از ۲۰ تا ۵۰ میلیون تومان؛ بهترین لپتاپهای دانشجویی که میتوانید بخرید
در این مطلب به راهنمای خرید لپ تاپ دانشجویی در بازهی ۲۰ تا ۵۰ میلیون تومان میپردازیم؛ لپتاپهایی توانمند، قدرتمند و باکیفیت که از پس کارهای سنگین هم به سادگی بر میآیند.
راهنمای خرید لپ تاپ دانشجویی در بازهی ۲۰ تا ۵۰ میلیون تومان
۱. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل IdeaPad 3 15ITL6-i5 12GB 1HDD 256SSD MX350 – کاستوم شده
۲. لپ تاپ ۱۴ اینچی ایسوس مدل Vivobook Pro OLED M3402QA-KM125
۳. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچ ایسر مدل Aspire A515-58GM-i5 8GB 512SSD RTX2050 – کاستوم شده
۴. لپ تاپ ۱۶.۱ اینچی اچ پی مدل Victus 16-D1008NIA i5 16GB 512SSD GTX 1650 – کاستوم شده
۵. لپ تاپ ۱۳ اینچی اپل مدل MacBook Air MGN93 2020
۶. لپ تاپ ۱۴ اینچی اچپی مدل Pavilion x360 14t-EK000-i5 8GB 1TB Iris Xe
۷. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل IdeaPad Gaming 3-15IAH7-i7 16GB 512SSD RTX 3060
۸. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی ایسوس مدل Vivobook 15 R1502ZA-EJ1268-i7 40GB 256SSD – کاستوم شده
راهنمای خرید لپ تاپ دانشجویی ۲۰ تا ۵۰ میلیون؛ سخن پایانی
راهنمای خرید لپ تاپ دانشجویی در بازهی ۲۰ تا ۵۰ میلیون تومان
۱. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل IdeaPad 3 15ITL6-i5 12GB 1HDD 256SSD MX350 – کاستوم شده
نخستین محصولی که قصد معرفی آن را در راهنمای خرید لپ تاپ دانشجویی ۲۰ تا ۵۰ میلیون داریم، لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل IdeaPad 3 15ITL6-i5 12GB 1HDD 256SSD MX350 – کاستوم شده است. محصولی ۱.۶۵ کیلوگرمی که هم ابعاد مناسبی دارد و هم آنقدر سبک هست که به راحتی بتوانید آن را با خود در شرایط مختلف به همراه داشته باشید.
این محصول به عنوان قلب تپنده به پردازندهی اینتل Core i5-1155G7 مجهز شده که از ۴ هسته و ۸ رشته با فرکانس پایهی ۲٫۵ و حداکثر ۴٫۵ گیگاهرتز بهره میبرد و حافظهی کش سطح سوم آن هم به ۸ مگابایت میرسد تا بدین ترتیب در انجام کارهای سنگین نرمافزاری، سرعت بسیار خوبی را شاهد باشیم. در کنار این پردازنده از ۱۲ گیگابایت حافظهی رم DDR4 هم استفاده شده که با توجه به نیاز دانشجویان، کاملا مناسب ارزیابی میشود و میتواند در انجام چندین کار به صورت همزمان، کاربران را همراهی کند.
همچنین وجود ۱ ترابایت حافظهی داخلی از نوع HDD و ۲۵۶ گیگابایت SSD هم سبب شده تا شما هم در ذخیرهسازی اطلاعات با مشکل مواجه نشوید و هم در اجرای سریع اپلیکیشنها یا بارگزاری بازیها، سرعت بسیار خوبی را شاهد باشید. صحبت از بازی که شد باید بگوییم این لپ تاپ خیلی مناسب بازی نیست چون از یک گرافیک ۲ گیگابایتی MX350 برای این منظور بهره میبرد که برای انجام کارهای سبک گرافیکی گزینهی کاملا مناسبی محسوب میشود اما نمیتوان روی آن برای انجام کارهای سنگین حساب باز کرد.
نمایشگر ۱۵.۶ اینچی این لپتاپ پنلی از جنس TN داشته و با وضوح FHD، قادر است تصاویر را با کیفیت مناسبی برایتان به نمایش در بیاورد. این لپتاپ از امکانات خوبی نظیر وبکم با کیفیت ۷۲۰P، بلندگوهای استریو با پشتیبانی از دالبی ویژن، دو پورت USB 3.2 و یک پورت USB 2.0، جک هدفون و بلوتوث نسخهی ۵ بهره میبرد. باتری این محصول هم ۳۸ وات ساعتی است و میتواند تقریبا ۳ الی ۴ ساعت هم محصول را روشن نگه دارد.
۲. لپ تاپ ۱۴ اینچی ایسوس مدل Vivobook Pro OLED M3402QA-KM125
اگر به دنبال محصولی هستید که در کنار بهرهمندی از کیفیت سختافزاری بسیار خوب، نمایشگر باکیفیتی هم داشته باشد، پیشنهاد ما به شما لپ تاپ ۱۴ اینچی ایسوس مدل Vivobook Pro OLED M3402QA-KM125 است. وزن این لپ تاپ ۱۴ اینچی فقط ۱٫۵ کیلوگرم است و ضخامت بسیار کمی هم دارد؛ بدین ترتیب در هنگام جابجایی آن اصلا با مشکل مواجه نخواهید شد.
پردازندهی رایزن ۵ ۵۶۰۰H به عنوان قلب تپنده در این محصول ایفای نقش میکند که از ۶ هسته و ۱۲ رشته با فرکانس ۳٫۳ تا ۴٫۲ گیگاهرتز و حافظهی کش ۱۶ مگابایتی بهره میبرد. فناوری ساخت این تراشه ۷ نانومتری است به این معنا که در مصرف انرژی به شکل قابل توجهی بهینه است. علاوه بر اینها، سرعت و قدرتی هم که این پردازنده دارد واقعا در محدودهی قیمتی خودش کمنظیر است و به راحتی شما را در انجام کارهای سنگین هم همراهی میکند. به خصوص اینکه در کنار آن از ۸ گیگابایت حافظهی رم با سرعت بالای ۳۲۰۰ مگاهرتز استفاده شده که قابل ارتقا هم هست و کاربر میتواند تا ۸ گیگابایت دیگر را هم به آن اضافه کند.
حافظهی ذخیرهسازی این لپ تاپ، SSD PCIe NVMe Gen 3.0 و با ظرفیت ۱ ترابایت (قابل ارتقا) است تا بدین ترتیب شما با بالاترین سرعت ممکن به انتقال اطلاعات و همچنین ذخیرهی آنها بپردازید. این محصول گرافیک مجزا ندارد و باید روی گرافیک داخلی پردازنده برای انجام کارهای مختلف حساب کنید که توان نسبتا خوبی دارد.
نقطه قوت اصلی این محصول، نمایشگر ۱۴ اینچی OLED آن است که از وضوح خیرهکنندهی ۲۸۸۰ × ۱۸۰۰ پیکسل بهره برده و نرخ بروزرسانی تصویر هم در آن به ۹۰ هرتز میرسد تا بدین ترتیب گشت و گذار در منوهای مختلف آن کار بسیار لذتبخشی باشد.
از جمله امکانات این محصول میتوان به اسپیکر داخلی تنظیم شده توسط شرکت هارمن کاردن، دو پورت USB-C و دو پورت USB 3.0 به همراه یک پورت USB 2.0، جک ۳.۵ میلیمتری صدا، تاچپد لمسی به همراه فهرست اعداد دیجیتالی و باتری بسیار پرظرفیت ۷۰ وات ساعتی با شارژدهی تقریبا ۱ تا ۳ ساعته اشاره کرد.
۳. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچ ایسر مدل Aspire A515-58GM-i5 8GB 512SSD RTX2050 – کاستوم شده
اگر در بازهی قیمتی ۳۵ میلیون تومان به دنبال لپتاپی میگردید که از قدرت گرافیکی بسیار خوبی بهرهمند باشد، میتوانید روی لپ تاپ ۱۵.۶ اینچ ایسر مدل Aspire A515-58GM-i5 8GB 512SSD RTX2050 – کاستوم شده حساب ویژهای باز کنید. این محصول از گرافیک RTX 2050 بهره میبرد که ۴ گیگابایت حافظهی اختصاصی داشته و در اجرای بازیهای سنگین با اعمال تنظیمات گرافیکی متوسط رو به پایین، عملکرد بسیار خوبی را از خود به نمایش میگذارد.
این محصول ۱٫۹۱ کیلوگرم وزن داشته و از پردازندهی نسل ۱۳ اینتل یعنی Core i5-1335U بهره میبرد. پردازندهای ۱۰ هستهای و ۱۲ رشتهای با ۲ هستهی قدرتمند و ۸ هستهی کممصرف که فرکانس پایهی آن ۳٫۴ و فرکانس نهایی آن هم به ۴٫۶ گیگاهرتز میرسد. همچنین با وجود ۱۲ مگابایت حافظهی کش سطح سوم، این پردازنده قادر است در انجام کارهای سنگین هم شما را همراهی کند. وجود ۸ گیگابایت حافظهی رم DDR4 با قابلیت ارتقا تا ۳۲ گیگابایت هم سبب شده تا کاربران به راحتی بتوانند چندین کار را به صورت همزمان با سرعت نسبتا خوبی انجام دهند. علاوه بر اینها، ۵۱۲ گیگابایت حافظهی SSD هم برای این لپ تاپ در نظر گرفته شده تا سرعت بسیار بالایی را در اجرای اپها یا بارگذاری بازیها شاهد باشید.
نمایشگر این لپ تاپ ۱۵٫۶ اینچی با پنلی از نوع IPS و وضوح ۱۹۲۰ × ۱۰۸۰ است که کیفیت خوبی دارد. از جمله امکانات خوب این محصول میتوان به صفحهکلید با نور پسزمینه، وبکم با کیفیت FHD، اسپیکر استریوی داخلی، یک پورت USB-C و دو پورت USB 3.2 با سرعت بالا و باتری پرظرفیت سه سلولی با ظرفیت ۵۰ میلیآمپر ساعت و شارژدهی تقریبا ۱ تا ۳ ساعته، اشاره کرد.
۴. لپ تاپ ۱۶.۱ اینچی اچ پی مدل Victus 16-D1008NIA i5 16GB 512SSD GTX 1650 – کاستوم شده
لپ تاپ ۱۶.۱ اینچی اچ پی مدل Victus 16-D1008NIA i5 16GB 512SSD GTX 1650 – کاستوم شده یکی از زیباترین و بهترین لپتاپهای زیر ۴۰ میلیون تومان است که ۲٫۲ کیلوگرم وزن داشته و نمایشگر آن هم ۱۶٫۱ اینچ است تا بدین ترتیب تماشای فیلم و سریال، انجام کارهای نرمافزاری و… در آن به کار بسیار لذتبخشی تبدیل شود.
این محصول از پردازندهی Core i5-12500H به عنوان قلب تپنده بهره میبرد که تراشهای ۱۲ هستهای و ۱۶ رشتهای با ۴ هستهی قدرتمند و ۸ هستهی کممصرف است که فرکانس آن در حالت پایه به ۳٫۳ و در حالت مکس به ۴٫۵ گیگاهرتز میرسد. حافظهی کش سطح سوم این تراشه هم به ۱۸ مگابایت میرسد تا بدین ترتیب سرعت و کیفیت بسیار خوبی را از آن در انجام کارهای مختلف شاهد باشیم. در کنار این تراشه از ۱۶ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظهی داخلی از نوع SSD هم استفاده شده تا بدین ترتیب دیگر خبری از عملکرد کند آن در انجام کارهای مختلف نظیر انتقال اطلاعات و انجام چندین کار به صورت همزمان نباشد.
به عنوان پردازشگر گرافیکی، شاهد حضور GTX 1650 هستیم که ۴ گیگابایت حافظهی اختصاصی داشته و توانایی بسیار خوبی در انجام بازیهای مختلف دارد. البته نه بازیهای خیلی سنگین و گرافیکی. پنل نمایشگر این محصول هم ۱۶٫۱ اینچی است که وضوح FHD و رفرشریت فوقالعادهی ۱۴۴ هرتزی دارد تا بدین ترتیب نه تنها انجام بازیها بلکه انجام کارهایی نظیر وبگردی، کار با اپهای مختلف و… هم کار لذتبخشی باشد.
این محصول از صفحه نمایش با نور پسزمینه، بلندگوی استریو، دو پورت USB-C و دو پورت USB 3.0، وایفای ۶ و بلوتوث ۵ بهره میبرد و باتری آن هم ۷۰ واتساعتی با شارژدهی فوقالعادهی ۶ ساعته است.
۵. لپ تاپ ۱۳ اینچی اپل مدل MacBook Air MGN93 2020
در راهنمای خرید لپ تاپ دانشجویی ۲۰ تا ۵۰ میلیون نمیتوان نامی از لپتاپ اپل نیاورد. به خصوص MacBook Air MGN93 2020 که هم سبک است و هم بسیار قدرتمند و سریع که در انجام کارهای نرمافزاری، عملکردی تقریبا کمنظیر را از خود به نمایش میگذارد. وزن این محصول به ۱٫۲۹ کیلوگرم میرسد و ضخامت آن هم تنها ۱۶٫۱ میلیمتر است. بدین ترتیب جابجایی آن اصلا کار سختی نیست.
به عنوان قلب تپنده، پردازندهی M1 را در این لپ تاپ شاهد هستیم که از ۸ هسته شامل ۴ هستهی قدرتمند و ۴ هستهی کممصرف با حافظهی کش ۱۲ مگابایتی و پردازشگر گرافیکی ۸ هستهای بهره میبرد. بدین ترتیب شما در انجام کارهای سنگین، اصلا کندی سرعت را شاهد نخواهید بود. البته این محصول گرافیک مجزا ندارد و در نتیجه هرچه توانایی گرافیکی آن بالا باشد، باز هم برای انجام بازی مناسب نیست. هرچند بازیهای موجود در فروشگاه اپل را میتواند با کیفیت قابل قبولی اجرا کند. وجود ۲۵۶ گیگابایت SSD هم سبب شده تا در انجام کارهای گوناگون، سرعت بسیار بالایی را تجربه کنید.
این محصول نمایشگری ۱۳٫۳ اینچی از نوع IPS LCD با وضوح ۲۵۶۰ × ۱۶۰۰ پیکسل دارد که کیفیت خیرهکنندهای در نمایش محتوای تصویری ارائه میکند. وبکم این دستگاه هم کیفیت خوبی داشته و قادر خواهید بود با وضوح ۷۲۰P، مکالمات ویدیویی خود را انجام دهید. این لپ تاپ امکانات گوناگونی دارد که از جمله این موارد میتوان به بلندگوهای استریوی داخلی، فناوری Force Touch، دو پورت USB 4.0 فوقالعاده سریع، خروجی DisplayPort، صفحه کلید با نور پسزمینه، باتری ۴۹٫۹ وات ساعتی با شارژدهی تقریبا ۱۵ ساعته در انجام کارهای معمولی و سیستمعامل Mac OS Big Sure با پشتیبانی نرمافزاری طولانیمدت اشاره کرد.
۶. لپ تاپ ۱۴ اینچی اچپی مدل Pavilion x360 14t-EK000-i5 8GB 1TB Iris Xe
لپ تاپ ۱۴ اینچی اچپی مدل Pavilion x360 14t-EK000-i5 8GB 1TB Iris Xe یکی از بهترین محصولات در بازهی قیمتی خودش محسوب میشود که اگرچه پردازشگر گرافیکی مجزایی ندارد و به توان گرافیک مجتمع خود برای انجام کارهای گرافیکی متکی است ولی امکانات جذابی دارد که سبب شده در راهنمای خرید لپ تاپ دانشجویی ۲۰ تا ۵۰ میلیون جای بگیرد. قلب تپندهی این محصول ۱٫۵ کیلوگرمی یک پردازندهی خوب و سریع Core i5-1235U است که ۱۰ هسته (۲ هستهی قدرتمند و ۸ هستهی کممصرف) و ۱۲ رشته دارد و فرکانس آن از ۱٫۳ تا ۴٫۴ گیگاهرتز متغیر است.
وجود ۸ گیگابایت حافظهی رم و ۱ ترابایت حافظهی SSD هم کمک میکنند در انجام چند کار به صورت همزمان، با مشکل زیادی مواجه نشوید. نقطه عطف ماجرا هم امکان ارتقای این میزان حافظه تا ۴ ترابایت است که سبب شده شما هر موقع احساس کمبود فضا کردید، به راحتی بتوانید سه ترابایت SSD دیگر را به لپ تاپ اضافه کنید.
نمایشگر این محصول ۱۴ اینچی و لمسی است و امکان چرخش ۳۶۰ درجه را هم به کاربران میدهد. بدین ترتیب کاربران میتوانند تعامل معنادارتری را با پنل آن داشته باشند. همچنین این نمایشگر از قلم هم پشتیبانی میکند تا Pavilion x360 برای دانشجویان رشتهی طراحی، فوقالعاده جذاب و ایدئال باشد. این محصول از یک باتری ۴۳ واتساعتی هم بهره میبرد که شارژدهی خوبی داشته و نیاز دانشجویان را به راحتی برطرف میکند.
از جمله سایر امکانات خوب این لپ تاپ میتوان به عرضه به همراه قلم HP Rechargeable Tilt Pe، ویندوز ۱۱ هوم شرکتی با سرعت بالا و امکانات متنوع، بهرهمندی از کلید قابل برنامهریزی با قابلیت شخصیسازی، پشتیبانی کامل از حالت تبلت ویندوز ۱۱، یک پورت USB-C با سرعت انتقال خیرهکنندهی ۱۰ گیگابیت بر ثانیه، دو پورت USB 3.2، سنسور اندازهگیری نور محیط، دو میکروفن استریو با تکنولوژی حذف نویز محیط، وبکم HD و… اشاره کرد.
اگر هم به دنبال لپ تاپ جایگزین از برند ایسوس هستید، لپ تاپ ۱۳.۳ اینچی ایسوس مدل Zenbook 13 OLED UX325EA-KG792 را به شما پیشنهاد میکنیم. محصولی که نمایشگر کوچکتری داشته (۱۳٫۳ اینچ) اما پنل آن از جنس OLED و بسیار درخشان و باکیفیت است. همچنین ۱۶ گیگابایت رم و پردازندهی Core i7-1165G7 با ۴ هسته و ۸ رشته و فرکانس ۲٫۸ تا ۴٫۷ گیگاهرتز را هم در آن شاهد هستیم که سبب شدهاند این لپ تاپ برای انجام کارهای مهندسی پردازندهمحور، گزینهی بسیار جذابی باشد. اما عدم بهرهمندی از گرافیک باعث شده نمایندهی خوب ایسوس خیلی برای انجام کارهای گرافیکی و سنگین گزینهی مناسبی نباشد. باتری این محصول هم نقطه قوت آن محسوب میشود چرا که ۴ الی ۷ ساعت شارژدهی دارد.
۷. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل IdeaPad Gaming 3-15IAH7-i7 16GB 512SSD RTX 3060
اگر دانشجوی رشتهی گرافیک هستید و انجام کارهای گرافیکی سنگین، برایتان اولویت دارد، پیشنهاد میکنیم این محصول را مد نظر داشته باشید. یک لپتاپ قدرتمند ۲٫۳۱ کیلوگرمی با پردازندهی Core i7-12650H که ۱۰ هسته (۴ + ۶) و ۱۶ رشته با فرکانس ۳٫۵ تا ۴٫۷ گیگاهرتز داشته و کش سطح سوم آن هم به ۲۴ مگابایت میرسد. برای این لپ تاپ از ۱۶ گیگابایت رم با سرعت ۳۲۰۰ مگاهرتز و ۵۱۲ گیگابایت SSD هم در نظر گرفته شده تا مشکلی از بابت سرعت در انجام کارهای مختلف و یا چندین کار به صورت همزمان نداشته باشید.
پردازشگر گرافیکی این محصول RTX 3060 است که به راحتی میتواند بازیهای روز را هم با کیفیت قابل قبولی برایتان به اجرا در بیاورد و این یعنی نرمافزارهای گرافیکی سنگین به بهترین شکل ممکن توسط آن اجرا خواهند شد. به لطف پنل ۱۵٫۶ اینچی FHD با رفرشریت ۱۲۰ هرتز، وبگردی، بازی، کار با اپهای مختلف و… هم با آن فوقالعاده لذتبخش خواهد بود.
این لپتاپ از یک باتری ۶۰ وات ساعتی به عنوان منبع تغذیه بهره میبرد و میزان شارژدهی آن هم ۱ تا ۳ ساعت است. همچنین وجود یک پورت USB-C، دو پورت USB 3.2، وایفای ۶ و بلوتوث ۵.۱، از جمله سایر امکانات آن محسوب میشوند.
۸. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی ایسوس مدل Vivobook 15 R1502ZA-EJ1268-i7 40GB 256SSD – کاستوم شده
در نهایت میرسیم به لپتاپ قدرتمند و بسیار سریع ایسوس مدل Vivobook 15 R1502ZA-EJ1268-i7 40GB 256SSD – کاستوم شده که فقط ۱٫۷ کیلوگرم وزن داشته و از پردازندهی Core i7-12700H به عنوان قلب تپنده بهره میبرد. این پردازنده ۲۴ مگابایت حافظهی کش سطح سه دارد و از ۱۴ هسته (۶ هسته قدرتمند و ۸ هسته کممصرف) و ۲۰ رشته با فرکانس ۲٫۳ تا ۴٫۷ گیگاهرتز بهره میبرد که سرعتی استثنائی در انجام کارهای مختلف از خود به نمایش میگذارد.
اما آنچه که سبب شده این محصول در راهنمای خرید لپ تاپ دانشجویی ۲۰ تا ۵۰ میلیون جای بگیرد، رم ۴۰ گیگابایتی آن است که ۳۲۰۰ مگاهرتز سرعت داشته و در انجام چندین کار به صورت همزمان، خم به ابرو نمیآورد. همچنین این محصول ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی هم دارد که قابل ارتقا است. خبری از پردازشگر گرافیکی مجزا نیست و در نتیجه باید برای بازی، آن هم بازیهای سبک، به پردازندهی مجتمع متوسل شوید.
از جمله قابلیتهای خوب این لپتاپ میتوان به ویندوز ۱۱ شرکتی نصب شده روی سیستم، عرضه به همراه ماوس، برچسب کیبورد فارسی و آنتی ویروس، باتری با شارژدهی ۱ تا ۳ ساعته، یک پورت USB-C، دو پورت USB 3.2 و یک پورت USB 2 و کیبورد با نور پسزمینه اشاره کرد.
راهنمای خرید لپ تاپ دانشجویی ۲۰ تا ۵۰ میلیون؛ سخن پایانی
در این مطلب، به راهنمای خرید لپ تاپ دانشجویی در بازهی قیمتی ۲۰ تا ۵۰ میلیون تومان پرداختیم. لپتاپهایی که در مقایسه با مدلهای معرفی شده در مطلب اخیر، یعنی بهترین لپ تاپ های دانشجویی تا ۲۰ میلیون تومان، توان سختافزاری بالاتری داشته و در انجام کارهای مختلف، عملکرد به مراتب بهتری را از خود به نمایش میگذارند. فقط باید توجه داشته باشید یک سری از این لپتاپها لزوما به خاطر سختافزار در این لیست جای نگرفتهاند، بلکه یک سری امکانات دیگر سبب شده آنها را به عنوان گزینهای ارزشمند به شما معرفی کنیم. با این حال در صورت تمایل به خرید لپ تاپ مورد نظر میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید.
سلام
ممنون بابت مطلب خوبتون، میخواستم بدونم برای نرم افزارهای طراحی و BIM مخصوصا Revit چه لپ تاپی رو تا حدود ۴۵ میلیون پیشنهاد میکنید؟