بهترین بازیهای تاریخ یوبیسافت؛ از ریمن تا اساسینز کرید
شرکت یوبیسافت (Ubisoft) را میتوان یکی از با سابقهترین شرکتهای دنیای گیمینگ دانست. شرکتی که در سال ۱۹۸۶ میلادی تأسیس شد و از زمان تأسیس تا الان بازیهای بسیار زیادی عرضه کرده است. با گذشت زمان شرکت یوبیسافت نیز بالغتر شد و بازیهای با کیفیت زیادی تولید کرد. بازیهایی که تبدیل به یک مجموعه شده و مسیر حرکت یوبیسافت را تعیین کردند. در این مقاله قصد داریم به سراغ بهترین بازیهای یوبیسافت برویم.
نکته جالب دربارهی شرکت یوبیسافت این است که به یک سبک راضی نشده است. برای مثال شرکت اکتیویژن تا قبل از خرید بخش بلیزارد (Blizzard) تمرکز بسیار زیادی روی ساخت بازیها در سبک اول شخص داشت. مورد دیگر سیدی پراجکت رد (CD Projekt Red) است که با وجود اینکه دو مجموعه جداگانه یعنی ویچر و سایبرپانک را دارد همچنان روی سبک نقش آفرینی تمرکز دارد. این موضوع در مورد یوبیسافت صدق نمیکند.
یوبیسافت در این مدت بازیهای بسیار زیادی عرضه کرده که همگی در سبکهای مختلفی بودند. برای مثال یوبیسافت مجموعه اساسینز کرید (Assassin’s Creed) را تولید کرده و در کنار آن مجموعه رینبو سیکس (Rainbow Six) را نیز تولید میکند. مورد اول در سبک ماجراجویی و نقش آفرینی بوده و مورد دوم در سبک شوتر آنلاین است. این دو سبک تفاوت بسیار زیادی با یکدیگر داشته و روند ساخت متفاوتی دارند.
این تنوع زیاد در میان بازیهای یوبیسافت باعث شده که یک کاتالوگ بسیار گسترده از عناوین مختلف برای این شرکت وجود داشته باشد. از سری فارکرای (Far Cry) تا ریمن (Rayman) و موارد دیگر که باعث شدند یوبیسافت نهتنها سابقه زیادی در دنیای گیمینگ داشته باشد بلکه یک شرکت بسیار مهم در این زمینه باشد.
حال اگر شما آشنایی کمی با یوبیسافت دارید، این متن برای شماست. به دلیل اینکه ما قصد داریم ۳۰ بازی برتر این شرکت را در این متن مطرح کنیم. ۳۰ بازی که ساختهی شرکت یوبیسافت بوده و اهمیت بسیار زیادی هم در دنیای گیمینگ و هم برای آشنایی با شرکت یوبیسافت دارد. پس در ادامه با ما و بهترین بازیهای یوبیسافت همراه باشید.
فهرست بهترین بازیهای یوبیسافت
۳۰. قدرت و جادو: مبارزه قهرمانان (Might and Magic: Clash of Heroes)
سال انتشار: ۲۰۰۹
پلتفرمها: نینتندو دیاس، پلیاستیشن ۳، ایکسباکس ۳۶۰، کامپیوتر
این لیست را با یکی از بازیهای عجیب شرکت یوبیسافت شروع میکنیم. بازی مبارزه قهرمانان در اصل یک داستان اضافه از دنیای قدرت و جادو بود که برای کنسول نینتندو دی اس (Nintendo DS) در سال ۲۰۰۹ میلادی عرضه شد. این بازی در سبک پازل و نقش آفرینی بوده و شباهت زیادی به مجموعه مأموریت پازل (Puzzle Quest) دارد.
موفقیت بازی قدرت و جادو در این است که سه سبک نقش آفرینی، پازل و استراتژی را به بهترین نحو با هم ترکیب کرده است. در نتیجه کاربر نه تنها یک تجربه بسیار جالب و لذتبخش دارد بلکه با چندین حالت مختلف روبهرو شده که باعث میشود بازی قدرت و جادو اصلاً خستهکننده نباشد. همینطور اینکه بازی قدرت و جادو یکی از بهترین بازیهای یوبیسافت از لحاظ عملکردی بوده و در زمان عرضه هیچ مشکل خاصی نداشت.
۲۹. کوسه گرسنه دنیا (Hungry Shark World)
سال انتشار: ۲۰۱۶
پلتفرمها: موبایل
بازی کوسه گرسنه دنیا از این نظر اهمیت دارد که اولین بازی شرکت یوبیسافت در پلتفرم موبایل است. به این شکل که در ابتدا این بازی برای سیستم عامل iOS و اندروید عرضه شد و پس از موفقیت بسیار خوبی که کسب کرد، برای کنسولهای نسل هشتمی و نینتندو سوییچ نیز در دسترس قرار گرفت.
علت محبوبیت کوسه گرسنه دنیا در این بود که حالت آرکید را به دنیای امروزی آورده بود. مخصوصاً اینکه این بازی در سال ۲۰۱۶ و اوج دنیای موبایل عرضه شد و در نتیجه توانست موفقیت بسیار خوبی کسب کند. تنوع کوسه نیز در این بازی بسیار خوب است. به حدی که تجربه بازی اصلاً خسته کننده نبوده و شما میتوانید هر چندوقت یک بار کوسه خود را عوض کنید تا در گیمپلی بازی تنوع ایجاد بشود.
۲۸. قلبهای دلیر: جنگ بزرگ (Valiant Hearts: The Great War)
سال انتشار: ۲۰۱۴
پلتفرمها: پلیاستیشن ۳، پلیاستیشن ۴، ایکسباکس وان، ایکسباکس ۳۶۰، کامپیوتر، موبایل
در میان بازیهای جنگی، به جنگ جهانی اول توجه کمتری میشود. این در صورتی است که این جنگ نیز به اندازه جنگ جهانی دوم مهم بوده و سوژههای بسیار زیادی برای پرداختن دارد. بازی قلبهای دلیر که قطعاً یکی از بهترین بازیهای یوبیسافت است، چارچوب جالبی دارد. مخصوصاً اینکه این بازی روی جنگ جهانی اول تمرکز داشته و دنیای آن را به خاصترین حالت ممکن به کاربر نشان میدهد.
نکته اصلی بازی داستان آن است. به این شکل که قلبهای دلیر داستانی بسیار عمیق داشته و دنیای آن به شکلی طراحی شده تا کاربر این داستان زیبا را درک کند. از طرفی بازی قلبهای دلیر تماماً به تاریکی دوران جنگ جهانی اول نپرداخته است. بلکه این بازی لحظات شادی را نشان داده که در آن شما میتوانید امید را در آن دوران ببینید.
۲۷. فراتر از خوب و بد (Beyond Good and Evil)
سال انتشار: ۲۰۰۳
پلتفرمها: پلیاستیشن ۲، ایکسباکس، گیمکیوب، کامپیوتر
بازی فراتر از خوب و بد را میتوان یکی از بازیهای کلاسیک بسیار دوست داشتنی از یوبیسافت دانست. نکته عجیب اینجاست که این بازی در زمانی که عرضه شد نتوانست فروش خوبی بکند. با این حال اگر شما مشکلات بازی را کنار بگذارید، این بازی یکی از بهترین عناوین دوران نسل ششم کنسولهای بازی است.
از لحاظ ظاهری بازی فراتر از خوب و بد یکی از بهترین بازیهای نسل ششم بود. از طرفی طراحی بازی بسیار خاص بود و هر شخصیت نیز ویژگیهای خاص خود را داشت. در نتیجه کاربر به بهترین نحو با آن ارتباط برقرار میکرد. نکته مهم در مورد فراتر از خوب و بد این بود که یک بازی متفاوت در سبک نقش آفرینی بود. در آن زمان که اکثر بازیهای نقش آفرینی ژاپنی بودند و روند خاص خود را داشتند، بازی فراتر از خوب و بد توانست یک تجربه کاملاً متفاوت را به کاربران ارائه دهد.
۲۶. اساسینز کرید ادیسه (Assassin’s Creed Odyssey)
سال انتشار: ۲۰۱۸
پلتفرمها: پلیاستیشن ۴، ایکسباکس وان، کامپیوتر
بازی اساسینز کرید ادیسه را نمیتوان بهترین بازی مجموعه اساسینز کرید دانست. با این حال این بازی هم یکی از موارد بسیار خوب در این مجموعه دوست داشتنی است. از طرفی میتوان گفت که ادیسه یک روند رو به جلو برای بازیهای جدید اساسینز کرید بود. در سال ۲۰۱۷ روند جدید مجموعه اساسینز کرید شروع شد و این مجموعه تبدیل به یک مجموعه جهان باز و نقش آفرینی شد. بازی آدیسی عنوان دوم از این روند جدید اساسینز کرید بود و بهبودهای زیادی نسبت به بازی قبلی یعنی اوریجینز (Origins) داشت.
گیمپلی بازی نسبت به قبل بهبود داشت و دنیای بازی نیز بسیار زیبا و با جزئیات طراحی شده بود. نکته اصلی اینجاست که یوبیسافت به اندازهای که به دنیا و گیمپلی بازی اهمیت داد، به داستان و مأموریتهای آن توجه نکرد. در نتیجه آدیسی پس از مدتی خسته کننده میشد. نکته اصلی اینجاست که بازی اساسینز کرید بدون نقص نیست ولی یک تجربه بسیار لذت بخش را در دنیای یونان قدیم به کاربر ارائه میدهد.
۲۵. ریمن جانگل ران (Rayman Jungle Run)
سال انتشار: ۲۰۱۲
پلتفرمها: موبایل، کامپیوتر
بازی ریمن جانگل ران در زمانی عرضه شد که تب بازیهای بدون انتها بسیار داغ بود. در آن زمان بازیهایی مثل تمپل ران (Temple Run) و سابوی سرفر (Subway Surfer) عرضه شدند که این سبک را تا حد خوبی محبوب کردند. بازی ریمن جانگل ران چند ویژگی داشت که این بازی را بسیار خاص و محبوب میکرد.
اول از همه اینکه گیمپلی بازی بسیار روان و جذاب بود. به همین دلیل یکی از بازیهای بسیار خوب برای وقت گذراندن بود. در کنار آن وجود شخصیت دوست داشتنی ریمن در کنار دنیای بسیار جذاب آن باعث میشد که طرفداران این مجموعه به سمت جانگل ران جذب بشوند. به طور کلی طراحی ریمن بسیار خاص بود که باعث میشود بازی جانگل ران با عناوین دیگر این سبک تفاوت زیادی داشته باشد.
۲۴. اساسینز کرید ۴: بلک فلگ (Assassin’s Creed 4: Black Flag)
سال انتشار: ۲۰۱۳
پلتفرمها: پلیاستیشن ۳، پلیاستیشن ۴، ایکسباکس ۳۶۰، ایکسباکس وان، کامپیوتر، نینتندو Wii U
شرکت یوبیسافت تعداد زیادی بازی اساسینز کرید عرضه کرد و در نتیجه شما با موارد زیادی از این مجموعه در این لیست مواجه خواهید شد. نکته اصلی در مورد بلک فلگ اینجاست که این بازی یک عنوان متفاوت و پیشرفته در این مجموعه بود. از طرفی کاربران را برای آنچه که آینده اساسینز کرید بود آماده میکرد.
دنیای اساسینز کرید بلک فلگ بسیار گسترده و بزرگ بود و از طرفی داستان آن نیز بسیار جذاب بود. در زمان عرضه اعتراض زیادی به بلک فلگ شد به دلیل اینکه پارکور (Parkour) بسیار کمی داشت. با این حال داستان بازی و طراحی شخصیت آن بسیار جالب بود. مخصوصاً اینکه داستان بازی در مورد ادوارد کنوی (Edward Kenway) بود که پدربزرگ کانر (Connor)، شخصیت اصلی اساسینز کرید ۳ بود. این اتصال داستانی در کنار گیمپلی جالب و دنیای بسیار گسترده باعث شد که اساسینز کرید ۴ یکی از بازیهای بسیار خوب ساخته شده توسط یوبیسافت باشد.
۲۳. رینبو سیکس: وگاس (Rainbow Six Vegas)
سال انتشار: ۲۰۰۶
پلتفرمها: پلیاستیشن ۳، ایکسباکس ۳۶۰، کامپیوتر
تنوع بازیهای یوبیسافت بسیار زیاد است. به حدی که اگر شما به دنبال یک بازی شوتر تاکتیکی هم باشید، یک بازی از طرف این شرکت وجود دارد. مجموعه رینبو به طور کلی یکی از پرطرفدارترین و بهترین بازیهای یوبیسافت است و وگاس نیز یکی از بهترین موارد آن است. این بازی در سال ۲۰۰۶ برای کنسولهای نسل هفتمی عرضه شد و توانست یک تغییر بزرگ در این مجموعه ایجاد کند.
یکی از نکات مهم بازی وگاس گرافیک آن بود. به شکلی که این بازی یکی از بهترین گرافیکهای دوران خود را داشت و طراحی بسیار خوبی هم داشت. وگاس بازیای بود که باعث شد رینبو سیکس به یکی از مجموعههای اصلی یوبیسافت تبدیل شود و این شرکت نیز به وجود آن اهمیت بیشتری دهد. پیشرفت وگاس نسبت به گذشته به حدی بود که تعداد طرفداران مجموعه رینبو سیکس با این بازی چند برابر شد.
۲۲. برادر این آرمز: رود تو هیل ۳۰ (Brother in Arms: Road to Hill 30)
سال انتشار: ۲۰۰۵
پلتفرمها: پلیاستیشن ۲، ایکسباکس، کامپیوتر
مجموعه برادرز این آرمز از مجموعههای بسیار دوست داشتنی یوبیسافت بود که نتوانست عمر زیادی داشته باشد. با این حال این مجموعه در زمان حضور خود طرفداران زیادی پیدا کرد. بازی رود تو هیل ۳۰ در سال ۲۰۰۵ برای کنسولهای نسل ششمی عرضه شد و توانست موفقیت نسبتاً خوبی کسب کند.
نکته اصلی این بازی اینجا بود که اثبات کرد کنسولهای نسل ششمی همچنان قدرت زیادی دارند. به این شکل که در سال ۲۰۰۵ تمرکز شرکتهای بازیساز روی کنسولهای نسل جدید بود و برادرز این آرمز به طور ناگهانی برای کنسولهای نسل قبل عرضه شد. در نتیجه این بازی اثبات کرد که کنسولهای نسل ششمی همچنان قدرت زیادی داشته و توانایی اجرای بازیهای مختلف را دارند.
۲۱. اسپلینتر سل دابل ایجنت (Splinter Cell: Double Agent)
سال انتشار: ۲۰۰۶
پلتفرمها: پلیاستیشن ۲، پلیاستیشن ۳، ایکسباکس، ایکسباکس ۳۶۰، نینتندو Wii، کامپیوتر
مجموعه اسپلینترسل از مجموعههای بسیار پرطرفدار شرکت یوبیسافت است. مجموعهای که عمرش به نسل هشتم و نهم نرسید و آخرین بازی آن برای کنسولهای نسل هفتمی عرضه شد. با این حال این بازی به حدی طرفداران زیادی پیدا کرد که در حال حاضر درخواستهای زیادی برای ساخت عنوان بعدی مجموعه اسپلینترسل وجود دارد.
داستان اسپلینتر سل دابل ایجنت در مورد سم فیشر است. شخصیت فیشر یک شخصیت بسیار خاص بوده که نه خوب است و نه بد. همین موضوع باعث شده تا این شخصیت در طول بازی یک شخصیت مثبت تمام نباشد و بازیکنان با برخی از تصمیمهای او مخالف باشند. نکته اصلی در مورد اسپلینتر سل گیمپلی آن است. به شکلی که کاربران با یک بازی شوتر سوم شخص بسیار خاص روبرو هستند. در این بازی شما نباید به طور ناگهانی وارد مبارزه شوید و بلکه باید با حساب کردن تمامی مخاطرات و بررسی محیط به مبارزه با دشمنان بپردازید.
۲۰. لومینز (Lumines)
سال انتشار: ۲۰۰۴
پلتفرمها: پیاسپی
از دیدگاه بسیاری از افراد لومینز یکی از بهترین بازیهای پازلی ساخته شده در تاریخ است. به حدی که برخی از منتقدان آن را بهترین بازی پازلی پس از تتریس نامیدند. بازی لومینس در عین طراحی بسیار ساده در مواقعی بسیار دشوار بوده و ساعتها شما را درگیر خواهد کرد. یوبیسافت از نهایت خلاقیت خود در این بازی استفاده کرده و یک عنوان پازلی بسیار زیبا را به کاربران ارائه داده است.
چیزی که باعث میشود لومینز نسبت به بازیهای دیگر پازلی برتری داشته باشد استفاده از موزیک در آن است. به این شکل که با پیشرفت شما در بازی موزیک آن تغییر کرده و سرعت بازی بیشتر میشود. از زمان عرضه لومینز این بازی روی کنسولهای بیشتری در دسترس قرار گرفت و توانست محبوبیت بسیار زیادی میان طرفداران سبک پازل پیدا کند.
۱۹. فرزند نور (Child of Light)
سال انتشار: ۲۰۱۴
پلتفرمها: پلیاستیشن ۳، پلیاستیشن ۴، ایکسباکس وان، ایکسباکس ۳۶۰، نینتندو Wii U، کامپیوتر
بازی فرزند نور در سال ۲۰۱۴ میلادی عرضه شد. این بازی بر اساس موتور UbiArt طراحی شد و یک سبک بسیار خاصی داشت، سبکی که برای یوبیسافت کاملاً جدید بود. بازی فرزند نور بیشتر حس یک بازی مستقل را به کاربران منتقل میکند. در نتیجه کاربران یک ارتباط دوستانه با آن برقرار کرده و اصلاً به یاد شرکت بزرگ یوبیسافت نمیافتند.
از لحاظ ظاهری بازی فرزند نور بسیار جالب طراحی شده است. در کنار آن بازی داستان و گیمپلی قوی داشته که باعث میشود تجربه آن بسیار لذت بخش باشد. نکته اصلی اینجاست که نقطه قوت فرزند نور در همین بخش داستانی آن است. در نتیجه اگر شما به دنبال یک تجربه بسیار هیجان انگیز هستید، شاید بهتر باشد سمت بازی فرزند نور نروید.
۱۸. فارکرای (Far Cry)
سال انتشار: ۲۰۰۴
پلتفرمها: کامپیوتر
اولین بازی مجموعه فارکرای یک بازی به شدت مورد توجه و مهم برای دنیای بازیهای شوتر بود. این بازی به حدی موفق عمل کرد که باعث شد مجموعه فارکرای به یکی از مجموعههای بسیار مهم شرکت یوبیسافت تبدیل بشود. همینطور اینکه تأثیر زیادی در دنیای شوتر داشت و باعث شد بازیهای دیگر نیز تغییرات مهمی داشته باشند.
فارکرای اول برای کامپیوترها عرضه شد. پس از آن شرکت سازنده تصمیم گرفت تا این بازی را برای پلتفرمهای دیگر نیز عرضه کند. نکته اصلی در مورد بازی فارکرای این بود که این بازی نسبت به زمان خود گرافیک بسیار خوبی داشت. به حدی که بسیاری از دستگاهها توانایی اجرای آن را نداشتند. گیمپلی فاکرای با شوترهای عادی تفاوت داشت و یکی از خاصترین بازیهای این سبک بود. حتی شما الان هم میتوانید نشانههایی از بازی اصلی را در شماره ۶ مجموعه فاکرای نیز مشاهده کنید.
۱۷. راک اسمیث ۲۰۱۴ (Rocksmith 2014)
سال انتشار: ۲۰۱۳
پلتفرمها: پلیاستیشن ۳، پلیاستیشن ۴، ایکسباکس ۳۶۰، ایکسباکس وان، کامپیوتر
در اوایل دهه ۲۰۱۰ میلادی، بازیهای فیزیکی طرفداران زیادی پیدا کردند. به این شکل که شما در هر خانه یک گیتار و ست درام کوچک پیدا میکردید که برای بازی استفاده میشدند. راک اسمیث یکی از بازیهای بسیار مهم این دوران است. عنوانی که پس از آن ما شاهد بازیهایی مثل گیتار هیرو (Guitar Hero) و موارد دیگر از این دسته بودیم ولی هیچ کدام به خوبی بازی اصلی یعنی راکس اسمیث نبودند.
راک اسمیث یک بازی ساده نبود. بلکه به بازیکنان تجربه بسیار خاصی ارائه داده و حتی به آنها نواختن یک ساز را نیز آموزش میداد. در نتیجه بازی راک اسمیث نه تنها یک بازی بسیار مفرح بود بلکه آموزنده هم بود. در کنار آن این بازی دارای یک کاتالوگ بهشدت گسترده از آهنگهای مختلف بود که باعث میشد تجربه این بازی به شدت لذتبخش باشد.
۱۶. ریمن ۲ رولوشن (Rayman 2 Revolution)
سال انتشار: ۱۹۹۹
پلتفرمها: نینتندو ۶۴، کامپیوتر، دریمکست
بازی ریمن ۲ در ابتدا برای کنسولهای نسل پنجم یعنی پلیاستیشن ۱ عرضه شد. با این حال شرکت سازنده تصمیم گرفت تا نسخه رولوشن را برای کنسولهای نسل ششمی عرضه کند و عملکرد بسیار خوبی در این عرضه دوباره شد. به این شکل که این بازی اصلاً تکراری نبود و دارای ویژگیهای بسیار خاصی بود. همین موضوع باعث شد که بازی ریمن ۲ رولوشن یک بازی مهم از این مجموعه باشد.
ریمن ۲ به خودی خود بسیار خوب بود و نسخه رولوشن آن را بهتر هم کرد. بازی از لحاظ پلتفرمینگ بسیار قدرتمند و دقیق بود و در کنار آن چالشهای زیادی هم داشت. در نتیجه بازی ریمن ۲ نه تنها یک تجربه بسیار خوب بود بلکه یکی از بهترین بازیهای پلتفرمینگ ساخته شده توسط یوبیسافت است.
۱۵. گراندیا ۲ (Grandia 2)
سال انتشار: ۲۰۰۰
پلتفرمها: سگا دریمکست، پلیاستیشن ۲، کامپیوتر
بازی گراندیا ۲ در اوایل سال ۲۰۰۰ عرضه شد. این بازی توانست موفقیت بسیار خوبی کسب کند و به نوعی شرکت یوبیسافت را در زمینه بازیهای نقش آفرینی محبوب کرد. بازی گراندیا ۲ تمرکز بسیار زیادی روی بخش نقش آفرینی و شخصیت پردازی داشت. از طرفی داستان بازی هم خوب بود که باعث شد توجه طرفداران سبک نقش آفرینی را به خود جذب کند.
گراندیا ۲ در زمان خود یکی از بهترین بازیهای نقش آفرینی بود و یک بازی بسیار خوب برای افراد تازه کار بود. گراندیا ۲ به اندازه عناوین دیگر سبک نقش آفرینی عمیق نبود و همین موضوع یک نکته مثبت به حساب میآمد. به دلیل اینکه طرفداران سبک نقش آفرینی میتوانستند این بازی را به همه افراد پیشنهاد کنند و مطمئن باشند که مخاطب از این بازی خسته نخواهد شد.
۱۴. اساسینز کرید: برادری (Assassin’s Creed: Brotherhood)
سال انتشار: ۲۰۱۰
پلتفرمها: ایکسباکس ۳۶۰، پلیاستیشن ۳، کامپیوتر
ساخت یک دنباله پس از یک بازی موفق کار اصلاً راحتی نیست. با این حال اساسینز کرید برادری یک دنباله بسیار خوب برای بازی اساسینز کرید ۲ است. همینطور این بازی به نوعی یک داستان جانبی به حساب میآمد و به همین دلیل است که شماره نداشت. نکته اصلی در مورد برادری داستان آن بود که توجه طرفداران این مجموعه را به خود جلب کرد.
اساسینز کرید: برادری دومین بازی با محوریت اتزیو (Ezio) بود. این بازی داستان این کرکتر را ادامه داده و در عین حال آن را بهتر کرده است. به این شکل که داستان بازی عمق بیشتری داشته و مبارزات نیز در برادری بسیار خوب طراحی شده بودند. نکته اصلی اینجا بود که برادری توانست شخصیت اتزیو را بسیار محبوب کند و این کرکتر را به یکی از مهمترین کرکترهای دنیای گیمینگ تبدیل کند.
۱۳. سایلنت هانتر ۳ (Silent Hunter 3)
سال انتشار: ۲۰۰۵
پلتفرمها: کامپیوتر
به طور کلی بازیهای کشتی سواری و مبارزه با کشتی کمتر مورد توجه گیمرها قرار میگیرند. با این حال بازی سایلنت هانتر ۳ یکی از بهترین عناوین در این سبک بوده و به بهترین نحو مبارزه با زیردریایی و موارد دیگر از این دسته را نشان میدهد. مخصوصاً اینکه این بازی در زمان عرضه گرافیک بسیار بالایی داشت و توانست توجه افراد زیادی را به خود جلب کند.
برخی از افراد اعتقاد دارند که بازی سایلنت هانتر ۳ یکی از بهترین بازیهای زیر دریایی ساخته شده در تاریخ است. این بازی به شکلی طراحی شده که شما میتوانید در آن گم شده و ساعتها درگیر آن بشوید. سایلنت هانتر ۳ به شکلی طراحی شده که کاربر از مبارزه با دشمنان خسته نشده و به طور دائم به دنبال ماجراجویی است.
۱۲. ترایالز تکامل (Trials Evolution)
سال انتشار: ۲۰۱۲
پلتفرمها: ایکسباکس ۳۶۰
در بسیاری از مواقع تجربه یک بازی از هر چیز دیگری اهمیت بیشتری دارد. در نتیجه مهم نیست که شما به هدف خود برسید یا نه، اینکه از تجربه یک بازی لذت ببرید کافی است. این موضوع به طور کامل در مورد بازی ترایالز تکامل صدق میکند. این بازی در عین طراحی ساده دشوار بوده و به اتمام رساندن آن کار هر کسی نیست. با این حال شرکت سازنده به شکلی آن را طراحی کرده که کاربر از باخت خود لذت میبرد.
بازی ترایالز تکامل یک بازی در سبک موتور سواری در کوهستان است. این بازی به هیچ عنوان راحت نبوده و مراحل آن کوتاه است. در نتیجه کاربر ترغیب میشود تا به طور دائم آن را تجربه کرده و به دنبال به اتمام رساندن بازی باشد. در میانه راه موانع بسیاری وجود دارد و روند کلی بازی نیز بسیار دشوار است. با این حال تجربه ترایالز تکامل به حدی خوب است که ارزش تمامی این مشکلات را دارد.
۱۱. گوست ریکان: مبارز پیشرفته (Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter)
سال انتشار: ۲۰۰۶
پلتفرمها: پلتفرمها: پلتفرمها: ایکسباکس ۳۶۰، کامپیوتر، پلیاستیشن ۲
زمانی که کنسولهای نسل هفتم عرضه شدند، خریداران منتظر یک بازی واقعی برای این نسل بودند. شرکت یوبیسافت نیز تلاش کرد تا با عرضه مبارزات پیشرفته این تجربه را به کاربران ارائه دهد. نکته اصلی در مورد بازی مبارزات پیشرفته این است که در زمان خود گیمپلی و گرافیک بسیار پیشرفتهای داشت. در نتیجه توانست توجه افراد زیادی ره به خود جلب کند.
بازی مبارزات پیشرفته به طور حقیقی آینده دنیای گیمینگ را نشان میداد. این بازی تجربه بسیار خاص و جدیدی بود و گیمپلی آن نیز به شدت خوب طراحی شده بود. همینطور اینکه مبارزات در بازی مبارزات پیشرفته بسیار دقیق بودند و طراحی مراحل نیز به همین نحو طراحی بسیار خوبی داشتند. نکته اصلی اینجا بود که گرافیک بازی به حدی خوب بود که انگار شما بخش کاتسین (Cutscene) را تجربه میکردید. همه این موارد باعث شدند که مبارزات پیشرفته نه تنها یکی از بهترین بازیهای یوبیسافت باشد بلکه بهترین بازی گوست رکان نیز به حساب بیاید.
۱۰. اساسینز کرید ۳ (Assassin’s Creed 3)
سال انتشار: ۲۰۱۲
پلتفرمها: ایکسباکس ۳۶۰، پلیاستیشن ۳، کامپیوتر
بازی اساسینز کرید ۳ بعد از دو بازی جانبی از اساسینز کرید ۲ منتشر شد. به نوعی این بازی اتزیو را کنار گذاشته و به یک کرکتر جدید به نام کانر (Connor) توجه میکرد. بازی اساسینز کرید ۳ از لحاظ داستانی بسیار قوی طراحی شده بود و گیمپلی بازی نیز بسیار خاص بود. به این شکل که این بازی نسبت به عنوان قبلی این مجموعه بسیار بزرگتر بوده و عناصر جدیدی مثل کشتی سواری را به بازی معرفی میکرد.
بحث داستان بازی اساسینز کرید چیزی بیشتر از ماجرای معمول این مجموعه بود. به این شکل که شما با انقلاب استقلال آمریکا روبهرو بودید و این کشور را در وضعیت بسیار خاصی میدیدید. بازی از لحاظ گرافیکی بسیار خوب طراحی شده بود و ازادی عمل کاربران در اساسینز کرید ۳ به اوج خود رسید. نکته اصلی اینجاست که یوبیسافت در اساسینز کرید ۳ تلاش کرد عناصر بسیار خاص را در گیمپلی امتحان کند تا بتواند در بازیهای آخر این مجموعه سبک نقش آفرینی را به بهترین نحو ارائه دهد.
۹. اسپلینتر سل تئوری آشوب (Splinter Cell Chaos Theory)
سال انتشار: ۲۰۰۵
پلتفرمها: کامپیوتر، پلیاستیشن ۲، ایکسباکس، گیمکیوب
بازی اسپلینترسل تئوری آشوب را میتوان بهترین بازی این مجموعه دانست. این بازی خشونت بسیار زیادی نسبت به عناوین دیگر این مجموعه داشت و در نتیجه از لحاظ سنی نیز رده بالاتری داشت. نکته اصلی اینجاست که بازی تئوری آشوب از مکانیسم تاکتیکی همیشگی اسپلینترسل استفاده نمیکرد ولی همچنان استفاده از مبارزه بیسر و صدا در این بازی الزامی بود.
نکته اصلی در مورد تئوری آشوب طراحی و گرافیک آن بود. به این شکل که بازی در زمان عرضه سطح گرافیکی به شدت بالایی داشت و در نتیجه طرفداران در زمان خرید شگفت زده شده بودند. قسمت جالبتر اینجاست که این بازی به حدی از لحاظ گرافیکی سنگین بود که کنسول ایکسباکس به شدت تحت فشار قرار گرفته و حتی برخی از اوقات بیش از حد داغ میکرد. با این حال این گرافیک و این گیمپلی باعث شدند که بازی تئوری آشوب یکی از بهترین بازیهای ساخته شده توسط یوبیسافت باشد.
۸. دیویژن (Tom Clancy’s The Division)
سال انتشار: ۲۰۱۶
پلتفرمها: پلیاستیشن ۴، ایکسباکس وان، کامپیوتر
بازی دیویژن را نمیتوان یکی از بهترین عناوین سوم شخص شوتر دانست ولی یکی از بهترین بازیهای یوبیسافت است. دلیل آن هم کاملاً مشخص است. این بازی یک عنوان بسیار متفاوت از این شرکت بوده که ایده بسیار خوبی داشت. به این شکل که هسته اصلی بازی دیویژن همکاری بود و شما باید به کمک دوستان یا افراد دیگر مأموریتهای مختلفی را در بازی انجام میدادید تا پیشرفت کنید. گیمپلی بازی به شدت جذاب بود و سطح گرافیک بازی نیز بسیار بالا بود. به حدی که در زمان عرضه این بازی روی کنسولهای نسل هشتم، فشار زیادی به این دستگاهها وارد شده ولی این فشار ارزشش را داشت.
دیویژن چند نکته منفی داشت که مانع از پیشرفت بازی شد. اول اینکه در زمان عرضه این بازی همچنان بحث دائماً آنلاین بودن برای کاربران مشکل بود و در نتیجه افراد کمی به سمت آن ترغیب شدند. همینطور اینکه یوبیسافت نتوانست پشتیبانی خوبی از دیویژن کند و با به روزرسانیهای خود تا حدی بازی را بدتر کرد. نکته منفی دیگر این بود که بازی داستان چندان جالی نداشت و در نتیجه تجربه آن کمی بیهدف به نظر میرسید. با این حال دیویژن به خاطر گیمپلی بسیار جذاب و ایده بسیار جالبی که داشت یکی از بهترین بازیهای یوبیسافت بود که در زمان خود توانست موفقیت خوبی کسب کند.
۷. آی ال ۲ استورم ولیک (IL-2 Sturmvolik)
سال انتشار: ۲۰۰۱
پلتفرمها: کامپیوتر
وقتی بحث درمورد بازیهای شبیهساز پرواز میشود، کمتر کسی به شرکت یوبیسافت توجه میکند.با این حال این شرکت یک بازی در این سبک داشت که در زمان عرضه عملکرد نسبتاً خوبی هم داشت. بازی استورم ولیک یک موضوع مهم داشت و آن هم دنیای گسترده آن بود. به این شکل که شما با چند هواپیمای مختلف به ۱۵ کشور دسترسی داشتید و در نتیجه فضای زیادی برای گشت و گذار در دنیای بازی داشتید.
مشکل اصلی بازی استورم ولیک زمان عرضه آن بود. به این شکل که این بازی در کنار شبیه ساز پرواز مایکروسافت عرضه شد و باعث شد که زیاد دیده نشود. این در صورتی است که استورم ولیک به اندازه بازی مایکروسافت بزرگ نبود اما این بازی هیجان بیشتری را به کاربر منتقل میکرد. با این حال عدم موفقیت زیاد استورم ولیک باعث شد که یوبیسافت دیگر سمت ساخت بازی شبیه سازی پرواز نرود.
۶. ریمن لجندز (Rayman Legends)
سال انتشار: ۲۰۱۳
پلتفرمها: پلیاستیشن ۳، پلیاستیشن ۴، ایکسباکس وان، ایکسباکس ۳۶۰، نینتندو Wii U، کامپیوتر
مجموعه ریمن همیشه به خاطر شخصیت و طراحی خاصی که داشت مورد توجه گیمرها قرار میگرفت. بازی ریمن لجندز مجموعه ریمن را به یک سطح جدیدی منتقل کرد. این بازی طراحی متفاوتی داشت و از طرفی تعداد مراحل و تنوع آنها نیز بیشتر شد. در نتیجه بازی لجندز نسبت به تمامی عناوین قبلی ریمن پیشرفت بسیار زیادی داشت.
بازی ریمن لجندز از لحاظ گرافیکی پیشرفت بسیار زیادی داشت. این باعث شد که تجربه بازی بسیار جالبتر شده و دنیا آن نیز مهیجتر شود. این گرافیک در کنار گیمپلی بسیار روان ریمن لجندز باعث شدند که بازی لجندز یکی از بهترین بازیهای این مجموعه باشد. مخصوصاً اینکه تنوع دشمنان و موانع نیز در بازی بیشتر شد که ریمن لجندز را از بازیهای دیگر این مجموعه چالش برانگیزتر کرد.
۵. فارکرای ۳ (Far Cry 3)
سال انتشار: ۲۰۱۲
پلتفرمها: ایکسباکس ۳۶۰، پلیاستیشن ۳، کامپیوتر
شما نمیتوانید در مورد بهترین بازیهای یوبیسافت صحبت کنید و به بازی فارکرای ۳ اشاره نکنید. این بازی نه تنها یکی از بهترین عناوین این شرکت است بلکه یکی از بهترین بازیهای شوتر تاریخ بوده که توانست با داستان جذاب خود توجه افراد زیادی را به خود جلب کند. به نوعی میتوان گفت که شرکت یوبیسافت در دوران فارکرای ۳ در اوج خود قرار داشت و یکی از بهترین بازیهای شوتر تاریخ را عرضه کرد.
فارکرای ۳ چارچوب تمامی عناوین فارکرای را شکل داد. به این شکل که از همان ابتدا شما با یک دشمن بسیار عجیب و قدرتمند روبرو هستید و باید تلاش کنید آن را نابود کنید. نکته جالب اینجاست که شرکت یوبیسافت تمرکز بسیار زیادی روی ساخت این شخصیت منفی داشت و به بهترین نحو آن را طراحی کرد. در کنار شخصیت منفی خوب ما با یک دنیای بسیار گسترده و زیبا روبرو هستیم که فرصت زیادی برای گشت و گذار و آزادی عمل زیادی را در اختیار کاربر قرار میدهد.
۴. اساسینز کرید ۲ (Assassin’s Creed 2)
سال انتشار: ۲۰۰۹
پلتفرمها: ایکسباکس ۳۶۰، پلیاستیشن ۳، کامپیوتر
بازی اساسینز کرید ۲ را میتوان بهترین اساسینز کرید ساخته شده دانست. این بازی توانست به بهترین نحو نسل هفتم کنسولها را هدایت کند و یک جهت بسیار خوب به این دوران داد. به حدی که تریلر معرفی این بازی توانست توجه همه گیمرها را به خود جلب کند و یکی از پر سروصداترین معرفیهای تاریخ دنیای گیمینگ بود.
بازی اساسینز کرید ۲ یک دنباله بسیار خوب برای شماره ۱ بود. این بازی تمامی کارهایی که شماره ۱ نتوانست به خوبی انجام دهد را به بهترین نحو انجام داد و در کنار آن تمامی مکانیسمهای بازی نسبت به قبل بهتر شده بود. اینجا برای اولین بار شما با اتزیو (Ezio) آشنا میشوید. شخصیتی که داستان آن در سه بازی اساسینز کرید به طرفداران ارائه شد و هر سه بازی نیز کیفیت بسیار بالایی داشتند. در کنار آن بازی اساسینز کرید ۲ آزادی عملی به کاربران داد که در هیچ بازی دیگری وجود نداشت و همین موضوع باعث شد این بازی در زمان عرضه یکی از بهترین عناوین موجود باشد.
۳. ریمن اوریجینز (Rayman Origins)
سال انتشار: ۲۰۱۱
پلتفرمها: ایکسباکس ۳۶۰، پلیاسیتشن ۳، پلیاستیشن ویتا، نینتندو ۳DS، نینتندو Wii، کامپیوتر
اگر شما عناوین ماریو را در نظر نگیرید، بازی ریمن اوریجینز یکی از بهترین پلتفرمرهای ساخته شده در تاریخ و طبیعتاً یکی از بهترین بازیهای یوبیسافت است. یوبیسافت در این بازی نهایت مهارت خود در طراحی مرحله را به رخ رقبا کشیده و این بازی را به بهترین شکل طراحی کرده است. بازی ریمن اوریجینز دارای مراحل بسیار خوب و چالش برانگیز بوده و از طرفی تنوع مراحل نیز بسیار زیاد است. همینطور اینکه اوریجینز به بازیهای قدیمی ریمن نیز اشاره میکند که به نوبه خود بسیار جذاب و جالب است.
از لحاظ گیمپلی بازی ریمن اوریجینز طراحی بسیار خوبی دارد. به حدی که شما میتوانید به تمامی حرکتهای کرکتر اصلی خود اعتماد کنید و به راحتی مراحل را پیش ببرید. بیشتر جالب بودن اوریجینز این است که به بازیهای قدیمی ریمن اشاره میکند. به نوعی شما میتوانید بازیهای قبلی این مجموعه را روی سخت افزار جدید تجربه کنید و از آنها لذت ببرید.
۲. اسپلینتر سل (Splinter Cell)
سال انتشار: ۲۰۰۲
پلتفرمها: کامپیوتر، پلیاستیشن ۲، ایکسباکس، گیمکیوب
بازی اسپلینتر سل اول، عنوانی بود که این مجموعه را مشهور کرد. در اصل این اولین بازی یوبیسافت در سبک اکشن بی سر و صدا بود و به بهترین شکل نیز طراحی شده بود. یوبیسافت با طراحی و عرضه این بازی روند خاصی را برای کار خود آغاز کرد که باعث شد در سبک گیمپلی سوم شخص مهارت خاصی پیدا کند.
نکته جالب اینجاست که اسپلینتر سل ۱ در ابتدا به صورت انتحصاری برای کنسول ایکسباکس در سال ۲۰۰۲ عرضه شد. پس از استقبال گستردهای که از این بازی شد، شرکت سازنده تصمیم گرفت تا اسپلینترسل را برای پلتفرمهای دیگر نیز عرضه کند. در نتیجه بازی اسپلینترسل بیشتر شناخته شد و توانست موفقیت بسیار خوبی بدست بیاورد.
۱. شاهزاده پارسی: شنهای زمان (Prince of Persia: Sand of Time)
سال انتشار: ۲۰۰۳
پلتفرمها: کامپیوتر، پلیاستیشن ۲، ایکسباکس، گیمکیوب
مجموعه شاهزاده آریایی آینده نامعلومی دارد و مشخص نیست که برنامه یوبیسافت برای آن چیست. با این حال بازی شنهای زمان همچنان حضور داشته و طرفداران این مجموعه میتوانند آن را تجربه کنند. این بازی قطعاً یکی از بهترین بازیهای یوبیسافت و بهترین آثار اکشن ماجراجویی به حساب میآید. نکته اصلی در مورد عناوین شاهزاده آریایی گیمپلی بسیار خاص و روان آن است که باعث شده این مجموعه حتی در حال حاضر هم تجربه خیلی خوبی را به کاربران ارائه دهد.
بازی شاهزاده آریایی به راحتی یکی از بهترین گیمپلیهای ساخته شده توسط یوبیسافت را دارد و طراحی مراحل آن نیز به شدت قوی است. دشمنان در بازی عملکرد بسیار خوبی داشته و داستان آن نیز بسیار جذاب است. در اصل اگر شما حتی به سبک اکشن و ماجراجویی ذرهای هم علاقه دارید، باید بازی شنهای زمان را تجربه کنید. مخصوصاً اینکه این بازی همچنان ارزش تجربه داشته و یوبیسافت نیز مشخص نیست چه برنامهای برای آن دارد.
منبع: Boss level Gamer