۱۰ بازی برتر ایکسباکس اصلی که باید روی سری ایکس و اس تجربه کنید
کاملاً مشخص است که یکی از استراتژیهای اصلی مایکروسافت (Microsoft) برای ورود به نسل نهم سرویس گیمپس (GamePass) است. با این حال سرویس گیمپس تنها مورد مهم در فروش ایکسباکس نیست. یکی دیگر از نقاط قوت ایکسباکس قابلیت اجرای عناوین قدیمی (Backwards Compatibility) است. نینتندو (Nintendo) برای عناوین قدیمی خود، به اندازه عناوین سال ۲۰۲۲ پول دریافت میکند. از طرفی سونی (Sony) نیز به طور کامل عناوین پلیاستیشن ۳ و ویتا را از فروشگاه خود حذف کرده است. البته سرویس جدید پلاس تا حدی زیادی قرار است به قابلیت اجرای عناوین قدیمی سونی نیز قدرت دهد. با این حال همچنان مایکروسافت یک سر و گردن از رقبا در این زمینه بهتر است.
اولین ایکسباکس ساخته شده، به شدت زیر سایه پلیاستیشن ۲ قرار داشت. به همین دلیل فروش زیادی نکرد. با این حال این دو کنسول به طرز عجیبی به یکدیگر شبیه بودند. حال اگر شما از افرادی هستید که به اجرای عناوین رترو و قدیمی علاقه دارید، این مقاله مخصوص شماست. در اینجا ما یک لیست از ۱۰ عنوان برتر اولین ایکسباکس را آوردهایم. تمامی این عناوین روی کنسولهای نسل نهم مایکروسافت نیز قابل اجرا هستند. پس با ما همراه باشید.
۱۰. برناوت انتقام (Burnout Revenge)
تهیهکننده: Electronic Arts / سازنده: Criterion Games
سال انتشار: ۲۰۰۵
به طور کلی مجموعه برن اوت در زمینه ریسینگ (Racing) بسیار موفق بودند. سبک این عناوین بیشتر مسابقات خیابانی بوده و به همین دلیل اصلاً خسته کننده نبود. یکی از عناوین بسیار موفق این مجموعه، برن اوت بهشت (Burnout Paradise) بود. این عنوان باعث شد تا سبک ریسینگ جایگاه خوبی در دنیای گیمینگ پیدا کند. یکی از نکات مهم بهشت، جهان باز بودن آن بود. اکثر بازیکنان نیز در دنیای آن گشته و به کارهای دیگر به جای مسابقه میپرداختند.
بازیکنان حال میتوانند عنوان برن اوت را یکبار دیگر روی کنسول نسل نهمی خود تجربه کنند. بازی برن اوت انتقام در اصل دارای حالتهای اصلی برن اوت مثل Crash و Eliminator است.
۹. اساسایکس ۳ (SSX 3)
تهیهکننده: Electronic arts / سازنده: EA Sports Big
سال انتشار: ۲۰۰۳
اگر بخواهیم همچنان در سبک مسابقهای باقی بمانیم، مورد بعدی بازی اساسایکس ۳ است. این بازی توسط شرکت الکترونیک آرتز در سال ۲۰۰۳ معرفی شد. شماره ۳ مجموعه اساسایکس توانست موفقیت کلی این سری را ادامه دهد. مانند مورد قبلی لیست، اساسایکس ۳ نیز تلاشی برای واقعی بودن نمیکند. به جای آن تلاش میکند تا مفرحترین تجربه را به کاربران ارائه دهد. به همین دلیل بازیکنان میتوانند کارهای عجیب در این بازی انجام دهند.
بازی اساسایکس ۳ تمام تلاش خود را کرد تا نسبت به عناوین قبلی خود بهتر باشد. به همین دلیل حالت جهان باز داشت. منتقدان نیز از کار شرکت سازنده راضی بودند.
۸. سولکالیبور ۲ (Soulcalibur II)
تهیهکننده: Namco / سازنده: Project Soul
سال انتشار: ۲۰۰۳
سبکهای زیادی نیستند که از زمان آرکید همچنان طرفدار داشته باشند. با اینحال عناوین فایتینگ همواره طرفداران خود را داشته و موفقیت این سبک همچنان ادامه دارد. نکته جالب اینجاست که با وجود اینکه طراحی و افکتهای این عناوین تغییر کرده است، با این حال هسته بازی همچنان یکسان است. به همین دلیل عناوین جدید و قدیمی یک حس آشنای جالبی را به کاربر انتقال میدهند.
مجموعه سولکالیبور با عناوین دیگر تفاوت دارد. این تفاوت هم در این قسمت است که تمرکز آن روی مبارزه با سلاح است. سولکالیبور ۲ نیز بهترین نمونه از این سبک است. نکته مهم اینجاست که نسخه نسل نهمی این بازی در اصل سول کلیبور اولیه نیست. بلکه نسخهای است که در سال ۲۰۱۳ دوباره عرضه شد.
۷. جیتیای: سن اندریاس (Grand Theft Auto: San Andreas)
تهیهکننده: Rockstar Games / سازنده: Rockstar Games
سال انتشار: ۲۰۰۴
اگر جیتیای ۵ را در نظر نگیریم، سن اندریاس بهترین عنوان در این مجموعه است. طرفداران این بازی همچنان آن را تجربه کرده و اعتقاد دارند که هرگز قدیمی نمیشود. تفاوت اصلی سن اندریاس با جیتیای ۵، در این است که به طور کامل آرکید است. بازی به گونهای طراحی شده است که بازیکنان از آن لذت کامل را ببرند. همین مفرح بودن بیمنطق باعث شده که بازیکنان کارهای جالبی در آن بکنند. برای مثال ساخت مادهای مختلف و حتی کدهای تقلب!
نسخه بازسازی شده این بازی چند ماه پیش عرضه شد. با وجود مشکلات بسیاری که داشت ما به شما تجربه آن را پیشنهاد نمیکنیم. بهتر است که اگر نسخه اصلی را پیدا کردید، آن را بازی کنید. البته راکستار در این مدت بسیاری از باگهای این بازی را برطرف کرده است و اگر به نسخه اصلی دسترسی نداشتید، بازسازی هم قابل تجربه است.
۶. اسپلینتر سل (Splinter Cell)
تهیهکننده: Ubisoft / سازنده: Ubisoft Montreal
سال انتشار: ۲۰۰۲
یوبیسافت (Ubisoft) همواره در زمینه تصمیمات تجارتی بد عمل کرده است. از مثالهای این مورد میتوان به دوران پلیاستیشن ۲ اشاره کرد. زمانی که اکثر عناوین بازی دیگر عروسکی نبوده و به سمت کرکترهای واقعی پیش رفتند. یوبیسافت نیز تصمیم گرفت ریمن (Rayman) را کنار گذاشته به سمت عناوینی مثل اسپلینتر سل و گوست رکان (Ghost Recon) برود. متأسفانه یوبیسافت دست از ساخت اسپلینتر سل هم کشید. این باعث شد که ما دیگر شاهد سم فیشر (Sam Fisher) در عناوین بازی نباشیم.
خوشبختانه عناوین اسپلینتر سل همچنان در دسترس هستند. به همین دلیل افرادی که به این مجموعه علاقه دارند، میتوانند آن را تجربه کنند.
۵. اسپلینتر سل: تئوری آشوب (Splinter Cell: Chaos Theory)
تهیهکننده: Ubisoft / سازنده: Ubisoft Montreal
سال انتشار: ۲۰۰۵
اسپلینتر سل اولیه تنها عنوان این مجموعه نیست که روی کنسولهای نسل نهم قابل تجربه است. تئوری اشوب، یعنی سوم قسمت سری، نیز از طریق اجرای عناوین قدیمی قابل بازی است.
تئوری هرج و مرج از دیدگاه بسیاری از افراد یکی از بهترین عناوین شوتر بیسر و صدا است. نکته جالب اینجاست که رقبای آن در این سبک، متال گیر سالید ۳ و هیتمن است. به همین دلیل میتوان گفت که تئوری آشوب به جرات یکی از بهترین شوترهای مخفیکاری ساخته شده در تاریخ بازیهای ویدئویی است.
۴. جنگ ستارگان: شوالیههای جمهوری قدیمی (Star Wars: Knights of the Old Republic)
تهیهکننده: LucasArts / سازنده: Bioware
سال انتشار: ۲۰۰۳
این بازی در سبک نقش آفرینی بوده و در دنیای جنگ ستارگان جریان دارد. طرفداران جنگ ستارگان به شدت از آن استقبال کرده و به طور کلی در زمان خود یک عنوان موفق بود. شرکت بایوور (Bioware) و لوکاس آرتز (Lucas Arts) با یکدیگر همکاری کرده تا یکی از بهترین عناوین نقش آفرینی تاریخ را بسازند. شوالیههای جمهوری قدیمی یکی از عناوین بسیار خاص بایوور است. این بازی از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بوده و از بهترین کارهای این شرکت است.
زمانی که شوالیههای جمهوری قدیمی معرفی شد، مشخص بود که قرار است فروش زیادی داشته باشد. با اینحال شرکت سازنده نیز در ساخت آن از هیچ زحمتی دریغ نکرد. میتوان گفت که حتی اگر این بازی نام جنگ ستارگان را با خود نداشت، بازهم محبوبیت زیادی کسب میکرد.
۳. نینجا گایدِن بلک (Ninja Gaiden Black)
تهیهکننده: Tecmo / سازنده: Team Ninja
سال انتشار: ۲۰۰۴
نینجا گایدِن بلک در اصل همان نینجا گایدن عادی با دو عدد از بستههای الحاقی است. همینطور اینکه تغییراتی در بازی اصلی نیز وجود داشته است. این عنوان یک تغییر بسیار بزرگ در مجموعه نینجا گایدن ایجاد کرد. به حدی که حالت دو بعدی این بازی تبدیل به سوم شخص شد. این تغییر باعث شد تا مجموعه نینجا گایدن جلوه خاصی میان رقبا پیدا کند.
با وجود اینکه دیدگاه آن تغییر کرد، اصالت آن همچنان حفظ شد. همینطور اینکه میزان دشواری نینجا گایدن که همیشه زبان زد بود، همچنان باقی ماند. با وجود اینکه این بازی سخت است اما همچنان یکی از بهترین عناوین در سبک بزن و بکش (Hack and Slash) است.
۲. هیلو ۲ (Halo 2)
تهیهکننده: Microsoft / سازنده: Bungie
سال انتشار: ۲۰۰۴
با وجود اینکه هیلو ۲ نزدیک به ۲۰ سال گذشته عرضه شده است، هنوز یکی از بهترین شوترهای اول شخص تاریخ است. به این معنا که هم ردههای این بازی دوم (Doom)، چشمطلایی (GoldenEye) و ندای وظیفه: جنگ مدرن (Call of Duty: Modern Warfare) هستند. برای رسیدن به این جایگاه بخش آنلاین و داستانی بازی هر دو بسیار خوب هستند.
هیلو ۲ در مجموعه مستر چیف (Master Chief Collection) وجود دارد. شما میتوانید آن را روی گیمپس به طور رایگان تجربه کنید.
۱. هیلو: نبرد تکامل (Halo Combat Evolved)
تهیهکننده: Microsoft / سازنده: Bungie
سال انتشار:
هیلو: مبارزات تکامل یافته، به اندازه هیلو ۲ خوب باقی نمانده است. به این معنا که اگر شما تصمیم به تجربه آن بگیرید، قطعاً گرافیک و گیمپلی آن آزار دهنده خواهد بود. با این حال بخش داستانی آن بسیار خوب و نوستالژی است. اگر کسی زمانی که این بازی برای اولین بار عرضه شد، آن را تجربه کرده باشد، قطعاً تجربه دوباره آن خاطرات بسیاری را برای او زنده خواهد کرد. مبارزات تکامل یافته یکی از بهترین عناوین زمان عرضه در تاریخ بازیهای ویدئویی است. این بازی به دنیا اثبات کرد که مایکروسافت یک رقیب جدی برای سونی و نینتندو است.
شما میتوانید این بازی دوست داشتنی را در مجموعه مستر چیف خریداری کنید. همینطور اینکه این مجموعه به طور رایگان روی اشتراک گیمپس حضور دارد. همه عناوین ذکر شده ارزش تجربه را دارند. با اینحال به دلیل گرافیک و گیمپلی قدیمی امکان دارد که برخی از افراد از آنها لذت نبرند. با اینحال سیستم اجرای عناوین قدیمی باعث میشود تا گیمرهای جدیدی نیز با بازیهای قدیمی آشنا شوند. عناوینی که آینده گیمینگ را تعیین کرده و حتی آن را تغییر دادهاند.
منبع: Gamerant.com
ریمن رو یادت رفت
داداش اسپلینتر سل اگه انحصاری سونیه پس چرا واسه ایکس باکس هست؟
سونی هیلو روخرید سول کالیبر هم از اول مال سونی بود جی تی ای هم که مال کسی نیست اسپلینتر هم که انحصاری سونیه
کجا سونی خرید هیلو رو 😐😐😐😐😐