بهترین گجتهای سال ۱۴۰۱ از نگاه دیجیکالا مگ
به انتهای سال ۱۴۰۱ رسیدهایم. در این سال پرفراز و نشیب، شرکتهای بزرگ فعال در حوزهی فناوری محصولات پیشرفته و باکیفیتی را تولید و روانهی بازار کردهاند که توانستهاند نظر مخاطبان و کاربران زیادی را در سراسر جهان به خود جلب کنند. طبق روال هر سال دیجی کالا مگ، در این مقاله قصد داریم بهترین گجتهای سال ۱۴۰۱ را در چهار دستهبندی گوشی هوشمند، تبلت، لپتاپ و ساعت هوشمند به شما معرفی کنیم؛ محصولاتی که به خاطر ویژگیهای خاص یا نوآوریهایشان در این فهرست قرار گرفتهاند. برای آشنایی با این محصولات با دیجی کالا مگ همراه باشید.
بهترین گوشیهای هوشمند سال ۱۴۰۱
آیفون ۱۴ پرو مکس اپل
گلکسی S23 اولترا سامسونگ
شیائومی ۱۳ پرو
پیکسل ۷ پرو گوگل
بهترین تبلتهای سال ۱۴۰۱
آیپد پرو ۱۲.۹ اینچی ۲۰۲۲ اپل
گلکسی تب S8 اولترا
سرفیس پرو ۹ مایکروسافت
بهترین لپتاپهای سال ۱۴۰۱
مکبوک پرو M2 2022
لپتاپ ROG Strix SCAR 17 ایسوس
لپتاپ لنوو لیجن ۷ مدل 16ITHG6-i7
بهترین ساعتهای هوشمند سال ۱۴۰۱
اپل واچ اولترا
گلکسی واچ ۵ پرو سامسونگ
پیکسل واچ گوگل
اپل واچ سری ۸
سخن پایانی
بهترین گوشیهای هوشمند سال ۱۴۰۱
آیفون ۱۴ پرو مکس اپل
اپل در سال ۱۴۰۱ از سری جدید پرچمداران خود یعنی سری آیفون ۱۴ رونمایی کرد و در میان اعضای این خانواده، آیفون ۱۴ پرو مکس به دلیل بهرهگیری از دوربین اصلی جدید ۴۸ مگاپیکسلی، قابلیت جدید جزیره پویا و باتری پرظرفیتتر نسبت به نسل قبلی نگاه بسیاری از کاربران را به خود معطوف کرد و طراحی خاصی که از آیفون ۱۱ پایهگذاری شده بود را در این نسل به اوج پختگی رساند.
آیفون ۱۴ پرو مکس به عنوان قلب تپندهی خود از تراشهی اختصاصی A16 Bionic بهره میبرد که قادر است از پس انجام هر کاری به راحتی بر بیاید. این گوشی هوشمند پیشرفته در بخش دوربین، به غیر از دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، دو دوربین اولترا واید و تله فوتو ۱۲ مگاپیکسلی نیز دارد و قابلیت فیلمبرداری 4K با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه را نیز به کاربران ارائه میدهد. سنسور سلفی جدید ۱۲ مگاپیکسلی این گوشی نیز عکسهای بسیار باکیفیتی را به ثبت میرساند. از دیگر ویژگیهای خوب این گوشی میتوان به باتری ۴۳۲۳ میلیآمپر ساعتی، پشتیبانی از سرعت شارژ ۱۵ واتی و قابلیت محبوب نمایشگر همیشه روشن اشاره کرد.
ارتقاهای صورت گرفته نسبت به نسل ۱۳، به ویژه جزیره پویا (Dynamic Island) که از بدو رونمایی به الگویی برای بسیاری از سازندگان گوشیهای اندرویدی تبدیل شد، دلایلی هستند که آیفون ۱۴ پرو مکس در فهرست برترینهای سال ما قرار بگیرد.
گلکسی S23 اولترا سامسونگ
رقیب دیرینهی اپل یعنی سامسونگ نیز در سال ۱۴۰۱، از سری جدید گوشیهای پرچمدار گلکسی S23 رونمایی کرد و گل سر سبد این سری یعنی گلکسی S23 اولترا را میتوان به لطف سیستم دوربین فوقالعاده و پردازندهی قدرتمندش، یکی از بهترین گجتهای الکترونیک سال ۱۴۰۱ به شمار آورد. این پرچمدار پیشرفته سامسونگ نمایشگری ۶.۸ اینچی از جنس Dynamic AMOLED 2X دارد و رزولوشن ۱۴۴۴۰ در ۳۰۸۸ را به همراه رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی به کاربران ارائه میدهد.
ماژول دوربین گلکسی S23 اولترا، میزبان چهار سنسور دوربین است که دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی بدون شک مهمترین و جذابترین سنسور آن محسوب میشود. در کنار این سنسور باید به دو دوربین ۱۰ مگاپیکسلی پریسکوپی و تله فوتو و همچنین سنسور ۱۲ مگاپیکسلی اولترا واید نیز اشاره کنیم. دوربین این گوشی قابلیت فیلمبرداری 8K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه را به کاربران ارائه میدهد. همچنین پردازندهی اورکلاک شدهی اسنپدراگون ۸ نسل ۲ به عنوان قلب تپندهی این گوشی به انجام وظیفه میپردازد. به این لطف این تراشه، باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی این گوشی نسبت به نسل قبلی، دوام بیشتری خواهد داشت. S23 اولترا از سرعت شارژ ۴۵ واتی پشتیبانی میکند و مجهز به یک دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی نیز است.
با توجه به این مشخصات، گلکسی S23 اولترا بی شک کاملترین گوشی اندرویدی حال حاضر است و شکی نیست که در فهرست برترینهای ما قرار میگیرد.
شیائومی ۱۳ پرو
شیائومی در سال ۱۴۰۱، گوشیهای هوشمند بسیار زیادی را روانهی بازار کرده که از جمله بهترین آنها میتوان به سری پرچمدار شیائومی ۱۳ اشاره کرد. در این سری شاهد دو گوشی شیائومی ۱۳ و شیائومی ۱۳ پرو هستیم که مدل پرو به دلیل بهرهگیری از سیستم دوربین بسیار باکیفیت و همچنین سرعت شارژ خیرهکننده در لیست بهترین گجتهای الکترونیک سال ۱۴۰۱ جای گرفته است. شیائومی ۱۳ پرو، نمایشگری ۶.۷ اینچی از جنس LTPO AMOLED دارد و از قابلیتهای بسیار خوبی نظیر رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی، حداکثر روشنایی ۱۹۰۰ نیت و رزولوشن ۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ پشتیبانی میکند. مغز متفکر این گوشی، اسنپدراگون ۸ نسل ۲ است که از پس اجرای سنگینترین اپها بدون هیچ مشکلی بر میآید.
شیائومی برای سیستم دوربین قدرتمندترین گوشی هوشمند خود، از سه سنسور ۵۰ مگاپیکسلی اصلی، تلهفوتو و اولترا واید بهره برده که البته سنسور اصلی آن همان سنسور ۱ اینچی ۵۰ مگاپیکسلی موجود در گوشی شیائومی ۱۲S اولترا است. دوربین اصلی این گوشی قابلیت فیلمبرداری 8K با سرعت ۲۴ فریم بر ثانیه را نیز به کاربران ارائه میدهد. روی پنل جلویی این گوشی نیز یک سنسور سلفی ۳۲ مگاپیکسلی تعبیه شده که کیفیت بسیار خوبی دارد. یک باتری ۴۸۲۰ میلیآمپر ساعتی به عنوان منبع انرژی این گوشی در نظر گرفته شده که با شارژر پرسرعت ۱۲۰ واتی شیائومی در عرض کمتر از ۲۰ دقیقه به طور کامل شارژ میشود که این آمار فوقالعاده است.
روند رو به رشد و نوآوریهای همیشگی شیائومی در عرضه و طراحی گوشیهای هوشمند، دلایل مهمی هستند که بهترین نمایندهاش را در میان بهترینهای سال ۱۴۰۱ قرار دهیم.
پیکسل ۷ پرو گوگل
گوگل در سالی که گذشت، از سری جدید گوشیهای پرچمدار پیکسل ۷ رونمایی کرد و در این بین، گوشی هوشمند پیکسل ۷ پرو به عنوان قدرتمندترین گوشی حال حاضر گوگل به دلیل بهرهگیری از تراشهی قدرتمند گوگل و همچنین طراحی بسیار جذابی که دارد، یکی از بهترین گجتهای الکترونیک سال ۱۴۰۱ به شمار میرود. این گوشی هوشمند پیشرفته مجهز به نمایشگر ۶.۷ اینچی LTPO AMOLED است که از رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی و رزولوشن QHD+ بهره میبرد. تراشهی اختصاصی و ۴ نانومتری تنسور G2 گوگل، به عنوان قلب تپندهی این گوشی در نظر گرفته شده که حداکثر ۱۲ گیگابایت حافظهی رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظهی داخلی آن را همراهی میکنند.
در سیستم دوربین این گوشی شاهد بهرهگیری از سه سنسور ۵۰ مگاپیکسلی اصلی، اولترا واید ۱۲ مگاپیکسلی با زاویه دید ۱۵۶ درجهای و دوربین تله فوتو ۴۸ مگاپیکسلی هستیم که در مجموع عملکرد رضایتبخشی دارد. ظرفیت باتری این گوشی مانند نسل قبلی ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت است و از شارژر ۲۳ وات پشتیبانی میکند. از دیگر ویژگیهای پیکسل ۷ گوگل میتوان به دوربین سلفی ۱۰.۸ میلیآمپر ساعتی و حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر اشاره کرد.
برطرف کردن ایرادات طراحی نسلهای قبلی، و یکپارچهسازی تواناییهای هوش مصنوعی با سختافزار پیکسل ۷ پرو، محصول جذابی ساخته که به یقین باید در فهرست بهترینهای سال ۱۴۰۱ قرار بگیرد.
بهترین تبلتهای سال ۱۴۰۱
آیپد پرو ۱۲.۹ اینچی ۲۰۲۲ اپل
غول فناوری آمریکایی، بازار تبلتهای پرچمدار را در اختیار دارد و آیپد پرو ۱۲.۹ اینچی ۲۰۲۲ نیز با قابلیتهای پیشرفتهای نظیر نمایشگر بسیار باکیفیت و تراشهی قدرتمند M2، در لیست بهترین گجتهای الکترونیک سال ۱۴۰۱ از نگاه دیجی کالا مگ قرار گرفته است. این تبلت پرچمدار نمایشگری ۱۲.۹ اینچی از جنس Liquid Retina XDR mini-LED LCD دارد که از مشخصات خوبی نظیر رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی، رزولوشن ۲۰۴۸ در ۲۷۷۳ و حداکثر روشنایی ۱۶۰۰ نیت بهره میبرد. مهمترین ویژگی این تبلت، پردازنده بسیار قدرتمند M2 اپل است و به لطف عملکرد فوقالعادهای که دارد برای انجام کارهای حرفهای مورد استفاده میگیرد.
آیپد پرو ۲۰۲۲ با حداکثر ۲ ترابایت حافظهی داخلی و ۱۶ گیگابایت حافظهی رم روانهی بازار شده و سیستمعامل iPad OS 16 نیز امکانات بسیار جذابی را در اختیار کاربران قرار میدهد. اپل در این تبلت از چهار اسپیکر استفاده کرده که صدای استریوی بسیار باکیفیتی را تولید میکنند. دو سنسور ۱۲ مگاپیکسلی اصلی و ۱۰ مگاپیکسلی اولترا واید درون ماژول دوربین این تبلت جای خوش کردهاند که در مقایسه با سیستم دوربین بسیاری از تبلتهای پرچمدار عملکرد بهتری دارند. منبع انرژی این تبلت، یک باتری ۱۰۷۵۸ میلیآمپر ساعتی است که شارژدهی بسیار خوبی را به کاربران ارائه میدهد.
اپل با کنار گذاشتن تراشههای اینتل و رو آوردن به پردازندههای ساخت خودش در آیپد و مکبوک، حرکت بزرگی را آغاز کرده که ثمرهاش را میتوانید در پرفرمنس و تجربه کاربری عالی محصولاتی مثل آیپد پرو ۱۲.۹ اینچی ۲۰۲۲ مشاهده کنید.
گلکسی تب S8 اولترا
سامسونگ اوایل سال ۱۴۰۱ از سری جدید تبلتهای پرچمدار گلکسی تب S8 رونمایی کرد و در این بین، گلکسی تب S8 اولترا به لطف نمایشگر بسیار باکیفیت و تراشهی قدرتمندش بدون شک یکی از بهترین گجتهای الکترونیک سال ۱۴۰۱ به شمار میرود. نمایشگر Super AMOLED این تبلت، اندازهای ۱۴.۶ اینچی دارد و تصاویر را با وضوح ۱۸۴۸ × ۲۹۶۰ پیکسل به کاربران نشان میدهد. این نمایشگر همچنین از رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی و قابلیت HDR10+ نیز پشتیبانی میکند.
تراشهی پرچمدار اسنپدراگون ۸ نسل ۱ کوالکام به عنوان قلب تپندهی این تبلت در نظر گرفته شده که حداکثر ۱۶ گیگابایت حافظهی رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظهی داخلی آن را همراهی میکنند. این تراشه به خوبی از پس اجرای سنگینترین اپها بر میآید. سامسونگ برای این تبلت پرچمدار خود از دو دوربین ۱۳ مگاپیکسلی اصلی و ۶ مگاپیکسلی فوق عریض استفاده کرده و روی پنل جلویی آن نیز یک سنسور سلفی ۱۲ مگاپیکسلی به چشم میخورد. انرژی این تبلت از جانب یک باتری ۱۱۲۰۰ میلیآمپر ساعتی تأمین میشود که با آداپتور ۴۵ واتی در عرض ۸۲ دقیقه به طور کامل شارژ میشود.
سرفیس پرو ۹ مایکروسافت
سرفیس پرو ۹، تبلت جدید و هیبریدی مایکروسافت، با مشخصات بسیار پیشرفتهای که دارد نظیر وزن بسیار سبک، دو نوع پردازنده (اینتل و ARM) و پشتیبانی از 5G بسیاری از رقبای خود را در بازار تبلتهای هوشمند به راحتی شکست میدهد. این محصول طراحی بسیار جذابی دارد و از قلم لمسی سرفیس اسلیم پن ۲ هم پشتیبانی میکند. مایکروسافت از نمایشگر ۱۳ اینچی PixelSense Flow (۲۸۸۰ در ۱۹۲۰) در هر دو نوع پردازنده با توانایی پشتیبانی از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز بهره برده که کیفیت فوقالعادهای دارد.
پردازنده SQ3 Arm-powered و پردازندههای نسل ۱۲ اینتل به عنوان تأمینکنندهی قدرت این تبلت در نظر گرفته شدهاند که کاربران میتوانند از بین آنها دست به انتخاب بزنند. در کنار این پردازندهها، حداکثر ۳۲ گیگابایت حافظهی رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظهی داخلی قابل پشتیبانی خواهد بود. باتری این تبلت قدرتمند نیز قادر است تا حداکثر ۱۹ ساعت شارژدهی به کاربران ارائه دهد. یک دوربین ۱۰ مگاپیکسلی روی پنل پشتی و یک دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی روی پنل جلویی سرفیس پرو ۹ تعبیه شده که قابلیت فیلمبرداری 4K نیز دارد.
بهترین لپتاپهای سال ۱۴۰۱
مکبوک پرو M2 2022
اواخر خرداد ماه سال جاری، اپل از لپتاپ پرچمدار جدید خود یعنی مکبوک پرو ۲۰۲۲ با تراشهی بسیار قدرتمند M2 رونمایی کرد و این محصول با ویژگیهای عالی نظیر باتری با شارژدهی ۲۰ ساعته و نمایشگر ۱۳.۳ اینچی توانسته نظر مساعد کاربران زیادی را به خود جلب کند. نمایشگر ۱۳.۳ اینچی این محصول از جنس IPS LCD با نور پسزمینه LED است و رزولوشن ۱۶۰۰×۲۵۶۰ را به همراه حداکثر روشنایی ۵۰۰ نیت به کاربران ارائه میدهد. به لطف بهرهگیری از تراشهی ۵ نانومتری M2 اپل، این لپتاپ قادر است همهی برنامههای سنگین را به راحتی اجرا کند.
۸ گیگابایت حافظهی رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظهی داخلی از نوع SSD برای این لپتاپ در نظر گرفته شده و همچنین ۲ درگاه USB-C و USB 3.1 Gen 2 روی بدنهی این محصول به چشم میخورد. این لپتاپ وزن بسیار سبکی دارد و اسپیکرهای داخلی استریو آن نیز صدا را با بهترین کیفیت به کاربران ارائه میدهند. این محصول روی بخش بالایی نمایشگر خود هیچ ناچی ندارد و از فن خنککننده هم بهره میبرد. باتری ۵۸.۲ واتساعت این لپتاپ برای استفاده کاربران تا حداکثر ۲۰ ساعت دوام میآورد.
اگر چه هنوز تفاوتهای نسبتا کم پردازنده M2 و نسل قبلیاش M1 برای طرفداران مکبوکهای اپل محل مناقشه است، ولی با این وجود نمیشود مکبوک پرو M2 را جزو بهترینهای سال به شمار نیاورد.
لپتاپ ROG Strix SCAR 17 ایسوس
ایسوس یکی از موفقترین شرکتهای فعال در حوزهی تولید و عرضه لپتاپهاست و از مدل ROG Strix SCAR 17، به لطف قابلیتهایی بسیار خوبی که دارد نظیر پردازندهی قدرتمند و کیفیت ساخت بالای آن، میتوان به عنوان یکی از بهترین لپتاپهای سال اشاره کرد. این لپتاپ مجهز به یک نمایشگر ۱۷.۳ اینچی از جنس LCD IPS است که از رزولوشن ۲۵۶۰×۱۴۴۰ پیکسل به همراه رفرش ریت ۲۴۰ پشتیبانی میکند و کیفیت بسیار خوبی را برای کاربران به تصویر میکشد.
پردازندهی ۱۲۹۰۰H سری Core i۹ اینتل به عنوان قلب تپندهی این محصول در نظر گرفته شده که به همراه پردازندهی گرافیکی
GeForce RTX ۳۰۸۰ Ti از پس انجام همهی امورات سنگین و سبک کاربران به خوبی بر میآید. همچنین نباید ۳۲ گیگابایت حافظهی رم DDR۵ و یک ترابایت حافظهی داخلی SSD این لپتاپ ایسوس را از قلم بیندازیم. انرژی این لپتاپ از جانب یک باتری چهار سلولی با ظرفیت ۹۰ وات-ساعتی تأمین میشود که قادر است تا حداکثر ۴ ساعت شاژردهی به همراه داشته باشد.
لپتاپ لنوو لیجن ۷ مدل 16ITHG6-i7
لپتاپ لنوو لیجن ۷ مدل 16ITHG6-i7 از پردازندهی بسیار قدرتمندی بهره میبرد و با حافظهی رم ۳۲ گیگابایتی که دارد، برای گیمرها یک محصول بسیار کارآمد و فوقالعاده قدرتمند به شمار میرود. لنوو لیجن ۷ از یک نمایشگر ۱۶ اینچی IPS بهره میبرد که رزولوشن ۲۵۶۰x۱۶۰۰ پیکسلی دارد و از رفرش ریت ۱۶۵ هرتزی و حداکثر روشنایی تصویر ۵۰۰ نیت پشتیبانی میکند.
شرکت لنوو برای این محصول خود از پردازندهی ۱۱۸۰۰H سری Core i۷ اینتل به عنوان قلب تپنده استفاده کرده که عملکرد بینظیری دارد و به همراه پردازندهی گرافیکی GeForce RTX ۳۰۸۰ انویدیا، خیال کاربران را از بابت اجرای سنگینترین بازیهای روز دنیا راحت میکند. همچنین ۳۲ گیگابایت حافظهی رم DDR4 و یک ترابایت حافظهی داخلی SSD نیز برای استفاده کاربران در این لپتاپ تعبیه شده است. این محصول دو اسپیکر استریو ۲ واتی دارد و ازتاچپد چند لمسی نیز پشتیبانی میکند. در نهایت باید به باتری ۸۰ وات-ساعت این لپتاپ اشاره کنیم که با یک بار شارژ تا ۶.۵ ساعت شارژدهی به کاربران ارائه میدهد.
بهترین ساعتهای هوشمند سال ۱۴۰۱
اپل واچ اولترا
در میان اپل واچهای اپل، جای خالی یک محصول جانسخت با باتری قوی احساس میشد که اپل به موقع به این نیاز بازار را با اپل واچ اولترا پاسخ داد و توانست یکی از موفقترین محصولاتش را در سال ۱۴۰۱ روانه بازار کند. این ساعت هوشمند که برای ورزشکاران ورزشهای پرتحرک مانند دوچرخهسواران، کوهنوردان و سایر ورزشها طراحی شده، نمایشگری ۲ اینچی دارد که از وضوح تصویر ۴۱۰ در ۵۰۲ پیکسل و حداکثر روشنایی ۲۰۰۰ نیت پشتیبانی میکند. جنس بدنهی این ساعت هوشمند از تیتانیوم است تا در برابر ضربات احتمالی مقاومت بیشتری از خود نشان دهد.
اپل واچ اولترا از گواهی EN 13319 بهره میبرد که برای لوازم غواصی اهمیت زیادی دارد. همچنین این ساعت هوشمند در دمای بین -۲۰ تا ۵۵ درجه سانتیگراد میتواند به خوبی انجام وظیفه کند. اپل دکمهی جدیدی را روی این گجت پوشیدنی جانسخت خود تعبیه کرده که Action نام دارد و کاربران میتوانند به شخصیسازی آن بپردازند. باتری ۵۴۲ میلیآمپر ساعتی به عنوان منبع تغذیهی این ساعت هوشمند در نظر گرفته شده که میتواند تا ۳۶ ساعت برای کاربران شارژدهی به همراه داشته باشد. در نهایت میتوان به طیف گستردهای از قابلیتهای ورزشی و سلامتی تعبیه شده در این ساعت هوشمند قدرتمند اپل اشاره کرد.
گلکسی واچ ۵ پرو سامسونگ
سامسونگ اواسط تابستان سال جاری از نسل جدید ساعتهای هوشمند خود رونمایی کرده و گلکسی واچ ۵ پرو با قابلیتهای بسیار پییشرفتهای که ارائه میدهد، نظیر نمایشگر Super AMOLED و باتری پرظرفیت، یکی از بهترین گجتهای الکترونیک سال ۱۴۰۱ به شمار میرود. این ساعت هوشمند پرچمدار مجهز به یک نمایشگر عریض ۱.۴ اینچی با رزولوشن ۴۵۰ در ۴۵۰ پیکسلی است و از تراکم پیکسلی ۳۲۱ پیکسل بر اینچ و قابلیت نمایشگر همیشه روشن پشتیبانی میکند. گلکسی واچ ۵ پرو از تراشهی ۵ نانومتری اگزینوس W920 به عنوان قلب تپنده بهره میبرد و پردازندهی گرافیکی Mali-G68 نیز در کنار آن به انجام وظیفه میپردازد.
این ساعت هوشمند پرچمدار یک باتری غیرقابل تعویض با ظرفیت ۵۹۰ میلیآمپر ساعتی دارد که قادر است تا ۸۰ ساعت شارژدهی به کاربران ارائه دهد و در صورت استفاده از GPS این میزان به ۲۰ ساعت کاهش پیدا میکند. غول فناوری کرهای ۱۶ گیگابایت حافظهی داخلی و ۱.۵ گیگابایت حافظهی رم برای این ساعت هوشمند در نظر گرفته و از سیستمعامل One UI Watch 4.5 نیز بهره میبرد. این ساعت توانایی مقاومت در برابر گردوغبار و آب تا عمق ۵۰ متری را دارد و از طیف وسیعی از حالتهای ورزشی و قابلیتهای سلامتی نظیر تشخیص میزان ضربان قلب، سنجش غنای اکسیژن خون (SpO2) و موارد دیگر پشتیبانی میکند.
پیکسل واچ گوگل
گوگل در سال ۱۴۰۱ از اولین ساعت هوشمند خود با نام پیکسل واچ رونمایی کرده که این ساعت با قابلیتهای خوبی نظیر نمایشگر باکیفیت و امکانات سلامتی بسیار متنوع روانهی بازار شده است. پیکسل واچ گوگل برخلاف ساعتهای اپل، از یک نمایشگر دایرهای شکل ۱.۶ اینچی از جنس AMOLED بهره میبرد. همچنین نمایشگر این ساعت، از حداکثر روشنایی ۱۰۰۰ نیت و تراکم پیکسلی ۳۲۰ PPI پشتیبانی میکند. قلب تپندهی این ساعت هوشمند گوگل، پردازندهی اگزینوس ۹۱۱۰ سامسونگ است و ۲ گیگابایت حافظهی رم و ۳۲ گیگابایت حافظهی داخلی آن را همراهی میکنند.
این ساعت هوشمند جدید گوگل همانند جدیدترین ساعتهای اپل و سامسونگ، تا عمق ۵۰ متری در برابر آب مقاوم است و سیستمعامل Wear OS 3.5 را اجرا میکند. پیکسل واچ از باتری ۲۹۴ میلیآمپرساعتی بهره میبرد و با هربار شارژ تا ۲۴ ساعت دوام خواهد آورد. علاوهبراین، فقط با ۳۰ دقیقه شارژ این ساعت میتوان تا ۵۰ درصد ظرفیت باتری آن را شارژ کرد. از جمله قابلیتهای سلامتی این محصول میتوان به به پایش ضربان قلب، تجزیه و تحلیل سطح اکسیژن خون و ردیابی خواب اشاره کرد.
اپل واچ سری ۸
اپل واچ سری ۸، اگرچه از لحاظ ظاهری تفاوت چندانی با نسل قبلی خود ندارد، اما از قابلیتهای بسیار پیشرفتهای نظیر سنسور دمای بدن و سیستم تشخیص تصادف بهره میبرد. اپل واچ سری ۸ از یک نمایشگر ۱.۹ اینچی LTPO OLED بهره میبرد که حداکثر روشنایی ۱۰۰۰ نیت دارد و در دو مدل ۴۱ و ۴۵ میلیمتری به فروش میرسد.
این ساعت هوشمند اپل، با یک بار شارژ تا ۱۸ شارژدهی به کاربران ارائه میدهد. اما با بهرهگیری از حالت کم مصرف که قابلیت جدیدی در این ساعت هوشمند به شمار میرود، میتواند تا ۳۶ ساعت دوام بیاورد. قلب تپندهی نسل هشتم اپل واچ، تراشه S8 است که ۳۲ گیگابایت حافظهی داخلی و ۱ گیگابایت حافظهی رم این پردازنده را همراهی میکنند. اپل یک سری قابلیتهای جدید به این ساعت هوشمند اضافه کرده که از جملهی آنها میتوان به قابلیت سلامت بانوان با بهرهگیری از سنسور دمای بدن اشاره کرد.
سخن پایانی
در این مقاله به معرفی بهترین گجتهای الکترونیک سال ۱۴۰۱ در چهار دستهبندی گوشی هوشمند، تبلت، لپتاپ و ساعت هوشمند پرداختیم. به نظر شما بهترین گجت الکترونیک سال ۱۴۰۱ کدام است؟ به چه محصولاتی نسبت به سایرین مدال برتری میدهید؟ حتما نظرات خود را در این رابطه با ما و سایر کاربران دیجی کالا مگ در بخش کامنتها به اشتراک بگذارید.