هکرها با جعل هویت مدیر ارشد بایننس اقدام به کلاهبرداری کردند

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
بایننس کلاهبرداری

مدیر ارشد ارتباطات بایننس می‌گوید هکرها از تصویر جعلی (دیپ‌فیک) وی در یک سری تماس‌های ویدیویی برای کلاهبرداری از مدیران ارزهای دیجیتال استفاده کرده‌اند. «پاتریک هیلمن» ادعا می‌کند که هکرها به سادگی نمایندگان پروژه‌های ارزهای دیجیتال را فریب داده‌اند و آن‌ها اکنون فکر می‌کنند که هیلمن به آن‌ها کمک می‌کند تا در فهرست این شرکت قرار بگیرند.

با ۶ استراتژی برتر سرمایه‌گذاری دوگانه در ارزهای دیجیتال آشنا شوید

هیلمن با انتشار پستی در این رابطه اعلام کرد که کلاهبرداران این دیپ‌فیک را بر اساس مصاحبه‌ها و حضورهای تلویزیونی وی ساخته‌اند. برای آن دسته از کاربرانی که نمی‌دانند باید اشاره کنیم که با استفاده از تکنولوژی دیپ‌فیک امکان تولید ویدیوهایی وجود دارد که بسیار نزدیک به واقعیت هستند. در حقیقت این فناوری می‌تواند می‌تواند عکس‌ها و فیلم‌ها را به صورت جعلی، با دقت زیاد و بسیار شبیه به نمونه اصلی بسازد به گونه‌ای که تشخیص آن توسط کاربران عام سخت بوده و با نمونه‌های اصلی اشتباه گرفته می‌شود.

هیلمن پس از دریافت پیام‌هایی مبنی بر تشکر از او برای گفت‌وگو در مورد قرارگیری برخی پروژه‌های ارزهای دیجیتال در فهرست این شرکت، متوجه این کلاهبرداری شد. با این حال، او گفت که با هیچ یک از نمایندگان پروژه‌های ارزهای دیجیتال ملاقات نکرده و در فرآیند فهرست‌بندی بایننس دخالتی ندارد.

مدیر ارشد ارتباطات بایننس در این رابطه نوشته: «این دیپ‌فیک به اندازه‌ای حرفه‌ای تنظیم شده بود که چندین عضو بسیار باهوش جامعه‌ی ارزهای دیجیتال را فریب داده است. مشخص نیست که چه تعداد از پروژه‌های رمزنگاری تحت تأثیر این کلاهبرداری قرار گرفته‌اند یا افراد پشتیبان آن‌ها چقدر برای وعده‌ی قرار گرفتن در لیست بورسی بایننس پرداخت کرده‌اند. علاوه بر این کلاهبرداری، اخیراً تعداد هکرهایی که وانمود می‌کنند کارمندان و مدیران این شرکت در پلتفرم‌هایی مانند توییتر، لینکدین، تلگرام و غیره هستند، به شکل عجیبی افزایش یافته است. ما آماده دفاع از کاربران و اکوسیستم خود هستیم.»

بایننس کلاهبرداری

بر اساس اظهارات هیلمن، فرآیند قرارگیری در فهرست بایننس شامل اشخاص ثالث نمی‌شود و در خواست فهرست‌بندی پروژه‌ها فقط از طریق صفحه درخواست رسمی این شرکت دریافت و بررسی خواهد شد. طبق پستی که سال گذشته منتشر شد، شرکت بایننس برای این پروژه‌ها کارمزد ثابتی دریافت نمی‌کند. همچنین هزینه‌های جمع‌آوری‌شده توسط دیگر پروژه‌های ارزدیجیتال به طور کامل به خیریه‌ی بایننس، یک سازمان خیریه ردیابی بلاک‌چین اهدا خواهد شد. هیلمن خاطرنشان می‌کند که بایننس قوانین سختگیرانه‌ای در زمینه‌ی امنیت سایبری دارد. با این حال این سیاست‌ها، مانع از تلاش هکرها برای جعل هویت کارکنان این شرکت نشده است.

«چانگ‌پنگ ژائو»، مدیر عامل بایننس اخیراً هشدار داده که حدود ۷۰۰۰ پروفایل از کارمندان این شرکت در لینکدین وجود دارد، اما تنها حدود ۵۰ مورد از آن‌ها واقعی هستند. البته این اولین باری نیست که مجرمان با کمک فناوری، خود را به عنوان مدیران اجرایی معرفی می‌کنند. برای مثال در سال ۲۰۱۹، یک کلاهبردار با استفاده از هوش مصنوعی صدای مدیرعامل یک شرکت ناشناس را تقلید کرد و از رئیس یکی از شرکت‌های تابعه خواست که ۲۴۳۰۰۰ دلار به حساب یک تأمین‌کننده واریز کند، که البته آن پول هرگز به مقصد مورد نظر نرسید.

سال گذشته نیز، شخصی از دیپ‌فیک رئیس ستاد «الکسی ناوالنی»، رهبر مخالفان روسیه استفاده کرد تا سیاستمداران هلندی را فریب دهد و با آن‌ها تماس ویدیویی داشته باشد. فیسبوک در ماه مارس، بلافاصله پس از حمله روسیه به کشورش، دیپ‌فیک «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین را حذف کرد.

منبع: Engadget



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X