بهترین لپتاپهای بازار تا ۲۰ میلیون تومان؛ گزینههای برتر دانشجویی
اگر به دنبال خرید یک لپتاپ دانشجویی عالی هستید با ما در راهنمای خرید لپ تاپ دانشجویی تا ۲۰ میلیون همراه باشید تا شما را با ۷ مدل کارآمد و محبوب آشنا کنیم.
راهنمای خرید لپ تاپ دانشجویی تا ۲۰ میلیون
۱. لپ تاپ ۱۱.۶ اینچی لنوو مدل IdeaPad 1 11ADA05 – B – کاستوم شده
۲. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل V15 IGL-C 4GB 512SSD
۳. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی ایسوس مدل X515EA-EJ1314 i3 4GB 256GB
۴. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل IdeaPad 3 15IAU7-i3 8GB 256SSD
۵. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل IdeaPad 3 15ITL6-i3 12GB 1HDD 256SSD – کاستوم شده
۶. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل ThinkBook 15-FX
۷. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی اچپی مدل G8-255-R5 8GB 512GB VEGA7
راهنمای خرید لپ تاپ دانشجویی تا ۲۰ میلیون؛ کلام پایانی
راهنمای خرید لپ تاپ دانشجویی تا ۲۰ میلیون
۱. لپ تاپ ۱۱.۶ اینچی لنوو مدل IdeaPad 1 11ADA05 – B – کاستوم شده
لپ تاپ ۱۱.۶ اینچی لنوو مدل IdeaPad 1 11ADA05 – B – کاستوم شده یکی از بهترین لپتاپهای دانشجویی با قیمت مناسب است که میتوانید با بهای اندکی آن را خریداری کرده و از امکاناتش بهرهمند شوید. این محصول فقط ۱٫۲ کیلوگرم وزن دارد و با ابعاد ۱۹٫۹ × ۲۰۰ × ۲۸۸ میلیمتر، به راحتی قابل حمل و جابجایی است.
این لپ تاپ پردازندهی دو هستهای و چهار رشتهای AMD Athlon Silver 3050e را به عنوان قلب تپنده در خود میبیند که محدودهی فرکانسی آن بین ۱٫۴ تا ۲٫۸ گیگاهرتز است. با حافظهی کش ۴ مگابایت، این پردازنده برای انجام کارهای سبک عملکرد بسیار مناسبی دارد. همچنین وجود ۴ گیگابایت حافظهی رم در کنار ۵۱۲ گیگابایت SSD از نوع SSD M.2 2242 PCIe 3.0 x 2 NVMe هم سبب شده شما با سرعت بسیار بالایی بتوانید کارهای خود را انجام دهید.
این لپتاپ حافظهی گرافیکی مجزایی ندارد بنابراین برای انجام بازی مناسب نیست. نمایشگری که لنوو برای این محصول در نظر گرفته ۱۱٫۶ اینچی است از نوع TFT LED-backlit LCD با وضوح ۱۳۶۶ × ۷۶۸ که کیفیت متوسطی دارد. اما اندازهی کوچک آن باعث شده به راحتی حتی سر کلاسهای درس هم بتوانید از آن برای یادداشتبرداری و انجام کارهای مختلف استفاده کنید.
سایر قابلیتهای این لپتاپ را دو پورت USB 3.2، پورت HDMI و اسپیکرهای استریو تشکیل میدهند. این لپ تاپ یک باتری ۳۵ واتساعته دارد که میتواند آن را برای سه الی چهار ساعت بدون مشکل روشن نگه دارد.
به عنوان مدل جایگزین، لپ تاپ ۱۱٫۶ اینچی لنوو مدل IdeaPad 1-A 4GB 128SSD Radeon را به شما معرفی میکنیم. محصولی با همان ابعاد و اندازه و مشخصات فنی اما با ۱۲۸ گیگابایت حافظهی SSD برای آن دسته از افرادی که به حافظهی زیاد نیازی ندارند. هرچند توصیه میشود فقط در صورتی سراغ این مدل بیایید که کارتان فقط با اسناد و فایلهای آفیس است در غیر این صورت قطعا به مدل ۵۱۲ گیگابایتی نیاز پیدا خواهید کرد.
۲. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل V15 IGL-C 4GB 512SSD
لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل V15 IGL-C 4GB 512SSD تا حد زیادی شبیه به همان مدل بالاست با این تفاوت که از پردازندهی اینتل سلرون N4020 با دو هسته و دو رشته با فرکانس ۱٫۱ تا ۲٫۸ گیگاهرتز بهره میبرد و در کنار ۴ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت SSD قادر است نیازهای بسیار سبک شما را به راحتی برطرف کند. این لپتاپ امکان ارتقای حافظهی داخلی را هم به شما میدهد تا در صورت نیاز به حافظهی بیشتر بتوانید یک SSD دیگر (جایگزین) به آن اضافه کنید.
این لپتاپ ۱٫۸۵ کیلوگرم وزن دارد و در دستهی لپتاپهای قابل حمل قرار میگیرد. خبری از کارت گرافیک مجزا نیست و در نتیجه بازی کردن با آن ممکن نخواهد بود چون پردازشگر گرافیکی آن، UHD Graphics 600 است که توانایی زیادی برای اجرای بازیها، حتی بازیهای معمولی ندارد.
نمایشگر لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی V15 IGL-C 4GB 512SSD لنوو، ۱۵٫۶ اینچی با پنلی از جنس TN و وضوح ۱۳۶۶ × ۷۶۸ است که کیفیت متوسطی را ارائه میکند. از جمله سایر قابلیتهای این محصول میتوان به دو پورت USB 3.1 و یک پورت USB 2.0 و پورت HDMI اشاره کرد. از لحاظ باتری هم مثل مدل نخست، در این محصول شاهد به کارگیری یک منبع تغذیهی ۳۵ واتساعتی هستیم که میتواند دو الی سه ساعت شارژ لپتاپ را در انجام کارهای معمولی نگه دارد.
۳. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی ایسوس مدل X515EA-EJ1314 i3 4GB 256GB
اگر در محدودهی قیمتی ۱۵ میلیون تومان به دنبال یکی از بهترین لپتاپهای دانشجویی با پردازندهی سریع هستید، پیشنهاد ما به شما لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی ایسوس مدل X515EA-EJ1314 i3 4GB 256GB است. محصولی که ۱٫۸ کیلوگرم وزن داشته و از پردازندهی اینتل Core i3-1115G4 به عنوان قلب تپنده بهره میبرد. این پردازنده دو هسته و چهار رشته دارد، حافظهی کش آن ۶ مگابایتی است و محدودهی فرکانس آن هم بین ۱٫۷ تا ۴٫۱ گیگاهرتز است به این معنا که میتواند با سرعت به مراتب بالاتری در مقایسه با پردازندههای بالا، کارهای شما را انجام دهد.
در کنار این تراشه از ۴ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت SSD هم استفاده شده تا بدین ترتیب از لحاظ سرعت انجام کارهای مختلف ضعف زیادی را حس نکنید. هرچند وجود ۴ گیگابایت رم شاید در انجام چندین کار به صورت همزمان کمی مشکل برایتان ایجاد کند ولی در این محدودهی قیمت، این مشخصات خوب ارزیابی میشود. البته به این شرط که انتظارات خود را هم تا حد زیادی محدود کنید.
در این لپتاپ هم خبری از پردازندهی گرافیکی مجزا نیست و کاربر باید با گرافیک مجتمع به کارهای خود رسیدگی کند. اما نقطه عطف ماجرا، نمایشگر ۱۵٫۶ اینچی با وضوح FHD است که کیفیت خوبی هم دارد و انجام کارها، تماشای فیلم و سریال و… در آن به مراتب لذتبخشتر از مدلهایی خواهد بود که به نمایشگر HD مجهز شدهاند.
لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی ایسوس مدل X515EA-EJ1314 i3 4GB 256GB از دو پورت USB 3.2، دو پورت USB 2.0، پورت HDMI و شیار کارت حافظه بهره میبرد. همچنین با یک باتری ۳۷ وات ساعتی، میتواند شما را سه الی چهار ساعت از شارژ مجدد بینیاز کند.
۴. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل IdeaPad 3 15IAU7-i3 8GB 256SSD
لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل IdeaPad 3 15IAU7-i3 8GB 256SSD رقیب اصلی لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی ایسوس مدل X515EA-EJ1314 i3 4GB 256GB است. این محصول از پردازندهی Core i3-1215U به عنوان قلب تپنده بهره میبرد که حرف U در آن نشاندهندهی باریک و سبک بودن لپتاپ است. صحبت از وزن که شد باید بگوییم این لپتاپ ۱٫۶۳ کیلوگرم وزن دارد تا در دستهی لپتاپهای سبک قرار بگیرد.
بر میگردیم به پردازنده، یعنی Core i3-1215U که بین فرکانسهای ۱٫۲ تا ۴٫۴ گیگاهرتز فعالیت میکند و حافظهی کش آن هم ۱۰ مگابایتی است. با وجود ۶ هسته شامل ۲ هستهی قدرتمند و ۴ هستهی کممصرف و همچنین ۸ رشته، این تراشه قادر است با سرعت بسیار خوبی به انجام کارهایی فراتر از حد معمولی بپردازد.
در کنار این پردازنده از ۸ گیگابایت حافظهی رم هم استفاده شده که قابل ارتقا است و این، بهترین خبری بود که میشد در رابطه با این محصول جذاب شنید. وجود ۲۵۶ گیگابایت حافظهی SSD هم سبب شده تا کاربر در انجام کارهای مختلف، کندی خاصی را احساس نکند. البته در این محصول هم خبری از حافظهی گرافیکی مجزا نیست.
نمایشگر این لپ تاپ ۱۵٫۶ اینچی از نوع TN با وضوح FHD است که کیفیت خوبی را در انجام کارهای مختلف ارائه میکند. در بالاترین قسمت فریم این نمایشگر هم از وبکم ۷۲۰P استفاده شده که یک روکش جهت پوشاندن آن برای حفظ حریم خصوصی در نظر گرفته شده است. این لپتاپ از اسپیکر استریوی باکیفیت، تاچپد بدون دکمه، یک پورت USB 3.2، یک پورت USB 2.0 و یک پورت USB Type-C بهره میبرد و باتری ۳۸ واتساعتی آن هم قادر است تا ۴ ساعت آن را روشن نگه دارد.
۵. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل IdeaPad 3 15ITL6-i3 12GB 1HDD 256SSD – کاستوم شده
لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل IdeaPad 3 15ITL6-i3 12GB 1HDD 256SSD – کاستوم شده محصولی با تراشهی Core i3-1115G4 است که فرکانس آن بین ۳٫۰ تا ۴٫۱ گیگاهرتز و حافظهی کش آن ۶ مگابایت است. البته در بالا به مشخصات این پردازنده اشاره کردیم و دیگر نیازی به تکرار مکررات نیست.
در کنار این پردازنده از ۱۲ گیگابایت حافظهی رم در کنار ۱ ترابایت حافظهی HDD و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی SSD استفاده شده که در کنار هم، در انجام کارهای مولتی تسکینگ، ذخیرهسازی اطلاعات و همچنین اجرای کارها، سرعت بسیار خوبی را ارائه میکنند. این لپتاپ متأسفانه حافظهی گرافیکی مجزا ندارد و به توانایی گرافیک مجتمع خود متکی است.
نمایشگر این محصول ۱۵٫۶ اینچی با پنلی از جنس TN و وضوح FHD است که کیفیت خوبی دارد. در کنارهها تنوع پورت خوبی را با حضور یک عدد USB 2.0، یک عدد USB 3.2 و یک عدد USB Type-C، پورت HDMI و… شاهد هستیم. وبکم لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل IdeaPad 3 15ITL6-i3 12GB 1HDD 256SSD – کاستوم شده هم کیفیت ۷۲۰P را ارائه میدهد. باتری به کار رفته در این محصول ۳۸ واتساعتی است که دو الی چهار ساعت، انرژی مورد نیاز آن را تأمین میکند.
توجه داشته باشید لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل IdeaPad 3 15ITL6-i3 12GB 1HDD 256SSD – کاستوم شده در دو مدل دیگر هم در دسترس قرار دارد که لینک خرید آنها در زیر اضافه شده است. بهترین مدل در این بین، مدل سوم است که از ۲۰ گیگابایت حافظهی رم و ۱ ترابایت حافظهی SSD بهره میبرد و عملکردی بسیار سریع و روان را در انجام کارهای مختلف ارائه میکند.
به عنوان لپتاپ جایگزین، ایسوس مدل X515EA-EJ1314-i3 12GB 512SSD – کاستوم شده را شاهد هستیم که از همان پردازندهی Core i3-1115G4 به عنوان قلب تپنده بهره میبرد و ۱۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظهی داخلی بهره میبرد. این محصول برای کسانی که به لپتاپهای ایسوس علاقهمند هستند مناسب است چون از مشخصات بسیار خوبی بهره میبرد.
۶. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل ThinkBook 15-FX
اگر به دنبال محصولی هستید که طول عمر باتری بیشتری را ارائه دهد، لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی لنوو مدل ThinkBook 15-FX را به شما پیشنهاد میکنیم. محصولی ۱٫۷ کیلوگرمی که به عنوان یک محصول اقتصادی در سبد محصولات لنوو شناخته میشود و به لطف قابلیت سختافزاری خوب، میتواند یک انتخاب جذاب در محدودهی قیمتی ۲۰ میلیون تومان باشد.
پردازندهی این محصول همان Core i3-1115G4 است که در بالا به مشخصات و قابلیتهای آن اشاره کردیم. در کنار آن هم از ۱۲ گیگابایت حافظهی رم، ۱ ترابایت حافظهی HDD و ۵۱۲ گیگابایت حافظهی SSD دارد که در زمینهی ذخیرهسازی محتوا و همچنین سرعت انجام کارهای مختلف واقعاً عالی است. متأسفانه حتی با پرداخت این مبلغ هم نمیتوانید از مزیت کارت گرافیک مجزا بهرهمند شوید و باید با اتکا به گرافیک مجتمع به کارهای خود رسیدگی کنید.
سایر مشخصات این محصول اعم از پورتها و اتصالات، کیفیت نمایشگر، وبکم و… مشابه مدل بالاست اما آنچه که این محصول را از سایر مدلها متمایز میکند، طول عمر باتری تقریبا ۵ ساعتهی آن است که سبب میشود مدت زمان بیشتری بتوانید با آن به انجام کارهای مختلف بپردازید.
۷. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی اچپی مدل G8-255-R5 8GB 512GB VEGA7
لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی اچپی مدل G8-255-R5 8GB 512GB VEGA7 آخرین محصول لیست بهترین لپتاپهای دانشجویی است که اندکی با مدلهای معرفی شده در بالا فرق دارد. نخست اینکه این، تنها لپتاپ از برند خوب HP در این لیست است و آن دسته از افرادی که علاقهی زیادی به این برند و کیفیت بالای محصولاتش دارند، گزینهای جذاب برای خرید خواهند داشت. دوم هم مشخصات فنی است که آن را به مراتب قدرتمندتر از سایر محصولات این لیست میکند. این لپتاپ ۱٫۷۴ کیلوگرم وزن دارد که سبب شده برای جابجایی بسیار مناسب باشد. این در حالی است که ابعاد و اندازهی نسبتا بزرگی هم دارد.
به عنوان قلب تپنده، پردازندهی بسیار سریع رایزن ۵ ۵۵۰۰U را در این لپتاپ شاهد هستیم که از ۶ هسته و ۱۲ رشته بهره میبرد. این یعنی هر یک از هستههای آن قادر به انجام دو وظیفه به صورت همزمان هستند که این مورد، سرعت انجام کارها را به شکل قابل توجهی افزایش میدهد. پردازندهی یادشده از حافظهی کش ۸ مگابایتی برخوردار است و فرکانس آن هم از ۲٫۱ تا ۴ گیگاهرتز متغیر است. این یعنی حتی در کمترین حالت فرکانسی هم شما عملکرد خوبی را از این تراشه شاهد خواهید بود.
در کنار این تراشهی خوب، از ۸ گیگابایت حافظهی رم از نوع DDR4 استفاده شده که سرعت باس آن به ۳۲۰۰ مگاهرتز میرسد و این یعنی شما سرعت بسیار بالایی را در انجام کارهای مربوط به مولتی تسکینگ شاهد خواهید بود. نقطه عطف ماجرا هم اینجاست که با پرداخت اندکی هزینهی اضافه میتوانید ۸ گیگابایت رم دیگر هم از همین نوع و سرعت به آن اضافه کنید تا مجموع حافظهی رم آن به ۱۶ گیگابایت برسد. در این صورت دیگر تا مدتها از خرید یک لپتاپ بینیاز خواهید شد.
حافظهی داخلی این لپتاپ هم ۵۱۲ گیگابایت از نوع SSD است و سرعت بسیار بالایی را در اجرای برنامهها، روشن و خاموش شدن لپتاپ و کاهش زمان بارگذاری بازیها ارائه میکند. لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی اچپی مدل G8-255-R5 8GB 512GB VEGA7 از گرافیک رادئون RX Vega 7 بهره میبرد که امکان ارتقا تا ۲ گیگابایت را هم دارد و این یعنی میتوانید با استفاده از این لپتاپ به انجام بازیهای سبک هم بپردازید.
نمایشگر این محصول ۱۵٫۶ اینچی از نوع TN با وضوح FHD است که کیفیت خوبی دارد. وجود دو پورت USB 3.0 و یک پورت USB-C هم سبب شده تنوع نسبتا خوبی از جهت اتصال لوازم جانبی به دستگاه را شاهد باشیم. باتری این محصول ۴۱ واتساعتی با میزان شارژدهی ۱ تا ۳ ساعته است.
راهنمای خرید لپ تاپ دانشجویی تا ۲۰ میلیون؛ کلام پایانی
در این مطلب ۷ مدل از بهترین لپتاپهای دانشجویی تا ۲۰ میلیون تومان را به شما معرفی کردیم. محصولاتی که در کنار وزن مناسب، امکانات بسیار خوبی را هم در اختیار کاربران قرار میدهند و میتوانند نیاز دانشجویانی با بودجهی محدود را به بهترین شکل برطرف کنند.
پیشنهاد میکنیم قبل از خرید حتما به قیمت این محصولات توجه داشته باشید. مثلا در بازهی ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان، بسیاری از مدلها شاید ۴ گیگابایت رم و پردازندههای ۲ هستهای داشته باشند. توجه داشته باشید این لپتاپها در نهایت برای رسیدگی به کارهای بسیار سبک مثل آفیس، تماشای فیلم و سریال و… کاربرد دارند و نمیتوان روی آنها برای کار با اپلیکیشنهای نسبتا سنگین حساب ویژهای باز کرد.
محصولاتی با این مشخصات فنی بیشتر برای کسانی طراحی شدهاند که قابل حمل بودن برایشان در اولویت نخست قرار دارد. اما برای کسانی که به دنبال لپتاپهای حرفهایتر، سریعتر و قدرتمندتر هستند، پیشنهاد ما خرید محصولاتی با قیمت بیشتر از ۱۵ میلیون تومان است که هم حافظهی رم بیشتری برای انجام چند کار به صورت همزمان دارند، هم حافظهی ذخیرهسازی بیشتر برای نصب اپلیکیشنهای مختلف و هم پردازندهی بهتر برای انجام سریعتر کارهای نرمافزاری.
سلام
ممنون بابت مطلب خوبتون، میخواستم بدونم برای نرم افزارهای طراحی و BIM مخصوصا Revit چه لپ تاپی رو تا حدود ۴۰ میلیون پیشنهاد میکنید؟