معرفی ۷ گوشی میان رده نزدیک به پرچمدار؛ از ۱۵ تا ۲۵ میلیون تومان
در این مطلب به معرفی ۷ گوشی میان رده نزدیک به پرچمدار میپردازیم که از ۱۵ تا ۲۵ میلیون تومان قیمت دارند.
گوشی میان رده نزدیک به پرچمدار چیست؟
۱. شیائومی پوکو F4 GT
۲. ناتینگ مدل فون ۱
۳. آنر ۷۰
۴. شیائومی پوکو F5
۵. گلکسی A54
۶. شیائومی ردمی K50
۷. وان پلاس Ace
گوشی میان رده نزدیک به پرچمدار؛ سخن پایانی
گوشی میان رده نزدیک به پرچمدار چیست؟
گوشی میان رده نزدیک به پرچمدار به محصولی گفته میشود که معمولا از لحاظ قدرت پردازشی و گرافیکی در حد و اندازههای یک پرچمدار است اما از یک سری لحاظ نظیر دوربین، نمایشگر، کیفیت ساخت، شکل ظاهری، سرعت شارژر و مواردی از این دست، در مقایسه با پرچمداران اصلی همزمان با خود ضعیفتر است. به عبارتی دیگر، شما با خرید یک گوشی میان رده نزدیک به پرچمدار که در بازار به عنوان گوشیهای قاتل پرچمدار هم از آنها یاد میشود، تا چند سال به راحتی میتوانید بازیها یا نرمافزارها را با همان کیفیتی اجرا کنید که در یک گوشی پرچمدار میتوانستید اجرا کنید.
البته این حرف در رابطه با برخی از آنها که قیمت بالاتری دارند صدق میکند. یک سری دیگر صرفا میان رده پریمیوم هستند و فاصلهی به مراتب بیشتری تا یک پرچمدار دارند اما با این حال در برطرف کردن نیازهای کاربران عملکرد خوبی از خود به نمایش میگذارند. در این مطلب به معرفی ۷ مدل از این گوشیها میپردازیم که در بازهی قیمتی ۱۵ تا ۲۵ میلیون تومان قرار میگیرند. توجه داشته باشید این گوشیها اگرچه در یک دسته قرار میگیرند اما مدلهای گرانقیمتتر بعضا از لحاظ پردازشی و گرافیکی کاملا همرده با پرچمداران هستند.
۱. شیائومی پوکو F4 GT
پوکو F4 GT یکی از میانردههای جذاب شیائومی محسوب میشود که آوریل ۲۰۲۲ راهی بازار شد. این گوشی میان رده نزدیک به پرچمدار ۲۱۰ گرم وزن دارد و جنس بدنهی آن از شیشه و آلومینیوم است. متأسفانه هیچ استاندارد مقاومتی برای آن در نظر گرفته نشده چرا که F4 GT در واقع یک گوشی گیمینگ محسوب میشود که از تریگرهای پاپآپ بهره میبرد.
برای این گوشی از نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی استفاده شده که رفرشریت آن به ۱۲۰ هرتز میرسد و وضوح تصویر آن هم ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل است. این صفحه توسط گوریلا گلس ویکتوس محافظت میشود که کیفیت بسیار خوبی دارد. اندروید ۱۲ سوار بر رابط کاربری MIUI 13 هم از لحاظ نرمافزاری امکانات و قابلیتهای بسیار خوبی را برای شما فراهم میکند.
اسنپدراگون ۸ نسل ۱ به عنوان قلب تپنده در این گوشی فعالیت میکند که اگرچه پردازندهی داغی است اما پوکو توانسته به لطف سیستم خنککنندهی خوب، عملکرد گوشی را تا حدودی پایدار نگه دارد تا شما از تجربهی بازیها لذت ببرید. وجود ۸/۱۲ گیگابایت رم در کنار ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی از نوع UFS 3.1 هم مزید بر علت شده تا بدین ترتیب انجام فرایند مولتی تسکینگ بدون هیچ زحمتی صورت بگیرد.
از آن جایی که این گوشی گیمینگ است، نباید خیلی روی کیفیت دوربین آن حساب کنید. با این حال پوکو F4 GT در این زمینه به لطف سنسور ۶۴ مگاپیکسلی اصلی با امکان فیلمبرداری 4K@30/60، خوب ظاهر میشود و میتواند نیازتان را برطرف کند. در کنار این دوربین هم سنسور ۸ مگاپیکسلی فوق عریض و ۲ مگاپیکسلی ماکرو استفاده شده که کیفیتی معمولی دارند. دوربین سلفی هم ۲۰ مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری 1080P@30/60 است که کیفیت قابل قبولی را ارائه میدهد.
این گوشی از یک باتری ۴۷۰۰ میلیآمپر ساعتی با طول عمر نه چندان خوب بهره میبرد اما به لطف شارژر ۱۲۰ واتی که درون بستهبندی آن هم وجود دارد، هر بار که شارژ گوشی به اتمام رسید میتوانید در عرض فقط ۱۷ دقیقه آن را به صورت کامل شارژ کنید.
در بین گوشیهای سامسونگ، گلکسی S20 فن ادیشن میتواند رقیب خوبی برای این گوشی باشد. نمایندهی سامسونگ برای آن دسته از افرادی که کیفیت دوربین، استاندارد مقاومتی IP68، دوربین تلهفوتو و شارژدهی باتری برایشان اهمیت بیشتری دارد گزینهی جذابتری است اما در غیر این صورت، در تمامی بخشها نمایندهی شیائومی از آن عملکرد بهتری دارد.
۲. ناتینگ مدل فون ۱
ناتینگ فون ۱ خاصترین گوشی این لیست است چرا که از پنل پشتی شفاف با نورپردازی LED بسیار جذاب بهره میبرد. این یعنی میتوانید محتویات درون گوشی را از پنل پشتی آن مشاهده کنید. این گوشی ۱۹۳٫۵ گرمی از آلومینیوم و شیشهی گوریلا گلس ۵ ساخته شده که اگرچه جدیدترین شیشهی موجود نیست ولی کیفیت قابل قبولی دارد. همچنین ناتینگ فون ۱ استاندارد مقاومتی IP53 دارد تا در برابر پاشش آب و گرد و خاک نه چندان شدید، کاملا مقاوم باشد.
ناتینگ فون ۱ از نمایشگر ۶٫۵۵ اینچی OLED با وضوح ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ و رفرشریت ۱۲۰ هرتز بهره میبرد که توسط گوریلا گلس ۵ محافظت میشود و کیفیت بسیار خوبی هم زیر نور خورشید دارد. اندروید ۱۲ سوار بر رابط کاربری Nothing OS هم تجربهای متفاوت و جذاب را از کار با گوشی برایتان فراهم میکند. البته در مقایسه با رابطهای معروف بازار مثل MIUI و One UI شاید امکانات کمتری دریافت کنید اما این رابط تجربهای نزدیک به اندروید خام را ارائه میکند و این یعنی فوقالعاده سریع، سبک و روان است.
ناتینگ فون ۱ از پردازندهی اسنپدراگون 778G پلاس به عنوان قلب تپنده قدرت میگیرد که عملکردی نزدیک به یک پردازندهی پرچمدار را ارائه میکند و میتواند در اجرای بازیها و نرمافزارهای سنگین همراهیتان کند. پایداری آن هم خوب است و مشکلی از این بابت نخواهید داشت. در کنار ۸/۱۲ گیگابایت رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی از نوع UFS 3.1، این محصول تا چند سال میتواند بدون مشکل با همان سرعت اولیه به کار خود ادامه دهد.
دوربین اصلی این گوشی ۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال است که میتواند در وضوح 4K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه فیلمبرداری کند و کیفیت بسیار خوبی هم دارد. در کنار این دوربین یک سنسور فوق عریض ۵۰ مگاپیکسلی را شاهد هستیم که میتواند با زاویهی دید ۱۱۴ درجه، تصاویر بسیار باکیفیتی را در طول روز به ثبت برساند. دوربین سلفی این گوشی هم ۱۶ مگاپیکسلی است و میتواند در وضوح 1080P@30 به فیلمبرداری بپردازد و کیفیتی قابل قبول دارد.
باتری ناتینگ فون ۱ دوام بسیار خوبی دارد ولی متأسفانه شارژری درون بستهبندی آن وجود ندارد و باید به صورت جداگانه آن را خریداری کنید. این گوشی از شارژر ۳۳ واتی پشتیبانی میکند و در مدت زمان کمتر از ۱۰۰ دقیقه هم به صورت کامل شارژ میشود.
در این محدودهی قیمتی، موتورولا گوشی بسیار جذابی با نام اج ۲۰ پرو دارد که از ترکیب آلومینیوم و شیشه ساخته شده و نمایشگر ۶٫۷ اینچی ۱۴۴ هرتزی دارد که عملکرد فوقالعاده نرم و روانی را برای کاربران رقم خواهد زد. قلب تپندهی این گوشی هم اسنپدراگون ۸۷۰ است که عملکرد مشابهی با اسنپدراگون 778G پلاس دارد. همچنین این گوشی از لحاظ دوربین هم به نمایندهی ناتینگ برتری دارد.
۳. آنر ۷۰
اگر در محدودهی قیمتی زیر ۱۵ تا ۲۰ به دنبال محصولی هستید که از نمایشگر خمیده و رابط کاربری شبیه به گوشیهای هواوی بهره میبرد، پیشنهاد ما به شما آنر ۷۰ است. این گوشی فوقالعاده زیبا ۱۷۸ گرم وزن داشته و از پلاستیک باکیفیتی ساخته شده است اما متأسفانه استاندارد ضد آب ندارد.
اندازهی نمایشگر OLED این گوشی به ۶٫۶۷ اینچ و رفرشریت آن هم به ۱۲۰ هرتز میرسد تا تجربهای نرم و روان را برای شما به ارمغان بیاورد. اندروید ۱۲ و رابط کاربری Magic UI 6٫۱ هم عهدهدار وظایف نرمافزاری این گوشی هستند که امکانات و قابلیتهای بسیار خوبی را هم در اختیارتان قرار میدهند.
آنر ۷۰ از پردازندهی اسنپدراگون 778G پلاس به عنوان قلب تپنده بهره میبرد که در کنار ۸/۱۲ گیگابایت رم و ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت حافظهی داخلی، عملکرد پردازشی بسیار خوبی را برایتان به ارمغان میآورد و مشکل کمبود فضای داخلی هم هیچوقت شما را تهدید نخواهد کرد.
در بخش دوربین شاهد یک سنسور ۵۴ مگاپیکسلی اصلی هستیم که کیفیت واقعاً خوبی در نور روز و شب دارد و قادر است در وضوح 4K@30 به فیلمبرداری بپردازد اما از لرزشگیر اپتیکال بهره نمیبرد. در کنار این دوربین از یک سنسور ۵۰ مگاپیکسلی فوق عریض هم استفاده شده که میتواند با زاویهی دید ۱۲۲ درجه، تصاویر عریض و باکیفیتی را به ثبت برساند. دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو هم عملکرد قابل قبولی را برای ثبت تصاویر از نزدیک ارائه میکند. دوربین سلفی آنر ۷۰ سنسوری به بزرگی ۳۲ مگاپیکسل دارد که میتواند در وضوح 1080P@30 به فیلمبرداری بپردازد.
باتری ۴۸۰۰ میلیآمپر ساعتی این گوشی دوام نسبتا خوبی دارد و به لطف شارژر ۶۶ واتی موجود درون جعبه هم میتوانید آن را با سرعت خوبی، در مدت زمان تقریبا ۵۰ دقیقه به صورت کامل شارژ کنید.
۴. شیائومی پوکو F5
پوکو F5 در سال ۲۰۲۳ راهی بازار شده و جدیدترین گوشی این لیست محسوب میشود. این گوشی فقط ۱۸۱ گرم وزن دارد و تماما از پلاستیک ساخته شده اما کیفیت خوبی دارد و از استاندارد IP53 هم بهره میبرد. نمایشگر این گوشی مثل بسیاری از گوشیهای این لیست +FHD بوده و از رفرشریت ۱۲۰ هرتز هم پشتیبانی میکند و کیفیت بسیار خوبی هم دارد. در بخش نرمافزار، اندروید ۱۳ را سوار بر رابط کاربری MIUI 14 شاهد هستیم که تا سه سال هم پشتیبانی خواهد شد.
از لحاظ سختافزار، پوکو F5 یکی از قدرتمندترین گوشیهای این لیست است چرا که از اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲ به عنوان قلب تپنده بهره میبرد. پردازندهای که از تراشههای پرچمدار نسل قبل هم عملکرد بهتری دارد و میتواند به بهترین شکل ممکن نیاز کاربران را برطرف کند. به خصوص اینکه پوکو آنقدر خوب آن را بهینه کرده که زیر فشار سنگین اصلا توان آن به کمتر از ۸۰٪ هم نمیرسد. در کنار این تراشه از ۸/۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی هم استفاده شده و بدین ترتیب تا سالها میتوانید با بالاترین سرعت و کیفیت در انجام کارهای سنگین آسوده خاطر باشید.
دوربین اصلی این گوشی ۶۴ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال است و میتواند در نور روز و شب عملکرد بسیار خوبی را از خود به نمایش بگذارد. دوربین فوق عریض این گوشی هم ۸ مگاپیکسلی است که با زاویهی دید ۱۲۰ درجه، تصاویر عریض باکیفیتی را به ثبت میرساند. در کنار این دوربین هم از یک سنسور ۲ مگاپیکسلی ماکرو استفاده شده که کیفیتی معمولی دارد. این گوشی در وضوح 4K@30 قادر به فیلمبرداری است اما دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی آن میتواند در وضوح 1080P@30/60 به فیلمبرداری بپردازد.
پوکو F5 از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی به عنوان منبع تغذیه بهره میبرد که دوام بسیار بالایی دارد. در صورت اتمام شارژ هم میتوانید با شارژر سریع ۶۷ واتی موجود درون جعبه آن را شارژ کنید. فرایند شارژ شدن ۰ تا ۱۰۰ این گوشی در مدت کمتر از ۵۰ دقیقه صورت میگیرد.
۵. گلکسی A54
گلکسی A54 برای کسانی مناسب است که یک گوشی میان رده نزدیک به پرچمدار با قیمت مناسب و پشتیبانی نرم افزاری طولانیمدت میخواهند. این گوشی ۲۰۲ گرمی از ترکیب شیشه و پلاستیک ساخته شده و از معدود میانردههای این لیست با استاندارد ضد آب IP67 است. نمایشگر این گوشی مثل اکثر گوشیهای این لیست +FHD با رفرشریت ۱۲۰ هرتزی است که کیفیت خوبی هم دارد. اندروید ۱۳ به همراه رابط کاربری One UI 5.1 تمام امکانات و قابلیتهای نرمافزاری که بخواهید را برایتان فراهم میکنند و مهمتر از همه، این گوشی تا ۴ سال هم توسط سامسونگ آپدیت میشود.
پردازندهی اگزینوس ۱۳۸۰ قلب تپنده این گوشی است که عملکرد پردازشی و گرافیکی خوبی را ارائه میکند و میتواند در کنار ۶/۸ گیگابایت رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی، تا مدتها شما را از خرید یک گوشی جدید بینیاز کند. نقطه عطف این گوشی در مقایسه با سایر میانردههای این لیست، دوربین ۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال آن است که میتواند در کنار تصاویر باکیفیت، ویدیوهای 4K@30 بسیار جذابی را هم ضبط کند. در کنار این دوربین هم سنسور ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض و ۵ مگاپیکسلی ماکرو را شاهد هستیم که کیفیت خوبی دارند. دوربین سلفی این گوشی هم ۳۲ مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری 4K@30 است.
گلکسی A54 به لطف باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی خود ماندگاری شارژ بسیار بالایی دارد اما متأسفانه برای شارژ آن باید شارژر ۲۵ واتی را به صورت جداگانه خریداری کنید. شارژری که قادر است گوشی را در مدت تقریبا ۱ ساعت کاملا شارژ کند.
۶. شیائومی ردمی K50
ردمی K50 یک گوشی بسیار قدرتمند محسوب میشود که در سال ۲۰۲۲ راهی بازار شده و کیفیت پردازشی فوقالعاده خوبی را هم ارائه میدهد. این گوشی ۲۰۱ گرمی از ترکیب شیشه و فلز ساخته شده و از استاندارد ضد آب IP53 هم بهره میبرد تا پاشش آب باعث خرابی آن نشود. نمایشگر این گوشی هم ۶٫۶۷ اینچی از نوع OLED است که با وضوح ۱۴۴۰ × ۳۲۰۰ پیکسل و رفرشریت ۱۲۰ هرتز، باکیفیتترین پنل را در بین محصولات این لیست دارد و میتواند محتوا را به بهترین و جذابترین شکل ممکن برایتان به نمایش بگذارد. در بخش نرمافزار هم شاهد اندروید ۱۲ و رابط MIUI 13 هستیم که تجربهای نرم، روان و لذتبخش را برایتان فراهم میکند.
اما آنچه که باعث محبوبیت بالای این گوشی شده، پردازندهی دایمنسیتی ۸۱۰۰ است. پردازندهای که هم برای انجام بازی بهینه شده و هم آنقدر بهینه و کممصرف است که زیر ۱ ساعت فشار فوقالعاده سنگین، توانست عملا بیش از ۹۰٪ توان خود را حفظ کند و حتی یک بار هم افت نکند. این عملکرد پایدار سبب شده ردمی K50 حتی با گوشیهایی که پردازندهی بهتری هم دارند برابری کند. وجود ۸/۱۲ گیگابایت رم و ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت حافظهی داخلی از نوع UFS 3.1 هم سبب شده تا این گوشی عملا در انجام کارهای سنگین خم به ابرو نیاورد.
دوربین اصلی این گوشی ۴۸ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال و امکان فیلمبرداری 4K@30 است که در کنار یک سنسور ۸ مگاپیکسلی فوق عریض و ۲ مگاپیکسلی ماکرو، مجموعهی خوب و باکیفیتی را تشکیل دادهاند. دوربین سلفی هم ۲۰ مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری 1080P@30/120 است.
این گوشی از باتری ۵۵۰۰ میلیآمپر ساعتی فوقالعاده بادوام و قدرتمند بهره میبرد که به لطف یک شارژر ۶۷ واتی موجود درون جعبه میتوانید آن را در مدت زمان کمتر از ۶۰ دقیقه کاملا شارژ کنید.
در این محدودهی قیمتی، گوشی شیائومی ۱۲ هم میتواند انتخاب خوبی باشد. محصولی کوچکتر و خوشدستتر (۶٫۲۸ اینچ) از جنس شیشه و آلومینیوم، پردازندهی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ و دوربین بسیار قدرتمندتر با امکان فیلمبرداری 8K. به صورت کلی اگر بین این دو گوشی دودل شدهاید، باید بدانید اگر به دنبال محصولی کوچکتر با قدرت پردازشی بیشتر، ظاهر زیباتر و کیفیت دوربین بهتر هستید، باید شیائومی ۱۲ را انتخاب کنید اما اگر محصولی با شارژدهی بسیار بهتر، قدرت پردازشی پایدارتر و نمایشگر باکیفیتتر میخواهید، ردمی K50 گزینهی جذابتری است.
۷. وان پلاس Ace
اگر به دنبال یک گوشی میان رده نزدیک به پرچمدار هستید که در سریعترین زمان ممکن شارژ شود و در کنار آن قدرت سختافزاری بسیار بالایی هم داشته باشد، وانپلاس Ace یک انتخاب بینظیر برایتان خواهد بود. محصولی ۱۸۶ گرمی از جنس پلاستیک که نمایشگری ۶٫۶۷ اینچی با وضوح ۱۰۸۰ × ۲۴۱۲ و رفرشریت ۱۲۰ هرتزی داشته و قادر است تصاویر را با کیفیت بسیار خوبی به نمایش بگذارد. این گوشی از اندروید ۱۲ و رابط فوقالعاده سبک و جذاب ColorOS 12.1 بهره میبرد که امکانات بسیار خوبی هم دارد.
قلب تپندهی این گوشی پردازندهی مدیاتک دایمنسیتی ۸۱۰۰ مکس است که میتواند با پایداری بینظیری که دارد، تمام بازیهای نسبتا سنگین را با کیفیت خوبی برایتان اجرا کند. در کنار این تراشه از ۸/۱۲ گیگابایت رم و ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت حافظهی داخلی هم استفاده شده تا کاربر حتی چند سال بعد هم نیازی به یک گوشی دیگر نداشته باشد.
دوربین اصلی این گوشی ۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال است که کیفیت بسیار خوبی هم دارد و میتواند در وضوح 4K@30/60 به فیلمبرداری بپردازد. اما سایر دوربینها از جمله ۸ مگاپیکسلی فوق عریض، ۲ مگاپیکسلی ماکرو و ۱۶ مگاپیکسلی سلفی کیفیتی معمولی را ارائه میکنند.
اما نقطه عطف این گوشی شارژر ۱۵۰ واتی آن است که میتواند باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتیاش را در مدت زمان تقریبا ۱۷ دقیقه به صورت کامل شارژ کند.
از رقبای این گوشی میتوان به گلکسی S21 فن ادیشن اشاره کرد که دوربین باکیفیتتر، دوربین تلهفوتو با زوم ۳ برابری، کیفیت ساخت بهتر و پشتیبانی نرمافزاری طولانیتری دارد. در غیر این صورت برتری کاملا با نمایندهی وانپلاس است.
گوشی میان رده نزدیک به پرچمدار؛ سخن پایانی
در این مطلب ۷ مدل از بهترین گوشی های میان رده نزدیک به پرچم دار را به شما معرفی کردیم که از لحاظ کیفیت پردازشی واقعاً کمنظیر هستند و میتوانند خیلی راحت پا به پای پرچمداران همعصر خود پیش بروند. این گوشی های میان رده نزدیک به پرچمدار در برطرف کردن نیازهای کاربران حتی پس از گذشت چند سال هم عملکرد خوبی دارند و در نتیجه خرید آنها هیچ پشیمانی به همراه نخواهد داشت.