با ۱۲ پاوربانک پرظرفیت برای شارژ تبلت و آیپد آشنا شوید

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۳ دقیقه
پاوربانک

پاوربانک یکی از ضروری‌ترین لوازم جانبی موبایل، تبلت و لپ‌تاپ محسوب می‌شود که می‌توانید با استفاده از آن در شرایطی که گجت هوشمند شما شارژ کافی ندارد، آن را شارژ کنید. اهمیت این وسیله در زمان‌هایی که دسترسی به پریز برق وجود ندارد یا محدود است، به مراتب بیشتر خود را نشان می‌دهد. پاوربانک غالبا برای شارژ گوشی استفاده می‌شود اما در این مطلب قصد داریم محصولاتی را به شما معرفی کنیم که علاوه بر گوشی، تبلت را هم به راحتی شارژ می‌کنند.


۱. شارژر همراه انکر مدل PowerCore III Elite A1291 ظرفیت ۲۵۶۰۰ میلی‌ آمپر ساعت

پاوربانک انکر مدل PowerCore III Elite A1291 ظرفیت 25600 میلی‌ آمپر ساعت

پاوربانک ۲۵۶۰۰ میلی‌آمپر ساعتی انکر مدل PowerCore III Elite A1291 می‌تواند برای شارژ تبلت‌های کوچک بسیار مفید باشد. این پاوربانک دارای دو پورت USB-A و دو پورت USB-C با پشتیبانی از Power Delivery برای شارژ شدن خود پاوربانک است که امکان شارژ کردن چهار دستگاه به‌ صورت همزمان را از پورت‌های USB-A و USB-C فراهم می‌کند و با بهره‌مندی از فناوری‌های Power IQ و سیستم ایمنی Multi Protect می‌تواند از گجت شما در برابر نوسانات برقی هم محافظت کند.

این پاوربانک، با انواع گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها، دوربین‌های دیجیتال و دیگر لوازم الکترونیکی سازگاری دارد و با خیال راحت می‌توانید همه‌ی آن‌ها را شارژ کنید. وزن این شارژر معادل ۵۹۰ گرم بوده که برای پاوربانکی با این ابعاد و ظرفیت بالا، عدد بسیار راضی‌کننده‌ای به حساب می‌آید و به همین دلیل حمل آن هم کار سختی نخواهد بود. بدنه‌ی این پاوربانک از پلاستیک سخت و بسیار مقاوم ساخته شده است که مقاومت خوبی در برابر خط و خش و ضربه دارد. همچنین بدنه‌ی این محصول ضد حریق هم هست که ویژگی امنیتی خوبی برای آن به شما می‌آید.

پاوربانک انکر مدل PowerCore III Elite A1291 ظرفیت 25600 میلی‌ آمپرساعت

۲. پاوربانک انکر مدل A1277 PowerCore ظرفیت ۲۶۸۰۰ میلی آمپر ساعت

پاوربانک انکر مدل A1277 PowerCore ظرفیت 26800 میلی آمپر ساعت

می‌رسیم به پاوربانک PowerCore که ۲۶۸۰۰ میلی‌آمپر ساعت ظرفیت دارد و یک پاوربانک محبوب به حساب می‌آید. این پاوربانک مثل دو مدل دیگر از پلی‌کربنات ساخته شده و ساده و جذاب به نظر می‌رسد. روی بدنه‌ی آن هم ۴ چراغ LED دیده می‌شود که هر یک از آن‌ها بیانگر وجود ۶۷۰۰ میلی‌آمپر ساعت شارژ درون پاوربانک است.

این دستگاه از سه درگاه USB با شدت جریان ۳ آمپر است (اگر هر سه‌ی آن‌ها را استفاده کنید شدت جریانی که از آن می‌توان گرفت در نهایت ۶ آمپر است). اما تفاوت ویژه‌ای که این پاوربانک با دیگر محصولات مشابه خود دارد وجود دو درگاه ورودی است و هر کدام از این ورودی‌ها هم به طور جداگانه ۲.۰ آمپر شدت جریان دارند که این یعنی در صورتی که همزمان آن‌ها را به شارژر وصل کنید، ۴.۰ آمپر شدت‌ جریان دریافت خواهید کرد تا بدین ترتیب با سرعتی بسیار بالا بتوانید خود پاوربانک را شارژ کنید. از جمله فناوری‌های این پاوربانک می‌توان به قابلیت ولتاژ بوست (Voltage Boost) برای جبران ولتاژ تلف شده، محافظت چند منظوره (Multi Protect) برای جلوگیری از اتصال کوتاه و مقاومت در برابر تغییرات ولتاژ ناگهانی اشاره کرد که باعث می‌شود این محصول یک پاوربانک ایدئال برای تبلت‌های کوچک و تمام گوشی‌های هوشمند باشد.

پاوربانک انکر مدل A1277 PowerCore ظرفیت 26800 میلی آمپر ساعت

۳. شارژر همراه باسئوس مدل PPDML-N01 ظرفیت ۳۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت

پاوربانک باسئوس مدل PPDML-N01 ظرفیت 30000 میلی آمپر ساعت

می‌رسیم به یکی دیگر از برندهای خوب بازار یعنی باسئوس که پاوربانک ۳۰ هزار میلی‌آمپر ساعتی آن قادر است تبلت‌ها را به سادگی تا دو بار شارژ کند. این پاوربانک فوق‌العاده بهینه است به گونه‌ای که بیش از ۲۵ هزار میلی‌آمپر ساعت انرژی را از ۳۰ هزار تا در اختیار شما قرار می‌دهد تا خیلی نگران ظرفیت واقعی آن نباشید.

این دستگاه از سه خروجی بهره می‌برد که شامل دو پورت USB و یک پورت USB-C است که از فناوری شارژ سریع هم پشتیبانی می‌کنند تا بتوانید با بالاترین سرعت ممکن، محصولات خود را شارژ کنید. به لطف ظرفیت بالا، این محصول حتی قادر است شارژ یک سری از لپ‌تاپ‌ها را هم تا حد قابل قبولی برساند اما به صورت کلی پیشنهاد می‌شود از آن برای شارژ تبلت و موبایل استفاده کنید مگر اینکه لپ تاپ شما باتری کم‌ظرفیتی داشته باشد.

این دستگاه ۶۴۵ گرم وزن دارد که با توجه به ظرفیت آن کاملا قابل قبول است و در نتیجه هنگام حمل و نقل با مشکلی مواجه نخواهید شد. این پاوربانک در قسمت بالایی خود یک نمایشگر بزرگ هم دارد که درصد شارژ خود محصول را به نمایش می‌گذارد. نمایشگری که برای درصدی که نشان می‌دهد، بیش از حد بزرگ است اما کار را برای تشخیص دقیق میزان شارژ باقی‌مانده بسیار راحت می‌کند.

پاوربانک باسئوس مدل PPDML-N01 ظرفیت 30000 میلی آمپر ساعت

۴. پاوربانک باسئوس مدل Amblight ظرفیت ۳۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت

پاوربانک باسئوس مدل Amblight ظرفیت 30000 میلی آمپر ساعت

پاوربانک چهارمی که قصد داریم در این مطلب به معرفی آن بپردازیم، شارژر همراه باسئوس مدل Amblight با ظرفیت ۳۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت است. این شارژر همراه با توجه به شکل ظاهری جذاب و منحصربفرد و قدرتی که دارد بسیار محبوب است و توانسته نظر مثبت بسیاری از کاربران را هم به خود جلب کند. این پاوربانک قادر است با بهره‌مندی از هشت پورت مجزا، تبلت اندرویدی و iOS شما را به راحتی شارژ کند.

این دستگاه دارای ۴ پورت USB و ۳ پورت Type-C و ۱ پورت لایتنینگ است و شما را قادر می‌سازد ۵ گوشی را همزمان شارژ کنید. از دیگر ویژگی‌های خوب این پاوربانک داشتن نمایشگر مناسب است که با کمک آن می‌توانید درصد ظرفیت، ولتاژ و آمپر را مشاهده کنید. وزن شارژر همراه یاد شده به ۴۷۰ گرم می‌رسد که تقریبا متوسط ارزیابی می‌شود. از همین رو حمل و نقل آن بسیار آسان خواهد بود. نکته‌ی مهم دیگری که باید به آن اشاره کرد هم این است که به لطف ظرفیت بالای این شارژر همراه، می‌توانید مک بوک و لپ‌تاپ را هم با آن شارژ کنید. خود پاوربانک هم با شارژر ۶۵ واتی در مدت تقریبا ۲ ساعت شارژ می‌شود و ظرفیت واقعی آن هم چیزی در حدود ۱۸۰۰۰ وات است.

پاوربانک باسئوس مدل Amblight ظرفیت 30000 میلی آمپر ساعت

۵. شارژر همراه باسئوس مدل Adaman ظرفیت ۳۰۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت

پاوربانک باسئوس مدل Adaman ظرفیت 30000 میلی‌آمپر ساعت

شارژر همراه باسئوس مدل Adaman با ظرفیت ۳۰۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت یک پاوربانک قدرتمند به حساب می‌آید چرا که توان واقعی آن بسیار بالاست و می‌تواند سه گوشی را به صورت همزمان شارژ کند. این پاوربانک دارای دو پورت خروجی USB و یک پورت ورودی-خروجی Type-C است. یک پورت MicroUSB هم برای شارژ این دستگاه در نظر گرفته شده است.

یکی دیگر از قابلیت‌های خوب این پاوربانک این است که دارای یک صفحه‌ نمایش دیجیتال LCD بوده که توسط آن می‌توانید میزان شارژ محصول را به راحتی ببینید. این پاوربانک ۵۰۰ گرم وزن دارد و در دسته‌ی پاوربانک‌های نسبتا سنگین قرار می‌گیرد. اما از جنس آلیاژ آلومینیوم است از همین رو مقاومت بسیار بالایی  در برابر ضربه و حرارت بالا دارد. از جمله فناوری‌های دیگر به کار رفته در این شارژر همراه هم می‌توان به فناوری PD3.0 اشاره کرد که به کاربران این امکان را می‌دهد تا بتوانند گوشی خود را به سرعت بالایی شارژ کنند. شارژر همراه باسئوس Adaman از گوشی شما در برابر نوسانات و اتصالات کوتاه محافظت و شدت جریان برق را کنترول می‌کند.

پاوربانک باسئوس مدل Adaman ظرفیت 30000 میلی‌آمپر ساعت

۶. پاوربانک شیائومی مدل Mi PB3018ZM ظرفیت ۳۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت

پاوربانک شیائومی مدل Mi PB3018ZM ظرفیت 30000 میلی آمپر ساعت

اگر به دنبال یک پاوربانک قدرتمند و در عین حال با ظاهری ساده و شیک می‌گردید شارژ همراه شیائومی مدل Mi PB3018ZM بهترین گزینه‌ای است که می‌توانید داشته باشید. این شارژر همراه دارای سه پورت متفاوت بوده که شامل دو خروجی USB و یک خروجی Type-C است و می‌تواند سه دستگاه را همزمان با هم شارژ کند.

پاوربانک شیائومی مدل Mi PB3018ZM ظرفیت 30000 میلی آمپر ساعت

۷. شارژر همراه انرجایزر مدل UE30000PQ ظرفیت ۳۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت

پاوربانک انرجایزر مدل UE30000PQ ظرفیت 30000 میلی آمپر ساعت

شارژر همراه انرجایزر مدل UE30000PQ یکی دیگر از پاوربانک‌های قدرتمند به حساب می‌آید که ظاهری بسیار شیک و جذاب دارد. این محصول با بهره‌مندی از یک موتور سرعت دوگانه، قادر است گوشی، تبلت و حتی لپ‌تاپ شما را با بالاترین سرعت ممکن شارژ کند. روی بدنه‌ی این محصول سه ورودی MicroUSB، لایتنینگ و USB-C به چشم می‌خورد که این یعنی می‌توانید آن را به راحتی با یکی از این سه کابل شارژ کنید.

جنس بدنه‌ی این شارژر همراه از پلاستیک ABS بوده و وزن آن هم به ۴۵۰ گرم می‌رسد. از همین رو این پاوربانک از لحاظ وزن تقریبا متوسط به حساب می‌آید و حمل آن بسیار آسان است. این پاوربانک یک نمایشگر جذاب هم دارد که میزان شارژ دستگاه را به شما نشان می‌دهد. یک پورت نارنجی‌رنگ سوپر فست شارژ هم برای آن در نظر گرفته شده که می‌توانید با استفاده از آن گوشی‌های مدرن امروزی را که از شارژرهایی با سرعت بالا پشتیبانی می‌کنند شارژ کنید.

پاوربانک انرجایزر مدل UE30000PQ ظرفیت 30000 میلی آمپر ساعت

۸. شارژر همراه نوکیا مدل P62O3 ظرفیت ۳۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت

پاوربانک نوکیا مدل P62O3 ظرفیت 30000 میلی آمپر ساعت

شاید عجیب به نظر برسد اما پاوربانک بعدی از برند نوکیاست. این پاوربانک با ظرفیت فوق العاده بالای خود می‌تواند اکثر گوشی‌ها و تبلت‌ها را چندین بار شارژ کند. همچنین از فناوری شارژ سریع هم پشتیبانی می‌کند که باعث می‌شود فرایند شارژ شدن گوشی و تبلت در سریع‌ترین زمان ممکن صورت بگیرد.

مدار هوشمند داخلی که در این پاوربانک تعبیه شده از محصول شما در برابر شارژ بیش از حد، اتصال کوتاه و ناپایداری ولتاژ محافظت می‌کند. همچنین از چهار درگاه هم در این محصول استفاده شده که اجازه می‌دهد چهار دستگاه را به صورت همزمان با استفاده از آن شارژ کنید. این پاوربانک از جنس پلاستیک ساخته شده و ۶۲۲ گرم هم وزن دارد. چهار چراغ LED هم روی آن دیده می‌شود که به کاربر کمک می‌کند از ظرفیت باقی‌مانده‌ی محصول آگاه شود.

پاوربانک نوکیا مدل P62O3 ظرفیت 30000 میلی آمپر ساعت

۹. پاوربانک روموس مدل PEA40PF ظرفیت ۴۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت

پاوربانک روموس مدل PEA40PF ظرفیت 40000 میلی آمپر ساعت

اگر به دنبال پاوربانکی هستید که علاوه بر تبلت بتواند حتی لپ‌تاپ شما را هم به راحتی شارژ کند، می‌توانید روی پاوربانک روموس به عنوان یک گزینه‌ی مقرون به صرفه حساب ویژه‌ای باز کنید. این محصول ۴۰ هزار میلی‌آمپر ساعت ظرفیت دارد و قادر است چندین بار گوشی و تبلت و یک بار هم لپ‌تاپ شما را به راحتی شارژ کند. یک نمایشگر هم برای این محصول در نظر گرفته شده که ظرفیت باقی‌مانده‌ی شارژ را نشان می‌دهد.

این پاوربانک تقریبا ۱ کیلوگرم وزن دارد (۹۱۶) که همین موضوع باعث شده اصلا جابجایی آن کار ساده‌ای نباشد. اما همینکه می‌دانیم قادر است لپ‌تاپ‌هایی با خروجی USB-C را شارژ کند باعث می‌شود به کاربردی بودن آن پی ببریم و خیلی زیاد روی وزن آن به عنوان نقطه ضعف مانور ندهیم. این پاوربانک از شارژ سریع هم پشتیبانی می‌کند و قادر است با سرعت بالایی محصول شما را شارژ کند. البته به صورت همزمان نمی‌توانید یک گوشی و لپ‌تاپ را با هم شارژ کنید بنابراین این موضوع را حتما مد نظر داشته باشید. همچنین شارژ خود پاوربانک هم با استفاده از یک شارژر ۹۰ واتی چیزی در حدود ۸ ساعت زمان می‌برد چرا که ظرفیت واقعی آن چیزی نزدیک به ۳۰ هزار میلی‌آمپر ساعت است.

پاوربانک روموس مدل PEA40PF ظرفیت 40000 میلی آمپر ساعت

۱۰. شارژر همراه هوکو مدل J86A PD+QC3.0 22.5W ظرفیت ۵۰۰۰۰ میلی‌ آمپر ساعت

پاوربانک هوکو مدل J86A PD+QC3.0 22.5W ظرفیت 50000 میلی‌ آمپر ساعت

پاوربانک J86A از کمپانی معتبر هوکو از ۳ خروجی USB و USB-C بهره می‌برد که دو مورد از آن‌ها از نوع USB-A است که می‌توانید گوشی‌ها را با استفاده از هر یک از این پورت‌ها با سرعت ۲۰ تا ۲۲.۵ وات شارژ کنید. قابلیت Intelligent Balance هم به این پاوربانک اضافه شده که اجازه می‌دهد دستگاه‌های متصل با سرعت متعادلی شارژ شوند.

برای شارژ شدن خود پاوربانک هم دو درگاه USB-C و Micro-USB در نظر گرفته شده که می‌توانید با استفاده از آن‌ها پاوربانک را با سرعت ۱۸ وات شارژ کنید. از جمله مزایای این پاوربانک این است که به لطف فناوری‌های VOOC و DASH، وقتی که با گوشی یا تبلت در حال بازی کردن باشید، از کیفیت شارژ شدن کاسته نمی‌شود و دستگاه هم داغ نمی‌کند. این محصول از جنس PC و ABS بوده و در برابر ضربه و حرارت هم مقاومت خوبی دارد. از جمله سایر امکانات این پاوربانک می‌توان به امکان استفاده از آن به عنوان چراغ رومیزی، صفحه نمایش LCD برای نمایش میزان شارژ و… اشاره کرد. این پاوربانک ۹۷۴ گرم وزن دارد.

پاوربانک هوکو مدل J86A PD+QC3.0 22.5W ظرفیت 50000 میلی‌ آمپر ساعت

۱۱. پاوربانک باوین مدل PC066 ظرفیت ۵۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت

پاوربانک باوین مدل PC066 ظرفیت 50000 میلی آمپر ساعت

یکی از بهترین پاوربانک‌های این لیست، محصولی است از شرکت باوین با ظرفیت اسمی ۵۰ هزار میلی‌آمپر ساعت که قادر است تمام دستگاه‌های دارای پورت لایتنینگ، USB-C و MicroUSB را بدون هیچ مشکلی تا چند بار شارژ کند. علاوه بر این‌ها به خاطر ظرفیت بالا می‌توانید برای شارژ لپ‌تاپ هم بدون هیچ مشکلی روی توانایی‌های این محصول حساب کنید. از جمله قابلیت‌های خوب این محصول می‌توان به امکان شارژ کردن یک دستگاه و شارژ شدن به صورت همزمان اشاره کرد. این یعنی دیگر نیازی نیست برای شارژ گوشی یا تبلت خود، چندین ساعت منتظر بمانید تا پاوربانک به یک ظرفیت قابل قبول برسد. این محصول دارای چهار درگاه USB، یک ورودی MicroUSB، یک ورودی لایتنینگ و یک ورودی Type-C است.

پاوربانک باوین مدل PC066 ظرفیت 50000 میلی آمپر ساعت

۱۲. شارژر همراه روموس مدل PEA60 ظرفیت ۶۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت

پاوربانک روموس مدل PEA60 ظرفیت 60000 میلی آمپر ساعت

در نهایت می‌رسیم به شارژر همراه ۶۰ هزار واتی روموس که با بهره‌مندی از چهار پورت خروجی، عملا می‌تواند هر دستگاه شارژری را شارژ کند. وزن این پاوربانک به ۱.۵ کیلوگرم می‌رسد که عملا وزنی مشابه یک لپ‌تاپ است. در نتیجه برای جابجایی آن شاید نیاز داشته باشید یک کیف هم خریداری کنید.

این محصول می‌تواند چهار دستگاه را به صورت همزمان شارژ کند بدون اینکه به شکل قابل توجهی از سرعت آن کاسته شود. این محصول از لحاظ استانداردهای ایمنی و کیفیتی بالاترین استاندارد را دارد و توان خروجی را هم برای جلوگیری از آسیب دیدن به نوع گجت به صورت خودکار تنظیم می‌کند تا محصول شما بیش از حد شارژ نشود یا با کم و زیاد شدن شدن جریان، صدمه نبیند. این دستگاه از چراغ LED بهره نمی‌برد اما نمایشگر کوچکی دارد که میزان ظرفیت باتری روی آن نوشته شده است.

پاوربانک روموس مدل PEA60 ظرفیت 60000 میلی آمپرساعت

سخن پایانی

در این مطلب پاوربانک‌هایی را به شما معرفی کرده‌ایم که علاوه بر گوشی، امکان شارژ تبلت و آیپد و حتی در برخی از مدل‌ها، امکان شارژ لپ‌تاپ‌ها را هم دارند. توجه داشته باشید مدل‌های کم‌ظرفیت‌تر در این لیست بیشتر برای شارژ تبلت‌هایی با باتری کوچک مناسب هستند چون ظرفیت واقعی آن‌ها معمولا کمتر از چیزی است که در مشخصات فنی می‌بینید. در نتیجه برای تبلت‌هایی با باتری پرظرفیت، سعی کنید پاوربانک‌هایی با ظرفیت ۳۰ هزار میلی‌آمپر ساعت یا بیشتر را انتخاب کنید که به چند مدل خوب با این مشخصات اشاره شده است.

سوالات متداول درباره پاوربانک
آیا ظرفیت اسمی و واقعی پاوربانک با هم فرق دارد؟
بله. ظرفیت اسمی یک پاوربانک معمولا بیشتر از ظرفیت واقعی خود پاوربانک است. در این بین محصولاتی که از برندهای شناخته شده هستند، ظرفیت واقعی نزدیک‌ترین به ظرفیت اسمی دارند.
چرا یک پاوربانک ۳۰ هزار میلی‌آمپر ساعتی نمی‌تواند یک گوشی با باتری ۵ هزار میلی آمپر ساعتی را ۶ بار شارژ کند؟
این موضوع هم به خاطر ظرفیت واقعی پایین است. شما با خرید یک پاور ۳۰ هزار میلی‌آمپر ساعتی شاید ۲۲ هزار میلی‌آمپر ساعت توان دریافت کنید که همه‌ی آن هم شاید به گوشی شما منتقل نشود. بنابراین شاید بتوانید یک گوشی با باتری ۵ هزار میلی‌آمپر ساعتی را ۴ بار شارژ کنید.
آیا می‌توان پاوربانک را با هر شارژری سریعی شارژ کرد؟
نمی‌توان گفت هرچه شارژر سریع‌ترین انتخاب کنید لزوما پاوربانک هم سریع‌تر شارژ می‌شود. باید ببینید اصلا پاوربانک شما از چه سرعتی برای شارژ شدن پشتیبانی می‌کند.
آیا یک پاوربانک می‌تواند همزمان که دستگاهی را شارژ می‌کند، شارژ بشود؟
این موضوع بستگی به نوع پاوربانک دارد. برخی از آن‌ها از این قابلیت بهره می‌برند و برخی دیگر خیر.
بهترین برند پاوربانک در بازار کدام است؟
نمی‌توان دقیق گفت چه برندی بهترین است چون واقعاً برندهای خوب زیادی وجود دارند اما با این حال اگر به دنبال یک خرید مطمئن هستید می‌توانید روی پاوربانک‌های انکر و باسئوس حساب ویژه‌ای باز کنید. هرچند برندهای معرفی شده در این لیست هم از مقبولیت بالایی نزد کاربران برخوردار هستند.
آیا یک پاوربانک واقعاً می‌تواند لپ‌تاپ را شارژ کند؟
بله. اگر از ظرفیت بالایی برخوردار باشد و با کابل مناسبی به لپ‌تاپ متصل شود می‌تواند با سرعت خوبی لپ‌تاپ را شارژ کند.


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما