راهنمای خرید بهترین سیستم صوتی خانگی؛ ۱۰ محصول جذاب
آیا به دنبال خرید بهترین سیستم صوتی خانگی هستید؟ در این مقاله قصد داریم به شما کمک کنیم بهترین سیستم صوتی خانگی حرفه ای را مطابق با بودجهی خود خریداری کنید. همچنین به این سوال مهم هم میپردازیم که بهترین برند سیستم صوتی خانگی چیست و از طرفی دیگر بهترین سیستم صوتی خانگی جهان را هم معرفی خواهیم کرد.
قویترین سیستم صوتی خانگی جهان
بهترین برند سیستم صوتی خانگی
یک سیستم صوتی خانگی باید چه اجزایی داشته باشد؟
۱. اسپیکر (Speaker)
۲. ساب ووفر (Subwoofer) و تیوتر (Tweeter)
۳. آمپلی فایر (Amplifier)
۱. پخش کننده خانگی سونی مدل MHC-V43D
۲. پخش کننده خانگی میکرولب مدل infinity 310
۳. پخش کننده خانگی تسکو مدل TS1020DJ
۴. پخش کننده خانگی تسکو مدل TS 2040
۵. پخش کننده خانگی سونی مدل CMT-SBT20D
۶. پخش کننده خانگی میکرولب مدل BASIC-601
۷. پخش کننده خانگی تسکو مدل TS 2187
۸. پخش کننده خانگی مکسیدر مدل KC 803
۹. پخش کننده خانگی مکسیدر مدل FY308
۱۰. پخش کننده خانگی تسکو مدل TS 2193
چند نکته که حین خرید بهترین سیستم صوتی خانگی باید بدانید
سیستم صوتی خانگی یا همان پخش کننده خانگی از گذشته تا به امروز مورد پسند بسیاری از علاقهمندان به هنر موسیقی و دنیای سینما و تلویزیون واقع شده و همچنان بسیاری از کاربرها دلشان میخواهد یک سیستم صوتی خانگی جذاب برای منزل خود تهیه کنند. در زمانهای گذشته، محصولات متعلق به چند برند مثل سونی و الجی در این زمینه به وفور در بازار یافت میشد اما در حال حاضر، شرکتهای داخلی و خارجی بسیار زیادی به طور مستمر در تلاش هستند تا بهترین سیستم صوتی خانگی را مطابق با بازار هدف روانهی بازار کنند. در این مقاله ابتدا به این سوال میپردازیم که بهترین سیستم صوتی خانگی حرفه ای چیست. در مرحلهی بعد لیستی از بهترین برندهای سیستم صوتی خانگی را معرفی میکنیم. سپس به معرفی ۱۰ محصول جذاب با قیمت مناسب میپردازیم که جزء گزینههای میان رده و اقتصادی موجود در بازار محسوب میشوند. در نهایت، چند نکتهای را که باید هنگام خرید بهترین سیستم صوتی خانگی مد نظر داشته باشید را به شما گوشزد خواهیم کرد.
قویترین سیستم صوتی خانگی جهان میان رده
بر اساس مقالهی نیویورک تایمز دربارهی این موضوع، قویترین سیستم صوتی خانگی میان رده تحت عنوان Monolith THX-365C شناخته میشود که قیمتی معادل ۵۰۰ دلار دارد. این سیستم صوتی شاید از جنبهی طراحی به ظاهر ساده باشد، اما کیفیت صدای پخش شده توسط این دستگاه به شدت بالاست. با تمام این تفاسیر به نظر میرسد این دستگاه به طور رسمی در بازار داخل کشور موجود نیست.
بهترین برند سیستم صوتی خانگی
انتخاب بهترین مارک سیستم صوتی خانگی در حال حاضر که شرکتهای بسیار زیادی مشغول به کار هستند، امر چندان آسانی تلقی نمیشود. با این اوصاف بهترین سیستمهای صوتی خانگی در بحث بالا رده و میان رده معمولا توسط یکی از این برندها ساخته میشود:
- سونی (Sony)
- جی بی ال (JBL)
- پاناسونیک (Panasonic)
- ال جی (LG)
- میکرولب (Microlab)
از بهترین سیستمهای صوتی خانگی که توسط شرکتهای داخل کشور ساخته میشوند میتوان به محصولات شرکت تسکو اشاره کرد.
یک سیستم صوتی خانگی باید چه اجزایی داشته باشد؟
به طور کلی یک سیستم صوتی خانگی نسبت به ساندبارهای مختلف اجزای به نسبت مشابهی دارد. با این اوصاف، در یک سیستم صوتی خانگی استاندارد معمولا اجزای زیر دیده میشود:
۱. اسپیکر (Speaker)
بدون استثنا هر نوع سیستم صوتی خانگی باید حداقل یک اسپیکر داشته باشد تا صدای مورد نظر از طریق آن پخش شود. شرکتهای سازنده در تلاش هستند اسپیکرها از جنبهی زیبایی به شدت به چشم آیند. به همین دلیل، نورپردازی RGB با قابلیت رقص نور در بسیاری از محصولات دیده میشود.
۲. ساب ووفر (Subwoofer) و تیوتر (Tweeter)
ساب ووفر به زبان ساده به منظور ایجاد صدای بم و از طرفی دیگر، تیوتر به منظور ایجاد صدای زیر مورد استفاده قرار میگیرد. اگر تصمیم گرفتهاید یک سیستم صوتی خانگی برای تماشای فیلم و سریال را خریداری کنید، بهتر است سیستم صوتی خانگی مد نظرتان حداقل یک عدد ساب ووفر را داشته باشد. وجود تیوتر چندان لطمهی جدی را به تجربهی شنیداری شما وارد نمیکند.
۳. آمپلی فایر (Amplifier)
آمپلی فایر به قطعهی سخت افزاری گفته میشود که به منظور تقویت صدا کارایی دارد. در حال حاضر دو مدل آمپلی فایر استریو و سینمای خانگی در سطح بازار موجود است. آمپلی فایر استریویی صرفا برای پخش صدای دو کاناله است، در حالی که آمپلی فایر سینمای خانگی توانایی پخش صدای ۶ و همچنین ۱۶ کاناله را دارد.
نقاط قوت | نقاط ضعف | |
ساندبار |
|
|
سیستم صوتی خانگی |
|
|
در ادامهی این مطلب، بهترین سیستمهای صوتی خانگی موجود در وبسایت دیجی کالا معرفی میشود. لازم به ذکر است که معرفی محصولات موجود در این مقاله بر اساس نوع برند، کیفیت ساخت، نمرهی دریافتی توسط کاربران و صد البته ارزش خرید نسبت به قیمتشان انجام شده است. از طرفی، تلاش شده بهترین سیستمهای صوتی خانگی در دستهی بالا رده، میان رده و اقتصادی معرفی شوند. همچنین، به دلیل نوسانات قیمت ارز و وضعیت اجناس در بازار، افت یا افزایش قیمت و همچنین موجود یا ناموجود شدن محصولات ممکن است رخ دهد. این مطلب بر اساس قیمت سیستم صوتی خانگی در هفتهی سوم مهر ۱۴۰۲ نوشته و تنظیم شده است.
۱. پخش کننده خانگی سونی مدل MHC-V43D
پخش کننده خانگی سونی مدل MHC-V43D شاید قویترین سیستم صوتی خانگی سونی نباشد، اما این مدل را میتوان بهترین سیستم صوتی خانگی سونی در دامنهی بالا رده تلقی کرد. این محصول یک عدد ساب ووفر فوق العاده قوی با ابعاد ۱۲ اینچ دارد. جنس بدنهی دستگاه چوبی بوده و روی دستگاه یک عدد صفحه نمایش تعبیه شده است.
در داخل درایو نوری این دستگاه میتوان انواع مختلف DVD و CD را قرار داد. همچنین وزن اسپیکر بر اساس مشخصات فنی محصول، ۱۴۵۰۰ گرم و حداکثر توان خروجی این پخش کننده خانگی سونی ۷۲۰ وات اعلام شده است. علاوه بر ریموت کنترل، یک رابط برق و همچنین باتری کنترل در داخل جعبهی محصول وجود دارد.
۲. پخش کننده خانگی میکرولب مدل infinity 310
پخش کننده خانگی میکرولب مدل infinity 310 یکی دیگر از بهترین گزینهها برای خرید محسوب میشود که قیمت کمتری در مقایسه با مدل قبلی دارد. این محصول دارای شش عدد ساب ووفر به اندازه ۱۰ اینچ است و صفحه نمایش رنگی روی دستگاه دیده میشود. از طرفی دیگر، جنس بدنهی دستگاه امدیاف است.
این پخش کننده خانگی جذاب از فناوری بلوتوث هم بهره میبرد. همچنین دو عدد پورت USB و LAN هم در این محصول مشاهده میشود. رقص نور ضربهای، ورودی کواکسیکال و ورودی اپتیکال از دیگر قابلیتهای این پخشکننده به شمار میرود. حداکثر توان خروجی این مدل پخش کنند خانگی ۳۵۰ وات تلقی میشود. کابل صدا، ریموت کنترل و همچنین یک عدد میکروفون بیسیم به عنوان اقلام همراه محصول اعلام شدهاند.
۳. پخش کننده خانگی تسکو مدل TS1020DJ
پخش کننده خانگی تسکو مدل TS1020DJ با بدنهی چوبی، طراحی جذابی دارد. این محصول دارای دو عدد ساب ووفر به ابعاد ۱۰ اینچ است. در داخل این دستگاه یک عدد میکروفون داخلی تعبیه شده و روی بدنهی اسپیکر دکمه برای روشن یا خاموش کردن دستگاه و همچنین کنترل پخش نصب شده است.
این محصول علاوه بر پشتیبانی از فناوری بلوتوث، دو عدد پورت USB و یک عدد جک AUX هم دارد. بنابراین میتوان فلش یا حتی هارد اکسترنال به این دستگاه متصل کرد تا فایلهای صوتی توسط دستگاه پخش شود. ریموت، میکروفون بیسیم و کابل برق به عنوان اقلام همراه این دستگاه محسوب میشوند.
۴. پخش کننده خانگی تسکو مدل TS 2040
پخش کننده خانگی تسکو مدل TS 2040 را میتوان به جرات بهترین سیستم صوتی خانگی برند تسکو تلقی کرد. این محصول با بدنهی چوبی خود از فناوری بلوتوث پشتیبانی میکند. همچنین یک پورت USB و یک عدد شیار کارت حافظه در داخل این محصول تعبیه شده است. از طرفی دیگر، جک ۳.۵ میلیمتری صدا AUX هم در این دستگاه قابل رویت است
ساب ووفر این محصول کیفیت قابل قبولی داشته و به طور کلی حداکثر توان خروجی وسیله ۱۵۰ وات است.
۵. پخش کننده خانگی سونی مدل CMT-SBT20D
پخش کننده خانگی سونی مدل CMT-SBT20D دارای سه جزء است و میتوان خیلی راحت موبایل و تبلت را به این دستگاه متصل کرد. در داخل درایو نوری پخش کننده خانگی میتوان DVD و CD قرار داد. زمانسنج پخش و خواب و همچنین پشتیبانی از NFC جزء سایر قابلیتهای این محصول به شمار میرود.
توان خروجی دستگاه ۱۲ وات محسوب میشود. اقلام همراه محصول ریموت کنترل و آنتن رادیو است.
۶. پخش کننده خانگی میکرولب مدل BASIC-601
پخش کننده خانگی میکرولب میتواند انتظار شما را تا حد بهسزایی برآورده کند. جنس بدنه این محصول از چوب بوده و میتوان از امکانات رقص نور آن هم به خوبی بهره برد. این دستگاه دو عدد ساب ووفر به اندازه ۶.۵ اینچ دارد. همچنین یک پورت USB هم در این دستگاه قابل رویت است. از طرفی، پخش کننده خانگی میکرولب از فناوری بلوتوث هم پشتیبانی میکند. از آنجایی که جایگاهی برای نصب کارت حافظهی SD روی محصول تعبیه شده، میتوان آهنگهای مختلفی را از کارت حافظه به دستگاه منتقل کرد.
این دستگاه حداکثر توان خروجی ۴۰ وات داشته و همچنین یک عدد میکروفون بیسیم، ریموت کنترل و شارژر مخصوص هم به همراه این پخش کننده در داخل جعبه وجود دارد. بر اساس مشخصات فنی ذکر شده، میتوان با استفاده از رنگهای مختلف، نوع و رنگ رقص نور RGB را مدیریت کرد.
۷. پخش کننده خانگی تسکو مدل TS 2187
پخش کننده خانگی تسکو مدل TS 2187 یکی دیگر از پرفروشترین محصولات برند تسکو محسوب میشود. جنس بدنهی دستگاه پلاستیکی بوده و خبری از میکروفون در این محصول نیست. در عوض، یک عدد ساب ووفر و نمایشگر عددی آنالوگ روی دستگاه تعبیه شده است.
ورودی کارت حافظه، پشتیبانی از فناوری بلوتوث، وجود دکمهها برای تنظیم حجم صدا و بیس و صد البته وجود پورت USB 3.0 از سایر مشخصات فنی مهم در این محصول به حساب میآید. از طرفی، این دستگاه از رقص نور هم پشتیبانی میکند. توان خروجی دستگاه ۲۹۰۰ وات اعلام شده است.
۸. پخش کننده خانگی مکسیدر مدل KC 803
پخش کننده خانگی مکسیدر مدل KC 803 جزء گزینههای اقتصادی موجود در بازار به شمار میرود که جنس بدنهی آن پلاستیکی است. این محصول ۱ عدد ساب ووفر به اندازه ۸ اینچ دارد. همچنین یک صفحه نمایش به همراه میکروفون بیرونی هم در این دستگاه دیده میشود. این محصول یک عدد پورت USB هم دارد و میتوان از کیفیت صدای مطلوب آن به مدد توان خروجی ۳۰۰۰ وات لذت برد.
۹. پخش کننده خانگی مکسیدر مدل FY308
پخش کننده خانگی مکسیدر مدل FY308 هم یکی دیگر از پرفروشترین سیستمهای صوتی خانگی بازار محسوب میشود. جنس بدنهی آن پلاستیکی بوده و رقص نور توسط دستگاه پشتیبانی میشود. علاوه بر این موضوع، وجود یک عدد ساب ووفر، پشتیبانی از فناوری بلوتوث و وجود یک عدد خروجی کامپوزیت از دیگر قابلیتهای این دستگاه به شمار میرود. از طرفی دیگر، یک عدد پورت USB هم در این کالا دیده میشود.
۱۰. پخش کننده خانگی تسکو مدل TS 2193
پخش کننده خانگی تسکو مدل TS 2193 ارزان قیمتترین سیستم صوتی خانگی در این مقاله محسوب میشود. اگر توان خروجی ۱۱۰۰ وات را نادیده بگیریم، این محصول قابلیت اتصال و پشتیبانی از کارت حافظه و فلش مموری را دارد. همچنین میتوان از اتصال بلوتوث هم بهرهبرداری کنید.
از میکروفون در این محصول خبری نیست اما یک عدد ساب ووفر در این دستگاه دیده میشود. ریموت کنترل و کابل ۱ به ۲ صدا RCA جزء اقلام همراه محصول اعلام شده است.
چند نکته که حین خرید بهترین سیستم صوتی خانگی باید بدانید
اگر در زمان نگارش این مقاله بتوانید بودجهای نزدیک به ۲۰ میلیون تومان را به خرید بهترین سیستم صوتی خانگی اختصاص دهید، خرید سیستم صوتی خانگی سونی را میتوان پیشنهاد کرد؛ هر چند، یافتن محصولات اصل و اورجینال در این زمینه از برندهای مطرحی نظیر سونی، الجی و حتی پاناسونیک به نسبت کار دشوار و چالش برانگیزی به حساب میآید.
اگر سالن پذیرایی یا میز تلویزیون شما بسیار بزرگ است، حتما هنگام خرید محصول به اندازه و ابعاد دستگاه دقت کنید
آیا بودجهی محدودی در اختیار دارید؟ با خرید سیستمهای صوتی خانگی برندهای تسکو و میکرولب میتوانید از صدای قابل قبول لذت ببرید. با این اوصاف، به این نکته باید دقت کنید آیا اتصالات بلوتوث توسط دستگاه پشتیبانی میشود یا خیر؛ چرا که از طریق اتصال بلوتوث میتوان از طریق متصل کردن گوشی موبایل به دستگاه پخش خانگی، آهنگهای دلخواهتان را به آسانی پخش کنید. خوشبختانه حتی ارزانترین محصولات موجود در این مقاله هم از فناوری اتصال بلوتوث پشتیبانی میکنند.
اگر سالن پذیرایی یا میز تلویزیون شما بسیار بزرگ است، حتما هنگام خرید محصول به اندازه و ابعاد دستگاه دقت کنید؛ چرا که پس از خرید ممکن است از میزان کوچک بودن اسپیکرها شوکه شوید. همچنین، جنس بدنهی دستگاه پخش کننده خانگی شاید برای بسیاری از افراد به شدت مهم باشد. جنس بدنهی محصولات مقرون به صرفه موجود در بازار یا به طور کامل پلاستیکی است یا شرکت سازنده، بدنهی دستگاه را ترکیبی از پلاستیک و چوب طراحی میکند تا سیستم صوتی خانگی از جذابیت ظاهری قابل قبولی برخوردار باشد.
در نهایت امر، مثل بسیاری از مقالات راهنمای خرید محصولات دیجیتال، در این مطلب هم توصیه میکنیم حتما محصولات را از فروشگاههای معتبر به همراه گارانتی مطمئن خریداری کنید. با وجود این موضوع که سیستمهای صوتی خانگی درصد خرابی بالایی ندارند، بهتر است محصول را با گارانتیهای زماندار خریداری کنید تا در صورت بروز هر گونه مشکل و ایراد، شما بدون هیچ دردسری بتوانید نسبت به تعمیر یا حتی تعویض دستگاه خراب اقدام کنید.