرتمند خود، ۵۰ درصد شارژ شود و این خارق‌العاده است.

بلک شارک برای نشان دادن سرعت بالای 4S پرو در شارژ شدن، آن را با گوشی iQOO 8 پرو مقایسه کرد که آن هم از شارژر ۱۲۰ واتی و باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد. البته این تست چون توسط خود بلک شارک صورت گرفت شاید اندکی در نمایش قدرت محصول ساخت این شرکت، اغراق کرده باشد. چون در حالی که بلک شارک 4S پرو توانست در مدت زمان ۱۴ دقیقه و ۵۳ ثانیه شارژ شود، گوشی رقیب در مدت زمان ۱۸ دقیقه و ۶ ثانیه شارژ شد.

با این حال هر دوی این زمان‌ها کمتر از ۲۰ دقیقه هستند و به همین خاطر عالی تلقی می‌شوند. بلک شارک ۴ هیچ مشکلی از بابت کیفیت سیستم صوتی نداشت که هیچ، یکی از بهترین‌ها در این زمینه به حساب می‌آمد اما به نظر می‌رسد بلک شارک 4S پرو باز هم در این زمینه پیشرفت داشته است تا جایی که وب‌سایت DxOMark آن را به‌عنوان بهترین گوشی از لحاظ کیفیت صدا می‌شناسد.

در نهایت باید به این نکته اشاره داشته باشیم که مانند نسل ۴، در این دو گوشی هم از نمایشگر E4 ساخت سامسونگ استفاده شده است که جدیدترین نیست اما برای انجام بازی روی محصولی که قیمتی کمتر از ۱۰۰۰ دلار دارد بسیار مناسب است. از قابلیت‌های خوب این نمایشگر می‌توان به اندازه‌ی ۶٫۶۷ اینچی، رفرش‌ریت ۱۴۴ هرتز و نرخ الگوبرداری لمس مثال‌زدنی آن اشاره کرد که به ۷۲۰ هرتز می‌رسد. گفته می‌شود زمان تأخیر بازخورد این نمایشگر فقط ۸٫۳ میلی‌ثانیه است به این معنا که بعد از لمس، ۸٫۳ میلی‌ثانیه طول می‌کشد که نمایشگر به لمس شما واکنش نشان دهد.

در بخش دوربین شاهد سه سنسور هستیم که شامل ۲ مگاپیکسلی سنجش عمق، ۸ مگاپیکسلی فوق عریض و ۶۴ مگاپیکسلی اصلی برای مدل پرو هستیم. برای مدل استاندارد هم دقیقا همین سنسورها استفاده شده است با این تفاوت که اندازه‌ی سنسور اصلی به ۴۸ مگاپیکسلی کاهش پیدا می‌کند. دوربین سلفی هر دو گوشی هم ۲۰ مگاپیکسلی است. البته از یک گوشی گیمینگ اصلا انتظار عملکرد خارق‌العاده در عکاسی و فیلم‌برداری نداریم و به همین خاطر ۴۸ یا ۶۴ خیلی تفاوتی ندارد.

بلک شارک 4S پرو

بلک شارک 4S و 4S پرو (از چپ به راست)

بلک شارک 4S و 4S پرو از تاریخ ۱۵ اکتبر (فردا) برای خرید در دسترس قرار می‌گیرند. قیمتی هم که برای این دو گوشی در نظر گرفته شده به شرح زیر است؛

مدل استاندارد – رنگ سفید مدل ۸/۱۲۸ گیگابایت: ۲۶۹۹ یوآن (۴۲۰ دلار/۳۶۰ یورو) – ۲۹۹۹ یوآن (۴۶۵ دلار/۴۰۰ یورو) – مدل ۱۲/۱۲۸ گیگابایت: ۳۲۹۹ یوآن (۵۱۰ دلار/۴۴۰ یورو) برای مدل ۱۲/۲۵۶ گیگابایت – مدل Gundam ادیشن هنوز برای فروش در دسترس قرار ندارد اما با قیمت ۲۴۹۹ یوآن (۵۴۵ دلار/۴۷۰ یورو) و با ترکیب حافظه‌ی داخلی و حافظه‌ی رم ۱۲/۲۵۶ گیگابایت به فروش می‌رسد.

مدل پرو – این گوشی در دو رنگ مشکی و سفید در دسترس قرار می‌گیرد و فقط دو ترکیب حافظه‌ی ۱۲/۲۵۶ و ۱۶/۵۱۲ گیگابایت دارد. قیمتی هم که برای این دو مدل در نظر گرفته شده به ترتیب ۴۷۹۹ یوآن (۷۵۵ دلار/۶۵۵ یورو) و ۵۴۹۹ یوآن (۸۵۵ دلار/۷۴۰ یورو) است.

منبع: GSMArena



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X