معرفی ۱۸ گوشی میانردهی مناسب برای دانشآموزان و دانشجویان
در این مطلب به معرفی چندین مورد از بهترین گوشی های میانرده میپردازیم که برای دانشآموزان و دانشجویان میتوانند انتخابی بسیار خوب و ایدهآل باشند.
خرید بهترین گوشی هوشمند برای دانشجویان شاید کار خیلی سختی نباشد اما برای دانشآموزان، به خصوص آنهایی که سن و سال کمتری دارند میتواند یک چالش بزرگ باشد. از طرفی باید یک گوشی مناسب برای استفادهی طولانی مدت تهیه شود و از طرفی دیگر هزینهی خرید یک گوشی خوب هم خیلی پایین نیست. در نتیجه باید حتما موارد زیادی را قبل از خرید در نظر داشت.
در این مطلب به تعدادی گوشی مناسب برای دانشآموزان و دانشجویان در محدودههای قیمتی مختلف میپردازیم تا بتوانید بهترین گزینه را مناسب با بودجهای که در اختیار دارید انتخاب کنید.
راهنمای خرید بهترین گوشی هوشمند مناسب دانشآموزان و دانشجویان
سامسونگ
۱. گلکسی A12 ناچو
قیمت حدودی: ۴٫۶ – ۵٫۵ میلیون تومان
- جنس بدنه: پلاستیک، ۲۰۵ گرم
- مشخصات نمایشگر: 6٫۵ اینچی از نوع PLS LCD با وضوح ۷۲۰ × ۱۶۰۰
- مشخصات فنی: پردازندهی اگزینوس ۸۵۰ به همراه ۳/۴ گیگابایت رم و ۳۲/۶۴/۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین ۴۸ مگاپیکسلی اصلی، فوق عریض ۵ مگاپیکسلی، دو دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق، دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی
- باتری: 5000 میلیآمپر ساعتی – شارژر سریع ۱۵ واتی
- سیستمعامل: اندروید ۱۱
نخستین گوشی، گلکسی A12 ناچو نام دارد که سال گذشته با اندروید ۱۱ رونمایی شد. این گوشی از لحاظ مشخصات فنی یک محصول اقتصادی به حساب میآید که از یک دوربین ۴۸ مگاپیکسلی اصلی، نمایشگر +HD، پردازندهی اگزینوس ۸۵۰، ۴ گیگابایت حافظهی رم و باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی بهره میبرد. این گوشی برای رسیدگی به کارهای دانشآموزی معمولی مناسب است اما برای انجام کارهای سنگینتر باید به سراغ مدلهای قدرتمندتر بروید. این گوشی میتواند در انجام کارهای سبک برای دانشآموزان یکی از بهترین انتخابها باشد.
در همین محدودهی قیمتی، گلکسی A13 هم قرار دارد که آن هم گوشی خوبی است. خصوصا اینکه یک سال بعد با اندروید ۱۲ راهی بازار شده، نمایشگری +FHD دارد اما قلب تپندهی آن همان اگزینوس ۸۵۰ است. دوربین اصلی آن هم سنسوری به بزرگی ۵۰ مگاپیکسل دارد. در غیر این صورت، تفاوت خاصی بین دو محصول دیده نمیشود.
۲. گلکسی M22
قیمت حدودی: ۵ میلیون تومان
- جنس بدنه: پلاستیک، ۱۸۶ گرم
- مشخصات نمایشگر: 6٫۴ اینچی از نوع Super AMOLED با وضوح ۷۲۰ × ۱۶۰۰ – رفرشریت ۹۰ هرتز
- مشخصات فنی: پردازندهی هلیو G80 به همراه ۶/۴ گیگابایت رم و ۶۴/۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین ۴۸ مگاپیکسلی اصلی، فوق عریض ۸ مگاپیکسلی، دو دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق، دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی
- باتری: 5000 میلیآمپر ساعتی – شارژر سریع ۲۵ واتی
- سیستمعامل: اندروید ۱۱
دومین گوشی این لیست گلکسی M22 است که قیمت بسیار مناسب در کنار قدرت سختافزاری مطلوب، آن را به یکی از محبوبترین انتخابها برای دانشآموزان تبدیل کرده است. این گوشی نمایشگر ۶٫۴ اینچی سوپر امولد با رزولوشن ۷۲۰ در ۱۶۰۰ استفاده کرده که البته از رفرش ریت ۹۰ هرتز بهره میبرد. دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی، اصلی ۴۸ مگاپیکسلی فوق عریض ۸ مگاپیکسلی و تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی و ماکرو ۲ مگاپیکسلی هم در بخش عکاسی و فیلمبرداری در این محصول ایفای نقش میکنند.
قلب تپندهی گلکسی M22 تراشهی Helio G80 است که نمونهی آن را در A22 نیز شاهد بودیم. این گوشی از فقط ۴ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی بهره میبرد و رابط کاربری آن هم مبتنی بر اندروید ۱۱ است. انرژی این گوشی از طرف باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی تأمین میشود و از شارژ سریع ۲۵ وات هم پشتیبانی میکند. از دیگر امکانات آن میتوانیم به پشتیبانی از دو سیمکارت ۴G، نسل پنجم وایفای، بلوتوث ۵.۰، پورت USB-C، درگاه microSD و جک هدفون اشاره کنیم. تا بدین ترتیب گوشی M22 یکی از بهترین انتخابها برای دانشآموزان باشد.
گلکسی M32 هم به عنوان یک گوشی خوب و ارزشمند در همین محدودهی قیمتی قرار دارد و میتواند یک گزینهی جایگزین برای M22 باشد. این گوشی نمایشگر ۶٫۴ اینچی +FHD دارد، از دوربین ۶۴ مگاپیکسلی بهره میبرد و دوربین سلفی آن ۱۳ مگاپیکسلی است.
گلکسی M32 5G هم به عنوان مدل 5G این گوشی، با اندکی قیمت بیشتر در دسترس قرار دارد اما از تراشهی نسبتا قدرتمندتر دایمنسیتی ۷۲۰ به عنوان قلب تپنده بهره میبرد. از طرفی نمایشگر آن ۶٫۵ اینچی از نوع TFT LCD است و وضوح آن هم به +HD میرسد. بنابراین انتخاب با شماست که پردازندهی قویتر را برمیدارید یا نمایشگر باکیفیتتر. این گوشی برای دانشآموزان که اتصال 5G برایشان مهم است میتواند بهترین گزینه باشد.
۳. گلکسی A23
قیمت حدودی: ۵٫۷ – ۶٫۶ میلیون تومان
- جنس بدنه: پلاستیک، ۱۹۵ گرم
- مشخصات نمایشگر: 6٫۶ اینچی از نوع PLS LCD با وضوح ۲۴۰۸ × ۱۰۸۰ – ۹۰ هرتزی
- مشخصات فنی: پردازندهی اسنپدراگون ۶۸۰ به همراه ۴/۶/۸ گیگابایت رم و ۶۴/۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین ۵۰ مگاپیکسلی اصلی، فوق عریض ۵ مگاپیکسلی، دو دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق، دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی
- باتری: 5000 میلیآمپر ساعتی – شارژر سریع ۲۵ واتی
- سیستمعامل: اندروید ۱۲
اندکی که قیمت را افزایش دهیم، میرسیم به گلکسی A23. محصولی که در سال ۲۰۲۲ راهی بازار شده و از اندروید ۱۲ به عنوان سیستمعامل پیشفرض خود بهره میبرد. در این گوشی وظیفهی پردازشی به عهدهی پردازندهی اسنپدراگون ۶۸۰ است که ۴/۶/۸ گیگابایت حافظهی رم و ۶۴/۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی هم آن را همراهی میکنند.
دوربین اصلی گوشی ۵۰ مگاپیکسلی است که در کنار سه دوربین دیگر (فوق عریض ۵ مگاپیکسلی و ماکرو و سنجش عمق ۲ مگاپیکسلی) عهدهدار وظایف عکاسی و فیلمبرداری گوشی هستند. ظرفیت باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت است که در نهایت هم از شارژر ۲۵ واتی پشتیبانی میکند. از نمایشگر ۶٫۶ اینچی +FHD این گوشی که از نوع PLS LCD است و از رفرشریت ۹۰ هرتز هم پشتیبانی میکند نباید غافل شد.
در همین محدودهی قیمتی، گلکسی A22 5G قرار دارد که اگرچه اندکی قدیمیتر است اما تراشهی نسبتا بهتر دایمنسیتی ۷۰۰ را به عنوان قلب تپنده در خود دارد تا بدین ترتیب امکان پشتیبانی از اینترنت 5G را هم داشته باشد. نمایشگر این گوشی اگرچه +FHD است و از رفرشریت ۹۰ هرتز پشتیبانی میکند اما نوع پنل آن TFT LCD است. در سایر بخشها، تفاوت خاصی بین دو دستگاه دیده نمیشود.
۴. گلکسی A33 5G
قیمت حدودی: ۷٫۶ – ۸٫۶ میلیون تومان
- جنس بدنه: پلاستیک، ۱۸۶ گرم – استاندارد ضد آب IP67 (مقاوم در برابر نفوذ آب تا عمق ۱ متری به مدت ۳۰ دقیقه)
- مشخصات نمایشگر: 6٫۴ اینچی از نوع Super AMOLED با وضوح ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ – ۹۰ هرتزی
- مشخصات فنی: پردازندهی اگزینوس ۱۲۸۰ به همراه ۴/۶/۸ گیگابایت رم و ۲۵۶/۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین ۴۸ مگاپیکسلی اصلی (لرزشگیر اپتیکال)، فوق عریض ۸ مگاپیکسلی، دو دوربین ۵ مگاپیکسلی ماکرو و ۲ مگاپیکسلی سنجش عمق، دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی
- باتری: 5000 میلیآمپر ساعتی – شارژر سریع ۲۵ واتی
- سیستمعامل: اندروید ۱۲
گوشی بعدی این لیست، گلکسی A33 5G است که سامسونگ در سال ۲۰۲۲ و با اندروید ۱۲ از آن رونمایی کرده است. این گوشی نمایشگری ۶٫۴ اینچی با رفرشریت ۹۰ هرتز و وضوح +FHD دارد، اگزینوس ۱۲۸۰ را به عنوان قلب تپنده در خود میبیند که همان تراشهی استفاده شده در گلکسی A53 5G است، از ۶/۸ گیگابایت رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی بهره میبرد، دوربین آن ۴۸ مگاپیکسلی با امکان پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال و فیلمبرداری 4K است و از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی بهره میبرد که میتوان آن را با شارژر ۲۵ واتی هم شارژ کرد. متأسفانه این شارژر درون جعبه قرار ندارد و باید به صورت جداگانه برای خرید آن هزینه کنید. اگر به دنبال یکی از بهترین گوشیهای اقتصادی عالی با توان سختافزاری مناسب برای دانشآموزان هستید میتوانید روی گوشی A33 5G حساب کنید.
تقریبا در همین محدودهی قیمتی، گلکسی M52 5G قرار دارد که سال گذشته رونمایی شد. این گوشی نمایشگر ۶٫۷ اینچی دارد، پردازندهی قدرتمندتر اسنپدراگون 778G در آن به عنوان قلب تپنده ایفای نقش میکند، دوربین اصلی آن ۶۴ مگاپیکسلی بدون پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال است و دوربین سلفی آن هم در مقایسه با نمونهی ۱۳ مگاپیکسلی در A33، سنسوری ۳۲ مگاپیکسلی دارد. در سایر بخشها تفاوتی بین دو گوشی دیده نمیشود.
۵. گلکسی A53 5G
قیمت حدودی: ۱۰ – ۱۱٫۵ میلیون تومان
- جنس بدنه: پلاستیک، ۱۸۹ گرم – استاندارد ضد آب IP67 (مقاوم در برابر نفوذ آب تا عمق ۱ متری به مدت ۳۰ دقیقه)
- مشخصات نمایشگر: 6٫۵ اینچی از نوع Super AMOLED با وضوح ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ – ۱۲۰ هرتزی
- مشخصات فنی: پردازندهی اگزینوس ۱۲۸۰ به همراه ۴/۶/۸ گیگابایت رم و ۲۵۶/۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین ۶۴ مگاپیکسلی اصلی (لرزشگیر اپتیکال)، فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی، دو دوربین ۵ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق، دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی
- باتری: 5000 میلیآمپر ساعتی – شارژر سریع ۲۵ واتی
- سیستمعامل: اندروید ۱۲
گلکسی A53 5G اگرچه قیمتی به مراتب بیشتر از A33 5G دارد اما توان پردازشی هر دو گوشی با هم برابر است. تفاوت این دو به رفرشریت صفحه و همچنین سنسور دوربین اصلی بر میگردد. جایی که A53 5G نمایشگری ۱۲۰ هرتزی، دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی و دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی دارد. البته که کیفیت سایر دوربینهای آن هم بالاتر است ولی مهمتر از همه، دوربین اصلی است. در سایر بخشها تفاوت خاصی بین دو مدل دیده نمیشود و فقط به خاطر همین قابلیتهاست که باید برای این گوشی تقریبا ۲ الی ۳ میلیون تومان اضافه بپردازید.
گلکسی A52s اما میتواند یک جایگزین عالی برای A53s باشد. این گوشی اگرچه سال قبل راهی بازار شده اما تمام قابلیتهای خوب A53 را دارد که هیچ، از پردازندهی به مراتب قدرتمندتری هم بهره میبرد (اسنپدراگون 778G). سنسور اصلی آن هم ۶۴ مگاپیکسلی است و از لرزشگیر اپتیکال هم پشتیبانی میکند. مهمتر از همه، شارژر هم درون جعبهی آن قرار دارد تا از این بابت دیگر جای هیچ نگرانی نباشد.
فقط ظرفیت باتری آن بهجای ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت به ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعت میرسد و مدت زمان دریافت آپدیت نرمافزاری آن هم یک سال کمتر است. اما چون این گوشی با اندروید ۱۱ راهی بازار شده، در نهایت اندروید ۱۴ را دریافت میکند در حالی که A53 5G با دریافت اندروید ۱۶ به کار خود پایان خواهد داد. اگر به دنبال یک گوشی عالی مناسب برای دانشآموزان و دانشجویان هستید، A52s میتواند گزینهای جذاب باشد.
۶. گلکسی A73 5G
قیمت حدودی: ۱۲٫۳ – ۱۴٫۵ میلیون تومان
- جنس بدنه: پلاستیک و آلومینیوم، ۱۸۱ گرم – استاندارد ضد آب IP67 (مقاوم در برابر نفوذ آب تا عمق ۱ متری به مدت ۳۰ دقیقه)
- مشخصات نمایشگر: 6٫۷ اینچی از نوع Super AMOLED با وضوح ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ – ۱۲۰ هرتزی
- مشخصات فنی: پردازندهی اسنپدراگون 778G به همراه ۶/۸ گیگابایت رم و ۲۵۶/۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی اصلی (لرزشگیر اپتیکال)، فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی، دو دوربین ۵ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق، دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی
- باتری: 5000 میلیآمپر ساعتی – شارژر سریع ۲۵ واتی
- سیستمعامل: اندروید ۱۲
اگر کیفیت دوربین برایتان اهمیت بیشتری دارد، میتوانید روی گلکسی A73 5G هم حساب ویژهای باز کنید. این گوشی گرانقیمت از لحاظ قدرت سختافزاری تفاوت خاصی با A52s ندارد اما دوربین اصلی آن ۱۰۸ مگاپیکسلی است و از لرزشگیر اپتیکال هم بهره میبرد. نمایشگر آن هم ۶٫۷ اینچی است تا بدین ترتیب به یک انتخاب ایدئال برای کسانی تبدیل شود که برای انجام کارهای خود به نمایشگر بزرگی نیاز دارند. اما توجه داشته باشید این گوشی در سایر بخشها هیچ تفاوت معناداری با گلکسی A53 5G ندارد.
گلکسی S20 FE 5G اگرچه دو سال قبل از A73 راهی بازار شده و مشمول دریافت فقط سه آپدیت اندروید است، اما از لحاظ قدرت پردازشی، سرعت حافظه، بهرهمندی از دوربین تلهفوتو و شارژر درون جعبه، بهتر از گلکسی A73 5G است. حتی کیفیت فیلمبرداری S20 FE هم بهتر از این گوشی است. از طرفی A73 دو سال جدیدتر است، نمایشگر بزرگتری دارد و ظرفیت باتری آن هم به ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت میرسد و شاید به همین خاطر گوشی جذابترین برای دانشآموزان و دانشجویان باشد.
۷. گلکسی S21 فن ادیشن
قیمت حدودی: ۱۷ – ۱۸٫۹ میلیون تومان
- جنس بدنه: پلاستیک و آلومینیوم، ۱۷۷ گرم – استاندارد ضد آب IP68 (مقاوم در برابر نفوذ آب تا عمق ۱٫۵ متری به مدت ۳۰ دقیقه)
- مشخصات نمایشگر: 6٫۴ اینچی از نوع Dynamic AMOLED 2X با وضوح ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ – ۱۲۰ هرتزی
- مشخصات فنی: پردازندهی اسنپدراگون ۸۸۸ / اگزینوس ۲۱۰۰ به همراه ۶/۸ گیگابایت رم و ۲۵۶/۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین ۱۲ مگاپیکسلی اصلی (لرزشگیر اپتیکال)، فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی و ۸ مگاپیکسلی تلهفوتو با امکان بزرگنمایی اپتیکال ۳ برابری
- باتری: 4500 میلیآمپر ساعتی – شارژر سریع ۲۵ واتی
- سیستمعامل: اندروید ۱۲
گلکسی S21 فن ادیشن هم یکی از بهترین گوشیهای سامسونگ به حساب میآید که در این لیست به دلیل قیمت نسبتا بالایی که داشته آن را در ردهی آخر قرار دادهایم. این محصول بیشتر برای کسانی مناسب است که به قدرت سختافزاری یک گوشی نیاز دارند چرا که اسنپدراگون ۸۸۸ را به عنوان قلب تپنده در اختیار دارد که پردازندهی قابلی است. همچنین بهرهمندی از اندروید ۱۲ به عنوان سیستمعامل پیشفرض و پشتیبانی نرمافزاری ۴ ساله، آن را به یک انتخاب ایدئال برای کاربران، تبدیل کرده است. در سایر بخشها این گوشی تفاوت خاصی با S20 فن ادیشن ندارد.
طبیعتا نمیتوان محصولی با این قدرت را به عنوان بهترین گوشی برای دانشآموزان در نظر گرفت چرا که بسیار فراتر از حد نیاز آنهاست. برای دانشجویانی که کارهایی نظیر ویرایش تصویر و مواردی مثل این انجام میدهند، این گوشی میتواند یک گزینهی جذاب باشد.
شیائومی (ردمی و پوکو)
۱. ردمی ۱۰
قیمت حدودی: ۵ – ۵٫۵ میلیون تومان
- جنس بدنه: پلاستیک، ۱۸۱ گرم
- مشخصات نمایشگر: 6٫۷ اینچی از نوع LCD با وضوح ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ – ۹۰ هرتزی
- مشخصات فنی: پردازندهی هلیو G88 به همراه ۴/۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین ۵۰ مگاپیکسلی اصلی، فوق عریض ۸ مگاپیکسلی، دو دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق، دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی
- باتری: 5000 میلیآمپر ساعتی – شارژر سریع ۱۸ واتی
- سیستمعامل: اندروید ۱۱
میرسیم به گوشیهای شیائومی که معمولا در این زمینه، حرفهای زیادی برای گفتن دارند. نخستین گوشی این لیست هم ردمی ۱۰ است. محصولی که سال گذشته راهی بازار شد و قابلیتهای خوبی دارد که از جمله این موارد میتوان به نمایشگر ۶٫۵ اینچی ۹۰ هرتزی از نوع LCD، پردازندهی مدیاتک G88 و ۶ گیگابایت حافظهی رم، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی و باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی بهره میبرد. شارژر این محصول هم ۱۸ واتی است که درون جعبه میتوانید به آن دسترسی داشته باشید.
ردمی ۱۰ به عنوان یک گوشی اقتصادی یکی از بهترین محصولاتی است که دانشآموزان میتوانند برای رسیدگی به کارهای خود خریداری کنند.
ردمی نوت ۱۱ هم در این محدودهی قیمتی یک گوشی عالی محسوب میشود. این گوشی از تراشهی اسنپدراگون ۶۸۰ بهره میبرد، نمایشگر آن ۹۰ هرتزی از نوع AMOLED است و سرعت شارژر آن هم به ۳۳ وات میرسد. در سایر بخشها تفاوت معناداری بین دو محصول دیده نمیشود.
۲. پوکو M4 پرو 5G
قیمت حدودی: ۶ میلیون تومان
- جنس بدنه: پلاستیک، ۱۹۵ گرم
- مشخصات نمایشگر: 6٫۷ اینچی از نوع IPS LCD با وضوح ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ – ۹۰ هرتزی
- مشخصات فنی: پردازندهی دایمنسیتی ۸۱۰ به همراه ۴/۶ گیگابایت رم و ۶۴/۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین ۵۰ مگاپیکسلی اصلی، فوق عریض ۸ مگاپیکسلی، دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی
- باتری: 5000 میلیآمپر ساعتی – شارژر سریع ۳۳ واتی
- سیستمعامل: اندروید ۱۲
محصول بعدی، نمایندهای است از پوکو که نمایشگری ۶٫۶ اینچی از نوع IPS LCD با رفرشریت ۹۰ هرتزی و وضوح +FHD دارد، تراشهی دایمنسیتی ۸۱۰ به عنوان قلب تپنده در آن ایفای نقش میکند، سنسور دوربین اصلی آن ۵۰ مگاپیکسلی است و اندازهی سنسور دوربین سلفی آن هم به ۱۶ مگاپیکسل میرسد. منبع تغذیهی این گوشی یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی است که میشود آن را با شارژر ۳۳ واتی در مدت زمان کوتاهی شارژ کرد. همچنین سیستمعامل پیشفرض آن هم اندروید ۱۱ است.
در همین محدوده، شیائومی می 10T لایت 5G هم در دسترس قرار دارد که اندازهی نمایشگر آن به ۶٫۷ اینچ میرسد، از رفرشریت ۱۲۰ هرتز پشتیبانی میکند، قلب تپندهی آن پردازندهی خوب اسنپدراگون 750G است، از دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی و سلفی ۱۶ مگاپیکسلی بهره میبرد، امکان فیلمبرداری 4K دارد، ظرفیت باتری آن ۴۸۲۰ میلیآمپر ساعتی و سرعت شارژر آن هم ۳۳ وات است.
۳. ردمی نوت 11S
قیمت حدودی: ۷٫۲ میلیون تومان
- جنس بدنه: پلاستیک و شیشه، ۱۷۹ گرم
- مشخصات نمایشگر: 6٫۴۳ اینچی از نوع AMOLED با وضوح ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ – ۹۰ هرتزی
- مشخصات فنی: پردازندهی هلیو G96 به همراه ۸/۶ گیگابایت رم و ۱۲۸/۶۴ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی اصلی، فوق عریض ۸ مگاپیکسلی، دو دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق، دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی
- باتری: 5000 میلیآمپر ساعتی – شارژر سریع ۳۳ واتی
- سیستمعامل: اندروید ۱۱
ردمی نوت 11S یک گوشی ۶٫۴ اینچی است که در سال ۲۰۲۲ راهی بازار شده است. این محصول با بهرهمندی از نمایشگری با وضوح +FHD و رفرشریت ۹۰ هرتز، لذت خوبی را برای کاربران حین انجام کارهای مختلف به ارمغان میآورد. قلب تپندهی آن تراشهی هلیو G96 است که در قدرتمندترین مدل، ۸ گیگابایت حافظهی رم هم آن را همراهی میکند. دوربین اصلی گوشی ۱۰۸ مگاپیکسلی است که یک دوربین فوق عریض و دو دوربین ماکرو و سنجش عمق هم آن را همراهی میکنند. دوربین سلفی گوشی هم سنسوری به بزرگی ۱۶ مگاپیکسل دارد. این گوشی از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی بهره میبرد که کاربر میتواند با شارژر ۳۳ واتی درون جعبه هم آن را شارژ کند. لازم به ذکر است پنل پشتی آن هم از شیشه ساخته شده و بنابراین حس و حال یک پرچمدار پریمیوم را هنگام دست گرفتن به کاربر میدهد.
در همین محدودهی قیمتی، ردمی نوت ۱۱ پرو 4G قرار دارد. محصولی که نمایشگر آن ۶٫۶۷ اینچی بوده و از رفرشریت ۱۲۰ هرتز بهره میبرد. همچنین پنل پشتی آن هم از شیشه ساخته شده است. از لحاظ قدرت پردازشی فرقی بین دو گوشی وجود ندارد، حتی دوربین و ظرفیت باتری آنها هم با یکدیگر برابر است اما سرعت شارژر این گوشی به ۶۷ وات میرسد که در صورت تخلیهی شارژ، خیلی زودتر گوشی را آماده به کار به شما تحویل میدهد. برای همین قابلیتها هم باید حدودا ۵۰۰ هزار تومان بیشتر بپردازید.
پوکو X4 پرو هم یکی از محصولات جدیدی شرکت پوکو است که امسال راهی بازار شده و در این محدوده میتواند کاربران را راضی نگه دارد. از لحاظ کیفیت و اندازهی نمایشگر فرق با ردمی نوت ۱۱ پرو ندارد ولی قلب تپندهی آن اسنپدراگون ۶۹۵ است که اندکی توانایی پردازشی بیشتری از هلیو G96 دارد. اندازهی سنسور دوربین اصلی آن به ۱۰۸ مگاپیکسل میرسد و دوربین سلفی هم سنسوری به بزرگی ۱۶ مگاپیکسل دارد. در سایر بخشها تفاوتی بین دو محصول دیده نمیشود.
۴. شیائومی ۱۱ لایت 5G NE
قیمت حدودی: ۸ – ۹ میلیون تومان
- جنس بدنه: پلاستیک و شیشه، ۱۶۰ گرم
- مشخصات نمایشگر: 6٫۴۳ اینچی از نوع AMOLED با وضوح ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ – ۹۰ هرتزی
- مشخصات فنی: پردازندهی اسنپدراگون 778G به همراه ۸/۶ گیگابایت رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین ۶۴ مگاپیکسلی اصلی، فوق عریض ۸ مگاپیکسلی ۵ مگاپیکسلی تلهماکرو، دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی
- باتری: 4250 میلیآمپر ساعتی – شارژر سریع ۳۳ واتی
- سیستمعامل: اندروید ۱۱
اگر به دنبال یک محصول واقعا ارزشمند از خانوادهی شیائومی هستید و بهای کمتر از ۱۰ میلیون هم مد نظر شماست، ۱۱ لایت 5G NE شاید بهترین گزینه باشد. این گوشی اواخر سال گذشته راهی بازار شده و نسبتا جدید هم محسوب میشود. نمایشگر گوشی ۶۳۵۵ اینچی با وضوح +FHD و رفرشریت ۱۲۰ هرتز است. قلب تپندهی آن اسنپدراگون 778G بوده که در قدرتمندترین مدل آن شاهد استفاده از ۸ گیگابایت حافظهی رم هم در کنارش هستیم. این گوشی دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی دارد، از دوربین ۵ مگاپیکسلی تلهماکرو بهره میبرد، امکان فیلمبرداری 4K را به کاربران میدهد و اندازهی دوربین سلفی آن هم به ۲۰ مگاپیکسل میرسد. ظرفیت باتری شاید تنها ضعف این گوشی باشد چرا که ۴۲۵۰ میلیآمپر ساعت است. شارژری هم که به همراه آن درون جعبه قرار دارد، ۳۳ واتی است و با سرعت بالایی میتواند گوشی را شارژ کند.
در همین محدودهی قیمتی، پوکو X3 پرو قرار دارد که یک گوشی مقرون به صرفه اما قدرتمند است. این محصول اندکی قدیمی است چون اواسط سال گذشته عرضه شده اما نمایشگری ۶٫۶۷ اینچی با وضوح +FHD و رفرشریت ۱۲۰ هرتز دارد، قلب تپندهی آن پردازندهی خوب اسنپدراگون ۸۶۰ است، دوربین اصلی آن ۴۸ مگاپیکسلی با قابلیت فیلمبرداری 4K و دوربین سلفی آن هم ۲۰ مگاپیکسلی است. ظرفیت باتری این گوشی به ۵۱۶۰ میلیآمپر ساعت میرسد که کاربر میتواند آن را با شارژر ۳۳ واتی درون جعبه هم شارژ کند. بنابراین میتوان این محصول را یک انتخاب جایگزین عالی برای کسانی دانست که علاقهای به شیائومی ۱۱ لایت NE 5G ندارند.
۵. پوکو F3 5G
قیمت حدودی: ۱۰ – ۱۱٫۷ میلیون تومان
- جنس بدنه: پلاستیک و شیشه، ۱۹۶ گرم
- مشخصات نمایشگر: 6٫۶۷ اینچی از نوع AMOLED با وضوح ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ – ۱۲۰ هرتزی
- مشخصات فنی: پردازندهی اسنپدراگون ۸۷۰ به همراه ۸/۶ گیگابایت رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین ۴۸ مگاپیکسلی اصلی، فوق عریض ۸ مگاپیکسلی، ۵ مگاپیکسلی ماکرو، دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی
- باتری: 4520 میلیآمپر ساعتی – شارژر سریع ۳۳ واتی
- سیستمعامل: اندروید ۱۱
پوکو F3 5G بدون شک یکی از ارزشمندترین گوشیهای این لیست است که میتوانید در بازهی قیمتی زیر ۱۲ میلیون تومان خریداری کنید. این گوشی از لحاظ ابعاد و کیفیت نمایشگر، فرقی با X3 پرو ندارد که در بالا به آن اشاره کردهایم اما قلب تپندهی آن اسنپدراگون ۸۷۰ است که هنوز هم یک تراشهی قابل اتکا به حساب میآید. این گوشی از دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی بهره میبرد که امکان فیلمبرداری 4K را به کاربر میدهد. همچنین دوربین سلفی آن هم ۲۰ مگاپیکسلی است. ظرفیت باتری آن به ۴۵۲۰ میلیآمپر ساعت میرسد که میشود آن را با شارژر سریع ۳۳ واتی درون جعبه شارژ کرد.
اگر قدرت سختافزاری بعد از دوربین و سرعت شارژر برایتان اولویت دارد، ردمی نوت ۱۱ پرو پلاس میتواند گزینهی جذابتری از F3 باشد. این گوشی که نمایشگر مشابهی در مقایسه با F3 دارد، تراشهی دایمنسیتی ۹۲۰ را به عنوان قلب تپنده در خود میبیند که ضعیفتر از اسنپدراگون ۸۷۰ است. اما دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی باعث شده آن را از نمایندهی پوکو متمایز بدانیم. علاوه بر اینها، این محصول یک باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی دارد که میشود آن را با شارژر ۱۲۰ واتی موجود درون جعبه، فقط در مدت ۱۵ دقیقه به صورت کامل شارژ کرد. این گوشی برای دانشجویان یا دانشآموزانی که نیاز دارند گوشیشان کمی بعد از اتمام شارژ دوباره با شارژ پر در دسترسشان قرار بگیرد میتواند یک گزینهی جذاب باشد.
۶. شیائومی 11T پرو
قیمت حدودی: ۱۳٫۵ – ۱۴٫۵ میلیون تومان
- جنس بدنه: آلومینیوم و شیشه، ۲۰۴ گرم
- مشخصات نمایشگر: 6٫۶۷ اینچی از نوع AMOLED با وضوح ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ – ۱۲۰ هرتزی
- مشخصات فنی: پردازندهی اسنپدراگون ۸۸۸ به همراه ۸/۱۲ گیگابایت رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی اصلی، فوق عریض ۸ مگاپیکسلی، ۵ مگاپیکسلی تلهماکرو، دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی
- باتری: 5000 میلیآمپر ساعتی – شارژر سریع ۱۲۰ واتی
- سیستمعامل: اندروید ۱۱
شیائومی 11T پرو یک گوشی بسیار قدرتمند و البته نه چندان ارزان قیمتی است که میتوانید برای انجام کارهای سنگین روی آن حساب کنید. این گوشی کیفیت ساخت فوقالعادهای دارد و حس یک پرچمدار را به لطف فریمهای آلومینیومی و پنل پشتی شیشهای به شما القا میکند. نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی آن که از رفرشریت ۱۲۰ هرتزی هم پشتیبانی میکند، آن را به یک انتخاب ایدئال برای انجام کارهای مختلف تبدیل کرده است. این گوشی همچنین از دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی بهره میبرد که امکان ضبط ویدیو 8K را به کاربران میدهد. دوربین سلفی گوشی هم ۱۶ مگاپیکسلی است و کیفیت مطلوبی دارد.
ظرفیت باتری گوشی به ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت میرسد که این در نگاه نخست شاید شما را از بابت شارژ مجدد نگران کند اما به لطف شارژر ۱۲۰ واتی موجود درون جعبه، کمتر از ۲۰ دقیقه طول میکشد تا گوشی بار دیگر برای استفاده در دسترس شما باشد. لازم به ذکر است این محصول از اسنپدراگون ۸۸۸ به عنوان قلب تپنده بهره میبرد که تراشهی بسیار قدرتمندی است.
در همین محدودهی قیمتی، میتوانید روی کیفیت شیائومی Mi 11i 5G هم به عنوان یک گوشی بالارده حساب کنید. این محصول از لحاظ کیفیت و اندازهی نمایشگر، توان سختافزاری و دوربین فرقی با مدل بالایی ندارد اما باتری آن ۴۵۲۰ میلیآمپر ساعتی است و سرعت شارژر آن هم به ۳۳ وات میرسد. قیمت آن اندکی از شیائومی 11T پرو کمتر است؛ در نتیجه شاید در نهایت بیشتر توجه شما را به خود جلب کند.
با قیمت حدودا ۱ میلیون کمتر، ردمی K40 با ۱۲ گیگابایت حافظهی رم و تراشهی قدرتمند ۸۷۰ هم وجود دارد که با نمایشگری ۶٫۶۷ اینچی با امکان پشتیبانی از رفرشریت ۱۲۰ هرتز میتواند به بهترین شکل ممکن نیازهای شما را برطرف کند. این گوشی به لطف حافظهی رم زیادی که دارد، میتواند یک گزینهی جایگزین خوب برای 11T پرو و همچنین یکی از بهترین گوشی ها برای دانشآموزان باشد. در سایر بخشها نظیر دوربین (۴۸ مگاپیکسلی) باتری (۴۵۲۰ میلیآمپر ساعتی)، شارژر (۳۳ واتی) و کیفیت فیلمبرداری، ردمی K40 از مدل 11T پرو ضعیفتر است.
اپل
۱. آیفون SE 2020 و SE 2022
قیمت حدودی: ۱۴٫۲ – ۱۵٫۸ میلیون تومان
قیمت حدودی: ۱۵٫۸ – ۲۰ میلیون تومان
در بین گوشیهای اپل، غیر از آیفون SE 2020 و ۲۰۲۲، گوشی دیگری وجود ندارد که در بازهی قیمتی معقولی برای دانشآموزان و دانشجویان قرار داشته باشد. این دو گوشی هم هیچ تفاوت خاصی جز پردازنده با یکدیگر ندارند که البته همین تفاوت باعث شده مدل جدیدتر از اینترنت 5G پشتیبانی کند و در بخشهایی نظیر پردازش تصویر، گوشی بهتری باشد. به لطف تراشهی A15 بکار رفته در SE 2022 (در مدل ۲۰۲۰ از تراشهی A13 استفاده شده است)، عملکرد این گوشی در نگهداری شارژ هم به مراتب بهتر از SE 2020 است که تمام این موارد حدودا ۳ الی ۴ میلیون تومان خرج بیشتری روی دستتان میگذارد.
اگرچه این گوشی ها نمایشگر کوچکی دارند و شاید همین موضوع آنها را به انتخاب ایدئال برای کارهای دانشآموزان تبدیل نکند اما برای عاشقان اپل، تنها گزینهی منطقی است.
آیفون SE 2020
- جنس بدنه: شیشه و آلومینیوم، ۱۴۸ گرم – بهرهمندی از استاندارد ضد آب IP67 (مقاوم در برابر گرد و غبار و آب تا عمق ۱ متر و به مدت ۳۰ دقیقه)
- مشخصات نمایشگر: ۴٫۷ اینچی از نوع Retina IPS LCD با وضوح ۷۵۰ × ۱۳۳۴
- مشخصات فنی: پردازندهی A13 Bionic به همراه ۳ گیگابایت حافظهی رم و ۶۴/۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین ۱۲ مگاپیکسلی اصلی، دوربین سلفی ۷ مگاپیکسلی
- باتری: ۱۸۲۱ میلیآمپر ساعتی -شارژر سریع ۱۸ واتی
- سیستمعامل: iOS 13
آیفون SE 2022
- جنس بدنه: شیشه و آلومینیوم، ۱۴۴ گرم – بهرهمندی از استاندارد ضد آب IP67 (مقاوم در برابر گرد و غبار و آب تا عمق ۱ متر و به مدت ۳۰ دقیقه)
- مشخصات نمایشگر: ۴٫۷ اینچی از نوع Retina IPS LCD با وضوح ۷۵۰ × ۱۳۳۴
- مشخصات فنی: پردازندهی A15 Bionic به همراه ۴ گیگابایت حافظهی رم و ۶۴/۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی از نوع NVMe
- دوربین: دوربین ۱۲ مگاپیکسلی اصلی، دوربین سلفی ۷ مگاپیکسلی
- باتری: 2018 میلیآمپر ساعتی – شارژر سریع ۲۰ واتی
- سیستمعامل: iOS 15.4
سایر برندها
۱. نوکیا G21
قیمت حدودی: ۴٫۷ – ۵ میلیون تومان
- جنس بدنه: پلاستیک، ۱۹۰ گرم
- مشخصات نمایشگر: 6٫۵ اینچی از نوع IPS LCD با وضوح ۱۶۰۰ × ۷۲۰ – ۹۰ هرتزی
- مشخصات فنی: پردازندهی Unisoc T606 به همراه ۳/۴/۶ گیگابایت رم و ۶۴/۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین ۵۰ مگاپیکسلی اصلی، ۲ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق، دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی
- باتری: 5050 میلیآمپر ساعتی – شارژر سریع ۱۸ واتی
- سیستمعامل: اندروید ۱۱
نوکیا G21 یکی از جدیدترین گوشی های شرکت نوکیا و از بهترینها برای دانشآموزان است که اوایل سال ۲۰۲۲ به بازار عرضه شده و دارای مشخصات و عملکردهای نسبتا جذابی است که میتواند از آن یک گزینه مناسب در بازه قیمتی حدود ۵ میلیون تومان بسازد. نمایشگر این گوشی از نوع IPS LCD با اندازهی ۶٫۵ اینچ و رفرشریت ۹۰ هرتز است.
نوکیا در این گوشی از پردازنده هشت هستهای Unisoc T606 استفاده کرده که یک چیپ ۱۲ نانومتری با فرکانس ۱.۶ گیگاهرتز است. ۶ گیگابایت حافظه رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیره سازی هم در این گوشی تعبیه شده و از طریق درگاه میکرو SD میتوان حافظه داخلی را ارتقا داد. بهرهمندی از اندروید ۱۱، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی، باتری ۵۰۵۰ میلیآمپر ساعتی با شارژر ۱۸ واتی از جمله قابلیتهای خوب این گوشی به حساب میآیند.
۲. موتو G60S
قیمت حدودی: ۵٫۸ – ۶٫۴ میلیون تومان
- جنس بدنه: پلاستیک، ۲۱۲ گرم
- مشخصات نمایشگر: 6٫۸ اینچی از نوع IPS LCD با وضوح ۲۴۶۰ × ۱۰۸۰ – ۱۲۰ هرتزی
- مشخصات فنی: پردازندهی هلیو G95 به همراه ۴/۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین ۶۴ مگاپیکسلی اصلی، ۸ مگاپیکسلی فوق عریض، ۵ مگاپیکسلی ماکرو و ۲ مگاپیکسلی سنجش عمق، دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی
- باتری: 5000 میلیآمپر ساعتی – شارژر سریع ۵۰ واتی
- سیستمعامل: اندروید ۱۱
موتورولا در بخش گوشیهای میانرده توانسته تا به این لحظه گوشیهایی را عرضه کند که دارای ویژگیهای منحصربهفرد هستند و تنه به تنه پرچمداران، اما به قیمتی به صرفه حرکت کند. یکی از این گوشی ها Moto G60S است که از قضا میتوان به عنوان یک محصول مناسب برای دانشآموزان روی آن حساب کرد. صفحهنمایش ۶.۸ اینچی Moto G60s واقعا بزرگ است و حاشیههای باریکی که روی گوشی در نظر گرفته شده، در بزرگتر نشان دادن صفحهنمایش اثر گذار بودهاند. این صفحهنمایش که از نوع IPS LCD است وضوحی برابر با ۲۴۶۰ در ۱۰۸۰ دارد و از رفرشریت ۱۲۰ هرتزی هم پشتیبانی میکند.
قلب تپنده گوشی Moto G60s یک چیپست هلیو G95 با لیتوگرافی ۱۲ نانومتری از مدیاتک است که میتواند بهخوبی از پس کارهای روزمره بر بیاید. گوشی موتورولا Moto G60s دارای چهار سنسور دوربین در پشت خود است. یک سنسور ۶۴ مگاپیکسلی عریض به عنوان دوربین اصلی، یک سنسور ۸ مگاپیکسلی فوقعریض، ۲ مگاپیکسلی تشخیص عمق و یک سنسور ماکرو ۵ مگاپیکسلی، ماژول دوربینهای پشتی گوشی را تشکیل میدهند. دوربین سلفی هم ۱۶ مگاپیکسلی است.
باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی نقطه قوت موتو G60s موتورولا است و شارژر ۵۰ واتی آن پرچمداری میکند. به جرات میتوانیم بگوییم که این گوشی در رده خود جزو بهترینها در مورد باتری است و اگر به دنبال یک گوشی مناسب میانرده با باتری و شارژدهی فوقالعاده هستید، موتو G60s را از دست ندهید.
در همین محدودهی قیمتی، موتورولا G51 5G هم قرار دارد که از لحاظ کیفیت نمایشگر فرقی با مدل بالا ندارد اما قلب تپندهی آن، تراشهی اسنپدراگون ۴۸۰ است. تراشهای که فرق چشمگیری با همان هلیو G95 ندارد. دوربین اصلی این گوشی ۵۰ مگاپیکسلی است و بزرگی سنسور دوربین سلفی آن هم به ۱۳ مگاپیکسل میرسد. در سایر بخشها دو گوشی با یکدیگر برابر هستند اما قیمت این مدل اندکی پایینتر است.
۳. آنر X9 5G
قیمت حدودی: ۸٫۲ – ۸٫۶ میلیون تومان
- جنس بدنه: شیشه و پلاستیک، ۱۸۹ گرم
- مشخصات نمایشگر: 681 اینچی از نوع IPS LCD با وضوح ۲۳۸۸ × ۱۰۸۰ – ۱۲۰ هرتزی
- مشخصات فنی: پردازندهی اسنپدراگون ۶۹۵ به همراه ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶/۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی
- دوربین: دوربین ۴۸ مگاپیکسلی اصلی، ۲ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق، دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی
- باتری: 4800 میلیآمپر ساعتی – شارژر سریع ۶۶ واتی
- سیستمعامل: اندروید ۱۱
اگر به محصولی از برند آنر علاقهمند هستید، میتوانیم آنر 9X 5G را به شما معرفی کنیم. محصولی که اتفاقا چند ماه پیش رونمایی شده و قابلیتهای خوبی هم دارد. این گوشی از نمایشگری ۶٫۸۱ اینچی بهره میبرد که رفرشریت آن به ۱۲۰ هرتز میرسد. این کیفیت و این اندازه باعث میشود کار کردن با این گوشی برای کسانی که به نمایشگر بزرگ علاقه دارند بسیار عالی باشد. علاوه بر اینها، این گوشی دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی، باتری ۴۸۰۰ میلیآمپر ساعتی و شارژر سریع ۶۶ واتی هم دارد که قابلیتهای خوب آن را تشکیل میدهند. قلب تپندهی این محصول هم اسنپدراگون ۶۹۵ است که پردازندهی خوبی برای انجام کارهای معمولی به حساب میآید.
لازم به ذکر است در بین برندهای مختلف، هستند شرکتهایی که محصولات ارزانتری دارند منتها خرید آنها توصیه نمیشود. چرا که پرداخت مبلغی خیلی کم برای محصولی که انتظار نمیرود بیش از یک یا دو سال دوام داشته باشد خیلی منطقی نیست. بنابراین سعی کردیم گوشی هایی را انتخاب کنیم که به بهترین شکل ممکن علاوه بر انجام کارهای دانشآموزان میتوانند در انجام امور مختلف هم کاربران را همراهی کنند.
جای سامسونگ گلکسیa22 خالی بود واقعا من دارم و ازش خیلی راضیم.
سامسونگ a22 5gرو هم باید میگفتین که مناسب برای دانش اموزان و دانش جویان هست و هر نوع گیمی یا برنامه ای رو روش نصب میشه کرد و نمایشگر فول اچ دی و پشتیبانی از ۵جی ویژگی های مهمش هست منم یه ساله دارم و ازش راضیم
واقعا تاسف بر انگیزه که گوشی ردمی نوت ۱۱ پرو پلاس توی این فهرست نیست
دلیل عدم وجود گوشی های ریلمی رو نمیفهمم..
گوشی realme 9i 5g با پردازنده دایمنسیتی ۸۱۰ 5G صفحه IPS LCD با کیفیت ۱۰۸۰ ،دوربین ۵۰ مگاپیکسلی و شارژر ۱۸ واتی و رام ۶ و حافظه ۱۲۸ فقط ۲۰۰ یورو قیمت داره..
Realme GT master edition هم با پردازنده اسنپدراگون ۷۷۸ 5g ، صفحه سوپر امولد با کیفیت ۱۰۸۰،دوربین ۶۴ مگاپیکسلی، شارژر ۶۵ واتی ، رام ۸ و حافظه ۲۵۶ و قیمت ۷میلیون و پونصد
خیلی از گزینه های مرتبط بالا بهترن…
موتورولاg60s خیلی خیلی گزینه خوبیه .هم قیمتش خوبه هم برای دانش اموزا مناسبه و بین دوستانشون که همه سامسونگ و شیائومی دارن خیلی خاص تره!.نوکیا g21 هم خوبه خیلی.
کسی که با سام و شیا مشکل داشته باشه می ره موتو می خره
کسی که به محتویات جیبش علاقهمند باشه براش مهم نیست که از کدوم کمپانی میخره براش مهمه که چقد به صرفست..
خرید گوشی از کمپانی هایی مثل آنر و نوکیا و موتو اصلا با وجود کمپانی های مثل سامسونگ و شیائومی و اپل عاقلانه نیست