۱۰ سریال انیمیشنی کمدی ترسناک که نباید از دست بدهید
شاید اینطور به نظر برسد که ژانرهای کمدی و وحشت نباید کنار هم قرار بگیرند، اما آثار سینمایی و تلویزیونی با ترکیب این دو ژانر، فوقالعاده خوب از آب درآمدهاند. فیلمهای بهیادماندنی مانند «جسد، جسد، جسد» (Bodies، Bodies، Bodies) یا سریال موفق اخیر نتفلیکس، «ونزدی» (Wednesday)، شاهدی بر موفقیت گونهی کمدی ترسناک است. با وجود اینکه سریالهای کمدی ترسناک با استقبال خوبی روبهرو شده و جایگاهشان را بین تماشاگران باز کردهاند، تماشاگران اغلب از انیمیشنهای سریالی کمدی ترسناک که گوهر پنهان این گونه ترکیبیاند، غافل میشوند. چه انیمههای ژاپنی این گونه و چه سریالهای انیمیشنی آمریکایی بزرگسالان؛ این مجموعهها هم طرفداران تاریکی و وحشت و هم کمدیپسندان را راضی میکنند.
۱. مرد ارهای (Chainsaw Man)
این انیمه تلویزیونی بر اساس مجموعه مانگایی به همین نام که توسط تاتسوکی فوجیموتو نوشته و به تصویر کشیده شده است، ساخته شده. این انیمه داستان دنجی (کیکونوسوکه تویا) است که پس از مرگ پدرش، با بدهی هنگفتی روبهرو شد و توان بازپرداخت آن را نداشت. در این میان دنجی سگ شیطانی به نام پوچیتا را نجات داد که به او قدرت اره برقی بخشید. در نتیجه او با این قدرت میتواند از پس کارهای عجیب و غریب و سلاخی شیاطین برای یاکوزا برآید.
«مرد ارهای» مجموعهای است که طرفداران انیمه مشتاقانه انتظارش را میکشیدند. نمایشی خشن، خونآلود، بیرحمانه و در عین حال تا حدودی آرامشبخش با طنز فوقالعاده و مضامین به طرز غیرمنتظرهای تاثیرگذار. به علاوه نقطهی قوت این نمایش طیف گستردهی شخصیتهای جذاب و داستانی باورنکردنی است که در کنار ترکیبی رضایتبخش از تولیدات رایانهای و هنر طراحی دستی باعث خلق انیمهای شده است که تجربهای جدید و لذت بخش را در اختیار بینندگان میگذارد.
۲. ماجراجویی عجیب و غریب جوجو (JoJo’s Bizarre Adventure)
این مجموعه تلویزیونی انیمیشنی داستان خانواده جوستار را به تصویر میکشد که اعضای آن متوجه میشوند قرار است از تواناییهای خاص خود برای شکست دادن دشمنان ماوراءطبیعی استفاده کنند. این روایت به بخشهای مجزا تقسیم میشود که هر کدام بر روی یکی از اعضای خانواده جوستار یا طوری که معمولا گفته میشود، «جوجو» متمرکز است.
این سریال به طرز ماهرانهای عجیب و غریب بودن و خشونت مرگبار انیمههای ژاپنی را با طنز گاه و بیگاه و لحنی سرخوش ترکیب میکند. علاوه بر این، این انیمیشن به دلیل شخصیتهای جذاب و داستانهای متنوع میتواند به راحتی طرفداران ژانر کمدی و وحشت را جذب کند.
۳. آبشار جاذبه (Gravity Falls)
« آبشار جاذبه» یک مجموعه انیمیشن تلویزیونی با ژانر کمدی معمایی و وحشت است که توسط الکس هیرش ساخته شده است. تمرکز این نمایش بر روی ماجراهای دیپر پاینز (جیسون ریتر) و خواهر دوقلویش میبل (کریستن شاال) است که برای گذراندن تابستان با عموی بزرگشان استن به شهر مرموز آبشار جاذبه در اورگان فرستاده میشوند. شهری که سرزمین وقایع و جانوران فراطبیعی است. بچهها شروع به بررسی اسرار محله میکنند و در همین حین به استن هم در ادارهی «کلبه اسرارآمیز» کمک میکنند که درواقع تلهای برای به دام انداختن توریستهای منطقه است.
این نمایش ترکیبی زیبا از کمدی، وحشت و ماجراجویی است که می تواند بینندگان را همزمان بهیاد سریال «پرونده های ایکس» (The X-Files) و «اسکوبیدو» (Scooby Doo) بیاندازد. در هر سنی میتوان از این مجموعهی هوشمندانه، خندهدار و بعضا مرموز لذت برد.
۴. خانهی جغد (The owl house)
سریال «خانهی جغد» داستان دختر نوجوانی به نام لوز (سارا نیکول روبلز) را بازگو میکند که پس از انتقال اجباری به جزیرههای جوشان قبل از رفتن به کمپ تابستانی، با جادوگر سرکش ادا (وندی مالیک) و همخانه دوست داشتنیاش که در واقع شیطان است، کینگ (الکس هیرش)، دوست میشود. با وجود نداشتن تواناییهای فراطبیعی، لوز به عنوان شاگرد ادا در خانهی جغد کار میکند تا به رویای خود را برای جادوگر نزدیک شود.
شاید اینطور به نظر نرسد ولی این سریال با روایتی متفکرانه از مشکلات جهانی جوانانی که غم و اندوه را تجربه میکنند و تلاش آنها برای کنار آمدن با آن، کاملا مخصوص بزرگسالان است، ولی هنوز هم توانسته وحشت و طنز را در سرتاسر آن متعادل کند.
۵. هلووا باس (Helluva Boss)
یک مجموعه انیمیشنی برای بزرگسالان که داستان کارمندان سازمان I.M.P (حرفهایهای قتل فوری) را روایت میکند. این سازمان مخصوص ترور و مستقر در جهنم است. رئیس سازمان بلیتزو (براندون راجرز)، همراه با میلی قدرتمند (ویوین نیکسون)، کارشناس اسلحه، موکسی (ریچارد استیون هورویتز) و سگ جهنمی و مسئول پذیرش، لونا (اریکا لیندبک) از شخصیتهای اصلی این داستانند.
«هلووا باس» بهطور قابلتوجهی با دیگر نمایشهای هم نوع خود متفاوت است، زیرا در آن خبری از شوخیهای دمدستی و خندههای زوری نیست، بلکه در عوض طنز را با داستانهای عمیق، روایت و توسعه شخصیتها ترکیب میکند. به علاوه همه شخصیتهای این مجموعه دوستداشتنی هستند و توسط بازیگران درجه یک و انیمیشن رنگارنگ زنده شدهاند.
۶. شجاع، سگ ترسو (Courage the Cowardly Dog)
«شجاع، سگ ترسو» یک مجموعه انیمیشن تلویزیونی در ژانر کمدی و وحشت است که داستان سگی به نام شجاع را دنبال میکند که در خانهای روستایی در وسط «هیچ جا» با زوجی مسن زندگی میکند. هر قسمت از این مجموعه روایتگر موقعیتهای عجیب، معمولا ناراحتکننده و اغلب فراطبیعی است که این سه شخصیت در آن قرار میگیرند.
علیرغم اینکه داستانهای این نمایش غالباً ترسناک است، اما طنزی صمیمانه هم در آن نهفته است. به علاوه، ارجاعات ظریفی به فیلمهای ترسناک، اسطورهشناسی و ادبیات کلاسیک در سرتاسر نمایش دیده میشود. این برنامه به جای جوکهای ساده و تصادفی، معمولاً با برانگیختن حس همدلی بینندگان آنها را به خنده میاندازد.
۷. بنبست: پارک فراطبیعی (Dead End: Paranormal Park)
داستانهای این انیمیشن کمدی فانتزی وحشت حول بارنی (زک باراک) و نورما (کودی کاویتا) است که به تازگی در پارک محلی استخدام شدهاند. آنها با کمک پاگزلی، سگ دوران کودکی بارنی، و کورتنی (امیلی اوسمنت)، شیطانی که هزار سال است در آن اطراف زندگی میکند، به کشف مسائل فراطبیعی میپردازند و جنبههای جدیدی از خود را کشف میکنند.
این نمایش با گروه شخصیتهای متنوع و فوقالعاده، روند جذاب، صداپیشگان برجسته، داستانهای سرگرمکننده و مبتکرانه، پیچشهای داستانی غیرمنتظره و شوخیهای درجه یک میتواند هر بینندهای را راضی کند.
۸. آقای پیکلز (Mr. Pickles)
«آقای پیکلز» انیمیشنی برای بزرگسالان است که بر روی خانواده گودمن، به ویژه پسر ۶ سالهی آنها تامی (کیتلین رابروک) و سگ نگهبان خانواده، آقای پیکلز تمرکز دارد. این دو روز خود را به کاوش در شهر قدیمی میگذرانند در حالی که تامی از اینکه آقای پیکلز بیخبر از او قربانیان بیپایان خود را میکشد و قطعه قطعه میکند بیخبر است.
«آقای پیکلز» در عین حال که یک خط داستانی مبتنی بر موضوعی تعریفشده و واضح برای دنبال کردن دارد، به همان اندازه امکان تماشای خشونت و عصبانیت (تا حد پرتاب اجسام به سمت تلویزیون) را به ما میدهد. این برنامه همچنین به موضوعات جدی و معضلات اخلاقی میپردازد که ممکن است برای همه بینندگان مناسب نباشد.
۹. ماجراهای بیلی و مندی (The Grim Adventures of Billy & Mandy)
«ماجراهای بیلی و مندی» بر ماجراهای بیلی (ریچارد استیون هورویتز)، یک جوان کم هوش اما خوش بین، و مندی (گری گریفین)، یک دختر بدبین اما بیعاطفه متمرکز است که پس از موفقیت در یک بازی جهنمی برای نجات همستر خانگی بیلی، گریم ریپر ترسناک (گرگ ایگلز) را به عنوان بهترین دوست خود قبول میکنند. بیلی و مندی به لطف دسترسی گریم به اشیا فراطبیعی و طلسمها و سایر مهارتهایش، اغلب با موقعیتهای غیرزمینی در تماس هستند.
این نمایش چیزی وحشتناک مانند مرگ را به انیمیشنی کودکانه تبدیل میکند و در همان قسمتهای اول خود را از دیگر انیمیشنها متمایز میکند. در کنار کنایههای تند و سرگرمکننده، سه شخصیت اصلی به خوبی پردازش شدهاند، جزئیات خوبی دارند و بینندگان بلافاصله با آنها ارتباط برقرار میکنند.
۱۰. دوستان شاد درختی (Happy Tree Friends)
«دوستان شاد درختی» یک مجموعه انیمیشین اینترنتی برای بزرگسالان است که حیوانات جنگلی انساننما و کوچکی را در قالب کارتونی به تصویر میکشد. هر قسمت با حیوانات که به شکلی معصومانه زندگی روزمره خود را میگذارنند شروع میشود، اما در ادامه یک حادثه غیرمنتظره (یا گهگاهی عمدی) باعث میشود شاهد رنج چندین موجود از خشونت بسیار شدید باشیم.
از آنجایی که این نمایش بارها پیام اصلی خود (کار احمقانهای انجام ندهید وگرنه با مرگ وحشتناکی مانند شخصیت سریال خواهید مرد) را به صورت عملی به بینندگان یادآوری میکند، واضح است که برای کودکان مناسب نیست. علاوه بر این، این برنامه به طرز ماهرانهای خشونت، انیمیشن شایان ستایش و کمدی تاریک را با هم ترکیب میکند تا به بینندگان جشنی آزاردهنده و دلهره آور هدیه دهد.
منبع: COLLIDER
آبشار جاذبه عالیه بخصوص هرچی به قسمت آخر نزدیک میشه خدای خلاقیت هست
خانه جغد هم بد نیست فقط چون آخرش خورد داخل کرونا خوب تموم نشد بقیه لیست رو ندیدم ولی انیمیشن حفره هم بد نبود دیدم میتونست داخل این لیست باشه و همچنین انیمه هم معرفی کردید اگه بحث انیمه باشه که خیلی انیمه ها هستن بهتر از اینا یکیش اتک البته اتک ترسناکی نداره ولی جوجوتسو کایسن که شبیهش هست بهتر هم هست از مرد اره ای
چرا انیمیشن hazbin hotel رو نذاشتین خیلی خوبه فقط حیف که ۸ قسمت هست فصل ۲ هم داره میاد
باورم نمیشه هلووا باس رو اینجا معرفی کردید. وقتی دیدم تو آیینه اصالا یه جا خشکم زد. واقعا بین این ها بهترین آبشار جاذبه و هلووا باسه. deadend هم خوبه ولی یه چیزایی داره که (همون موضوعات همیشگی دیزنی و نتفلیکس) . بقیشونم خوبن هم خانه جغد(که اونم موضوعات رو داره) و مرد اره ای و کلا لیست مناسبی بود و من همشون رو دیدم و ارزش دیدن دارن👍👍👍
Helluva boss واقعا یک دنیا و یه سبک دیگه نسبت به رقباش به تصویر کشیده فقط تو ایران مشکل زیرنویس داره که با جمعی از علاقه مندان در حال زیر نویس این اثر هستیم
مرد اره ای و ماجراجویی جوجو انیمه هستش نه انیمیشن
انیمه هم یک انیمیشن هستش جناب، فقط محصول ژاپن
اسکوبی دوو ،ارزش دیدن داره و در ژانر خیلی هم خوبه ولی جاش چرا تو این نیست؟