۱۵ فیلم کمدی رمانتیک برتر درباره مراسم عروسی
هالیوود در دهههای اخیر فیلم و سریالهای متعددی درباره مراسم عروسی ساخته است که اکثرشان پرطرفدار شدهاند و حالا شاید بتوان این آثار را در قالب یک زیرژانر طبقهبندی کرد. از کلاسیکهایی همچون «داستان فیلادلفیا» (۱۹۴۰)، «عروسی سلطنتی» (۱۹۵۱) و «سابرینا» (۱۹۵۴) تا فیلمهای نوستالژیکی همانند «چهار عروسی و یک تشییع جنازه» (۱۹۹۴) و «عروسی بهترین دوست من» (۱۹۹۷)، علت موفقیت این کمدی رمانتیکها انعطافپذیری آنها و نزدیکشدنشان به مراسم ازدواج از زوایای تازه است.
۱۵- ۲۷ دست لباس (۲۷Dresses)
- سال انتشار: ۲۰۰۸
- کارگردان: اَن فلچر
- بازیگران: کاترین هایگل، جیمز مارسدن، مالین اکرمان، ادوارد برنز، جودی گریر، رونالد گوتمن، جنیفر لیم
- امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۶.۱ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: ۴۱ از ۱۰۰
۲۷ دست لباس در حقیقت فیلم چندان خوبی نیست اما نمایندهی یک دورهی بهخصوص از ژانر کمدی عاشقانه است. کاترین هایگل نقش جین نیکولز را بازی میکند که پس از ۲۷ بار ساقدوش شدن، با خبرنگاری به نام کویل دویل (جیمز مارسدن) ملاقات میکند که بهصورت مخفیانه، در حال نگارش مقالهای پیرامون دخترک است اما آنها بهتدریج عاشق یکدیگر میشوند.
این ساختهی اَن فلچر قابلپیشبینی و بیش از حد احساسی است و همهی فرمولهای جوابپسدادهی رام-کام در آن به چشم میخورد (اگرچه اکثرشان بهدرستی هم پیادهسازی نشدهاند). پس به چه دلیل ۲۷ دست لباس را یک فیلم خوب درباره مراسم عروسی میدانیم؟ به این دلیل که لحظهای از کلیشههای ژانر و فرمولها دور نمیشود؛ به عبارت دیگر، اگر قرار باشد یک فیلم درباره عروسی از دههی اول قرن بیستویکم را مثال بزنیم که همهچیز دارد، ۲۷ دست لباس یک گزینهی ایدهآل است: دیالوگهای کممایه، موقعیتهای مضحک، عاشقانههای سطحی و کاترین هایگل.
۱۴- آسیاییهای خرپول (Crazy Rich Asians)
- سال انتشار: ۲۰۱۸
- کارگردان: جان ام. چو
- بازیگران: کنستانس وو، هنری گلدینگ، جما چان، لیسا لو، آکوافینا، کن جیونگ، میشل یئو، جینگ لوسی
- امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۶.۹ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: ۹۱ از ۱۰۰
آسیاییهای خرپول در کنار بازگرداندن جاناتان کی کوان به دنیای بازیگری (او پس از تماشای این فیلم تصمیم گرفت به دنیای سینما بازگردد)، یکی از نفسگیرترین سکانسهای عروسی سالهای اخیر را هم دارد. ریچل (کنستانس وو) همراه با نیک (هنری گلدینگ) به سنگاپور سفر میکند تا در مراسم ازدواج یکی از دوستانش شرکت کند؛ ورود به این دنیای متفاوت که از نظر فرهنگی شباهتی به آمریکا ندارد و آگاهی از میزان ثروت خانوادهی نیک، دخترک را غافلگیر میکند.
با حضور این خانوادههای ثروتمند، بدیهی است که شاهد یک عروسی شکوهمند باشیم اما جان ام چو پا را فراتر میگذارد و یکی از اغراقآمیزترین جشنهای عروسی ممکن را به تصویر میکشد. آسیاییهای خرپول در دورهی اکران به یک پدیده تبدیل شد و با بودجهی ۳۰ میلیون دلاری به فروش باورنکردنی ۲۳۸ میلیون دلاری رسید و حتی نامزدی بهترین فیلم کمدی جوایز گلدن گلوب را هم بهدست آورد.
۱۳- سابرینا (Sabrina)
- سال انتشار: ۱۹۵۴
- کارگردان: بیلی وایلدر
- بازیگران: همفری بوگارت، آدری هپبورن، ویلیام هولدن، جان ویلیامز، نلا واکر، گرگوری راتوف، مارسل هیلر
- امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۷.۶ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: ۹۳ از ۱۰۰
با اینکه نسخهی بازسازی سال ۱۹۹۵ سابرینا با بازی هریسون فورد نسبتا خوب است اما نسخهی کلاسیک سال ۱۹۵۴ با حضور بیلی وایلدر در پشت دوربین و ستارگانی همچون همفری بوگارت، آدری هپبورن و ویلیام هولدن در جلوی دوربین حسوحال دیگری دارد. حتی همین حالا هم مثلث عشقی سابرینا و برادران لارابی شما را هیجانزده میکند. سابرینا (هپبورن) دختر رانندهی خاندان لارابی، پس از دو سال زندگی در پاریس به آمریکا بازمیگردد و زیبایی او، لینوس (بوگارت) و دیوید (هولدن) را تحتتاثیر قرار میدهد تا هر دو عاشق دخترک شوند.
بوگارت که اغلب با نقش مردهای سرسخت و جدی شناخته میشد، نقش یک شخصیت دوستداشتنی و خوشبرخورد را برعهده گرفت اما از نقشآفرینی در فیلم رضایت نداشت. او میخواست که همسرش لورن باکال نقش سابرینا را بازی کند و معتقد بود آدری هپبورن تجربه و مهارت کافی برای ایفای این نقش را ندارد. او همچنین ناراحت بود که چرا انتخاب اول بیلی وایلدر برای این نقش نبوده است و در عین حال میگفت که او برای چنین نقشی مناسب نیست و اشتباه استخدام شده است! در هر صورت، منتقدان از فیلم و بازی بوگارت استقبال کردند.
۱۲- خواننده عروسی (The Wedding Singer)
- سال انتشار: ۱۹۹۸
- کارگردان: فرانک کوراکی
- بازیگران: آدام سندلر، درو بریمور، کریستین تیلور، آلن کاورت، آنجلا فیدر استون، پیتر دانته، تاد هرست
- امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۶.۹ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: ۷۲ از ۱۰۰
سبک کمدی آدام سندلر در دههی ۹۰ میلادی موافقان و مخالفان زیادی داشت اما اگر حتی اگر اعتقادی به او ندارید، با تشکر از کارگردانی فرانک کوراکی و بازی خوب درو بریمور، خواننده عروسی از آن فیلمهایی است که میتواند سلیقههای مختلف را راضی کند، بهویژه اگر به دنبال یک فیلم سرگرمکننده درباره مراسم عروسی هستید. در خواننده عروسی، سندلر کمدی همیشگیاش را کنار میگذارد و شخصیت بالغتری دارد.
رابی (آدام سندلر) از افسردگی رنج میبرد و از اینکه دوستش جولیا (درو بریمور) نامزد کرده نیز ناراحت است. او برای اینکه حال خود را بهبود ببخشد، به روابط عاشقانهی نصفهنیمه پناه برده است اما متوجه میشود که فایدهای ندارند و تصمیم میگیرد تا به جولیا ابراز عشق کند. خواننده عروسی از نقاط عطف کارنامهی هنری سندلر بود و نشان داد که او مهارتهای بازیگری خوبی دارد.
۱۱- عروسی سلطنتی (Royal Wedding)
- سال انتشار: ۱۹۵۱
- کارگردان: استنلی دانن
- بازیگران: فرد آستر، جین پاول، سارا چرچیل، پیتر لافورد، کینن وین، آلبرت شارپ
- امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۶.۷ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: ۹۲ از ۱۰۰
با الهام از داستان ازدواج ملکه الیزابت و شاهزاده فیلیپ، عروسی سلطنتی قصهی برادر و خواهری به نام تام (فرد آستر) و اِلن (جین پاول) را روایت میکند که بهعنوان یک گروه رقص دونفره فعالیت میکنند و در جریان نمایش جدید خود، هر دو عاشق میشوند؛ تام به یک رقاص زن و اِلن به یک نجیبزاده دل میبندد و عاشق شدن آنها، چالشهای تازهای برایشان ایجاد میکند.
با حضور آستر و پاول در نقشهای اصلی و تعدادی قطعه و سکانس موزیکال شنیدنی، عروسی سلطنتی یک فیلم کمدی کلاسیک تماشایی درباره عروسی است که آن را بهراحتی از یاد نمیبرید. این ساختهی استنلی دانن در گیشه موفق بود و نقدهای مثبتی هم دریافت کرد.
۱۰- مهمانان ناخوانده عروسی (Wedding Crashers)
- سال انتشار: ۲۰۰۵
- کارگردان: دیوید دابکین
- بازیگران: اوون ویلسون، وینس وان، کریستوفر واکن، ریچل مکآدامز، آیلا فیشر، بردلی کوپر، جین سیمور
- امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۷ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: ۷۵ از ۱۰۰
هیچ فهرستی از فیلمهای پیرامون مراسم ازدواج بدون حضور مهمانان ناخواندهای همچون جان (اوون ویلسون) و جرمی (وینس وان) کامل نیست. این ساختهی دیوید دابکین خیلی زود به یک فیلم کالت تبدیل شد و همچنان محبوبیت بالایی دارد. در کنار نقشآفرینی بامزهی ویلسون و وان، بازیگران نقشهای مکمل نیز موفق ظاهر شدهاند، بهویژه ریچل مکآدامز، آیلا فیشر، بردلی کوپر و کریستوفر واکن افسانهای.
جان و جرمی که هر دو از همسران خود طلاق گرفتهاند، حالا سرزده به جشنهای عروسی گوناگون میروند تا با زنان مجرد آشنا شوند. در یکی از این مراسمها، خواهران عروس (مکآدامز و فیشر) توجه جان و جرمی را جلب میکنند. مهمانان ناخوانده عروسی از شوخیهای بزرگسالانه متعددی بهره میبرد اما دیوید دابکین سعی کرده است تا میان این شوخیهای غیرمعمول و لحظات احساسی تعادل برقرار کند. همانند اکثر کمدیهای دههی اول قرن بیستویکم، اکثر این شوخیها حالا منسوخ شدهاند اما تماشای فیلم شما را آزار نخواهد داد.
۹- ساقدوشها (Bridesmaids)
- سال انتشار: ۲۰۱۱
- کارگردان: پال فیگ
- بازیگران: کریستن ویگ، مایا رودولف، رز بیرن، ملیسا مککارتی، جیل کلایبورگ، وندی مکلندن، کاوی چاینا
- امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۶.۸ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: ۸۹ از ۱۰۰
یکی از بهترین فیلمهای کمدی دههی ۲۰۱۰ میلادی که ثابت میکند شخصیتهای زن هم میتوانند مشابه مردان بامزه، لگامگسیخته و بیادب باشند. در ساقدوشها، لیلیان (مایا رودولف) که جشن عروسیاش نزدیک است، اَنی (کریستن ویگ) را بهعنوان ساقدوش و مسئول مدیریت مراسم انتخاب میکند. اَنی که وضعیت مالی چندان مناسبی ندارد، برای انجام این کارهای گرانقیمت با مشکلات اساسی روبهرو میشود.
همانند آسیاییهای خرپول، این ساختهی پال فیگ نیز در دورهی اکران به یک پدیده تبدیل شد و با بودجهی ۳۲ میلیون دلاری، به فروش ۳۰۶ میلیون دلاری رسید و نامزدی بهترین فیلم کمدی جوایز گلدنگلوب را هم بهدست آورد. ساقدوشها همچنین به سکوی پرتاب بازیگرانی همچون کریستن ویگ، الی کمپر و ملیسا مککارتی تبدیل شد.
۸- پدر عروس (Father of the Bride)
- سال انتشار: ۱۹۹۱
- کارگردان: چارلز شایر
- بازیگران: استیو مارتین، دایان کیتون، کیمبرلی ویلیامز-پیزلی، مارتین شورت، کیرن کالکین، جورج نیوبرن
- امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۶.۵ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: ۷۰ از ۱۰۰
برخلاف سابرینا که نسخهی اصلی آن را برای این فهرست انتخاب کردیم، برای پدر عروس، نسخهی بازسازی سال ۱۹۹۱ به دلایل مشخص گزینهی جذابتری است. در نسخهی اصلی، ستارگانی همچون اسپنسر تریسی، جوآن بنت و الیزابت تیلور به ایفای نقش میپردازند اما استیون مارتین، دایان کیتون و کیمبرلی ویلیامز قلب شما را تسخیر میکنند. قصه پیرامون جرج بنکس (استیون مارتین) اتفاق میافتد که باید مراسم عروسی دخترش اَنی (کیمبرلی ویلیامز) با برایان (جورج نیوبرن) را مدیریت کند. جرج اگرچه از ازدواج دخترش خوشحال است اما در عین حال احساس میکند که در آستانهی دور شدن از فرزندش قرار دارد و رفتارهای عجیبی از خود نشان میدهد.
پدر عروس از آن فیلمهای نوستالژیکی است که حس خوبی به شما منتقل میکند و میتوان با شخصیتهای آن ارتباط برقرار کرد. اخیرا سرویس استریم اچبیاو مکس هم اقتباس تازهای از رمان اصلی (نوشتهی ادوارد استریتر) عرضه کرده است که در آن اندی گارسیا، گلوریا استفان و آدریا آرجونا به ایفای نقش میپردازند. این فیلم چندان بد نیست اما جذابیت نسخهی سال ۱۹۹۱ و ۱۹۵۰ را ندارد.
۷- ساقدوش داماد (The Best Man)
- سال انتشار: ۱۹۹۹
- کارگردان: مالکوم دی لی
- بازیگران: تای دیگز، نیا لانگ، موریس چسنات، هارولد پرینو، ترنس هاوارد، سنا لیثن، مونیکا کلهون، جیم مودی
- امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۶.۷ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: ۷۲ از ۱۰۰
ساقدوش داماد در مقایسه با فیلمهای مشابه اثر دراماتیک و جدیتری است. هارپر (تای دیگز) متوجه میشود که در دوران دانشگاه، با نامزد دوست نزدیکش لنس (موریس چسنات) رابطهی کوتاهی داشته است. این ایدهی اولیه به اندازهی کافی دراماتیک است اما فیلم چاشنی آن را دوچندان میکند، دقیقا یک شب پیش از مراسم عروسی، این راز فاش میشود و حتی لنس از شدت خشم تلاش میکند تا هارپر را از بالای ساختمان به پایین پرت کند و او را به قتل برساند!
اما جایی که ساقدوش داماد میدرخشد، نه بخشهای جدی بلکه لحظات کمدی و احساسی است. چسنات و دیگز در نقشهای اصلی موفق ظاهر شدهاند و مالکوم دی لی بازیگران نوظهوری همچون ترنس هاوارد و رجینا هال را هم معرفی میکند که بعدها به ستاره تبدیل شدند. در کنار یک دنبالهی نسبتا خوب (۲۰۱۳)، فیلم یک مجموعهی تلویزیونی کوتاه ۸ قسمتی هم دارد که سال گذشته از سرویس استریم پیکاک منشر شد و همهی بازیگران اصلی ساقدوش داماد در آن حضور دارند.
۶- داستان فیلادلفیا (The Philadelphia Story)
- سال انتشار: ۱۹۴۰
- کارگردان: جرج کیوکر
- بازیگران: کری گرانت، کاترین هیپورن، جیمز استوارت، روت هاسی، جان هاوارد، ویرجینیا وایدلر، هنری دنیل
- امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۷.۹ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: ۱۰۰ از ۱۰۰
با حضور ستارگان سرشناسی همچون کری گرانت، کاترین هیپورن و جیمز استوارت، این فیلم کلاسیک کمدی عاشقانه، قصهی زنی به نام تریسی (هیپورن) را روایت میکند که در آستانهی جشن عروسی، میان نامزد (جان هاوارد)، همسرش سابق (گرانت) و یک خبرنگار (استوارت، او تنها جایزهی اسکارش را برای همین نقش بهدست آورد) گرفتار شده است.
داستان فیلادلفیا فیلم تماشایی و خوشساختی است اما قصهی اصلی آن در پشت صحنه اتفاق میافتد. در سال ۱۹۴۰، کاترین هیپورن که فیلمهای اخیرش نمیفروختند، لقب «زهر گیشه» را دریافت کرده بود و به نظر میرسید که دیگر قدرت سابق در جذب مخاطبان را ندارد. او پس از اینکه در نسخهی تئاتری داستان فیلادلفیا به ایفای نقش پرداخت، شریک زندگیاش هوارد هیوز حق امتیاز این نمایشنامه را خرید و به هیپورن اهدا کرد. هیپورن سپس این نمایشنامه را با این شرط که نقش اصلی را بازی کند، به استودیوی مترو گلدن مایر فروخت و در توسعهی آن نیز نقش مهمی داشت. داستان فیلادلفیا به یک موفقیت بزرگ تجاری تبدیل شد و کارنامهی هنری هیپورن را احیا کرد تا میراث مستحکمتری از خود در هالیوود بر جا بگذارد.
۵- فارغالتحصیل (The Graduate)
- سال انتشار: ۱۹۶۷
- کارگردان: مایک نیکولز
- بازیگران: آن بنکرافت، داستین هافمن، کاترین راس، ویلیام دنیلز، موری همیلتون، الیزابت ویلسون، آلیس گوستلی
- امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۸ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: ۸۶ از ۱۰۰
فارغالتحصیل داستین هافمن را به شهرت رساند و او اولین نامزدی اسکارش را برای همین فیلم بهدست آورد. هافمن نقش بنجامین بردداک را بازی میکند که اخیرا درس خود را به پایان رسانده و به لسآنجلس بازگشته است. بنجامین رابطهی نامشروعی را با خانم رابینسون (آن بنکرافت)، همسر شریک تجاری پدرش آغاز میکند اما شرایط زمانی پیچیدهتر میشود که او به دختر خانم رابینسون، اِلین (کاترین راس) نیز علاقه پیدا میکند! در روز عروسی اِلین با جوان دیگری به نام کارل (برایان آوری)، این مثلث عاشقانهی پیچیده وارد فاز تازهای میشود تا شاهد یکی از سکانسهای پایانی ماندگار تاریخ سینما باشیم.
فارغالتحصیل از زمانهاش جلوتر بود و برخی از مضامین آن در دهههای بعدی ابعاد تازهای پیدا کرد و دربارهی آنها بحث شد، بهویژه شخصیت خانم رابینسون و خط داستانیاش که موردتوجه حامیان حقوق زن قرار گرفت و برخلاف گذشته، حالا مخاطبان نگاه دلسوزانهتری نسبت به این شخصیت دارند. فارغالتحصیل از فیلمهای کلاسیک آمریکایی درجهیکی است که فارغ از مبحث اصلی این مقاله، همهی علاقهمندان جدی سینما باید آن را حداقل یک بار تماشا کنند.
۴- عروسی یونانی پرریختوپاش و بزرگ من (My Big Fat Greek Wedding)
- سال انتشار: ۲۰۰۲
- کارگردان: جوئل زوئیک
- بازیگران: نیا واردالوس، جان کوربت، لینی کازان، مایکل کنستانتین، جین ایستوود، آندرهآ مارتین، بروس گِرِی
- امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۶.۶ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: ۷۶ از ۱۰۰
هیچکس انتظار نداشت که ایدهی یک نمایشنامهی تکنفره به یک مجموعهی سینمایی پرفروش تبدیل شود اما این اتفاق رخ داد و عروسی یونانی پرریختوپاش با بودجهی ۵ میلیون دلاری به فروش ۳۶۰ میلیون دلاری رسید و دو دنباله و یک مجموعهی تلویزیونی هم برای آن ساخته شد. فیلم به قصهای که نیا واردالوس نوشته بود، وفادار باقی میماند و در عین حال، از آن آثار سینمایی کوچکی است که حس بسیار خوبی به مخاطب منتقل میکند.
قصهی نیا واردالوس از جهت قابل اعتنا است که جهانشمول به حساب میآید و هرکسی میتواند با شخصیتها و رویدادها ارتباط برقرار کند. قصه دربارهی آشنایی دختری یونانی به نام تولا (واردالوس) با مردی آمریکایی به نام ایان (جان کوربت) است که عاشق یکدیگر میشوند و حالا تولا برای ازدواج باید خانوادهاش را راضی کنند تا یک مرد غیریونانی را بپذیرند. عروسی یونانی پرریختوپاش نامزد جایزهی اسکار بهترین فیلمنامهی غیراقتباسی شد و قسمت سوم آن با حضور بازیگران اصلی در ماه سپتامبر ۲۰۲۳ اکران میشود.
۳- چهار عروسی و یک تشییع جنازه (Four Weddings and a Funeral)
- سال انتشار: ۱۹۹۴
- کارگردان: مایک نیوول
- بازیگران: هیو گرانت، کریستین اسکات توماس، جان هانا، اندی مکداول، سایمون کونز، السپت گری
- امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۷.۱ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: ۹۶ از ۱۰۰
فیلمی کلاسیک از سینمای بریتانیا که خیلیها با آن خاطره دارند و هنوز هم طرفداران آثار عاشقانه را راضی میکند. این ساختهی مایک نیوول با بازی خوب هیو گرانت و کریستین اسکات توماس، رویدادهایی که برای گروهی از دوستان در طول یک سال رخ میدهد را روایت میکند؛ قلبها شکسته، دوستیها به چالش کشیده و عشق لبریز میشود. چهار عروسی و یک تشییع جنازه فیلمی جادویی و ماندگار است که آن را به آسانی فراموش نمیکنید.
طنز بریتانیایی فیلم تفاوتهای واضحی با فیلمهای آمریکایی دارد و اگرچه برای هر سلیقهای مناسب نیست اما تجربهی متفاوتی مخاطبان خواهد بود. بیدلیل نیست که چهار عروسی و یک تشییع جنازه یکی از بهترین فیلمهای کمدی عاشقانه دههی ۹۰ میلادی در نظر گرفته میشود.
۲- عروس شاهزاده (The Princess Bride)
- سال انتشار: ۱۹۸۷
- کارگردان: راب رینر
- بازیگران: کری الویس، رابین رایت، مندی پتینکین، آندره د جاینت، کریس ساراندون، کریستوفر گست، والاس شاون
- امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۸ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: ۹۸ از ۱۰۰
عروس شاهزاده نسلهای متعددی را وادار به خیالپردازی کرده است و برداشتی هوشمندانه از یک قصهی مشهور قدیمی ارائه میدهد. وستلی (کری الویس) یک کارگر مزرعهی شمشیربهدست است که تصمیم میگیرد تا بادرکاپ (رابین رایت) را از ازدواج اجباریاش با شاهزاده هامپردینک (کریس ساراندون) نجات دهد و در این مسیر با آدمهای عجیبوغریب و چالشهای بامزهای روبهرو میشود. این اثر کمدی عاشقانه فانتزی هم خیلی زود به یک فیلم کالت تبدیل شد و دیالوگهای ماندگار متعددی دارد که میتوانید آنها را حفظ و در گفتگوها استفاده کنید.
چند سال قبل شایعه شد که قرار است نسخهی بازسازی عروس شاهزاده ساخته شود و این خبر بازخوردهای منفی متعددی دریافت کرد. کری الویس در این رابطه گفت: «فیلمهای بینقص کمی در این جهان وجود دارد، مایهی تاسف خواهد بود که به میراث این فیلم آسیبی وارد شود».
۱- عروسی بهترین دوست من (My Best Friend’s Wedding)
- سال انتشار: ۱۹۹۷
- کارگردان: پی. جی. هوگان
- بازیگران: جولیا رابرتز، کامرون دیاز، درموت مالرونی، روپرت اورت، فیلیپ بوسکو، ریچل گریفیتس، ام امت والش
- امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۶.۳ از ۱۰
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: ۷۴ از ۱۰۰
عروسی بهترین دوست من اولین فیلمی نبود که به سراغ ایدهی «تلاشهای یک فرد برای خراب کردن رابطهی عشق سابقش» میرود اما این ایده را بهبود بخشید و آن را به بهترین شکل ممکن عرضه کرد. جولیا رابرتز نقش جولیان را بازی میکند که معشوقهی سابقش مایکل (درموت مالرونی) در آستانهی ازدواج با کیمی (کامرون دیاز) قرار دارد. جولیان نمیتواند حقیقت را بپذیرد و میخواهد ازدواج مایکل و کیمی را خراب کند. ایدهی اولیه شاید ساده باشد اما جذابیت تیم بازیگری و یک فیلمنامهی خوب باعث شده است تا فیلم از یک اثر کمدی عاشقانهی معمولی به چیزی بهیادماندنیتر تبدیل شود.
عروسی بهترین دوست من شاید از نظر کیفی شاخصترین فیلم این فهرست نباشد اما به عنوان اثری درباره مراسم عروسی، بهترین است (حتی با اینکه مراسم اصلی را نشان نمیدهد). اینجا باید به موسیقی متن و ترانههای آن هم اشاره کنیم که شنیدن هر کدامشان حسو خاطرهانگیزی به شما منتقل میکند. فیلم با بودجهی ۳۸ میلیون دلاری به فروش ۳۰۰ میلیون دلاری رسید و اگرچه دنبالهای برای آن ساخته نشد اما سه نسخهی بازسازی چینی، مکزیکی و هندی هم دارد.
منبع: Slash/Film
سابرینا از بقیه بهتره.آدری هپبورن فوق العاده اس تو اکثر فیلماش.