بهترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو؛ ۱۰ ابزار کاربردی برای ترید

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۴ دقیقه
بهترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو

ترید بیت‌کوین در برخی مواقع می‌تواند کلافه‌کننده باشد. با تغییر روند، معامله‌گران باید از لحاظ روانی همچنان ثبات روحی داشته باشند و ضمن آنالیز ارزهایی مثل تحلیل بیت کوین، قبل از بسته شدن کندل برای خرید یا فروش ارز دیجیتال تصمیم بگیرند. استفاده از شاخص‌های مناسب می‌تواند به دوری از معامله‌گری احساسی کمک کند و به جای آن روی اعداد تمرکز کند. در این مقاله قصد داریم بهترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو (Trading View) را معرفی کنیم تا به شما در دستیابی به معاملات سودآور و مداوم کمک کنند.

اندیکاتور چیست؟

شاخص معاملاتی یا اندیکاتور (Indicator)، یک محاسبه‌ی ریاضی است که داده‌های قیمت یک دارایی را به سیگنال‌های بصری آسان برای خواندن در یک نمودار تبدیل می‌کند. این سیگنال‌ها به معامله‌گران کمک می‌کنند تا جهت بازار، الگوهای تکراری و حرکات قیمت بالقوه برای معاملات خود را ارزیابی کنند. آنها برای شناسایی زمان خرید یا فروش در معامله، تعیین نقاط ورود و خروج استراتژیک و اندازه‌گیری کلی حرکت بازار مفید هستند.

وب‌سایت تریدینگ ویو مجموعه‌ی وسیعی از بهترین اندیکاتورها را ارائه می‌دهد، از جمله موارد محبوبی مانند میانگین‌های متحرک و نوسان‌سازها، ابزارهایی برای تحلیل میزان معاملات و حتی اندیکاتورهای سفارشی ساخته شده توسط کاربران. این تنوع به تریدرها این امکان را می‌دهد تا بهترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو را به بهترین شکل برای استراتژی‌های معاملاتی منحصر به فرد خود سفارشی کنند و شانس موفقیت خود را افزایش دهند.

اندیکاتور چکار می‌‌کند؟

بهترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو به سرمایه‌گذاران کمک می‌کنند تا نوسانات بازار را درک کنند. با تجزیه و تحلیل داده‌های تاریخی قیمت، این ابزارها یک دید درست را درباره شرایط فعلی بازار ارائه و سناریوهای بالقوه آینده را پیش‌بینی می‌کنند.

قویترین و بهترین اندیکاتور تریدینگ ویو

اندیکاتورهای به طور دقیق و چشم بسته قرار نیست مشاوره‌ی مالی بدهند، اما معامله‌گران حتی تریدرهای بازار فارکس هم می‌توانند از آنها برای آگاه شدن از حرکات احتمالی قیمت استفاده کنند. اندیکاتورها می‌توانند در یک دوره‌ی مشخص استفاده شوند تا معامله‌گران بتوانند حرکات فعلی، حرکات گذشته یا هر دو را پیگیری کنند!

در حالی که ممکن است یک اندیکاتور عالی برای پیگیری حرکات قیمت داشته باشید، احتمالا تمایل دارید تا از بیش از یک اندیکاتور استفاده کنید. تریدینگ ویو به شما این امکان را می‌دهد که از چندین اندیکاتور در یک نمودار استفاده کنید و تمام اطلاعات مورد نیاز خود درباره حرکات و روندهای بازار را در یک صفحه مشاهده کنید.

انواع مختلف اندیکاتورها به شما این امکان را می‌دهند که انواع دیگری از داده‌ها را پیگیری کنید، بنابراین مهم است که از تفاوت‌های بین آنها آگاه باشید. بیایید نگاهی کوتاه به انواع مختلف بهترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو بیندازیم.

انواع اندیکاتورها در بازار کریپتو و فارکس

چهار نوع اندیکاتور در حال حاضر وجود دارد:

۱. اندیکاتور حرکتی یا مومنتوم

این شاخص‌ها به شناسایی حرکت کنونی دارایی‌ها در بازار کمک می‌کنند. آنها می‌توانند قدرت کلی حرکات فعلی را نشان دهند و پیش‌بینی کنند که چه زمانی یک روند بازگشتی رخ خواهد داد.

بهترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو

۲. اندیکاتور روند یا ترند

شاخص‌های روند که گاهی اوقات به آنها اسیلاتور هم گفته می‌شود، به شما این امکان را می‌دهند که روندها یا حرکات بازار را پیگیری کنید. آنها نه تنها برای شناسایی حرکات فعلی بازار مفید هستند بلکه برای پیش‌بینی حرکات آینده نیز کاربرد دارند.

بهترین اندیکاتور های تریدینگ ویو برای تحلیل

۳. اندیکاتور نوسان یا Volatility

بر خلاف شاخص‌های روند، یک اندیکاتور نوسان به شما می‌گوید که بازار در یک نقطه خاص چقدر نوسان دارد. هر چه نوسان بیشتر باشد، پتانسیل برای کسب سودهای بزرگ‌تر نیز بیشتر است. از طرف دیگر، نوسان بالاتر همچنین نشان‌دهنده احتمال بیشتر ضرر هم محسوب می‌شود؛ بنابراین این نکته را باید در نظر داشته باشید.

بهترین اندیکاتور تریدینگ ویو برای تحلیل تکنیکال

۴. اندیکاتور حجم یا Volume

اندیکاتورهای حجم مثل OBV به معامله‌گران این امکان را می‌دهند که حجم معاملات را در یک بازار پیگیری کنند. با استفاده از یک نشانگر برای حجم، معامله‌گران می‌توانند ببینند که کدام بخش‌ها یا حتی سهام خاص در بازار بیشتر یا کمتر معامله می‌شوند.

لپ تاپ 15.6 اینچی لنوو مدل IdeaPad Slim 3 15IRH8-i5 13420H-16GB LPDDR5-512GB SSD-TN
پیش‌بینی قیمت بیت کوین؛ از سال ۲۰۲۴ تا ۲۰۳۴

۱۰ مورد از بهترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو

حالا که با انواع اندیکاتورها در بازارهای مالی آشنا شده‌اید، اجازه دهید برترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو را با مثال‌هایی واضح توضیح دهیم:

۱. میانگین متحرک – Moving Average (MA)

شاخص میانگین متحرک (MA) به دلیل سادگی و کارایی آن در شناسایی روندها، اغلب یکی از اولین ابزارهایی به شمار می‌رود که معامله‌گران یاد می‌گیرند و به طور گسترده در بازارهای مختلف به کار می‌برند. این اندیکاتور، میانگین قیمت معاملات را در یک دوره‌ی انتخابی محاسبه می‌کند.

بهترین اندیکاتور تریدینگ وی

این ابزار، یکی از بهترین منابع عملی برای معامله‌گران شناخته می‌شود که به دنبال شناسایی روندهای بازار و نقاط احتمالی بازگشت در حرکت قیمت هستند. این شاخص، اطلاعات را روی نمودار اعمال می‌کند و به طور موثری نوسانات قیمت را نشان می‌دهد.

اکثر معامله‌گران به MA برای تایید جهت خطوط روند، شناسایی جایی که قیمت‌ها ممکن است حمایت پیدا کنند یا با مقاومت مواجه شوند، و راه‌اندازی هشدارهای خرید یا فروش برای معاملات خود تکیه می‌کنند. بررسی این که قیمت بازار موجود چگونه با خط MA قرار دارد، به معامله‌گران دید واضح‌تری از اینکه اوضاع ممکن است به کجا برود، می‌دهد و به آنها این امکان را می‌دهد که تصمیمات معاملاتی بهتری بگیرند.

۲. شاخص قدرت نسبی

در حالی که برای تحلیل روند کلی، کمتر از میانگین‌های متحرک چندمنظوره استفاده می‌شود، شاخص قدرت نسبی (RSI) نیز به خاطر سیگنال‌های واضح خرید بیش از حد و فروش بیش از حد خود بسیار محبوب است. این شاخص فنی محبوب، اندازه و سرعت تغییرات قیمت در یک دارایی را اندازه‌گیری می‌کند.

بهترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو چیست

این شاخص، دیدهای معاملاتی خوبی را ارائه می‌‌دهد مبنی بر این که آیا در زمان فعلی، بازار با اشباع خرید مواجه شده یا با اشباع فروش. از همین رو، این اندیکاتور بهترین نقاط احتمالی بازگشت را نشان می‌دهد. RSI از ۰ تا ۱۰۰ متغیر است؛ اعداد بالاتر از ۷۰ بیانگر اشباع خرید و مقادیر زیر ۳۰ به معنای اشباع فروش است. بنابراین، معامله‌گران می‌توانند از RSI برای شناسایی نقاط ورود و خروج احتمالی معاملات و تایید قدرت یک روند استفاده کنند.

لپ تاپ 15.6 اینچی ایسوس مدل Vivobook 15 X1504VA-NJ104-i5 1335U 8GB 512SSD

۳. واگرایی میانگین متحرک همگرایی (MACD)

اندیکاتور MACD یک ابزار تحلیل تکنیکال دیگر محسوب می‌شود که معامله‌گران برای شناسایی سیگنال‌های خرید و فروش بالقوه در بازارهای مالی استفاده می‌کنند. این اندیکاتور، ابزاری فوق‌العاده است؛ چرا که روند و شتاب یک دارایی را نشان می‌دهد.

اندیکاتور سیگنال دهی تریدینگ ویو

شاخص مذکور شامل دو خط است: خط MACD، که نمایانگر تفاوت بین دو میانگین متحرک است و خط سیگنال، که یک میانگین متحرک از خط MACD محسوب می‌شود. سرمایه‌گذاران معمولا به دنبال بهترین سیگنال صعودی هستند، زمانی که خط MACD بالای خط سیگنال عبور می‌کند و یک سیگنال نزولی زمانی که زیر آن عبور می‌کند. علاوه بر این، هیستوگرام MACD که تفاوت بین خط MACD و خط سیگنال را نشان می‌دهد، می‌تواند قدرت دید بیشتری را در مورد قدرت روندهای بازار ارائه دهد.

۴. باندهای بولینگر (Bollinger Bands)

اندیکاتورهای باند بولینگر به عنوان یکی از پرکاربردترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو شناخته می‌شود که از جنبه‌ی بصری قابل تنظیم است. این باندها به خاطر توانایی‌شان پیرامون دربرگرفتن نوسانات قیمت و شناسایی روند به گونه‌ای که مکمل MACD متمرکز بر مومنتوم و سادگی RSI باشد، مورد توجه قرار می‌گیرند.

معرفی بهترین اندیکاتور های تریدینگ ویو

این اندیکاتور شامل سه خط است که روی نمودار قیمت یک دارایی قرار می‌گیرد. در حالی که یک میانگین متحرک ساده (SMA) در مرکز قرار دارد، دو خط اطراف آن انحراف معیارهای SMA را ترسیم می‌کنند. این باندهای خارجی به طور دینامیک بر اساس اشتیاق بازار تنظیم می‌شوند، با نوسانات شدید گسترش پیدا کرده و زمانی که اوضاع آرام می‌شود، تنگ‌تر می‌شوند و در نتیجه برخی از بهترین نشانه‌ها از نوسانات شدید را ارائه می‌دهند.

معامله‌گران معمولا از اندیکاتورهای باند بولینگر برای شناسایی زمانی که قیمت ممکن است در حال تغییر جهت باشد و زمانی که ممکن است در سطح بسیار بالا یا پایین باشد استفاده می‌کنند. این شاخص همچنین یک راه مطمئن برای نظارت بر جهت روند کلی بازار است.

لپ تاپ 15.6 اینچی ایسوس مدل Vivobook 15 X515MA-BR001-Celeron N4020-16GB DDR4-512GB SSD-TFT - کاستوم شده

۵. حجم (Volume)

برخلاف باندهای بولینگر که از جنبه‌ی بصری اطلاعات بسیار مفیدی را ارائه می‌دهند، شاخص‌های حجم معاملات در تریدینگ ویو به عنوان یک معیار حیاتی برای تایید شتاب حرکت قیمت معاملات محسوب می‌شوند. در واقع با توجه به حجم معاملات می‌توان یک بعد دیگری به استراتژی‌های تحلیل تکنیکال اضافه کرد. در واقع، مشخصه‌ی حجم معاملات برای تایید قدرت حرکات قیمت معاملات ضروری به نظر می‌رسند.

اندیکاتور buy sell تریدینگ ویو

شاخص حجم ابزاری ساده است که نشان می‌دهد در یک دوره‌ی مشخص، چه مقدار فعالیت معاملاتی برای یک ابزار مالی خاص انجام شده است. این ابزار به معامله‌گران کمک می‌کند تا قدرت و ثبات حرکات قیمت را با ارائه‌ی بینش‌های معاملاتی در مورد فشار خرید و فروش تحلیل کنند. با نمایش میله‌های حجم در زیر نمودارهای قیمت، معامله‌گران می‌توانند دوره‌های فعالیت افزایش یا کاهش یافته را شناسایی کنند که نشان‌دهنده‌ی روندها یا معکوس شدن روند است.

۶. اندیکاتور استوکاستیک (Stochastic Oscillator)

در حالی که ابزارهای حجم به عنوان عناصر اصلی برای اعتبارسنجی ایده‌های معاملاتی با اندازه‌گیری سطوح مشارکت بازار عمل می‌کنند، اندیکاتور استوکاستیک این داده‌ها را با تمرکز دقیق بر مومنتوم از طریق ارزیابی شرایط معاملاتی اشباع خرید و فروش تکمیل می‌کند و به معامله‌گران در تریدینگ ویو دیدی دقیق در مورد احتمال معکوس شدن قیمت‌ها را ارائه می‌دهد.

بهترین اندیکاتور سیگنال دهی در تریدینگ ویو

اندیکاتور مذکور به معامله‌گران کمک می‌کند تا سطوح اشباع خرید و اشباع فروش را در بازار شناسایی کنند. این نشانگر، قیمت پایانی یک دارایی را با دامنه‌ی قیمت آن در یک دوره‌ی خاص، معمولا ۱۴ روز مقایسه می‌کند. این شاخص شامل دو خط، %K و %D است که بین ۰ و ۱۰۰ نوسان می‌کنند.

لپ تاپ 15.6 اینچی لنوو مدل LOQ 15IAX9-i5 12450HX-12GB DDR5-512GB SSD-RTX2050-FHD

معامله‌گران از این اسیلاتور برای تعیین نقاط معکوس بالقوه و تولید سیگنال‌های خرید یا فروش استفاده می‌کنند. زمانی که %K بالای %D عبور کند و هر دو خط در منطقه اشباع فروش باشند، این اندیکاتور یک سیگنال خرید را پیشنهاد می‌کند. در مقابل، عبور به زیر %D در منطقه اشباع خرید نشان‌دهنده‌ی یک سیگنال فروش است.

۷. اندیکاتور فیبوناچی اصلاحی (Fibonacci Retracement)

شبیه به اندیکاتور قبلی که به معامله‌گران اجازه می‌دهد نقاط احتمالی تغییر بازار را با تحلیل مومنتوم ارزیابی کنند، اندیکاتور محبوب و مکمل دیگری در تریدینگ ویو به اسم فیبوناچی اصلاحی وجود دارد که یک دید درست را در مورد مناطق احتمالی حمایت و مقاومت ارائه می‌دهد.

بهترین اندیکاتور سیگنال دهی در تریدینگ ویو

این ابزار از دنباله مشهور فیبوناچی الهام گرفته شده، جایی که هر عدد مجموع دو عدد قبلی است. با اعمال این ابزار در چارت، خطوطی بر مبنای الگوریتم فیبوناچی رسم می‌شود. در واقع این سطوح مکان‌هایی را پیشنهاد می‌کنند که بازار ممکن است روند فعلی خود را از دست داده و در بازگشت به این خطوط واکنش نشان دهد. این ابزار، ارزش بسیار بالایی دارد؛ چرا که سطوح دقیق و قابل اندازه‌گیری را ارائه می‌دهد که معامله‌گران می‌توانند از آنها برای تنظیم دقیق دستورات توقف ضرر، تعیین اهداف سود یا انتخاب لحظاتی برای ورود به بازار استفاده کنند.

۸. میانگین محدوده واقعی (ATR)

با توجه به کارایی فیبوناچی ریتریسمنت در تعریف سطوح حمایت و مقاومت حیاتی، اندیکاتور میانگین دامنه واقعی (ATR) را هم معرفی می‌کنیم؛ ابزاری کلیدی که اگر چه به محبوبیت ابزار فیبوناچی نمی‌رسد، اما دید بسیار خوبی را درباره‌ی نوسانات بازار ارائه می‌دهد تا استراتژی‌های معاملاتی بسیار خوبی حاصل شود.

بهترین اندیکاتور اسکالپ در تریدینگ ویو

اندیکاتور میانگین دامنه واقعی (ATR) برای تحلیل نوسانات یک دارایی در یک دوره‌ی مشخص ایده‌آل محسوب می‌شود. با این که ابزار مورد نظر به شدت اهمیت بالایی دارد،‌ این اندیکاتور را نمی‌توان به طور مستقل استفاده کرد. با این حال، با توجه به این اندیکاتور می‌توان به تعیین سفارشات توقف ضرر، انتخاب اندازه‌ی مناسب معامله و شناسایی لحظاتی که قیمت ممکن است به طور قابل توجهی از دامنه‌ی معمول خود منحرف شود، پرداخت.

ماهیت اصلی ATR، محاسبه‌ی میانگین بزرگ‌ترین دامنه از بالا به پایین برای دوره جاری، فاصله‌ی بین پایین فعلی و کلوز قبلی است. این مسئله به سرمایه‌گذاران دید واضح‌تری از میزان تغییرات قیمت یک دارایی می‌دهد که اطلاعات حیاتی در هنگام برنامه‌ریزی حرکات معاملاتی است.

لپ تاپ 15.6 اینچی اچ‌ پی مدل Victus Gaming 15-fa0033dx-i5 12450H-16GB DDR4-512GB SSD-RTX3050-FHD-W - کاستوم شده

۹. اندیکاتور SAR

با این که اندیکاتور پارابولیک SAR سیگنال‌های واضحی از روندهای معاملاتی را ارائه می‌دهد، اغلب در مقایسه با تحلیل نوسانات ATR، که جنبه‌ای حیاتی از مدیریت ریسک است، در درجه‌ی دوم قرار دارد.

سیگنال در تریدینگ ویو

این اندیکاتور به طور منظم توسط معامله‌گران برای شناسایی تغییرات در شتاب بازار استفاده می‌شود. این اندیکاتور با قرار دادن نقاطی که می‌توانند بالای نمودار قیمت یا زیر آن ظاهر شوند، متمایز است. این نقاط، مسیر فعلی روند را نشان می‌دهند. با حرکت قیمت‌ها، این نقاط جابه‌جا می‌شوند و شکلی پارابولیک را برای همگام شدن با بازار ترسیم می‌کنند.

این اندیکاتور برای معامله‌گران بسیار مفید بوده و سیگنال‌های واضحی را برای زمان ورود به بازار یا خروج از آن ارائه می‌دهد. اگر نقاط زیر کندل‌ها معلق باشند، بازار در حال صعود یا در یک روند صعودی است. برعکس، نقاط بالای شمع‌ها نشان می‌دهند که قیمت‌ها در حال کاهش یا در یک روند نزولی هستند. این سیگنال‌های ساده برای تنظیم سفارشات توقف ضرر و شناسایی نقاط چرخش بالقوه در حرکت قیمت بسیار مفید هستند.

۱۰. اندیکاتور ابر ایچیموکو (Ichimoku Cloud)

اندیکاتور ابر ایچیموکو به دلیل پیچیدگی‌اش، در آخرین رتبه در این لیست قرار می‌گیرد. البته اندیکاتور پارابولیک SAR نیز مقداری پیچیده محسوب می‌شود اما یادگیری آن نیازمند دشواری کمتر است.

این ابزار یک اندیکاتور تحلیل تکنیکال همه‌کاره به حساب می‌آید که به معامله‌گران دید زیادی را درباره‌ی رفتار بازار ارائه می‌دهد، از جمله روندهای غالب، مناطق بالقوه حمایت و مقاومت و لحظاتی که ممکن است یک روند به زودی معکوس شود. این اندیکاتور شامل چند خط است که با نمودار قیمت همپوشانی دارند و چیزی شبیه به یک ابر را تشکیل می‌دهند.

آموزش اندیکاتور ابر ایچیموکو

معامله‌گران می‌توانند تعاملات بین خطوط مختلف ابر ایچیموکو را بررسی کرده تا بهترین لحظات برای شروع یا پایان معاملات را تعیین کنند. به عنوان مثال، معامله‌گرانِ ابر ایچیموکو به دنبال حرکات قیمتی بالای ابر به عنوان سیگنال خرید و زیر ابر به عنوان نشانه‌ای برای فروش هستند. قیمت درون ابر نشان می‌دهد که قیمت ثابت می‌ماند. از همین رو، رنگ ابر دید بسیار خوبی را درباره‌ی جهت بازار ارائه می‌دهد:

  • یک ابر سبز، که ناشی از خط A (خط سبز) بالای خط B (خط قرمز) است، یک روند صعودی را نشان می‌دهد.
  • یک ابر قرمز نشان‌دهنده‌ی یک روند نزولی است.

معامله‌گران با این اندیکاتور می‌توانند مناطق حمایت یا مقاومت آینده را پیش‌بینی کرده و در تصمیم‌گیری‌ها به روش بهتری عمل کنند. علاوه بر شناسایی نقاط ورود و خروج، معامله‌گران می‌توانند از اطلاعات به دست آمده برای تنظیم سفارشات توقف ضرر استفاده کنند.

لپ تاپ 15.6 اینچی لنوو مدل Ideapad 1 15IGL7-Celeron N4020-4GB DDR4-256SSD-TN

خطوط ابر همچنین سرنخ‌هایی را درباره‌ی احساسات کلی بازار ارائه می‌دهند. آنچه در مورد این اندیکاتور بسیار مهم تلقی می‌شود، نحوه‌ی ادغام عناصر مختلف تحلیل بازار در یک سیستم یکپارچه است که به معامله‌گران کمک می‌کند تا تصمیمات معاملاتی آگاهانه‌تری بگیرند و حرکات بازار را با دقت بیشتری پیش‌بینی کنند.

بهترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو برای ترید روزانه

اندیکاتور حجم معاملات ابزاری حیاتی برای تجسم فعالیت‌های معاملاتی به خصوص در بازار بیت‌کوین محسوب می‌شود. این اندیکاتور که در تریدینگ ویو در دسترس است، درک عمیق‌تری از ساختار بازار و نقدینگی را ارائه می‌دهد.

از طرفی دیگر، اندیکاتور سوپرترند ابزاری پیرو روند محسوب می‌شود که به ‌ویژه برای معاملات بیت‌ کوین قدرت خاصی پیدا می‌کند. این اندیکاتور در ارائه‌ی سیگنال‌های واضح در بازارهای مختلف عالی عمل می‌کند. این اندیکاتور به معامله‌گران کمک می‌کند تا به سرعت روندهای صعودی یا نزولی را تشخیص دهند و رویکردی ساده را برای تطبیق استراتژی‌های معاملاتی در زمان واقعی ارائه می‌دهد.

بهترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو

بهترین اثرگذاری اندیکاتور سوپرترند، در استفاده از ATR نهفته که نوسانات بازار را با تجزیه و تحلیل دامنه‌ی قیمت‌ها برای یک دارایی در یک زمان خاص ارزیابی می‌کند. دامنه واقعی (TR) به ‌عنوان بالاترین مقدار بین بالاترین قیمت فعلی منهای پایین‌ترین قیمت فعلی، ارزش مطلق بالاترین قیمت فعلی منهای بسته شدن قبلی و پایین‌ترین قیمت فعلی منهای بسته شدن قبلی محاسبه می‌شود.

مقادیر TR ابتدا محاسبه و سپس بر اساس تعداد دوره‌های انتخابی میانگین‌گیری می‌شوند تا ATR تعیین شود. این فرایند منجر به میانگین متحرک دامنه‌های واقعی می‌شود. اندیکاتور سوپرترند این مقدار ATR را با یک ضریب مشخص ترکیب می‌کند تا سیگنال‌های خرید و فروش را به‌صورت بصری روی نمودارهای قیمت تولید کند.

البته از اندیکاتور RSI هم نباید غافل شد. کارایی آن در شناسایی روندهای بازگشتی بالقوه قیمت بی‌نظیر است، به ‌ویژه در بازارهای نوسانی مانند بیت‌کوین. قابلیت سفارشی‌سازی تریدینگ ویو به معامله‌گران این امکان را می‌دهد که تنظیمات RSI را برای تناسب با سبک‌های مختلف معاملاتی و شرایط بازار تنظیم کنند.

RSI هدفش ارائه‌ی یک روش ساده برای سنجش شرایط بازار اشباع خرید و اشباع فروش تلقی می‌شود. این شاخص نسبت حرکات صعودی و نزولی را در یک دوره‌ی زمانی مشخص محاسبه می‌کند، که معمولا از میانگین متحرک نمایی (EMA) 14 دوره‌ای استفاده می‌کند.

در نهایت باید به باندهای بولینگر اشاره کرد که برای درک و هدایت نوسانات بازار، به ویژه در معاملات ارزهای دیجیتال ضروری هستند. این ابزار که توسط جان بولینگر در دهه‌ی ۱۹۸۰ توسعه یافته، در نظارت بر سطوح نوسان اوراق بهادار و دارایی‌های ارز دیجیتال نقش مهمی دارد. باندهای بولینگر به ‌طور خودکار با توجه به نوسانات بازار تنظیم می‌شوند و نمایی پویا از نوسانات قیمت و نقاط افراطی بالقوه را ارائه می‌دهند.

منبع: دیجی‌کالا مگ

 

سوال و جواب‌های رایج
آیا استفاده از اندیکاتورها در تریدینگ ویو رایگان است؟
بله. این کار را می‌توان راحت انجام داد.
چرا اندیکاتور را نمی‌توانم در تریدینگ ویو اضافه کنم؟
با ثبت نام رایگان در تریدینگ ویو صرفا می‌توان از دو اندیکاتور به طور همزمان استفاده کرد. برای اضافه کردن مورد سوم باید یکی از اندیکاتورهای فعلی در چارت را حذف کنید.
بهترین اندیکاتور برای ترید کوتاه مدت در تریدینگ ویو چیست؟
اندیکاتور Stoch RSI را می‌توان بهترین اندیکاتور برای ترید سریع و کوتاه مدت در تریدینگ ویو دانست.


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X