۵ افزونهی برتر برای حفظ حریم شخصی در مایکروسافت اج
در دنیای امروز که انجام بسیاری از کارها به اینترنت وابسته هستند، ایمن ماندن و در واقع ایمن نگه داشتن اطلاعات و حفظ حریم شخصی بسیار اهمیت دارند. برای ایمن ماندن باید از ترفندهای مختلفی استفاده کنید. برای مثال باید در مرورگر دستگاه خود از افزونههای حفظ حریم شخصی استفاده کنید. بسیاری از مردم مایکروسافت اج را همانند اینترنت اکسپلورر میدانند، اما افرادی که حتی یک بار از آن استفاده کنند، قطعا نظرشان را تغییر خواهند داد. قطعا میدانید که در هنگام استفاده از اینترنت، موارد زیادی وجود دارند که می توانند به دستگاه شما آسیب برسانند و یا اطلاعات موجود در آن را بدزدند. خوشبختانه به لطف چندین افزونهی حفظ حریم شخصی مایکروسافت اج این مشکل تا حد ممکن حل شده است. در ادامه به ۵ مورد از این افزونهها میپردازیم.
۱) DuckDuckGo Privacy Essentials
اولین افزونه در این لیست DuckDuckGo Privacy Essentials است. DuckDuckGo به عنوان یک موتور جستجوی مبتنی بر حریم شخصی و خصوصی شروع به کار کرد و از آن زمان به موفقیتهای زیادی دست یافته است. در حال حاضر سازندگان افزونه، در حال ساخت یک مرورگر دسکتاپ نیز هستند. بنابراین جای تعجبی وجود ندارد که افزونه DuckDuckGo Privacy Essentials در مایکروسافت اج اینقدر معروف و البته محبوب است.
این افزونه تمام تلاش خود را میکند تا داده و اطلاعات شما را از هر شخص و یا ویروسی که ممکن است امن نباشد، به دور نگه دارد. زمانی که شما وارد یک سایت میشوید، این افزونه آن را به دقت بررسی میکند و اگر به مورد مشکوکی برخورد کند، آن سایت را بلافاصله مسدود میکند. در نتیجه استفاده از این افزونه، سرقت اطلاعات دستگاه شما را حداقل ممکن میرساند.
این افزونه همچنین دارای یک نوار جستجوی داخلی برای موتور جستجوی DuckDuckGo است. بنابراین شما میتوانید به سرعت و به راحتی، در هر مکانی از دنیا که هستید، با خیال راحت از اینترنت کنید. این افزونه به هر سایتی که شما از آن بازدید میکنید، یک نمره میدهد تا شما را در جریان میزان امنیت هر سایت قرار دهد. این نمرات بر اساس حروف A تا F هستند.
هدف مرورگر DuckDuckGo Privacy Essentials این است که با رتبهبندی سایتهای مختلف، حس خوبی را در هنگام وبگردی به کاربران خود بدهد و آنها را از میزان امنیت هر سایت مطلع سازد. این مرورگر جزو یکی از برترین افزونههای حفظ حریم شخصی است که شما میتوانید با استفاده از دکمه زیر آن را دانلود نمایید.
۲) Norton Safe Web
افزونه Norton Safe Web از سازندگان Norton Security Suite، افزونهای است که با هدف ایمنسازی وبگردی کاربران ایجاد شده است. مروگر Norton Safe Web این کار را به روشهای مختلفی انجام میدهد، اما همیشه به یک روش بسیار ساده به کاربران خود اطلاع میدهد که آیا سایتی که در حال باز کردن آن هستند ایمن است یا خیر!
از ویژگیهای خاص این مرورگر باید به این مورد اشاره کرد که ظاهری جدیدتر نسبت به باقی رقبای خود دارد و کاربران در هنگام استفاده از آن، حس خوبی را دریافت میکنند. اگر سایتی را باز کردید و یک علامت خاکستری را در بالای صفحه مشاهده نمودید، بدانید که سایت مورد نظر ناشناخته است و چندان نمیتوانید به آن اعتماد کنید.
این افزونه برای سایتهای ایمن مثلا Google، یک تیک سبز را به کاربران خود نشان میدهد. این کار به شما امکان میدهد تا در هنگام وبگردی و استفاده از اینترنت، به راحتی از امن بودن سایت مورد نظر مطلع شوید.
۳) HTTPS Everywhere
کار افزونه HTTPS Everywhere کمی خاصتر از دو مرورگر قبلی است. این افزونهی مایکروسافت اج تلاش میکند تا نوع اطلاعات ارسالی و دریافتی از مرورگر شما را تغییر دهد. افزونه HTTPS Everywhere همه سایتهای مورد مشاهده شما را مجبور میکند تا از فرمت HTTP ناامن به قالب امن HTTPS تغییر پیدا کنند. استفاده از این افزونه به همه مردم و کاربران مرورگر مایکروسافت اج پیشنهاد میشود زیرا یک ویژگی عالی برای استفاده در هنگام وبگردیهای روزانه است
حال بهتر است که این افزونه را کمی تخصصیتر بررسی کنیم. HTTPS یک راه عالی برای ایمن نگه داشتن اطلاعات روی دستگاه شماست. یکی از معایب این افزونه، محدود بدودن تنظیمات موجود در آن است؛ اما در مجموع هیچ پیچیدگی خاصی در آن مشاهده نمیشود و استفاده از آن اصلا دشوار نیست.
بهترین بخش HTTPS Everywhere این است که میتوانید آن را نصب کنید و دیگر به آن توجهی نکنید. این افزونه کار خود را انجام میدهد و از دستگاه شما در برابر تهدیدات احتمالی محافظت میکند. پس بدون شک و درنگ با استفاده از دکمه زیر آن را به راحتی دانلود و نصب کنید.
۴) uBlock Origin
افزونهی مایکروسافت اج برتر بعدی که در این لیست قرار دادهایم، افزونه uBlock Origin است. در حالی که uBlock Origin اغلب برای مسدود کردن تبلیغات استفاده میشود، کاربردهای دیگری نیز دارد. این افزونه به لطف تعدادی از قوانین که برای جلوگیری از تبلیغات اعمال میکند، در واقع از رایانه شما در برابر تهدیدات احتمالی نیز محافظت میکند. با نصب uBlock Origin و جلوگیری از کلیک تصادفی بر روی هر لینک مخربی، از اطلاعات دستگاه خود در برابر مسیر دیگری از حمله محافظت میکنید!
شما همچنین میتوانید مواردی که uBlock Origin مسدود میکند را مشاهده کنید و یا دسترسی این افزونه را در برخی از سایتها فعال و در برخی از سایتهای دیگر غیرفعال کنید. با این حال ما پیشنهاد میکنیم که دسترسی آن را به تمامی سایتها فعال نگه دارید تا اطلاعات دستگاه شما امن بمانند. با کلیک بر روی دکمه زیر، این افزونهی مفید را روی مرورگر مایکروسافت اج خود نصب و از آن استفاده کنید.
۵) LastPass: Free Password Manager
در نهایت به عنوان آخرین افزونه حفظ حریم شخصی کاربران در اینترنت، باید به LastPass بپردازیم. همانطور که تصور میکنید، LastPass یک ابزار مدیریت رمزهای عبور است که به شما امکان میدهد تا رمزهای عبور خود را به طور ایمن ذخیره کنید و دیگر به کاغذهای یادداشت غیرایمن نیازی نداشته باشید. از مزایای این افزونه باید به رایگان بودن آن اشاره کرد.
پسوردهای ضعیف به هک شدن حسابهای کاربری ما کمک میکنند و از طرفی به خاطر سپردن پسورهای قوی آسان نیست. در همین حین است که همگی ما به یک افزونه مثل LastPass: Free Password Manager نیاز پیدا میکنیم. شما میتوانید به راحتی و بدون هیچ دردسری تمامی پسوردهای خود را در این برنامه ذخیره کنید.
همچنین میتوانید جزئیات بیشتری مانند پاسپورت، کارتهای بیمه و موارد دیگر را در LastPass ذخیره کنید تا دسترسی به آنها برای هکرهای احتمالی سختتر باشد. در مجموع افزونه LastPass به شما آرامش خاطر و در عین حال محافظت از پسورهای مهم را هدیه میکند. پس هیچ دلیلی برای عدم استفاده از این افزونه محبوب وجود ندارد.
جمعبندی
این که شما زیاد از اینترنت استفاده میکنید و یا کم، برای هکرها و ویروسهای اینترنتی اصلا اهمیت ندارد. پس شما باید در هر وضعیتی به فکر اطلاعات موجود در دستگاه خود و در واقع حفظ حریم شخصی خود باشید. خوشبختانه راهحلهای زیادی برای حفظ امنیت شما در اینترنت وجود دارد که بکی از آنها استفاده از افزونههای حفظ حریم شخصی کاربران در سطح اینترنت است. پس همین حالا یکی از افزونههای برتر این مطلب را دانلود و نصب کنید تا خیال خود را از بابت تامین امنیت دستگاه خود در هنگام وبگردی راحت کنید.
آیا شما افزونههای حفظ حریم شخصی دیگری را میشناسید که به این لیست اضافه کنید؟ به نظر شما این افزونهها تا چه حدی میتوانند امنیت وبگردیهای ما را تضمین کنند؟ نظرات و پیشنهادات خود را با ما و دیگر کاربران دیجیکالا مگ در میان بگذارید.
- ۷ افزونهی جذاب برای صفحات جدید در گوگل کروم
- چگونه در واتساپ اندروید و آیفون استیکر متحرک بسازیم؟
- چگونه چندین عکس را به پست و استوری اینستاگرام اضافه کنیم؟
منبع: MakeUseOf