بهترین گوشی ها برای تولید محتوا در دیجیکالا
تولید محتوا در دنیای امروز به یکی از مهمترین ابزارها برای ارتباط با مخاطبان و انتقال پیام تبدیل شده است. این محتوا میتواند شامل متن، تصاویر، ویدیوها، پادکستها و یا حتی پستهای ساده در شبکههای اجتماعی باشد. اما یکی از ابزارهای اصلی و ضروری برای تولید محتوا، گوشی هوشمند است. گوشیهای هوشمند به دلیل قابلیتهای متنوعی که دارند، به کاربران این امکان را میدهند که بهراحتی و با کیفیت مناسب محتوای خود را تولید و منتشر کنند. در این مطلب همراه ما باشید تا شما را با بهترین گوشی برای تولید محتوا آشنا کنیم.
بهترین گوشی های سامسونگ برای تولید محتوا در دیجیکالا
۱. سری گلکسی S24
۲. گلکسی زد فولد ۶
۳. گلکسی S23 FE
بهترین گوشی های اپل برای تولید محتوا در دیجیکالا
۱. سری آیفون ۱۳
بهترین گوشی های شیائومی برای تولید محتوا در دیجیکالا
۱. سری شیائومی ۱۴
۲. شیائومی 13T پرو
۳. شیائومی پوکو F6 پرو
بهترین گوشی برای تولید محتوا؛ سخن پایانی
بهترین گوشی های سامسونگ برای تولید محتوا در دیجیکالا
۱. سری گلکسی S24
- ۶.۲ – ۶.۷ – ۶.۸ اینچی – ۱۶۷ – ۱۹۶ – ۲۳۲ گرم
- بدنهی شیشهای با فریم آلومینیومی (استاندارد و پلاس) – پنل شیشهای و فریم تیتانیومی (اولترا)
- استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP68
- نمایشگر ۱۲۰ هرتزی فوقالعاده باکیفیت +FHD (مدل استاندارد) و +QHD (مدل پلاس و اولترا)
- پردازندهی اسنپدراگون ۸ نسل ۳ (مدل اولترا) و اگزینوس ۲۴۰۰ (استاندارد و پلاس)
- پردازشگر گرافیکی آدرنو ۷۵۰ (اولترا) و Xclipse 940 (پلاس و استاندارد)
- ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت حافظهی داخلی برای مدل پلاس – ۲۵۶/۵۱۲/۱۰۲۴ گیگابایت برای مدل اولترا و ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت حافظه برای مدل استاندارد از نوع UFS 4.0 (جز مدل ۱۲۸ گیگابایتی S24 که UFS 3.1 است)
- مدل اولترا با دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی اصلی، ۱۰ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم ۳ برابری، ۵۰ مگاپیکسلی پریسکوپی با زوم ۵ برابری و فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی – مدل پلاس و استاندارد با دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی و تلهفوتو ۱۰ مگاپیکسلی با زوم ۳ برابری
- امکان فیلمبرداری در وضوح 8K@24/30 و 4K@30/60 (استاندارد و پلاس) و 4K@30/60/120 (اولترا) و 1080p@30/60/240
- سلفی ۱۲ مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری 4K@30/60
- باتری ۴۰۰۰ – ۴۹۰۰ – ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر ۲۵ (استاندارد) و ۴۵ واتی (پلاس و اولترا)
در بین گوشیهای سری گلکسی S24، فقط مدل استاندارد شاید خیلی برای تولید محتوا گوشی خوبی نباشد. آن هم به خاطر نمایشگر کوچک و باتری کمظرفیتش است. در غیر این صورت اگر به یک گوشی با نمایشگر کوچک علاقهمند هستید که تمام مشخصههای یک گوشی خوب برای تولید محتوا را داشته باشد، ناامید نخواهید شد.
گلکسی S24 اولترا با نمایشگر ۶.۸ اینچی Dynamic LTPO AMOLED 2X و رزولوشن ۱۴۴۰ × ۳۱۲۰ پیکسل، تصویری شگفتانگیز و با وضوح بالا را ارائه میدهد. این نمایشگر با پشتیبانی از HDR10+ و روشنایی اوج ۲۶۰۰ نیت، تصاویر زنده و رنگهای دقیق را به نمایش میگذارد. این نمایشگر شگفتانگیز در کنار قلم S-Pen، تجربهای رویایی را برای هر تولیدکنندهی محتوایی رقم میزند.
در کنار نمایشگر فوقالعاده، گلکسی S24 اولترا به پردازنده اسنپدراگون ۸ نسل ۳ و ۱۲ گیگابایت رم مجهز است که قدرت پردازشی بسیار بالا و اجرای سریع برنامهها و نرمافزارها را به صورت همزمان بدون کوچکترین لگ و کندی تضمین میکند. البته دو مدل پلاس و استاندارد اگزینوس ۲۴۰۰ را به عنوان قلب تپنده در خود میبینند و مدل استاندارد هم فقط ۸ گیگابایت رم دارد (مدل پلاس ۱۲ گیگابایت رم دارد). با این حال برای تولید محتوا شما هیچ کم و کاستی را حس نخواهید کرد.
نه فقط گلکسی S24 اولترا بلکه هر سه مدل پرچمدار سامسونگ از این سری با امکانات هوش مصنوعی پیشرفته خود، به گوشی ایدهآل هر تولیدکنندهی محتوایی تبدیل شدهاند. امکاناتی از قبیل کشیدن دایره برای جستجو (Circle to Search)امکان ترجمهی زندهی مکالمات (Live Translate)، پخش آهسته آنی (Instant Slow-Mo)، ویرایش هوشمند (Generative Edit)، (خلاصهسازی و سازماندهی یادداشتها (Transcript Assist و Note Assist) و موارد دیگر.
جز دوربین اصلی و سنسور پریسکوپی ۵۰ مگاپیکسلی، سایر دوربینهای این سری با هم برابر هستند. طبیعتا مدل اولترا تجربهی جذابتری را برایتان در این زمینه رقم میزند چون این دو دوربین امکان زوم تا ۵ برابر به صورت اپتیکال و دهها برابر را به شما میدهند. اما نکتهی مثبت اینجاست که هر سه گوشی قادر به ضبط ویدیوهای 8K@30/24 هستند. البته فقط S24 اولترا در وضوح 4K قادر به فیلمبرداری ۱۲۰ فریم است و دو گوشی دیگر در نهایت تا ۶۰ فریم در این وضوح فیلمبرداری میکنند.
با قابلیتهای جذابی چون سامسونگ دکس برای استفاده از گوشی روی یک صفحه بزرگ مثل کامپیوتر، پشتیبانی نرمافزاری ۷ ساله، پردازنده قدرتمند بدون کوچکترین لگ یا کندی در انجام سنگینترین کارها و نمایشگری بیرقیب در دنیای گوشیهای هوشمند، این سه مدل، به خصوص دو مدل پلاس و اولترا را برای تولیدکنندگان محتوای حرفهای پیشنهاد میکنیم.
۲. گلکسی زد فولد ۶
- باز: ۱۵۳.۵ x 132.6 x 5.6 میلیمتر
- بسته: ۱۵۳.۵ x 68.1 x 12.1 میلیمتر
- ۲۳۹ گرم
- پنل پشت از جنس شیشه و فریم از جنس آلومینیوم (نمایشگر تاشو از نوع پلاستیک)
- تاشو Dynamic LTPO AMOLED 2X با اندازه ۷.۶ اینچ، و وضوح ۱۸۵۶ × ۲۱۶۰ پیکسل، ۱۲۰ هرتز، بیشینه روشنایی ۲۶۰۰ نیت و استاندارد +HDR10
- نمایشگر ثانویه Dynamic LTPO AMOLED 2X، با اندازه ۶.۳ اینچ، ۹۶۸ × ۲۳۷۶ پیکسل، ۱۲۰ هرتز با پوشش گوریلا گلس ویکتوس ۲
- پردازندهی اسنپدراگون ۸ نسل ۳
- پردازشگر گرافیکی آدرنو ۷۵۰
- حافظه داخلی ۲۵۶/۵۱۲/۱۰۲۴ گیگابایت از نوع UFS 4.0 و ۱۲ گیگابایت رم
- دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی و تلهفوتو ۱۰ مگاپیکسلی با زوم ۳ برابری –
- امکان فیلمبرداری 8K@30 و 4K@30/60 و 1080p@60/120/240
- سلفی ۱۰ مگاپیکسلی روی نمایشگر ثانویه و ۴ مگاپیکسلی زیر نمایشگر تاشو با امکان فیلمبرداری 4K@30/60 و 1080p@30/60
- باتری ۴۴۰۰ میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر ۲۵ واتی
بدون شک گلکسی زد فولد ۶ بهترین گوشی برای تولید محتوا به حساب میآید. یکی از ویژگیهای منحصر به فرد گلکسی زد فولد ۶، قابلیت تاشو بودن آن است که به تولیدکنندگان محتوا این امکان را میدهد که از یک دستگاه بزرگ و چند منظوره در قالبی قابل حمل استفاده کنند. با باز کردن گوشی، صفحه نمایش بزرگ ۷.۶ اینچی به شما این فرصت را میدهد که به راحتی از نرمافزارهای ویرایش و برنامههای حرفهای استفاده کنید، در حالی که وقتی گوشی بسته است، نمایشگر خارجی برای دسترسی سریع به ابزارها و بررسی محتوا در اختیارتان قرار دارد.
سامسونگ حتی پا را فراتر از این گذاشته و با اضافه کردن یک سری قابلیت نرمافزاری و سختافزاری، به کاربران این امکان را داده که با گوشی درست مثل یک لپتاپ کار کنند. یعنی آن را نیمه باز قرار داده و همزمان روی چند برنامه کار کنند. این قابلیت برای تولیدکنندگان محتوا فوقالعاده کاربردی است.
تمام این قابلیتها به کنار، سیستم دوربین مشابه S24، تمام امکانات هوش مصنوعی و نرمافزاری مشابه این سری و پشتیبانی نرمافزاری ۷ ساله از دیگر مشخصاتی هستند که وجود آنها در زد فولد ۶ خیال هر تولیدکنندهی محتوایی را از بابت کارش آسوده میکند. ناگفته نماند این گوشی حالا ضد آب هم هست.
۳. گلکسی S23 FE
- ۶.۴ اینچی – ۲۰۹ گرم
- بدنهی شیشهای (Gorilla Glass 5) با فریم آلومینیومی
- استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP68
- نمایشگر Dynamic AMOLED 2X، با رفرشریت ۱۲۰ هرتزی با کیفیت ۱۰۸۰ × ۲۳۴۰
- پردازندهی اگزینوس ۲۲۰۰ (۴ نانومتری) برای مدل بینالمللی
- پردازشگر گرافیکی Xclipse 920 برای مدل بینالمللی
- حافظهی داخلی ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایتی از نوع UFS 3.1 به همراه ۸ گیگابایت رم
- دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، تلهفوتو ۸ مگاپیکسلی با زوم ۳ برابری اپتیکال و فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی، دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی
- امکان فیلمبرداری در وضوح 8K@24fps، 4K@30/60fps و 1080P@30/60/120/240fps
- باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر ۲۵ واتی
گوشی گلکسی S23 FE به دلیل ویژگیهای متنوع و کارآمد خود، یک انتخاب عالی برای تولید محتوا به حساب میآید. یکی از اصلیترین مزایای این گوشی، کیفیت بالای نمایشگر آن است. با پنل Dynamic AMOLED 2X و رزولوشن +FHD، تصاویر و ویدیوها را با جزئیات دقیق و رنگهای زنده به نمایش میگذارد. همچنین، نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز نمایشگر، تجربهای روان و بدون لگ را در هنگام جابجایی بین برنامهها و ویرایش محتوا ارائه میدهد.
اگر کار نرمافزاری سنگین انجام میدهید، باز هم نباید نگران باشید. با استفاده از پردازنده قدرتمند اگزینوس ۲۲۰۰ و پردازنده گرافیکی Xclipse 920، برای ویرایش ویدیوها، کارهای گرافیکی سنگین و اجرای برنامههای سنگین هیچ ضعفی را مشاهده نخواهید کرد. این قدرت پردازشی به تولیدکنندگان محتوا اجازه میدهد تا به راحتی با برنامههای حرفهای کار کنند و عملکرد سریع و بدون وقفه را تجربه کنند. به علاوه، ظرفیتهای حافظه متنوع و حافظه رم ۸ گیگابایتی کمک میکند تا مدیریت پروژههای متعدد و دادههای حجیم به صورت مؤثر و بدون تأخیر انجام شود.
امکانات نرمافزاری و دوربین گوشی نیز بر جذابیت آن برای تولید محتوا دوچندان میکند. سیستم دوربین این گوشی مشابه سری S23 بوده و همین موضوع سبب شده تولیدکنندگان محتوا عاشق کیفیت بالای تصاویر و ویدیوهای ثبت و ضبط شده توسط آن باشند. خصوصا اینکه این اولین گوشی از سری فن ادیشن با امکان ضبط ویدیوهای 8K است. هرآنچه از یک گوشی تقریبا ۳۰ میلیونی برای تولید محتوا بخواهید در بهترین گوشی سری فن ادیشن سامسونگ یعنی S23 FE وجود دارد. بنابراین در خرید آن اصلا دودل نشوید.
بهترین گوشی های اپل برای تولید محتوا در دیجیکالا
۱. سری آیفون ۱۳
- ۶.۲ – ۶.۷ اینچی – ۲۰۴ – ۲۴۰ گرم (مدل پرو و پرو مکس)
- بدنهی شیشهای با فریمی از جنس فولاد ضد زنگ
- استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP68
- نمایشگر ۱۲۰ هرتزی فوقالعاده باکیفیت
- پردازندهی قدرتمند A15
- گرافیک ۵ هستهای
- ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲/۱۰۲۴ گیگابایت حافظهی داخلی از نوع SSD NVMe و ۶ گیگابایت رم
- سه دوربین اصلی، فوق عریض و تلهفوتو ۱۲ مگاپیکسلی (زوم ۳ برابری اپتیکال)، بهرهمندی از لرزشگیر قدرتمند سنسور شیفت، دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری 4K@24/25/30/60
- امکان فیلمبرداری در وضوح 4K@24/25/30/60 و 1080P@30/60/120/240
- باتری ۳۰۹۵ – ۴۳۵۲ میلیآمپر ساعت
گوشیهای سری آیفون ۱۳ اگرچه جدیدترین گوشیهای اپل در بازار محسوب نمیشوند اما در بازار ایران، دردسر دسترسی به آنها بسیار کمتر از آیفون ۱۴ و ۱۵ است. از آن جایی که دو پرچمدار اخیر اپل در بازار ایران به خاطر مسائل رجیستری مشکل دارند، سری آیفون ۱۳ برای انجام کارهای تولید محتوا بهترین گزینه محسوب میشوند چرا که هم قدرت سختافزاری بسیار بالایی دارند و هم اینکه از لحاظ رجیستری مشکل خاصی برایتان به وجود نمیآورند.
سری آیفون ۱۳ سه سال از عمرشان میگذرد اما همچنان تا ۲ سال دیگر توسط اپل از لحاظ نرمافزاری آپدیت میشوند و از لحاظ کیفیت دوربین هم وضعیت بسیار خوبی دارند به گونهای که میتوانند بهترین عملکرد را در ضبط ویدیو و ثبت تصاویر مختلف از خود به نمایش بگذارند. این کیفیت سختافزاری مثالزدنی به لطف قابلیتهای جذابی چون حالت سینماتیک، دالبی ویژن HDR و ProRes بیش از پیش کار شما را در امر تولید محتوا آسوده میکند و اجازه میدهد ویدیوهای 4K فوقالعاده باکیفیتی را به ثبت برسانید.
البته لذت بردن از کار ویرایش ویدیوها بیشتر با خرید دو مدل پرو و پرو مکس در اختیارتان قرار خواهد گرفت چون این دو گوشی هم پردازشگر گرافیکی قدرتمندتری دارند و هم اینکه نمایشگر آنها ۱۲۰ هرتزی است و لذت کار کردن با آنها را نمیتوان نادیده گرفت. دو مدل استاندارد و مینی هم کیفیت خوبی دارند و برای کسانی که در محدودیت بودجه قرار دارند، گزینهی خوبی برای تولید محتوا به حساب میآیند.
لازم به ذکر است ما مدلهای استاندارد و مینی را به دلیل بهرهمندی از ۴ گیگابایت رم و پردازشگر گرافیکی ۴ هستهای برای تولید محتوا پیشنهاد نمیکنیم.
سری آیفون ۱۴ و ۱۵ هم برای تولید محتوا گزینههای فوقالعادهای به حساب میآیند. به خصوص سری ۱۵ که از پردازندهی فوقالعاده قدرتمند و دوربینهای بسیار باکیفیتی بهره میبرند و برای تولید محتوا گوشیهایی استثنائی به حساب میآیند. البته باید توجه داشته باشید با خرید مدلهای پرو و پرو مکس، امکانات هوش مصنوعی اپل هم قابل استفاده خواهند بود. اما با این حال این گوشیها چون رجیستر نمیشوند، در فروشگاههای رسمی کشور به فروش نمیرسند و باید آنها را از فروشگاههای دیگر خریداری کنید. در صورت خرید، باید بدانید این گوشیها خدمات سیمکارت ایرانی را پشتیبانی نمیکنند و با آنها قادر به برقراری تماس، ارسال پیامک یا استفاده از نت همراه نخواهید بود.
بهترین گوشی های شیائومی برای تولید محتوا در دیجیکالا
۱. سری شیائومی ۱۴
شیائومی ۱۴
- ۶.۳۶ اینچی – ۱۸۸ گرم یا ۱۹۳ گرم
- بدنهی شیشهای با فریم آلومینیومی
- استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP68
- نمایشگر LTPO OLED، با رفرشریت ۱۲۰ هرتزی فوقالعاده باکیفیت ۱۲۰۰ × ۲۶۷۰
- پردازندهی قدرتمند اسنپدراگون ۸ نسل ۳ با ۸ هسته
- پردازشگر گرافیکی آدرنو ۷۵۰
- ۲۵۶/۵۱۲/۱۰۲۴ گیگابایت UFS 4.0 با ۸/۱۲/۱۶ گیگابایت رم
- دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، تلهفوتو ۵۰ مگاپیکسلی با زوم ۳.۲ برابری اپتیکال و فوق عریض ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی
- امکان فیلمبرداری در وضوح 8K@24fps، 4K@24/30/60fps و 1080P@30/60/120/240fps
- باتری ۴۶۱۰ میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر ۹۰ واتی
شیائومی ۱۴ اولترا
- ۶.۷۳ اینچی – ۲۱۹.۸ گرم تا ۲۲۹.۵ گرم
- بدنهی شیشهای با فریم تیتانیومی یا آلومینیومی
- استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP68
- نمایشگر LTPO AMOLED، ۱۲۰ هرتزی فوقالعاده باکیفیت ۱۴۴۰ × ۳۲۰۰
- پردازندهی قدرتمند اسنپدراگون ۸ نسل ۳ با ۸ هسته
- پردازشگر گرافیکی آدرنو ۷۵۰
- ۲۵۶/۵۱۲/۱۰۲۴ گیگابایت UFS 4.0 با ۱۲/۱۶ گیگابایت رم
- دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، تلهفوتو ۵۰ مگاپیکسلی با زوم ۳.۲ برابری اپتیکال، پریسکوپی ۵۰ مگاپیکسلی با زوم ۵ برابری و فوق عریض ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی
- امکان فیلمبرداری در وضوح 8K@24/30fps، 4K@24/30/60/120fps و 1080P@30/60/120/240/480/960fps
- باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر ۹۰ واتی
شیائومی ۱۴ و شیائومی ۱۴ اولترا به دلیل ویژگیهای بینظیر خود، به عنوان بهترین گوشی ها برای تولید محتوا شناخته میشوند. نمایشگرهای فوقالعاده یکی از اصلیترین دلایل برتری این گوشیها در تولید محتوا است. مدلهای شیائومی ۱۴ و ۱۴ اولترا از پنلهای ۶.۳۶ و ۶.۷۳ اینچی LTPO AMOLED با رزولوشنهای بالا و پشتیبانی از HDR10+ و دالبی ویژن بهره میبرند و این یعنی اوج کیفیت در نمایش محتوا.
با روشنایی حداکثری تا ۳۰۰۰ نیت، این نمایشگرها حتی در شرایط نوری شدید نیز قابل مشاهده هستند، که برای ویرایش دقیق و مشاهده جزئیات مهم است. البته مدل اولترا با رزولوشن ۱۴۴۰ × ۳۲۰۰ پیکسل و تراکم پیکسلی بالاتر، تجربه بصری بسیار دقیق و واضحی را ارائه میدهد.
هر دو مدل از پردازندهی قدرتمند اسنپدراگون ۸ نسل ۳ با ۸ هسته بهره میبرند که یکی از قدرتمندترین پردازندههای حال حاضر در بازار است. این پردازنده، به همراه پردازشگر گرافیکی قدرتمند آدرنو ۷۵۰، توانایی انجام پردازشهای سنگین و اجرای نرمافزارهای حرفهای ویرایش ویدیو و تصویر را به راحتی فراهم میکند. همچنین، ظرفیت بالای حافظه داخلی تا ۱ ترابایت و رم ۱۶ گیگابایتی در این گوشیها، امکان ذخیره و مدیریت حجم بالای دادهها و همچنین کار با چندین برنامه سنگین به صورت همزمان را فراهم میکند.
کیفیت دوربین این گوشیها نیز یکی دیگر از نقاط قوت آنهاست. مدل اولترا با دوربینهای اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، تلهفوتو با زوم ۵ برابر و دوربین فوق عریض ۵۰ مگاپیکسلی، امکانات پیشرفتهای برای عکاسی و فیلمبرداری ارائه میدهد. همچنین، ضبط ویدیو با کیفیت 8K و امکانات تصویربرداری حرفهای، به تولیدکنندگان محتوا این امکان را میدهد تا محتوای بصری با کیفیت بالا و جزییات دقیق خلق کنند.
این دوربینها به همراه فناوریهای تصویربرداری پیشرفته، تجربهای بینظیر از تولید محتوا را ارائه میدهند. البته دوربین اصلی شیائومی ۱۴ علیرغم ۵۰ مگاپیکسلی بودن، سنسور کوچکتری داشته و عملکرد ضعیفتری در شرایط نوری مختلف دارد. اما با این حال گزینهی جذابی در محدوده قیمتی خودش به حساب میآید.
۲. شیائومی 13T پرو
- ۶.۶۷ اینچی – ۲۰۰ گرم
- بدنهی چرمی با فریم آلومینیوم
- استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP68
- نمایشگر ۱۴۴ هرتزی فوقالعاده باکیفیت ۱۲۲۰ × ۲۷۱۲
- پردازندهی قدرتمند دایمنسیتی ۹۲۰۰ پلاس با ۸ هسته
- پردازشگر گرافیکی Immortalis-G715 MC11
- ۲۵۶/۵۱۲/۱۰۲۴ گیگابایت UFS 4.0 با ۱۲/۱۶ گیگابایت رم
- دوربین اصلی و تلهفوتوی ۵۰ مگاپیکسلی با امکان زوم ۲ برابری اپتیکال و فوق عریض ۱۲مگاپیکسلی، بهرهمندی از لرزشگیر اپتیکال قدرتمند، دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی
- امکان فیلمبرداری در وضوح 8K@24 و 4K@24/30/60 و 1080P@30/60/120/240
- باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر ۱۲۰ واتی درون جعبه
در صورت تمایل، میتوانید روی شیائومی 13T پرو هم به عنوان یک گوشی عالی برای تولید محتوا حساب ویژهای باز کنید. محصولی با نمایشگر ۱۴۴ هرتزی بسیار باکیفیت و پردازندهی دایمنسیتی ۹۲۰۰ پلاس که قدرتی معادل اسنپدراگون ۸ نسل ۲ دارد و در کنار ۱۲/۱۶ گیگابایت رم و ۲۵۶/۵۱۲/۱۰۲۴ گیگابایت حافظهی داخلی از نوع UFS 4.0، تجربهی کمنظیری را در انجام سنگینترین کارها در اختیارتان قرار خواهد داد.
تفاوت چشمگیر این گوشی با مدل ۱۳ اولترا در بخش دوربین است؛ جایی که در این گوشی شاهد سنسور ۵۰ مگاپیکسلی اصلی کوچکتر، تلهفوتوی ۵۰ مگاپیکسلی با امکان زوم ۲ برابری و ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض هستیم. با این حال امکان فیلمبرداری 8K در این مدل هم حضور دارد تا بالاترین کیفیت ممکن را در تولید محتوا در اختیار داشته باشید.
۳. شیائومی پوکو F6 پرو
- ۶.۶۷ اینچی – ۲۰۹ گرم
- بدنهی شیشهای با فریم آلومینیوم
- استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP54 (مقاوم در برابر گرد و غبار و پاشش آب)
- نمایشگر AMOLED، ۱۲۰ هرتزی فوقالعاده باکیفیت ۱۴۴۰ × ۳۲۰۰
- پردازندهی قدرتمند اسنپدراگون ۸ نسل ۲ با ۸ هسته
- پردازشگر گرافیکی آدرنو ۷۴۰
- ۲۵۶/۵۱۲/۱۰۲۴ گیگابایت UFS 4.0 با ۱۲/۱۶ گیگابایت رم
- دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی و دوربین ماکرو ۲
- مگاپیکسلی، دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی
- امکان فیلمبرداری در وضوح 8K@24fps، 4K@24/30/60fps، 1080P@30/60/120/240/960fps و 720P@1920fps
- باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر ۱۲۰ واتی
اگر به دنبال بهترین گوشی برای تولید محتوا با کمترین هزینه هستید، این گوشی میتواند انتخاب فوقالعادهای باشد. محصولی با قیمت تقریبا مشابه 13T و گلکسی S23 FE اما بهینهتر، قدرتمندتر و جذابتر با کلی امکانات هوش مصنوعی، نمایشگر جذاب و شارژر فوق سریع.
البته که کیفیت دوربین این گوشی شاید به خوبی گلکسی S23 FE نباشد اما قطعا تصاویر و ویدیوهایی که ضبط میکند میتواند نیازهای شما را به راحتی برطرف کند. به خصوص اینکه این گوشی میتواند در وضوح 8K هم فیلمبرداری کند.
از قدرت پردازشی آن هم نیازی نیست تعریف کنیم چون اسنپدراگون ۸ نسل ۲ یک تراشه امتحانپسداده و فوقالعاده قدر است و میتواند سنگینترین نیازهای کاربران را در اجرای برنامهها و بازیهای سنگین برطرف کند. طول عمر باتری این گوشی خوب اما سرعت شارژرش حیرتانگیز است به گونهای که اصلا از کار خود به خاطر نداشتن شارژ عقب نخواهید افتاد. کافی است گوشی را حتی پس از خاموش شدن ۲۰ دقیقه به شارژ بزنید تا برای ادامهی روز، شارژ کافی داشته باشد.
بهترین گوشی برای تولید محتوا؛ سخن پایانی
گوشیهایی که در این مطلب معرفی کردهایم، از جمله بهترین گوشی ها برای تولید محتوا هستند. با ویژگیهای منحصر به فردشان، این گوشیها تجربهای بینظیر در تولید محتوا را ارائه میدهند. توجه داشته باشید پیشنهاد ما برای تولید محتوا گوشیهایی بزرگتر از ۶.۴ اینچ هستند تا سهولت استفاده در حین تولید محتوا تضمین شود. اما اگر دست کوچکی دارید یا استفاده از گوشیهای کوچک برایتان راحتتر است، گوشیهایی نظیر آیفون ۱۳، گلکسی S24، شیائومی ۱۴ و موارد مشابه را هم پیشنهاد میکنیم.
منبع: دیجیکالا مگ
از چه دیدگاهی این آمار را گذاشتین؟ طبق اعلام وارزشیابی سایت معتبر بچمارک سری پی و میت۵۰ هواووی از لحاظ دوربین بهترین امتیاز را کسب و حتی آیفون ۱۳پرو مکس را گذاشت داخل جیبش.کجای کاری دادا