مقرون‌به‌صرفه‌ترین کارت‌های گرافیک بازار برای بازی (بهار ۱۴۰۰)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۱ دقیقه

در وضعیت پرتلاطم بازار فعلی، پیدا کردن محصولی که از پس نیازهای پردازشی گیمرها بر بیاید ممکن است در نگاه اول کمی گیج‌کننده به نظر برسد. از طرفی شرایط نامعلوم قیمت کارت گرافیک در فضای داخلی و از طرف دیگر جهش نسلی از کنسول‌های پلی‌استیشن ۴ و ایکس‌باکس وان به پلی‌استیشن ۵ و سری ایکس همه و همه باعث شده تا بسیاری از گیمرهایی که از کامپیوتر به‌عنوان پلتفرم اصلی استفاده می‌کنند در انتخاب این قطعات دچار سردرگمی شوند.

خبر خوش این است که در برابر طوفان افسارگسیخته‌ی مایکروسافت و سونی و عرض اندام آن‌ها با کنسول‌های قدرتمند و جدید خود، شرکت‌های سخت‌افزاری با چند تکنولوژی جدید به مصاف رقبای خود می‌روند. از انویدیا (Nvidia) و تکنولوژی DLSS گرفته تا کارت‌های Big Navi جدید شرکت ای‌ام‌دی (AMD) که بالاخره تیم قرمز را وارد بازی رهگیری پرتو (ری تریسینگ) کرد، می‌توان بی‌تردید ادعا کرد که بازار فعلی پر از انتخابات هیجان‌انگیز برای کاربران است.

در این مقاله ضمن معرفی مختصر پرچم‌داران این نسل از کارت گرافیک‌های گیمینگ انویدیا و ای‌ام‌دی، به این سؤال پاسخ می‌دهیم که هر کاربر با توجه به نیازهای خود باید کدام یک از محصولات خط تولید جدید را انتخاب کند.

کارت گرافیک ASUS

گیمینگ با رزولوشن ۴K و دردسر ری تریسینگ

با ورود به نسل نهم، دو ویژگی فنی مطرح که توجه همه را به خود جلب کرده‌ تجربه عناوین در وضوح تصویر الترا اچ دی یا ۴K و تکنولوژی جدید ری تریسینگ است. البته باید توجه داشت که در دامنه‌ی سخت‌افزار کامپیوتر، گیمرها سال‌هاست که قابلیت تجربه بازی‌های خود را در وضوح تصویر مذکور پیدا کرده‌اند.

در واقع این موضوع به پرچم‌دار دو نسل قبل انویدیا یعنی GTX 1080 Ti برمی‌گردد که هنوز هم از عرصه‌ی رقابت خارج نشده و اکثر بازی‌های روز را با وضوح تصویر الترا اچ‌دی و میانگین ۶۰ فریم در ثانیه (FPS) پردازش می‌کند. مسلما اگر از خریداران خوش‌شانس این مدل بسیار محبوب و بهینه نبودید، دیگر نمی‌توانید به آن به‌عنوان یک گزینه معقول نگاه کنید، چرا که نه از تکنولوژی رهگیری پرتو حمایت می‌کند و نه از فناوری سوپرسمپلینگ (افزایش کیفیت خروجی تصویر با استفاده از رزولوشن‌های بالا) معجزه‌آسای انویدیا تحت عنوان DLSS که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

متأسفانه با گذر دو نسل و عرضه سخت‌افزار جدید به بازار، بحث اجرای بازی‌ها در ۴K هنوز هم دردسرساز است، علی‌الخصوص اگر بخواهیم ری تریسینگ را هم به این معادله چالش‌برانگیز اضافه کنیم. حتی کنسول‌های ایکس‌باکس سری ایکس و پلی‌استیشن ۵ در حال حاضر نمی‌توانند از سخت‌افزار ۱۲ ترافلاپسی و ۹ ترافلاپسی خود توقع خروجی ۴K با نرخ فریم ۶۰ و ویژگی ری تریسینگ داشته باشند. پس هرطور که به قضیه نگاه کنید، هنوز تکنولوژی ۷ نانومتری شرکت‌های سخت‌افزاری به حدی نرسیده که بتواند بدون هیچ‌گونه مصالحه‌ای از پس اجرای بازی‌های روز با همه ویژگی‌های ذکر شده بر بیاید.

DLSS Nvidia

DLSS 2.0 برگ برنده انویدیا در نسل جدید برای مواجهه با رقیب قدیمی خود

DLSS انویدیا چیست و چرا از اهمیت برخوردار است؟

انویدیا با استفاده از هسته‌های تنسور در کارت گرافیک‌های RTX خود برای اولین بار توانست از تکنولوژی DLSS بهره کامل ببرد. این تکنیک با استفاده از هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، وضوح تصاویر را بدون نیاز به پردازش آن‌ها در رزولوشن اصلی بالا می‌برد. در عمل، DLSS به شما این اجازه را می‌دهد که بازی خود را در رزولوشن ۷۲۰p رندر کنید و از عملکرد بهینه‌ی کارت گرافیک در این حالت بهره ببرید و خروجی نهایی خود را در وضوح تصویر ۱۴۴۰p یا حتی بیشتر دریافت کنید؛ حال آنکه کیفیت واقعی تصویر در مقایسه از رزولوشن ۱۰۸۰p یا فول‌ اچ‌دی هم بهتر ظاهر می‌شود.

با توجه به نیاز پردازشی بسیار زیاد رزولوشن ۴K و ری تریسینگ که به صورت هم‌زمان روی دستگاه‌ها وارد می‌شود، تکنولوژی DLSS انویدیا می‌تواند نقش همان ناجی‌ را بازی کند که مدت‌هاست منتظر آن هستیم.

برای درک قدرت واقعی این فناوری جدید، کافیست مثال روبه‌رو را در نظر بگیرید؛‌ اگر شما دارنده‌ی یک کارت RTX 2080 Ti باشید که پرچم‌دار نسل قبل بود، اثر سنگین Control را در تنظیمات بالا و رزولوشن ۴K با میانگین فریم ۴۰ در ثانیه تجربه خواهید کرد. در اینجا تکنولوژی DLSS به شما این امکان را می‌دهد تا بازی را با همان کیفیت ۴K در رزولوشن ۱۴۴۰p رندر و به جای ۴۰ فریم، آن را با میانگین ۶۰ الی ۷۰ فریم در ثانیه تجربه کنید که این به عبارتی ۷۰% عملکرد را افزایش داده است!

مقایسه DLSS

افزایش باورنکردنی نرخ فریم با ویژگی DLSS و حفظ کیفیت تصویر

با توجه به اینکه شرکت ای‌ام‌دی مشغول کار بر روی تراشه کنسول‌های نسل نهم بود و خیلی دیرتر از انویدیا وارد بازی ری تریسینگ شد، متأسفانه هنوز تیم قرمز معادل این تکنولوژی خارق‌العاده را معرفی نکرده است. حتی تا قبل از کارت‌های RDNA 2 معروف به Big Navi که چند ماه قبل در بازار عرضه شدند، کارت‌های ای‌ام‌دی از تکنولوژی رهگیری پرتو پشتیبانی نمی‌کردند. با همه‌ی این‌ها، مهندسان ای‌ام‌دی قول داده‌اند که به‌زودی رقیب DLSS از جانب این شرکت به بازیسازان عرضه می‌شود. حتی این امکان وجود دارد که تکنیک سوپرسمپلینگ جدید AMD که هم‌اکنون با نام FidelityFX شناخته می‌شود، در کنسول‌های نسل نهم هم به بهبود عملکرد کمک کند.

کارت گرافیک AMD و Nvidia

ای‌ام‌دی بخریم یا انویدیا؟

با در نظر گرفتن این موضوع که قیمت پرچم‌داران دو شرکت و محصولات میان‌رده آن‌ها در یک دامنه قیمتی قرار دارند، شاید انتخاب برای بسیاری از بازیکنان سخت شود. اما با توجه به برگ برنده حال حاضر انویدیا تحت عنوان DLSS مسلما انتخاب معقول‌تر، به‌خصوص برای بودجه‌های پایین‌تر، کارت‌های گرافیک این شرکت خواهد بود. البته در عین حال شایان ذکر است که قیمت کارت های گرافیک AMD در ایران به علت تقاضای کمتر ارزان‌تر است، پس با توجه به هدف خود در گیمینگ، بهترین انتخاب شما می‌تواند مدلی از هر کدام از این رقبای کهن باشد.

در ادامه قصد داریم با استفاده از هدف‌گذاری بر اساس عملکرد مورد نظر خریداران، بهترین کارت‌های گرافیک انویدیا و ای‌ام‌دی را در هر محدوده قیمت به شما معرفی کنیم.

کارت گرافیک RTX 3080 OC Gigabyte

RTX 3080 OC Gigabyte

بهترین کارت گرافیک برای ۴K، ری تریسینگ و ۶۰ فریم در ثانیه: RTX 3080

میانگین قیمت در بازار داخلی:‌ از ۷۵ تا ۹۰ میلیون تومان

پرچم‌دار حال حاضر انویدیا که هم‌اکنون با قیمت پایه ۷۰۰ دلار در بازار به فروش می‌رسد، بی‌شک قدرتمندترین کارت گرافیک حال حاضر دنیا است که تنها توسط برادر بزرگتر خود یعنی RTX 3090 به چالش کشیده می‌شود. مسلما قدرت پردازشی مدل قوی‌تر بیش از حد نیاز هر کاربری در سال‌های پیش‌رو خواهد بود و از طرفی قیمت ۱۲۰۰ دلاری آن رسما ۳۰۹۰ را به یک آیتم لاکچری تبدیل می‌کند.

ولی RTX 3080 نه تنها به‌راحتی می‌تواند از پس گیمینگ با رزولوشن ۴K بر بیاید، بلکه با استفاده از تکنولوژی DLSS انویدیا بهره‌وری از ویژگی سنگین ری تریسینگ را برای همه خریداران خود ممکن می‌سازد. همان‌طور که در بنچمارک‌های ذیل مشاهده می‌کنید، پرچم‌دار تیم سبز به‌راحتی از پس اجرای بازی‌ها با کیفیت الترا اچ‌دی و بالاترین تنظیمات بر می‌آید و با خرید آن تا پایان نسل نهم یعنی ۷ الی ۸ سال دیگر دغدغه اجرای عناوین روز را نخواهید داشت.

از طرفی متأسفانه قیمت فضایی این کارت گرافیک در بازار داخلی باعث شده تا بسیاری حتی با وجود قدرت زیاد آن از خرید امتناع کنند. در این صورت شاید بهترین کارت گرافیک برای شما معادلی از سوی شرکت رقیب یعنی ای‌ام‌دی باشد؛ غولی به نام RX 6800 XT که هم‌اکنون با نصف قیمت به فروش می‌رسد.

کارت گرافیک Radeon RX 6800 XT

Radeon RX 6800 XT

بهترین کارت گرافیک مقرون‌به‌صرفه برای ۴K و ۶۰ فریم در ثانیه: RX 6800 XT

میانگین قیمت در بازار داخلی: از ۴۵ تا ۶۰ میلیون تومان

مسأله‌ای که کارت گرافیک RX 6800 XT را به گزینه‌ای بسیار جذاب برای گیمرها تبدیل می‌کند این است که با وجود قیمت بسیار پایین‌تر از RTX 3080 از نظر عملکرد حتی بهتر از این جی‌پی‌یوی انویدیا ظاهر می‌شود. در واقع، اگر ری تریسینگ را از معادله حذف کنیم، پرچم‌دار شرکت AMD با اختلاف کم رقیب خود را در اکثر بازی‌ها شکست می‌دهد.

البته حتی اگر ری تریسینگ برای شما از اهمیت برخوردار است و مانند بسیاری از ما شیفته‌ی تکنولوژی DLSS انویدیا شده‌اید، این را در نظر بگیرید که ای‌ام‌دی مسلما معادل این فناوری را به‌زودی به بازار ارائه می‌دهد، پس به طور کلی می‌توان ادعا کرد که RX 6800 XT در حال حاضر قدرتمندترین کارت گرافیک مقرون‌به‌صرفه بازار است که به‌راحتی از پس اجرای بازی‌ها در رزولوشن ۴K تا پایان نسل نهم بر می‌آید و از طرفی می‌توان به آن به‌عنوان یک سرمایه‌گذاری دراز مدت نگاه کرد. در گراف‌های زیر می‌توانید مقایسه مستقیم کارت گرافیک RTX 3080 و RX 6800 XT را در بازی‌های مختلف مشاهده کنید؛

* در نظر داشته باشید که بنچمارک‌های بالا برای RX 6800 XT بدون لحاظ کردن گزینه Ray Tracing ثبت شده‌اند. البته رهگیری پرتو در کارت RTX 3080 بدون استفاده از DLSS یک خروجی مشابه با پرچم‌دار رقیب ارائه می‌دهد.

کارت گرافیک RTX 3070 Founders Edition

RTX 3070 Founders Edition

بهترین کارت گرافیک برای ۴K و ۱۴۴۰p و ری تریسینگ: RTX 3070

میانگین قیمت در بازار داخلی: از ۴۵ تا ۶۰ میلیون تومان

کارت گرافیک RTX 3070 شاید در بازار خارجی در حال حاضر جذاب‌ترین گزینه خرید کاربران باشد که با قیمت معادل کنسول نسل نهم، قدرتی بهینه‌تر از آن‌ها به کاربران ارائه می‌دهد. در وضع فعلی، این کارت به‌راحتی از پس رزولوشن ۴K در بازی‌های روز برمی‌آید و همچنین عملکرد خوبی در ری تریسینگ دارد. (هرچند مانند RTX 3080 نمی‌تواند ۶۰ فریم در ثانیه را تضمین کند.)

مسلما در همین محدوده قیمت، کارت گرافیک RX 6800 XT از قدرت بسیار بیشتری برخوردار است. اما اگر عملکرد ری تریسینگ برای شما مهم است، RTX 3070 گزینه معقول‌تری خواهد بود. البته این حقیقت تا زمانی صدق خواهد کرد که ای‌ام‌دی تکنولوژی معادل DLSS خود را ارائه نداده باشد. در نهایت و همانطور که از بنچمارک‌های زیر هم مشخص است، کارت ۳۰۷۰ بهترین عملکرد خود را در رزولوشن ۱۴۴۰p یا ۲K نشان خواهد داد:

* نکته‌ی قابل توجه در بنچمارک‌های کارت ۳۰۷۰ این است که در میانگین بازی‌های مختلف بازار در هر سه رزولوشن فول اچ‌دی، ۲K و ۴K جایگاه خود را به‌عنوان سومین کارت گرافیک قدرتمند جهان حفظ می‌کند. البته این لیست بدون در نظر گرفتن پرچم‌داران رقیب ساخته شده است.

کارت گرافیک AMD Radeon RX 6700 XT

AMD Radeon RX 6700 XT

بهترین کارت گرافیک مقرون‌به‌صرفه برای ۴K و ۱۴۴۰: RX 6700 XT

میانگین قیمت در بازار داخلی: از ۳۴ تا ۳۷ میلیون تومان

در بازار خارجی، کارت گرافیک‌های RTX 3070 و RTX 3060 Ti و RX 6700 XT در یک رده قیمت قرار دارند و چه بسا از نظر عملکرد هم بسیار نزدیک هستند. اما با توجه به اینکه قیمت مدل انویدیا در بازار داخلی حدود ۵۵ میلیون تومان است، انتخاب ای‌ام‌دی در سطح میان‌رده هم برای بسیاری از مخاطبان به‌صرفه‌تر خواهد بود.

کارت گرافیک RX 6700 XT در حال حاضر در میان عناوین موجود در بازار به طور میانگین در رزولوشن ۴K به شما ۶۰ الی ۷۰ فریم در ثانیه خروجی می‌دهد اما در نظر داشته باشید که درسال‌های آینده این کارت در تارگت واقعی خود یعنی رزولوشن ۱۴۴۰p خواهد درخشید. در ادامه برخی از بنچمارک‌های این کارت را در عناوین مختلف مشاهده می‌کنید؛

* همانطور که مشاهده می‌کنید کارت RX 6700 XT به‌راحتی رقیبان هم‌رده خود را کنار می‌زند و بدون در نظر گرفتن اختلاف جزئی آن با RTX 3070 به‌راحتی یکی از مقرون‌به‌صرفه‌ترین کارت‌های رده بالای بازار محسوب می‌شود.

کارت گرافیک RTX 2060 Super OC Auros

RTX 2060 Super OC Auros

کارت گرافیک میان‌رده مقرون‌به‌صرفه برای ۱۴۴۰p و ۱۰۸۰p با ری تریسینگ: RTX 2060

میانگین قیمت در بازار داخلی: از ۲۲ تا ۳۰ میلیون تومان

کارت گرافیک نسل قبلی انویدیا تحت عنوان RTX 2060 مدل پایه سری ۲۰۰۰ است که در حال حاضر هم‌قیمت با مدل‌های GTX 1660 و GTX 1660 Super به فروش می‌رسد. با اینکه این کارت‌ها از نظر عملکرد تفاوت چندانی با هم ندارند، با توجه به اینکه مدل ۲۰۶۰ از معماری تورینگ و هسته‌های تنسور بهره می‌برد، امکان بهره‌گیری از تکنولوژی ری تریسینگ و DLSS را برای گیمرها مهیا می‌سازد.

در حال حاضر این کارت بازی‌های روز را با میانگین ۱۰۰ فریم در ثانیه در رزولوشن ۱۰۸۰p اجرا می‌کند که در صورت استفاده از DLSS، این عملکرد بهینه‌تر هم می‌شود. پس با در نظر گرفتن قیمت داخلی می‌توان گفت که RTX 2060 بهترین گزینه برای ‌پی‌سی گیمرهاییست که به طور وسواس‌گونه به تنظیمات گرافیکی الترا توجهی ندارند یا به تجربه بازی‌ها در رزولوشن ۴K اهمیت نمی‌دهند. در ادامه تعدادی از بنچمارک‌های این کارت را در عناوین مختلف مشاهده می‌کنید؛

* توجه داشته باشید که بنچمارک‌های بالا بدون در نظر گرفتن تکنولوژی DLSS 2.0 ثبت شده است. البته این مسأله که هنوز بسیاری از بازی‌ها از این فناوری بهره نبرده‌اند هم بسیار حائز اهمیت است. اما آثاری چون Death Stranding و Control یا بازی جنجالی Cyberpunk 2077 که همه تازه به بازار عرضه شده‌اند، فرایند پردازش بازی را با این تکنولوژی بهینه کرده‌اند.

کارت گرافیک GTX 1650 Super Twin Fan MSI

GTX 1650 Super Twin Fan MSI

کارت گرافیک مقرون‌به‌صرفه برای ۱۰۸۰p و تنظیمات بالا (High): GTX 1650 Super

میانگین قیمت در بازار داخلی: از ۱۰ تا ۱۳ میلیون تومان

در حال حاضر اقتصادی‌ترین گزینه برای ارتقای سیستم و اجرای بازی‌های روز کارت گرافیک GTX 1650 Super انویدیا است که در رزولوشن فول اچ‌دی تا چند سال به‌راحتی از پس نیازهای گیمینگ شما بر خواهد آمد. در نظر داشته باشید که این کارت بهینه در حال حاضر از پس اکثر عناوین بازار با بالاترین تنظیمات (Ultra) و نرخ فریم ۶۰ در ثانیه برمی‌آید، اما مسلما با توجه به جهش از نسل ۸ به ۹ در سال‌های آینده گیمرها را مجاب به پایین آوردن تنظیمات گرافیکی می‌کند.

این گزینه با توجه به قیمت پایین حتی می‌تواند برای آن دسته از بازیکنانی که قصد تهیه کنسول در کنار کامپیوتر دارند بسیار جذاب به نظر برسد. در ادامه می‌توانید برخی از بنچمارک‌های این کارت را در اجرای بازی‌های روز مشاهده کنید؛

دلیل قیمت نجومی کارت گرافیک چیست؟

مسلما اگر بخواهیم به منطق دلاری بازار فعلی و همچنین شرایط حاکم بر آن در سال‌های اخیر توجه کنیم، بهترین کارت بازار یعنی RTX 3080 با قیمت ۷۰۰ دلار باید در داخل حدود ۲۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شود، حال آنکه قیمت واقعی آن حتی تا ۱۰۰ میلیون تومان هم تصاعد داشته است!‌ دلایلی چون ترخیص نشدن در گمرک، تحریم‌های وارداتی متعدد و همچنین وضع نابسامان بازار سخت‌افزار داخلی که به‌خاطر کرونا و کمبود جنس دچار تشنج بی‌سابقه‌ای شده است، تا حد زیادی این قیمت‌های عجیب و غریب را توجیه می‌کند.

البته باید توجه داشت که حتی در بازار خارجی، کارتی چون RTX 3080 ممکن است تا ۲۰۰۰ دلار (!) به فروش برسد که دلیل عمده آن اختلال در خط تولید به‌خاطر پاندمی جهانی کرونا است. با همه این‌ها، امیدواریم که موانع موجود چه در بازار بین‌المللی و چه داخلی به‌زودی برطرف شوند تا گیمرها ماجراجویی بعدی خود را با سخت‌افزار نسل جدید و قابلیت‌های حیرت‌انگیز آن آغاز کنند.

منبع: Tom’s Hardware, PC Gamer, Eurogamer, Nvidia, AMD

صفحه اصلی بازی - اخبار بازی - تریلر بازی - نقد و پیش نمایش | دیجی‌کالامگ



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۱۵ دیدگاه
  1. عرشیا

    قیمتا رو ببین !
    ما پول نداریم ps3 بخریم حتی
    بعد یه سوال از کسی که این مقاله رو نوشته دارم اینا کجاشون مقرون بصرفه هست ؟
    من وقتی دیدم زده کارت گرافیک های مقرون به صرفه اومدم تو سایت اگه میدونستم اینجوری اصلا اینجا نمیوندم

  2. سعید

    قطعه خیلی کمه تقاضا هم خیلی بالا . طبیعتا قیمت همین میشه.
    یادش بخیر کارت گرافیک یه گیگ خریدم ۶۰ هزار تومن.

  3. علی

    والا rtx ها یا کلا نیستن اگر هم هستن دارن توی ایران چندبرابر قیمت میفروشن خیلیا توی این اوضاع ps4 هم نمیتونن بخرن چه برسه به rtx 3070 با مانیتور ۴k

  4. احمد

    با این قیمت یه در ps5 و یه تلویزیون ۴k
    این به صرفه اس نه اینکه بری ۹۰ میلیون تومن بدی فقط یه گرافیک بگیری مگه یک کامپیوتر فقط با گرافیک کار می کنه cpu و رم هارد و هزارتا قطعه
    گاهی وقتا به جیب و موقعیت خودت خریدتو بکنی

    1. امیر

      الان با ۵۰ تومن میتونی کامپیوتری قوی تر از ps5 بگیری.با ۳۰۶۰.

  5. Samoor

    تو این شرایط یه ps4 بگریم بهتریه… کلا ۱۲ میلیونه… و بعدش بدون هیچ دردسری که مثلا اجرا نشه و سیستمم ضعیف باشه و اینا بازی می‌کنیم…. تا بازی های اکانتی هم داره که هرچند اصن دوست ندارم بازی اکانتی چون زحمت تیم سازنده رو زیر پا میزاریم ولی خب مجبوریم… پس عملا خرید یه کنسول الان به صرفه تره…

  6. امیرحسین

    دوست عزیز

    ۷۰۰ دلار قیمت زمان معرفی هست. الان در بازار خارج بالای ۲۰۰۰ دلار فروخته میشود.
    و دلیلی اصلی اش هم بیت کوین و کمبود تولید هست. همه کارت ها در بازار خارج قیمت ۲ الی ۳ برابری پیدا کردند.

  7. علی

    اگه اینا رو تونستی تو خارج هم بخری، خوش شانس بودی
    این قیمتای دلاری که نوشته مال یه سال پیشه که به خاطر کریپتو ماینینگ، کارت گرافیک کمبود پیدا نکرده بوده.ولی الان قیمت ۳۰۸۰ اگه زیر ۱۵۰۰ دلار پیدا کردی، هنر کردی
    نویسنده نمیدونم از اخبار جهانی خبری نداره،یا داره ماس مالی میکنه که اوضاع داخلی قیمتا فقط تو ایران داغونه

  8. یه نفر

    چه مقرون ب صرفن اینا 😐

  9. Sushi

    Rx6900 پس کجاس هم قیمت با ۳۰۸۰ قوی تر از ۳۰۹۰
    البته ک ری تریسینگ حساب نشده ولی خب مطمئنن تکنولوژی مقابلش رو ای ام دی میده و بازم تو بنچمارکا بالاتر میزنه از ۳۰۹۰ و نصف قیمتش رو هم داره البته تو بازار ایران

    1. مهدی

      تو خارجم ار تی ایکس ۳۰۹۰ گرونتره چه برسه به اینجا

    2. ریمورو

      اصا ده تومن پول حمل و ۵ تومن گمرک۳۶تومن که ما رندش میکنم چهل تومن .
      چرا باید با قیمت حداقل دوبرابر فروخته بشه

  10. Shayan

    من موندم چطوری ۷۰۰دلار اگه دلاری ۳۰ تومنی هم حساب کنی تازه rtx3080 میشه ۲۱ میلیون پس چجوری که قیمتشو زدن ۷۰تا۸۰ میلیون

  11. امیر

    خرید پی سی شده ارزو

    1. سیاوش

      داداش دلم ریش ریش شد با این جمله ای که گفتی…
      امیدوارم به آرزوت برسی…

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X