۹ گوشی برتر وانپلاس؛ از پرچمداران تا اقتصادیترینها
در سالهای اخیر شرکتهای چینی فعال در حوزهی گوشیهای هوشمند با عرضهی محصولات پیشرفته و باکیفیت ثابت کردهاند که میتوانند رقیب جدی برای دیگر برندهای مطرح و بزرگ سازندهی گوشیهای هوشمند در بازارهای جهانی باشند و یکی از این برندها، وانپلاس است. در این مقاله قصد داریم به معرفی و بررسی ۹ گوشی هوشمند برتر وانپلاس بپردازیم تا اگر تمایل به خرید بهترین گوشی وانپلاس دارید، با توجه به بودجهی خود، عالیترین گزینهها را بشناسید. باید اشاره کنیم که سوژههای این مطلب، بر اساس نقد و بررسی چند مورد از وبسایتهایی معتبر فناوری چینش شده است.
وانپلاس ۱۱
مزایای وانپلاس ۱۱؛
معایب وانپلاس ۱۱
وانپلاس ۱۰ پرو
مزایای وانپلاس ۱۰ پرو
معایب وانپلاس ۱۰ پرو
وانپلاس ۱۰T
مزایای وانپلاس ۱۰T
معایب وانپلاس ۱۰T
وانپلاس ۹ پرو
مزایای وانپلاس ۹ پرو
معایب وانپلاس ۹ پرو
وانپلاس ۹RT
مزایای وانپلاس ۹ پرو
معایب وانپلاس ۹ پرو
وانپلاس نورد ۲
مزایای وانپلاس نورد ۲
معایب وانپلاس نورد ۲
وانپلاس نورد CE
مزایای وانپلاس نورد CE
معایب وانپلاس نورد CE
وانپلاس Ace
مزایای وانپلاس Ace
معایب وانپلاس Ace
وانپلاس نورد N100
مزایای وانپلاس نورد N100
معایب وانپلاس نورد N100
سخن پایانی
وانپلاس ۱۱
فهرست بهترین گوشیهای هوشمند برند چینی وانپلاس را با معرفی و بررسی پرچمدار جدید و تمامعیار این شرکت یعنی گوشی هوشمند وانپلاس ۱۱ آغاز میکنیم. وانپلاس اوایل دی ماه سال ۱۴۰۱ از گوشی وانپلاس ۱۱ رونمایی کرد و آن را با قابلیتهای بسیار خوبی در اختیار کاربران قرار داد. این گوشی هوشمند پرچمدار وانپلاس از یک نمایشگر بزرگ ۶.۷ اینچی از جنس LTPO3 Fluid AMOLED بهره میبرد که از رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی، قابلیتهای Dolby Vision, HDR10+ و حداکثر روشنایی نمایشگر ۱۳۰۰ نیت پشتیبانی میکند. این نمایشگر همچنین تصاویر را با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۳۲۱۶ به کاربران نشان میدهد. گوریلا گلس کورنینگ ویکتوس وظیفهی محافظت از نمایشگر این گوشی را بر عهده دارد و در برابر ضربات بسیار مقاوم است. وانپلاس به عنوان قلب تپندهی این گوشی پرچمدار خود از پردازندهی جدید و ۴ نانومتری اسنپدراگون ۸ نسل ۲ کوالکام بهره برده که حداکثر ۱۶ گیگابایت حافظهی رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظهی داخلی، این پردازنده را همراهی میکنند.
بررسی این گوشی وانپلاس نشان میدهد که این محصول از لحاظ قدرت پردازشی، عملکرد بسیار خوبی دارد و تمام توان سختافزاری خود را به کاربران ارائه میدهد. در کنار این پردازنده باید به پردازندهی گرافیکی Adreno 740 نیز اشاره کنیم. پنل پشتی وانپلاس ۱۱ میزبان یک ماژول دوربین با حضور سه سنسور ۵۰ مگاپیکسلی اصلی، ۳۲ مگاپیکسلی تله فوتو با زوم ۲ برابری و ۴۸ مگاپیکسلی اولترا واید است و همچنین قابلیت فیلمبرداری ۸K با سرعت ۲۴ فریم بر ثانیه را برای کاربران به ارمغان میآورد. در پنل جلویی بهترین گوشی وانپلاس نیز شاهد قرارگیری یک دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی هستیم که عکسهای سلفی خوبی میگیرد. باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی وانپلاس ۱۱ با پشتیبانی از سرعت شارژ فوقالعاده ۱۰۰ واتی قادر است ظرف مدت ۲۵ دقیقه به طور کامل شارژ شود.
مزایای وانپلاس ۱۱؛
- نمایشگر ۱۲۰ هرتزی LTPO3 AMOLED
- سیستم دوربین باکیفیت
- پشتیبانی از سرعت شارژ ۱۰۰ واتی
معایب وانپلاس ۱۱
- عدم پشتیبانی از قابلیت شارژ بیسیم
وانپلاس ۱۰ پرو
وانپلاس با تولید و عرضهی گوشی هوشمند پرچمدار وانپلاس ۱۰ پرو سروصدای بسیار زیادی در بازار جهانی گوشیهای هوشمند کرده و این گوشی به یکی از پرتقاضاترین و پرفروشترین گوشیهای این برند چینی تبدیل شده است. این گوشی هوشمند که تقریباً دو سال از زمان عرضهی آن به بازار میگذرد، مجهز به یک نمایشگر ۶.۷ اینچی از جنس LTPO2 Fluid AMOLED است که از رفرش ریت متغیر ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی میکند و با رزولوشن تصویر QHD+ و حداکثر روشنایی ۱۳۰۰ نیت نمایشگر، کاربران به راحتی میتوانند از آن در زیر نور شدید خورشید بهره ببرند. این گوشی گواهی ضدآب IP68 را دارد و قابلیت نمایشگر همیشه روشن را نیز در اختیار کاربران قرار میدهد. پردازندهی ۴ نانومتری اسنپدراگون ۸ نسل ۱ به عنوان قلب تپندهی این گوشی پرچمدار در نظر گرفته شده که کاربران قادرند حداکثر ۱۲ گیگابایت حافظهی رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظهی داخلی را برای این گوشی انتخاب کنند.
سیستم دوربین گوشی وانپلاس ۱۰ پرو بار دیگر از همکاری وانپلاس و هاسلبلاد بهره میبرد و این بار شاهد استفادهی سه سنسور اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، ۵۰ مگاپیکسلی اولترا واید و ۸ مگاپیکسلی تله فوتو هستیم. دوربین اصلی این گوشی به کاربران اجازه میدهد تا به ضبط ویدیوهای با کیفیت ۸K و حداکثر سرعت ۲۴ فریم بر ثانیه بپردازند. پنل جلویی این گوشی میزبان یک دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی است که کاربران میتوانند از آن برای برقراری تماسهای ویدیویی و گرفتن عکسهای سلفی استفاده کنند. انرژی این گوشی از جانب یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی تأمین میشود که از سرعت شارژ ۶۵ واتی و شارژ بیسیم ۵۰ واتی پشتیبانی میکند.
مزایای وانپلاس ۱۰ پرو
- نمایشگر باکیفیت
- باتری پرظرفیت با سرعت شارژ بسیار خوب
- عملکرد خوب پردازنده و سیستم دوربین
- طراحی زیبا
معایب وانپلاس ۱۰ پرو
- محدودیت بسیاری از اپها به رفرش ریت ۶۰ هرتزی
- قابلیت فیلمبرداری ۱۰۸۰p دوربین سلفی
وانپلاس ۱۰T
وانپلاس ۱۰T که در فهرست بهترین گوشی وانپلاس قرار گرفته، به لطف پردازندهی قدرتمند و سیستم خنککنندهی بسیار بزرگش میتواند برای کاربران گیمر انتخاب بسیار مناسبی باشد. این گوشی هوشمند وانپلاس مجهز به یک نمایشگر ۶.۷ اینچی از جنس Fluid AMOLED است که رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی دارد و تصاویر را با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۱۲ پیکسل به کاربران نشان میدهد. گوریلا گلس کورنینگ ۵ برای محافظت بیشتر نمایشگر روی آن قرار گرفته و نمایشگر این گوشی پشتیبانی از قابلیت HDR10+ را نیز دارد. وانپلاس از تراشهی ۴ نانومتری اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ برای تأمین قدرت وانپلاس ۱۰T بهره برده که حداکثر ۱۶ گیگابایت حافظهی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی، آن را در امر پردازش همراهی میکنند.
پردازندهی گرافیکی Adreno 730 نیز در این گوشی هوشمند قدرتمند تعبیه شده است. روی پنل پشتی وانپلاس ۱۰T، شاهد قرارگیری یک سیستم دوربین سهگانه هستیم که شامل سنسورهای سنسور ۵۰ مگاپیکسلی اصلی، ۲ مگاپیکسلی ماکرو و ۸ مگاپیکسلی اولترا میشوند. دوربین اصلی این گوشی قابلیت فیلمبرداری ۴K با سرعت حداکثر ۶۰ فریم بر ثانیه را دارد و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی آن نیز از قابلیت HDR پشتیبانی میکند. برای خنک کردن بدنهی این گوشی، سیستم خنککنندهی بسیار بزرگی تعبیه شده که به گفتهی وانپلاس، بزرگترین در بین گوشیهای این شرکت به حساب میآید. انرژی این گوشی هوشمند از جانب یک باتری ۴۸۰۰ میلیآمپر ساعتی تأمین میشود که از سرعت شارژ بینظیر ۱۵۰ واتی پشتیبانی میکند، اما در جعبهی این گوشی شارژر ۱۶۰ واتی قرار گرفته است.
مزایای وانپلاس ۱۰T
- نمایشگر ۱۲۰ هرتزی باکیفیت
- سرعت شارژ بینظیر
- سیستم خنککنندهی قدرتمند
- عملکرد خوب سیستم دوربین و پردازنده
معایب وانپلاس ۱۰T
- نداشتن گواهینامه ضد آب
- عدم پشتیبانی از قابلیت شارژ بیسیم
وانپلاس ۹ پرو
با اینکه تقریباً دو سال از زمان عرضهی گوشی پرچمدار وانپلاس ۹ پرو میگذرد، اما این گوشی هوشمند به لطف عملکرد پردازشی مناسبش محبوبیت بسیار خوبی میان کاربران وانپلاس پیدا کرده و در لیست بهترین گوشی وانپلاس دیجی کالا قرار گرفته است. وانپلاس ۹ پرو از یک نمایشگر ۶.۷ اینچی از جنس LTPO Fluid2 AMOLED بهره میبرد و از یک سری قابلیتهای بسیار خوب نظیر رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی، HDR10+، حداکثر روشنایی ۱۳۰۰ نیت و رزولوشن تصویر ۱۴۴۰ در ۳۲۱۶ پشتیبانی میکند. این گوشی گواهی IP68 دارد و به مدت نیم ساعت در عمق ۱.۵ متری سطح آب میتوان از آن بهره برد. همچنین باید به گوریلا گلس کورنینگ ۵ به عنوان محافظ نمایشگر این گوشی اشاره کنیم. قلب تپندهی وانپلاس ۹ پرو، پردازندهی ۵ نانومتری اسنپدراگون ۸۸۸ ۵G است که به همراه پردازندهی گرافیکی Adreno 660 به انجام وظیفه میپردازد و عملکرد پردازشی بسیار خوبی را نیز به کاربران ارائه میدهد.
کاربران همچنین میتوانند حداکثر ۱۲ گیگابایت حافظهی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی برای این گوشی انتخاب کنند. وانپلاس در این گوشی هوشمند پرچمدار خود از یک سیستم دوربین چهارگانه استفاده کرده که سنسور اصلی آن دقتی ۴۸ مگاپیکسلی دارد. در کنار این سنسور، باید به سنسورهای ۸ مگاپیکسلی تله فوتو، ۵۰ مگاپیکسلی اولترا واید و ۲ مگاپیکسلی منوکروم اشاره کرد. قابلیت فیلمبرداری ۸K با سرعت ۲۴ فریم بر ثانیه در این گوشی هوشمند در دسترس است و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی آن نیز، عکسهای سلفی خوبی میگیرد. یک باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی به عنوان منبع انرژی این گوشی در نظر گرفته شده که با پشتیبانی از سرعت شارژ ۶۵ واتی در عرض کمتر از ۳۰ دقیقه به طور کامل شارژ میشود.
مزایای وانپلاس ۹ پرو
- نمایشگر باکیفیت
- پشتیبانی از سرعت شارژ بالا
- عملکرد مناسب دوربین اصلی گوشی
معایب وانپلاس ۹ پرو
- ظرفیت کم باتری
- عملکرد نه چندان خوب دوربین تله فوتو
وانپلاس ۹RT
وانپلاس در سال ۲۰۲۱، علاوه بر رونمایی از مدلهای استاندارد و پرو گوشیهای پرچمدار سری ۹، دو مدل R و RT را نیز روانه بازار کرد. این گوشیها در حقیقت، پرچمدارهای اقتصادی این سری هستند که قیمت کمتری دارند، اما از لحاظ امکانات و عملکرد سختافزاری از شرایط بسیار خوبی بهره میبرند. در این میان، گوشی هوشمند وانپلاس ۹RT به دلیل قابلیتهای پیشرفتهاش مورد استقبال کاربران واقع شده و در لیست بهترین گوشی وانپلاس میتوان آن را جای داد. این گوشی هوشمند مجهز به یک نمایشگر ۶.۶ اینچی AMOLED با پشتیبانی از رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی و قابلیت HDR10+ است که محتواهای تصویری و ویدیویی را با وضوح ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل به کاربران نشان میدهد. تراشهی اسنپدراگون ۸۸۸ به عنوان قلب تپنده در این گوشی به ایفای نقش میپردازد تا از لحاظ عملکرد پردازشی کاربران هیچ مشکلی نداشته باشند. همچنین باید به حداکثر ۱۲ گیگابایت حافظهی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی این گوشی نیز اشاره کنیم.
سه سنسور ۵۰ مگاپیکسلی اصلی، ۱۶ مگاپیکسلی اولترا واید و ۲ مگاپیکسلی ماکرو درون ماژول دوربین این گوشی جای خوش کردهاند و همچنین نباید سنسور دوربین ۱۶ مگاپیکسلی سلفی این گوشی هوشمند را از قلم بیاندازیم. کاربران این گوشی امکان ضبط ویدیوهای ۴K با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه را خواهند داشت. حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر این گوشی نیز عملکرد خوبی دارد. وانپلاس ۹RT به عنوان منبع تغذیه از یک باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی بهره میبرد که با پشتیبانی از سرعت شارژ ۶۵ واتی میتواند در عرض کمتر از ۳۰ دقیقه به طور کامل شارژ شود.
مزایای وانپلاس ۹ پرو
- پردازندهی قدرتمند
- سیستم دوربین باکیفیت
- پشتیبانی از سرعت شارژ ۶۵ واتی
معایب وانپلاس ۹ پرو
- عدم پشتیبانی از گواهی ضد آب
- محدود بودن برخی بازیها به رفرش ریت ۶۰ هرتزی
وانپلاس نورد ۲
برند چینی وانپلاس علاوه بر گوشیهای هوشمند باکیفیت پرچمدار، در بازار گوشیهای میانرده نیز نمایندگان بسیار خوب و پرامکاناتی دارد که از جمله بهترین آنها میتوان به وانپلاس نورد ۲ اشاره کرد. این گوشی هوشمند که محصول سال ۲۰۲۱ وانپلاس است، به عنوان جانشین وانپلاس نورد روانهی بازار شده و از یک نمایشگر ۶.۴ اینچی از جنس Fluid AMOLED با پشتیبانی از رفرش ریت ۹۰ هرتزی و قابلیت HDR10+ بهره میبرد. کیفیت تصویر این نمایشگر رضایتبخش است و دقت آن به ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل میرسد. گوریلا گلس کورنینگ ۵ نیز وظیفهی محافظت از این نمایشگر را بر عهده دارد. وانپلاس نورد ۲ قدرت خود را از جانب پردازندهی قدرتمند Dimensity 1200 مدیاتک میگیرد که از نوع هشت هستهای است و عملکرد فوقالعادهای در امور پردازشی دارد.
حداکثر ۱۲ گیگابایت حافظهی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی برای این گوشی میانرده وانپلاس در نظر گرفته شده و پردازندهی گرافیکی Mali-G77 MC9 نیز در این گوشی به انجام وظیفه میپردازد. اگر نگاهی به پنل پشتی این گوشی بیندازیم، سه سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، ۸ مگاپیکسلی اولترا واید و ۲ مگاپیکسلی عمق میدان را خواهیم دید که در مجموع عملکرد بسیار خوبی دارند. دوربین اصلی این گوشی قادر است با کیفیت ۴K و حداکثر سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه به ضبط ویدیو بپردازد و حفرهی نمایشگر نیز در پنل جلویی میزبان دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی است. این گوشی یک باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی به عنوان منبع تغذیه دارد که با پشتیبانی از سرعت شارژ ۶۵ واتی، خیلی سریع و در عرض کمتر از ۳۰ دقیقه شاهد فول شارژ شدن گوشی خواهیم بود.
مزایای وانپلاس نورد ۲
- نمایشگر باکیفیت AMOLED
- عملکرد خوب پردازنده
- سرعت شارژ بسیار بالا
معایب وانپلاس نورد ۲
- عدم پشتیبانی از گواهی ضد آب
- محدود بودن برخی بازیها و اپلیکیشنها به رفرش ریت ۶۰ هرتزی
وانپلاس نورد CE
وانپلاس نورد CE، یکی دیگر از میانردههای پرفروش و بسیار محبوب موجود در بازار است که حرفهای زیادی برای گفتن دارد و به همین دلیل نیز در جمع بهترینهای وانپلاس دیده میشود. این گوشی هوشمند میانرده از یک نمایشگر ۶.۴ اینچی از جنس AMOLED بهره میبرد که نرخ رفرش ریت ۹۰ هرتزی دارد و محتواهای تصویری و ویدیویی را با تراکم پیکسلی ۴۱۰ پیکسل بر اینچ و رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل برای کاربران به نمایش میگذارد. سیستمعامل اندروید ۱۱ به صورت پیشفرض روی این گوشی نصب شده که قابل ارتقاء به سیستمعامل اندروید ۱۳ و رابط کاربری OxygenOS 13 نیز است. اسنپدراگون ۷۵۰ ۵G به عنوان قلب تپنده در این گوشی به انجام وظیفه میپردازد که در مدل ۲۵۶ گیگابایتی ۱۲ گیگابایت رم آن را همراهی میکند. از لحاظ قدرت پردازشی این گوشی، عملکرد رضایتبخشی دارد و از پس اجرای سنگینترین بازی بر میآید.
وانپلاس سه سنسور ۶۴ مگاپیکسلی به عنوان دوربین اصلی، سنسور ۸ مگاپیکسلی اولترا واید و سنسور ۲ مگاپیکسلی عمق میدان را برای وانپلاس نورد CE در نظر گرفته است. دوربین اصلی این گوشی از قابلیت فیلمبرداری ۴K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه نیز پشتیبانی میکند. از دیگر مشخصات این گوشی هوشمند میانرده وانپلاس میتوان به دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی، باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از سرعت شارژ ۳۰ واتی و پشتیبانی از نسل پنجم اینترنت همراه (۵G) اشاره کرد.
مزایای وانپلاس نورد CE
- طراحی سبک و خوشدست
- نمایشگر باکیفیت AMOLED
- پردازندهی قدرتمند
- سرعت شارژ بالا
معایب وانپلاس نورد CE
- نداشتن اسپیکر استریو
- نداشتن گواهی ضد آب
وانپلاس Ace
وانپلاس Ace، میانرده محبوب این برند چینی به لطف پردازندهی قدرتمندش و نمایشگر بسیار باکیفیتش در لیست بهترین گوشی وانپلاس دیجی کالا قرار گرفته است. اول از همه باید به نمایشگر ۶.۷ اینچی OLED این محصول اشاره کنیم که از رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی، HDR10+ و وضوح تصویر ۱۰۸۰ در ۲۴۱۲ پشتیبانی میکند و حداکثر روشنایی نمایشگر آن نیز به ۹۵۰ نیت میرسد که برای یک گوشی میانرده بسیار خوب است. نرخ نمونهبرداری لمسی این نمایشگر در استفادههای معمولی ۳۶۰ هرتز است ولی هنگام اجرای برخی بازیها میتوانید از نرخ نمونهبرداری لمسی ۷۲۰ هرتز بهره ببرید که به بهبود قابل توجهی تجربه کاربری منجر خواهد شد. گوریلا گلس کورنینگ ۵ که مقاومت بسیار خوبی در برابر ضربات و خطوخشهای احتمالی دارد، به عنوان محافظ نمایشگر این گوشی هوشمند مورد استفاده قرار گرفته است.
وانپلاس از پردازندهی ۵ نانومتری Dimensity 8100 مکس مدیاتک به عنوان منبع قدرت این گوشی هوشمند میانرده بهره برده که به همراه پردازندهی گرافیکی Mali-G610 MC6 و حداکثر ۱۲ گیگابایت حافظهی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی، از پس اجرا اپهای دلخواه کاربران به خوبی بر میآید. گوشی وانپلاس Ace روی پنل پشتی خود یک سیستم دوربین سهگانه دارد که سنسور اصلی آن را دوربین ۵۰ مگاپیکسلی سونی تشکیل داده است. در کنار این سنسور، یک دوربین ۸ مگاپیکسلی اولترا واید و ۲ مگاپیکسلی ماکرو به چشم میخورد. دوربین اصلی این گوشی قابلیت فیلمبرداری ۴K با سرعت حداکثر ۶۰ فریم بر ثانیه را به کاربران ارائه میدهد. در پنل جلویی نمایشگر این گوشی نیز یک دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی تعبیه شده که کیفیت خوبی دارد. باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی این گوشی هوشمند از سرعت شارژ فوقالعاده ۱۵۰ واتی پشتیبانی میکند. این آداپتور قدرتمند میتواند باتری وانپلاس Ace را در عرض ۱۵ دقیقه به طور کامل شارژ کند.
مزایای وانپلاس Ace
- پشتیبانی از سرعت شارژ ۱۵۰ واتی
- نمایشگر باکیفیت ۱۲۰ هرتزی
- عملکرد خوب پردازنده و دوربین
معایب وانپلاس Ace
- نداشتن گواهی ضد آب
وانپلاس نورد N100
لیست بهترین گوشی وانپلاس دیجی کالا را با معرفی و بررسی یکی از اقتصادیترین گوشیهای هوشمند این برند چینی یعنی وانپلاس نورد N100 به پایان میرسانیم. این گوشی هوشمند که تقریباً دو سال از زمان عرضهی آن میگذرد، از یک نمایشگر ۶.۵ اینچی از جنس IPS LCD بهره میبرد که در اکثر گوشیهای هوشمند اقتصادی، شاهد آن هستیم. این نمایشگر وضوح تصویر ۷۲۰ در ۱۶۰۰ پیکسل را ارائه میدهد و از نرخ رفرش ریت ۹۰ هرتزی نیز پشتیبانی میکند که اسکرول روانی را به همراه دارد. گوریلا گلس کورنینگ ۳ نیز روی نمایشگر این گوشی قرار گرفته است.
گوشی وانپلاس نورد N100 قدرت خود را از جانب پردازندهی ۱۱ نانومتری اسنپدراگون ۴۶۰ میگیرد و از پس اجرا بازیهای سنگین با تنطیمات گرافیکی Low بر میآید، اما به هر حال باید خود را برای دیدن لگوباگ زیادی آماده کنید. ۴ گیگابایت حافظهی رم و ۶۴ گیگابایت حافظهی داخلی برای این گوشی در نظر گرفته شده و سیستم دوربین آن متشکل از سه سنسور اصلی ۱۳ مگاپیکسلی و دو سنسور ۲ مگاپیکسلی ماکرو و عمق میدان است. انرژی گوشی از طریق باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی تامین میشود و از سرعت شارژ ۱۸ وات نیز پشتیبانی میکند.
مزایای وانپلاس نورد N100
- شارژدهی طولانی با سرعت شارژ سریع
- نمایشگر ۹۰ هرتزی
- عملکرد مناسب پردازنده
معایب وانپلاس نورد N100
- سیستم دوربین ضعیف
سخن پایانی
در این مطلب به معرفی و بررسی فهرستی از بهترین گوشیهای وانپلاس پرداختیم تا اگر قصد خرید بهترین گوشی وانپلاس بر اساس بودجهی خود را دارید، با مناسبترین گزینهها آشنا شوید.
منبع: Xda-developers و Techadvisor