۱۵ برنامه آفیس برتر برای اندروید و iOS
در این مطلب به معرفی چندین اپلیکیشن یا همان برنامه آفیس برتر برای سیستم عامل اندروید و iOS میپردازیم که میتوانند اکثر نیازهای شما را بهخوبی برطرف کنند.
اپلیکیشنهای آفیس از جمله بهترین، کاربردیترین و محبوبترین اپلیکیشنهایی هستند که چندین سال است در میان کاربران حضور دارند و تا حد زیادی هم انجام کارهای گوناگون را برای افراد مختلف راحت کردهاند. تقریبا میتوان گفت هر کسب و کاری قطعا به این اپلیکیشنها نیازی اساسی دارد، جوانان دانشجو و حتی نوجوانان و کودکان هم در برخی مواقع به آفیس نیازمند میشوند.
در این دوران که زندگی به شدت به گوشی هوشمند و اپلیکیشنهای آن وابسته شده است، کاربران باید به دنبال راهی باشند که در کمترین زمان ممکن، با بیشترین بازدهی آنها را به چیزی که میخواهند برساند. این روزها بسیاری از افراد با استفادهی هوشمندانه از اپلیکیشنهای موبایل، حتی پشت ترافیک هم کار خود را تکمیل میکنند تا از برنامه عقب نباشند. یکی از اپلیکیشنهایی که میتواند در تسریع کار شما مفید باشد، آفیس است؛ اپلیکیشنی که به شما اجازه میدهد چند کار را به صورت همزمان انجام دهید، یادداشتهای روزانهی خود را در آنجا بنویسید، از هدر رفتن کاغذ جلوگیری کنید و بسیاری فوائد دیگر که اگر با آنها کار کرده باشید، احتمالا میدانید که چقدر کاربردی هستند.
در بین دستگاههایی که از آفیس پشتیبانی میکنند، کامپیوترها بیشتر مورد توجه قرار داشتند و همچنان هم دارند. چرا که کاربران برای رسیدگی به کارهای سنگین خود بیشتر از این ابزار استفاده میکنند. اما طی چند سال اخیر، گوشیهای هوشمند هم با بهبود قابلیتهای سختافزاری، به زمینهای مناسب برای استفاده از این اپلیکیشنها تبدیل شدهاند.
در همین راستا تصمیم گرفتیم در این مطلب به معرفی چندین برنامه آفیس برتر برای اندروید و iOS بپردازیم با این امید که بتوانند در برطرف کردن نیازهای شما، سودمند باشند. این اپلیکیشنها عبارتاند از:
- AndrOpen Office
- Docs to Go
- Google Drive (Google Workspace)
- Microsoft Office
- Microsoft Remote Desktop
- OfficeSuite
- Polaris Office
- Quip
- SmartOffice
- WPS Office and PDF
- Word Office
- SoftMaker Office Suite
- Dropbox
- LibreOffice Viewer
- All Document Reader and Viewer
بهترین برنامه آفیس اندروید و iOS
۱. AndrOpen Office
قیمت: رایگان
AndrOpen Office نخستین پورت از اپلیکیشن بسیار محبوب OpenOffice برای دستگاههای مبتنی بر سیستمعامل اندروید است که میتواند جایگزین خوبی برای آفیس باشد. این مجموعه همراه با گستره وسیعی از اپلیکیشنهای آفیس از راه میرسد که از جمله آنها میتوان به پردازنده کلمه، قابلیت اسپریدشیت، اپلیکیشن مخصوص ارائه و چیزهایی از این دست اشاره کرد.
از سوی دیگر یک اپلیکیشن طراحی و یک ادیتور معادله (برای اسپریدشیتها) را درون AndrOpen Office خواهید یافت. اکثر فرمتهای فایلی که در زندگی عادی با آنها برخورد خواهید داشت پشتیبانی میشوند و پشتیبانی از چند فرمت نامتعارفتر را نیز در اپلیکیشن خواهید یافت. ادیتورها و پردازشگرها هم قدرتمندتر از اکثر نیازهای شما ظاهر میشوند.
علاوهبر این، AndrOpen Office را میتوانید به صورت کاملا رایگان و متنباز دریافت کنید. تمام فایلهایتان را هم میتوانید در گوگل درایو، باکس.کام، دراپباکس و واندرایو به صورت ابری ذخیره کنید. این یک گزینه رایگان و قدرتمند است که به ندرت باگهای آزاردهنده در آن خواهید یافت. از جمله قابلیتهای این اپلیکیشن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- امکان مشاهدهی تمامی اسناد آفیس در محیطی بسیار زیبا
- امکان ویرایش آسان فایلهای آفیس با ابزارهای کاربردی و فراوان
- پشتیبانی از زبان شیرین فارسی
- امکان ذخیره کردن اسناد با فرمتهای مختلف از جمله PDF
- پشتیبانی از ماکرو، گوگل درایو، تشخیص غلط املایی، چاپ و غیره
- پشتیبانی از تمام فرمتهای آفیس از جمله ورد، اکسل، پاورپوینت و…
- و…
۲. Docs to Go
قیمت: رایگان / تا سقف ۱۴.۹۹ دلار
Docs to Go یک برنامه آفیس قدیمی برای اندروید و iOS در این لیست است. با این همه، سازندگان به مرور زمان آن را به روزرسانی کردهاند و انبوهی از قابلیتهای جدید در این اپلیکیشن آفیس یافت میشوند. سادهترین نیازها مانند پردازش کلمه، ادیت اسپریدشیت و ادیت ارائه برطرف میشوند و راهاندازی اپلیکیشن هم آنقدر بیدردسر است که تقریبا به صورت آنی به کارهایتان رسیدگی خواهید کرد.
نسخهی پولی این اپلیکیشن از امکان قفلگذاری روی فایلها، ذخیرهسازی روی سایتهای فضای ابری (و بارگذاری از آنها) و همگامسازی فایلها با آنچه در دسکتاپ دارید پشتیبانی میکند. این اپلیکیشن در تمام اوقات معرکه نخواهد بود، اما در هر صورت یکی از بهترین اپلیکیشنهای آفیس کنونی به حساب میآید. از جمله قابلیتهای این اپلیکیشن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- امکان مشاهده، ویرایش و ایجاد فایلهای مایکروسافت آفیس
- امکان مرتبسازی فایلهای آفیس بر اساس تاریخ، حجم و غیره
- امکان باز کردن و مشاهدهی تمامی فایلهای PDF رمزگذاریشده
- بدون نیاز به ثبت نام در حساب های متعدد
- پشتیبانی از گوشیهای هوشمند و تبلتهای هوشمند
- پشتیبانی از سرویسهای ابری نظیر دراپباکس، اسکای درایو، گوگل درایو و…
- پشتیبانی از زبانهای مختلف
- و…
۳. Google Drive
قیمت: رایگان / ۱.۹۹ الی ۲۹۹.۹۹ دلار در ماه
گوگل درایو گزینه محبوب بسیاری از کاربران است. این مجموعه شامل انبوهی از اپلیکیشنهای آفیس میشود که از جمله آنها میتوان به PDF Viewer ،Google Docs ،Google Sheets ،Google Slides و البته گوگل درایو اشاره کرد. بنابراین درایو در واقع نقش نوعی هاب را برای خدمات گوگل ایفا میکند. در اصلی این یک اپلیکیشن برای ذخیرهسازی فایلها در فضای ابری، مشاهده آنها یا ایجاد فایلهای تازه است. اما باز کردن هر نوع از مستنداتی در گوگل درایو باعث میشود که فایل به صورت خودکار در اپلیکیشن مربوطه در دسترس قرار بگیرد.
تمام این خدمات کاملا رایگان هستند، مگر اینکه بخواهید فضای ذخیرهسازی گوگل درایو را افزایش دهید. برای مثال دسترسی به ۱۰۰ گیگابایت فضای ذخیرهسازی ماهانه ۱.۹۹ دلار روی دستتان هزینه میگذارد و برای ۱۰ ترابایت، همین رقم به ۹۹.۹۹ دلار در ماه میرسد. در مجموع با یک راهکار بسیار همهفنحریف مواجه خواهید بود که به آسانی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. از جمله قابلیتهای این اپلیکیشن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- امکان آپلود و ذخیرهسازی انواع فایلها در یک فضای ابری رایگان
- دسترسی به تمامی تصاویر، فیلمها، اسناد و دیگر فایلهای ذخیره شده در گوشی
- امکان ارسال هرگونه فایل ذخیره شده روی گوگل درایو به مخاطبین
- امکان مدیریت سرویس به صورت آفلاین و در صورت در دسترس نبودن اینترنت
- ایجاد و ویرایش اسناد مختلف با پشتیبانی از جدول، نظرات و قالببندی متن
- نمایش مستقیم فایلهای آفیس از جمله PDF، ورد و… در محیط خود نرم افزار
- امکان چاپ فایلهای متنی ذخیره شده روی گوگل درایو با سرویس Google Cloud Print
- بهرهمندی از یک محیط کاربری بسیار ساده و کلاسیک و کاربرپسند
- و…
۴. Microsoft Office
قیمت: رایگان / ۶.۹۹ الی ۹.۹۹ دلار در ماه
مایکروسافت هیچ عجلهای برای عرضه برنامه آفیس خود روی موبایلهای هوشمند نکرد، زیرا میدانست به محض عرضه این اپلیکیشن، به یکی از بهترین و محبوبترین گزینههای بازار تبدیل میشود. در حال حاضر اپلیکیشنهای Microsoft Word و اکسل و پاورپوینت را میتوان به صورت کاملا رایگان روی اندروید دریافت کرد و اکثر قابلیتها نیز بدون پرداخت حتی یک قران در دسترس قرار میگیرند.
میتوانید فایلها را باز و ذخیره کنید، از اکثر ابزارهای ادیت استفاده کنید و چیزهایی از این دست. همین فایلها سپس از طریق OneDrive با دسکتاپ همگامسازی میشوند. اگر به دنبال قابلیتهای اضافه باشید، باید به سراغ اشتراک پولی Office 365 بروید، اما این گزینهای نیست که برای اکثریت کاربران و نیازهای بنیادین آنها ساخته شده باشد. از جمله قابلیتهای این برنامه آفیس که برای اندروید و iOS هم در دسترس قرار دارد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- دسترسی به تمامی فایلهای آفیس که در سرویسهای مختلف از جمله اسکای درایو قرار دارند
- ارائهی امکاناتی عالی و کامل برای ایجاد فایلهای ورد و اکسل
- امکان مشاهدهی تمامی اسناد نظیر ورد، اکسل و پاورپوینت با پشتیبانی از نمودارها، انیمیشنها، اشکال گرافیکی و…
- امکان مشاهده و ویرایش تمامی اسناد آفیس پیوستشده به پیامهای ایمیل دریافتی
- باز کردن اسناد خود از OneDrive با امکان نمایش اسناد از همان نقطهای که خواندن را متوقف کرده بودید.
- بهینهشده برای استفاده در تمام دستگاههای اندرویدی با نمایشگر کوچک و بزرگ
- و…
۵. Microsoft Remote Desktop
قیمت: رایگان
مایکروسافت ریموت دسکتاپ اساسا همان چیزی است که از نامش پیداست. این اپلیکیشن به شما اجازه میدهد کامپیوتر شخصی مبتنی بر ویندوز خود را از طریق موبایلتان کنترل کنید. البته راهاندازی اپلیکیشن اندکی زمان میبرد. باید کامپیوترتان را برای دسترسی از راه دور آماده کنید و سپس از طریق اپلیکیشن به آن متصل شوید.
اما وقتی این پروسه را پشت سر گذاشتید، دیگر اساسا قادر به انجام هرکاری که دلتان میخواهد خواهید بود: از جمله دسترسی یافتن به نرمافزار آفیسی که روی کامپیوترتان نصب شده. اساسا با یک جور راه حل عجیب برای استفاده از نسخه دسکتاپ اپلیکیشنهای مایکروسافت طرف هستیم، اما این راه حل جواب میدهد. Chrome Remote Desktop هم یک اپلیکیشن معرکه دیگر است که دقیقا برای انجام کاری یکسان ساخته شده. از جمله قابلیتهای این اپلیکیشن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- دسترسی به تمام منابع سرور از راه دور
- قابلیت تعیین Gateway برای هر سرور به صورت مجزا
- تجربه چند لمسی بسیار عالی و لذتبخش
- شبیهسازی کامل حرکات ویندوز در اندروید و iOS
- صفحهکلید کامل و منحصربفرد برای مدیریت سرور
- پروتکلهای کاملا امن ارتباطی با استفاده از تکنولوژی NLA
- سوییچ سریع بین سرورها
- امکان وارد کردن اطلاعات بیش از صدها سرور به صورت همزمان
- پخش جریانهای صوتی و تصویری
- سرعت بالا در انجام دستورات
- و…
۶. OfficeSuite
قیمت: رایگان / ۱۹.۹۹ الی ۲۹.۹۹ دلار
OfficeSuite برای مدتی بسیار طولانی، برنامه آفیس محبوب بسیاری از مردم بوده است. این اپلیکیشن امروز تفاوتهای زیادی با نخستین روزهایش دارد. در حال حاضر توسعهدهندگان تصمیم گرفتهاند OfficeSuite را بیشتر شبیه به گوگل درایو یا مایکروسافت واندرایو کنند. به این ترتیب، یک راهکار ذخیرهسازی ابری فایل روی فونداسیون کلی اپلیکیشن تعبیه شده. اکثر قابلیتهای ساده را میتوانید در نسخهی رایگان اپلیکیشن بیابید و این خبری خیلی خوب است.
نسخهی پولی OfficeSuite از طرف دیگر امکان اسکن فایلهای PDF، دسترسی یافتن به مجموعهای از فونتهای سازگار با اپلیکیشنهای مایکروسافت و پشتیبانی از فرمتهای بیشتر را با خود به ارمغان میآورد. این یکی از بهترین اپلیکیشنهای آفیسی است که در بازار کنونی برای موبایلهای اندرویدی خواهید یافت. نسخهی پرو OfficeSuite هزینهای ۱۹.۹۹ دلاری روی دستتان میگذارد و حتی اگر به دنبال نسخهای پیشرفتهتر باشید، میتوانید به سراغ نسخهی ۲۹.۹۹ دلاری بروید. نکته مهم اینکه این هزینهها را تنها یک بار خواهید کرد و نیازی به خرید اشتراک ماهانه نیست. از جمله قابلیتهای این اپلیکیشن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- امکان ایجاد، ویرایش و مشاهدهی فایلهای آفیس از جمله PDF
- سازگاری کامل با تمام فرمتهای مایکروسافت آفیس
- دسترسی بسیار آسان به فایلهای ذخیرهشده روی سرورهای محلی
- امکان تبدیل کردن فایلهای PDF به ورد، اکسل و یا ePUB
- بهرهمندی از ویژگیهای امنیتی فوقالعاده
- سازگاری با سرویسهای ابری مختلف از جمله دراپباکس
- پشتیبانی از ۵۶ زبان زندهی دنیا برای مشاهدهی فایلهای مختلف
- امکان اشتراکگذاری سریع و آسان فایلها از طریق وایفای، بلوتوث و…
- و…
۷. Polaris Office
قیمت: رایگان / ۲.۹۹ دلار در ماه / ۵.۹۹ دلار در ماه
Polaris Office شباهت بسیار زیادی به OfficeSuite دارد. این مجموعهای است قبلا طراحی سادهای داشت و برای برطرفسازی نیازهای بنیادین طراحی شده بود. اما دیگر نمیتوان گفت اپلیکیشن کوچک یا ساده است. Polaris با انبوهی از قابلیتهای مختلف به دست کاربران میرسد که از جمله آنها میتوان به نوتبرداری، جستجو برای مستندات، رمزنگاری فایلها و پشتیبانی از گستره وسیعی از فرمتها اشاره کرد.
اگر بتوانید با تبلیغاتی که گاهی آزاردهنده میشوند کنار بیایید، ورژن رایگان اپلیکیشن نیازهایتان را برطرف خواهد ساخت. اما از سوی دیگر میتوانید به سراغ اشتراکهای ماهانه ۳.۹۹ و ۵.۹۹ دلاری بروید که قابلیتهای اضافه مانند استفاده همزمان از اپلیکیشن روی سه دستگاه و فضای ذخیرهسازی ابری بیشتر را در دسترس قرار میدهند. مدلهای اشتراکی Polaris Office بهترین چیزی نیستند که در بازار کنونی خواهید یافت، اما نسخه رایگان اپلیکیشن هم اگر چشمتان را روی تبلیغات ببندید کاملا قابل قبول ظاهر میشود. از جمله قابلیتهای این اپلیکیشن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- امکان ویرایش تمام اسناد مایکروسافت
- بهرهمندی از محیطی ساده و کاربرپسند
- سرعت بسیار بالا در اجرا و بارگذاری فایلها
- امکان وارد کردن تصاویر به صورت فایل آفیس
- پشتیبانی از اشکال دو و سهبعدی
- امکان جستوجو در بین متون
- پشتیبانی از فرمولهای پیشفرض
- و…
۸. Quip
قیمت: رایگان
Quip یکی از جدیدترین اپلیکیشنهای آفیس موجود در این لیست است و همینطور یکی از معدود اپلیکیشنهای لیست که به صورت تماما رایگان عرضه شده. قابلیتهای Quip اندک اما کارآمد هستند. برای مثال میتوانید به صورت مشترک با افرادی دیگر، به کار روی مستندات بپردازید. همراه با این قابلیت نیز نوعی ویژگی چت به چشم میخورد که هنگام ادیت مستندات از طریق آن قادر به مکالمه با دیگران خواهید بود.
از سوی دیگر از اسپریدشیتها، همگامسازی میان دیوایسهای گوناگون، استفاده در حالت آفلاین و انبوهی از گزینههای مختلف برای خروجی گرفتن پشتیبانی میشود و برای اینکه همهچیز شکلی جذابتر به خود بگیرد باید بگوییم که پشتیبانی از فضای ذخیرهسازی ابری هم مهیا شده است. در مجموع شاید Quip اندکی دیر به میدان آمده باشد، اما قطعا از بسیاری از اپلیکیشنهای مشابه بهتر ظاهر میشود. از جمله قابلیتهای این اپلیکیشن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- امکان اشتراکگذاری اسناد و لیست کارها و ویرایشها
- امکان ویرایش همزمان اسناد و گفتوگو حین انجام این کار
- امکان ایجاد گفتوگوی گروهی
- دسترسی آفلاین در هر زمان به فایلها
- امکان وارد کردن یا خارج کردن (ایمپورت و اکسپورت) فایلها از سایر اپلیکیشنها
- و…
۹. SmartOffice
قیمت: رایگان
Smart Office هم یکی دیگر از اپلیکیشنهای آفیس رایگانی است که به ندرت مشابهاش را خواهید یافت. استفاده از این اپلیکیشن قبلا منوط به پرداخت هزینه بود، اما سازندگان از جایی به بعد تصمیم گرفتند آن را به صورت رایگان در دسترس عموم قرار دهند. این اپلیکیشن تمام نیازهای بنیادین شما را برطرف میکند و قادر به پشتیبانی از پردازش کلمه، اسپریدشیتها و ارائهها است.
از سوی دیگر، پشتیبانی از مستندات مایکروسافت آفیس سال ۲۰۱۳ و حتی قبلتر هم مهیا شده. از SmartOffice میتوانید برای مشاهده (و ذخیرهسازی) فایلهای PDF، برخی از فرمتهای تصویری و همینطور فایلهای WMF و EMF هم استفاده کنید. رابط کاربری اپلیکیشن بسیار ساده و تر و تمیز است و دقیقا برای افرادی ساخته شده که نیازهای چندانی ندارند. از جمله قابلیتهای این اپلیکیشن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- امکان ایجاد، مشاهده و ویرایش اسناد آفیس
- امکان تبدیل اسناد
- پشتیبانی از پرینترهای بیسیم
- امکان انتخاب فونت، رنگ، همترازی، قالب و… برای اسناد
- بزرگنمایی صفحات به اندازهی دلخواه
- امکان جستوجو در اسناد مختلف
- پشتیبانی از تمام فایلهای آفیس از سال ۱۹۹۷
- امکان نمایش اسناد و اسلایدها به صورت سهبعدی
- امکان ذخیرهی اسناد در دستگاه
- و…
۱۰. WPS Office and PDF
قیمت: رایگان / ۲۹.۹۹ دلار در سال
WPS Office در زمان نهچندان دور Kingsoft Office نامیده میشد. علیرغم تغییر نام اما همچنان با یکی از محبوبترین اپلیکیشنهای آفیس روی اندروید طرف هستیم. از برجستهترین قابلیتها میتوان به مشاهده و تبدیل فایلهای PDF، انجام کارهای بنیادین (مستندات، اسپریدشیتها، ارائهها) و چیزهایی از این دست اشاره کرد.
اپلیکیشن ضمنا از پرینت بیسیم، فایلهای مایکروسافت و ۴۶ زبان مختلف پشتیبانی میکند. WPS بدون تردید یکی از بهترین اپلیکیشنهای رایگان آفیس است و همراه با اشتراک دلخواهی از راه میرسد که شامل فضای ابری میشود، اما در صورت بهرهگیری از گوگل درایو یا هر گزینه مشابهی، نیازی به آن نخواهید داشت. از جمله قابلیتهای این برنامه آفیس که هم برای اندروید و هم iOS در دسترس قرار دارد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- امکان ویرایش بسیار آسان اسناد آفیس
- پشتیبانی از ۲۳ نوع فایل آفیس
- نمایش انواع اشیاء گرافیکی، معادلات و علائم اختصاری
- قابلیت بزرگنمایی
- امکان نمایش فایلهای آفیس به صورت تمام صفحه
- قابلیت برجستهسازی کلمات
- محیط کاربری ساده و کاربرپسند
- رایگان بودن و نداشتن هیچگونه تبلیغات
- و…
۱۱. Word Office
قیمت: رایگان / خرید درون برنامهای
میرسیم به یکی از جذابترین برنامهها که میتواند با قابلیتهای جذابی که دارد، جایگزین خوبی برای آفیس باشد. این برنامه نه تنها امکان ویرایش انواع و اقسام فایلهای آفیس را میدهد بلکه به شما اجازه میدهد فایلها را هم به یکدیگر تبدیل کنید. یافتن اپلیکیشنی که بتواند چنین امکاناتی را به شما به صورت رایگان بدهد واقعا کم است اما خوشبختانه Word Office میتواند این کارها را برای شما انجام دهد.
البته این تمام ماجرا نیست. شما با کمک این برنامه میتوانید انواع و اقسام فایلهای مربوط به آفیس یعنی اکس، PDF، پاورپوینت، txt و pptx را باز کرده و بخوانید. امکان ویرایش تمام این فایلها هم به شما داده میشود. علاوه بر اینها، اپلیکیشن یادشده حتی کلمات شما را هم برای غلط املایی چک کرده و به شما اطلاع میدهد آیا مشکلی از این بابت وجود دارد یا خیر. از جمله قابلیتهای این اپلیکیشن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- امکان باز کردن فایلها به صورت آفلاین و بدون نیاز به اینترنت
- امکان اشتراکگذاری فایلها از طریق جیمیل
- دارای ابزارهای حرفهای و کاربردی برای ویرایش PDF و سایر فایلها
- امکان باز کردن همزمان چندین فایل به صورت همزمان
- امکان جستوجو بین فایلها
- امکان باز کردن فایل اکسل با فرمتهای مختلف و ویرایش آنها
- پشتیبانی از پاورپوینت
- و…
۱۲. SoftMaker Office Suite
قیمت: رایگان / خرید درون برنامهای
SoftMaker در واقع یک اپلیکیشن نیست، بلکه مجموعهای از اپلیکیشنها را در اختیار شما قرار میدهد که میتوانید به کمک آنها، بهراحتی به هدفی که دارید برسید. این اپلیکیشن جایگزینی عالی برای هر سه اپی که مایکروسافت به شما میدهد در اختیار دارد. برای اکسل، پلنمیکر، برای ورد، تکستمیکر و برای پاورپوینت هم پرزنتیشن در دسترس قرار دارند.
بنابراین میتوان اپهای این مجموعه را برای رسیدگی به کارهایی که به آفیس نیاز دارند بسیار مناسب دانست. از لحاظ ظاهری هم این اپلیکیشنها بسیار زیبا و کاربرپسند طراحی شدهاند و به طور کلی میتوانند شما را راضی نگه دارند. از جمله قابلیتهای این برنامه آفیس که هم برای اندروید و هم iOS در دسترس قرار دارد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- پشتیبانی از فضای ابری
- لایهها، قالبها و تولبارها در آپدیت اخیر بهبود پیدا کردهاند
اپلیکیشن جایگزین ورد امکان ایجاد، ویرایش، تغییر فرمت، و ذخیرهی فایل در فضای ابری را به شما میدهد - تجربهی کار با این اپلیکیشن آنقدر راحت و جذاب است که گویا درون کامپیوتر مشغول کار هستید
- اپلیکیشن جایگزین اکسل به شما اجازه میدهد اسپریدشیتها را ایجاد و ویرایش کنید
- امکان چک کردن اشتباهات محاسباتی در این اپلیکیشن وجود دارد
- اپلیکیشن جایگزین پاورپوینت هم به شما اجازه میدهد یک ارائه را ایجاد و ویرایش کنید
- و…
۱۳. Dropbox
قیمت: رایگان / امکان خرید فضای آپلود بیشتر
دراپباکس را نمیتوان یک اپلیکیشن آفیس در نظر گرفت اما قابلیتهایی دارد که به شما اجازه میدهد انواع و اقسام فایلهای آفیس را باز کنید. دراپباکس در واقع برای اشتراکگذاری آسان، امن و سریع فایلها مخصوص دستگاههای مختلف است که به شما اجازه میدهد پروندههای مختلف را روی دستگاههای مختلف با هم همگامسازی کرده و به تمام آنها دسترسی داشته باشید.
رابط گرافیکی این اپلیکیشن فوقالعاده است. به گونهای که شما اصلا دچار سردرگمی نمیشوید و خیلی راحت میتوانید تمام کارهایی که نیاز دارید را با آن انجام دهید. همانطور که گفته شد، این اپلیکیشن مثل یک اپلیکیشن آفیس، قدرت ویرایش یا ایجاد متون مختلف را به صورت حرفهای ندارد، ولی میتواند برای کسانی که نیاز بسیار سادهای از این حیث دارند، با توجه به قابلیت اشتراکگذاری ایمن، گزینهای عالی باشد. از جمله قابلیتهای این اپلیکیشن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- در اختیار قرار دادن ۲ گیگابایت فضای رایگان برای آپلود
- امکان دریافت ۵۰۰ مگابایت فضای آپلود رایگان به ازای معرفی هر کاربر
- امکان آپلود مستقیم و آسان فایلها روی سرورهای دراپ باکس
- امکان اشتراکگذاری فایلها
- مدیریت آسان و سریع فایلها و پوشهها
- امکان خرید فضای بیشتر برای آپلود فایلهای سنگینتر
- بهرهمندی از اسکنر اسناد با امکان تبدیل فایلهای مختلف به PDF
- امکان اضافه کردن کامنت و بازخورد
- امکان ویرایش، مشاهده و اشتراکگذاری ورد، اکسل و پاورپوینت
- و…
۱۴. LibreOffice Viewer
قیمت: رایگان
اپلیکیشن LibreOffice را نمیتوان در میان برنامه های خوب و قدرتمند جایگزین آفیس برای اندروید و iOS در نظر نداشت. بعید است بحث دربارهی انتخاب جایگزینی برای آفیس باشد و نامی از LibreOffice به زبان نیاید. این اپلیکیشن قدرتمند آنقدر ابزار و امکانات فراوانی دارد که اگر آن را نصب نکنید قطعا پشیمان خواهید شد.
تقریبا میتوانیم بگوییم تمام نیازهای شما در این زمینه، توسط این اپلیکیشن برطرف خواهد شد. پشتیبانی از اکثر فایلهای ضروری نظیر ورد، پاورپوینت، اکسل و… هم در آن وجود دارد و شما میتوانید آنها را علاوه بر مشاهده، ویرایش هم بکنید. از جمله قابلیتهای خوب این اپلیکیشن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- بهرهمندی از تمام قابلیتهای کلیدی اپلیکیشنهای آفیس
- برخلاف بسیاری از اپلیکیشنها، LibreOffice از قابلیتهایی نظیر Base و Math پشتیبانی میکند
- امکان انجام عملیات ریاضی را دارد
- پشتیبانی از تمپلیتهای گوناگون برای راحتی و بهبود تجربهی کاربری
- و…
متأسفانه این اپلیکیشن دیگر در پلی استور در دسترس قرار ندارد اما میتوانید در وبسایتهای مختلف آن را دانلود و تجربه کنید.
۱۵. All Document Reader and Viewer
قیمت: رایگان / خرید درون برنامهای
میرسیم به آخرین برنامه آفیس این لیست یعنی All Document Reader and Viewer که خوشبختانه هم برای اندروید و هم iOS در دسترس قرار دارد. این اپلیکیشن یکی از قدرتمندترین و بهترین اپها جهت مشاهده و مدیریت فایلهای آفیس در اندروید و iOS است که به کمک آن میتوانید فایلهای PDF، ورد (doc و docx)، اکسل (xls و xlsx) و پاورپوینت (ppt و pptx) را مشاهد و مرتب کنید. فایلها را هم با دیگران به اشتراک بگذارید.
این اپلیکیشن شاید امکان ویرایش حرفهای اسناد را به شما ندهد اما اگر به دنبال اپی هستید که بتوانید با آن، اسناد موجود درون گوشی خود را بهسادگی مشاهده، مرتب و مدیریت کنید، قطعا میتواند بهترین انتخاب باشد. از جمله قابلیتهای این برنامه آفیس که هم برای اندروید و هم iOS در دسترس قرار دارد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- دسترسی به تمام اسناد موجود در گوشیهای هوشمند
- امکان پوشهبندی اسناد بر اساس سلیقهی کاربران
- پشتیبانی از انواع فرمتهای مختلف و متنوع اسناد نظیر xls ،pdf ،word ،ppt ،txt و…
- امکان کپی نوشتهها و چسباندن متنها به دیگر اسناد
- نمایش جزئیات کامل اسناد بدون هیچ محدودیتی
- و…
اگر شما هم با برنامه آفیس خوبی برای اندروید و iOS آشنا هستید که در این لیست به نام آن اشاره نشده، لطفاً نام آن را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.
- ۱۵ اپلیکیشن برتر نمایش و ویرایش فایلهای PDF برای اندروید
- ۱۵ اپلیکیشن برتر ویرایش ویدیو برای اندروید و iOS
- معرفی بهترین اپلیکیشنهای دانلود ویدیو از یوتیوب برای اندروید
منبع: Android Authority
آیا میشه برای استفاده از برنامه های ورد ، اکسل و پاورپوینت در گوشی موبایل ، با استفاده از OTG و Usb Hub ، موس و کیبورد رو وصل کرد و برنامه های مایکروسافت رو اجرا کرد؟
Wps office هم از بیشتر این نرم افزار ها بهتر است
Office خودش نسخه اندروید دارد که از همه اینها بهتر