بهترین بازی‌های نقش‌آفرینی پلی‌استیشن ۵ که می‌توانیم همین حالا بازی کنیم

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۶ دقیقه
Demons_Souls_Best_PS5_RPGs

پلی‌استیشن ۵ از زمان عرضه‌اش در نوامبر ۲۰۲۰ تا کنون منزلگاه بسیاری از بازی‌های اول‌شخص و سوم‌شخص شده است. در روزهای آغازین عرضه کنسول بازی‌های محدودی بر روی آن در دسترس قرار داشتند بازی‌هایی همچون مرد عنکبوتی: مایلز مورالز، دیمونز سولز، اتاق بازی استرو و عناوین مشابه. با گذشت زمان پلی‌استیشن ۵ حال کاتالوگ چشمگیری را شکل داده است.

به‌طورکلی با کنسول قدرتمندی طرف هستیم که می‌شود هر ژانری از بازی را روی آن تجربه کرد به‌خصوص بازی‌های نقش‌آفرینی. چندین عنوان فوق‌العاده وجود دارند که در اصل در نسل پلی‌استیشن ۴ عرضه شدند و برخی دیگر برای نسل جدید طراحی و ساخته شدند. در این مقاله به بهترین بازی‌های نقش‌آفرینی بر روی کنسول پلی‌استیشن ۵ بر طبق نمرات سایت متاکریتیک می‌پردازیم.

۹. نیو ۲ ریمستر: نسخه کامل (Nioh 2 Remastered: The Complete Edition)

تهیه‌کننده: Sony Interactive Entertainment
سازنده: Team Ninja
میانگین نمرات متاکریتیک: ۸۳

nioh 2

نیو ۲ از همان ابتدای کار بازی اکشن نقش‌آفرینی عالی ای بود که می‌شد بر روی کنسول نسل قبل تجربه‌اش کرد. برای دارندگان بازی بر روی پلی‌استیشن ۴، باندل ریمیستر شده این بازی آپگردی رایگان بر روی کنسول پلی‌استیشن ۵ است. از مزایای قابل‌توجه این نسخه می‌توان به رزولوشن و فریم ریت بالاتر بازی و بسته الحاقی آن اشاره کرد. پس شما می‌توانید بازی را در رزولوشن 4k و فریم ریت ۶۰ فریم بر ثانیه تجربه کنید. این بازی بهترین بازی از نظر جلوه‌های بصری در میان ژانر نقش‌آفرینی نیست اما رزولوشن بالاتر و فریم بیشتر بر روی تجربه‌این بازی سرعتی تأثیر به سزایی می‌گذارد.

۸. یاکوزا: همچون یک اژدها (Yakuza: Like a Dragon)

تهیه‌کننده: SEGA
سازنده: Ryu ga Gotoku Studio
میانگین نمرات متاکریتیک: ۸۶

بازی Yakuza Like a Dragon

یاکوزا همچنان به ارائه گیم پلی خوش‌ترکیب درحالی‌که شما راهتان به‌سوی رسیدن به جایگاهی بهتر در دنیای تبهکاری ژاپن باز می‌کنید ادامه می‌دهد. با جهانی که چیزهای فراوانی برای ارائه دارد شما به‌راحتی مجذوب و غرق بازی همچون یک اژدها خواهید شد. پیش از آنکه متوجه شوید ده‌ها ساعت را صرف انجام آن کرده‌اید.

با اینکه همچون یک اژدها از جنبه‌هایی تشکیل شده که هویت آن را شکل می‌دهند دو مورد قابل‌توجه در این میان وجود دارند. یک، عناصر سیم – مانند پیداکردن شغل که حس و حال معمولی بودن را به بخش‌های تبهکارانه و متمرکز بر اکشن تزریق می‌کند. دو، جهان سلاح شماست، پس بروید چوب بیسبال، چتر یا هر چیزی که دستتان می‌رسد بردارید و با آن‌ها دشمنان را از پای در بیاورید.

بیشتر بخوانید: نقد و بررسی Yakuza: Like a Dragon

۷. داستان‌های ظهور (Tales of Arise)

تهیه‌کننده: Bandai Namco Entertainment
سازنده: Bandai Namco Studios
میانگین نمرات متاکریتیک: ۸۷

بازی داستان‌های ظهور نشان می‌دهد که پلی‌استیشن ۵ بهترین مکان برای بازی‌های نقش‌آفرینی ژاپنی است. در این بازی همه چیز پیدا می‌شود همراه با تصمیمات فراوان که سرنوشت مردمی که سعی دارید نجاتشان دهید، عناصر بقا مانند برپاکردن کمپ برای غذا خوردن و نبرد بهتر  را تعیین می‌کند. با اینکه این بازی بر روی سایر پلتفرم‌ها از جمله پلی‌استیشن ۴ در دسترس قرار دارد ولی از تمامی ویژگی‌های پلی‌استیشن ۵ بهره می‌برد. بله سری ایکس عملکردی مشابه دارد اما فیدبک کنترلر DualSense را ندارد. با این کنترلر شما می‌توانید تک‌تک حرکات و حملات را در دستانتان حس کنید که تجربه‌ای بی‌مانند برایتان رقم خواهد زد.

بیشتر بخوانید: معرفی بازی Tales of Arise

۶. هورایزن غرب ممنوعه (Horizon Forbidden West)

تهیه‌کننده: Sony Interactive Entertainment
سازنده: Guerilla Games
میانگین نمرات متاکریتیک: ۸۸

گوریلا گیمز دنباله مورد انتظار هورایزن زیرو داون، هورایزن غرب ممنوعه را برای هر دو نسل قدیم و جدید پلی‌استیشن منتشر کرد اما این بازی کاملاً از قدرت کنسول جدید استفاده می‌کند. رنگ‌آمیزی توسعه‌یافته‌تر این دنباله جلوه‌های بصری آن را خیره‌کننده‌تر از گذشته کرده است چه در رزولوشن 4K بازی کنید چه در رزولوشن پایین‌تر با فریم ریت بالاتر.

این دنباله نسبت به هورایزن زیرو داون پیشرفت‌های بسیاری داشته است و درعین‌حال همان چیزهایی که بازیکنان در بازی اول از آن لذت بردند را ارائه می‌دهد. مأموریت‌های جانبی بهتر شده‌اند و داستان‌های جالب‌تری را شامل می‌شوند، محیط‌ها تنوع بیشتری پیدا کردند و سیستم‌های آپگرید امتیازات بیشتری را در اختیار بازیکنان قرار می‌دهند.

بیشتر بخوانید: معرفی بازی Horizon Forbidden West

۵. دیسکو الیسیوم: نسخه نهایی (Disco Elysium: The Final Cut)

تهیه‌کننده: ZAUM
سازنده: ZAUM
میانگین نمرات متاکریتیک: ۸۹

دیسکو الیسیوم یکی از بهترین داستان‌های حال حاضر را دارد با دیالوگ‌های تأمل‌برانگیز، معمایی گیرا و شخصیت‌هایی به‌یادماندنی. نسخه نهایی محتویات بیشتری در اختیار بازیکنان قرار می‌دهد که این بازی طولانی را طولانی تر می‌کند. شما در این بازی نقش یک کارآگاه را دارید که حافظه‌اش را ازدست‌داده است. این واقعه اتفاقات را سرگرم‌کننده‌تر می‌کند و مسیر شخصیت‌پردازی جالبی را پیش می‌گیرد زیرا به شما اختیار آن را می‌دهد که کارآگاه تحت اختیارتان هرطور که می‌خواهید رفتار کند. ازآنجایی‌که بازی بیشتر دیالوگ محور است تا گیم پلی بازیکنان می‌توانند تصمیمات تأثیرگذاری بر روی شخصیت‌ها، داستان و حال و هوای بازی بگیرند.

بیشتر بخوانید: معرفی بازی Disco Elysium

۴. فاینال فانتزی ۷ ریمیک اینترگرید (Final Fantasy 7 Remake Intergrade)

تهیه‌کننده: Square Enix
سازنده: Square Enix
میانگین نمرات متاکریتیک: ۸۹

final fantasy 7 remake intergrade

فاینال فانتزی ۷ ریمیک بازی است که هم طرف‌داران جدید و هم طرف‌داران قدیمی بازی اصلی باید انجامش دهند. بازی شاید چندین تفاوت با نسخه اورجینال داشته باشد خصوصاً در گیم پلی که نبرد آن دیگر نوبتی نیست اما ریمیک همچنان هویت فاینال فانتزی ۷ را حفظ کرده است.

گزینه‌هایی که در منوی ریمیک تعبیه شده‌اند به شما اجازه انتخاب چگونگی انجام بازی را می‌دهند. به‌عنوان‌مثال می‌توانید بین انجام بازی در شصت فریم بر ثانیه یا رزولوشن 4K با فریم ریت سی فریم بر ثانیه انتخاب کنید. شما حتی می‌توانید گیم پلی بازی را تغییر دهید با انتخاب گزینه حالت کلاسیک کار برای آن دسته افرادی که می‌خواهند بر روی داستان بازی تمرکز کنند کار را راحت می‌کند. بسته الحاقی متمرکز بر روی یوفی زاویه دید جدیدی بر روی داستان ارائه می‌کند و علاوه بر این مکانیک‌های جدید گیم پلی و شخصیت‌های جدید را نیز در بر می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: ۵ پیشرفت مهم که بازسازی فاینال فانتزی ۷ روی PS5 را بهتر کرده‌اند

۳. فاینال فانتزی ۱۴: اند واکر (Final Fantasy XIV: Endwalker)

تهیه‌کننده: Square Enix
سازنده: Square Enix
میانگین نمرات متاکریتیک: ۹۰

endwalker

فاینال فانتزی ۱۴: اند واکر چهارمین بسته الحاقی این عنوان ام‌ام‌اوآرپی‌جی است. در این بسته الحاقی محتویات فراوانی به بازی اضافه می‌شوند از جمله بالابردن ظرفیت لول تا ۹۰، قبیله‌های جدید، کارهای جدید، نژاد جدید قابل بازی، چندین ناحیه جدید و غیره. اضافه‌کردن محتویات جدیدی چون تعداد اندکی سیاه‌چال یک چیز است عرضه محتویاتی که بازی را به سطح بالاتری می‌برد امری است که کمتر بازی ویدئوی قادر به انجام آن شده است.

داستان حماسی‌اند واکر خط داستانی هیدیلین و زودیارک را به پایان می‌رساند.  بعضی از بخش‌های داستان به بازی اورجینال برمی‌گردد و در طول دیگر بسته‌های الحاقی به آن پرداخته می‌شود. اند واکر بی شک بازیکنانی که از اول کار با این بازی همراه شدند را راضی خواهد کرد و برای آن‌هایی که با این بسته الحاقی وارد جهان فاینال فانتزی ۱۴ می‌شوند محتویات چشمگیری برای تجربه ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: با جزییات بسته‌ی الحاقی Endwalker فاینال فانتزی ۱۴ آشنا شوید

۲. دیمونز سولز (Demon’s Souls)

تهیه‌کننده: Sony Interactive Entertainment
سازنده: Bluepoint Games
میانگین نمرات متاکریتیک: ۹۲

demons souls

بلوپونیت با یک ریمیک دیگر به موفقیت دست‌یافت. ریمیکی که هویت بازی را حفظ کرد اما قالب آن را تغییر داد تا خوشایند نسل جدید بازیکنان باشد. دیمونز سولز عنوان کلاسیکی که است که بازی‌های سولزمانند را آغاز کرد و حال بازیکنان جدید می‌توانند آن را برای اولین با ظاهری جدید و مدرن تجربه کنند. باتوجه‌به ریمیک بودن دیمونز سولز، بازی تمام آپدیت‌های صدا و تصویری که انتظار دارید را شامل می‌شود. تغییراتی در گیم پلی ایجاد شده است از جمله بهبود غلت زدن و زاویه دوربین بهتر.

۱. الدن رینگ (Elden Ring)

تهیه‌کننده: Bandai Namco Entertainment
سازنده: From Software
میانگین نمرات متاکریتیک: ۹۶

elden ring

الدن رینگ شاخصه‌های اکثر بازی‌های فرام سافتور را در بر می‌گیرد از جمله گیم پلی چالش‌برانگیز، توضیحات آیتم عجیب و داستان‌سرایی که دنبال‌کردن تا حدی دشوار است. در این بازی چندی از عناصر سولزمانند بهبود پیدا کرده‌اند و در کنار آن جهانی به بازیکنان عرضه شده که حال و هوای دنیای نفس وحش را دارد. الدن رینگ یک بازی نقش‌آفرینی محبوب است که حرفه‌ای‌ها را راضی کرده و در را برای تازه‌واردها باز می‌کند.

یکی از شاخص‌ترین برتری‌های بازی جهان باز آن است. این جهان وسیع است و محیط‌هایی دارد که با یکدیگر تفاوت‌های بارزی دارند. هر گوشه‌وکنار دنیای الدن رینگ چیزی برای عرضه دارد از غاری دورافتاده گرفته تا یک شخصیت غیر قابل بازی که مأموریتی برای شما سراغ دارد. حتی یک سانتی‌متر از نقشه بی‌استفاده نیست و هر چیز معنا و مفهومی در خود دارد.

بیشتر بخوانید: نقد و بررسی بازی الدن رینگ

منبع: TheGamer

صفحه اصلی بازی - اخبار بازی - تریلر بازی - نقد و پیش نمایش | دیجی‌کالامگ



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X