هر آنچه برای خرید بهترین دوچرخه برقی لازم است بدانید

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۹ دقیقه
هر آنچه برای خرید بهترین دوچرخه برقی لازم است بدانید

دوچرخه‌های برقی وسیله‌هایی هستند که می‌توانند سواری را برای طیف وسیعی از مردم آسان‌تر و جذاب‌تر کنند. از طرفی استفاده از دوچرخه برقی، تفریحی سالم و حمل‌ و نقلی‌ مقرون‌به‌صرفه نسبت به خودروهای شخصی و موتور است، بنابراین جای تعجب نیست که این محصولات در طی چند سال گذشته بسیار محبوب شده‌اند. به طور کلی در اغلب موارد انتخاب و خرید بهترین دوچرخه برقی نسبت به مدل‌های معمولی‌تر گران‌تر است. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم که قبل از صرف هزینه‌ی اضافی برای خرید آن، مطمئن شوید که این وسیله با نیازهای شما سازگار است.

دوچرخه برقی چیست؟

همانطور که از نام این وسیله پیداست، دوچرخه برقی ترکیب یک دوچرخه عادی به اضافه بخش برقی آن شامل موتور و باتری است. دوچرخه‌های برقی از نظر ظاهری با دوچرخه‌های معمولی تفاوت زیادی ندارد اما به دلیل وجود موتور برقی طبیعتا قابلیت‌های بیشتری نسبت به یک دوچرخه عادی به کاربر ارائه می‌کنند. به‌منظور درک نوع عملکرد دوچرخه برقی، اینفوگرافی زیر می‌تواند مفید باشد.

دوچرخه برقی چیست؟

دوچرخه برقی چطور کار می‌کند؟

انواع دوچرخه‌های برقی کلاسِ جهانی

دوچرخه‌های برقی با توجه به موارد استفاده در سبک‌های مختلفی به بازار عرضه می‌شوند؛ درواقع کاربری‌های این وسیله از سواری در مسیرهای شیب‌دار کوهستانی تا رفت و آمد به محل کار را شامل می‌شود. در عین حال، سه دسته‌ی کلی دوچرخه برقی در بازارهای جهانی وجود دارد که در همه‌ی آن‌ها نیروی الکتریکی به روشی متمایز، (با استفاده از پدال‌های دوچرخه‌، دسته گاز یا پدال کمکی) به چرخ محرک دوچرخه اعمال می‌شود.

در همین راستا تصمیم‌گیری در مورد اینکه کدام نوع از این دوچرخه‌ها بهترین انتخاب برای شما است، به نحوه‌ی استفاده از دوچرخه و میزان حرفه‌ای بودن شما وابسته است. به طور کلی باید بدانید که طی بررسی‌های انجام شده، دوچرخه‌های چند دنده و با قابلیت انتخاب دنده‌ی مدنظر در زمان خالی شدن باتری یا رکاب زدن، می‌توانند تجربه‌ی سواری بهتری را ارائه دهند.

کلاس یک: دوچرخه برقی با حالت حرکت عادی

این دسته از دوچرخه‌‌های برقی به کمک پدال حرکت می‌کنند، به این معنی که وقتی پاهای شما به پدال‌ها فشار وارد می‌کند، موتور جریان الکتریکی لازم برای حرکت وسیله را مهیا می‌کند. در این نوع دوچرخه برقی هیچ‌گونه پدال کمک یا دسته گازی برای حرکت وجود ندارد، همچنین قسمت برقی آن زمان فعال می‌شود که کاربر در حال رکاب زدن، است. لازم به ذکر است که سیستم برقی پدال‌ها در این دسته از محصولات در سرعت‌های بالای ۲۰ مایل در ساعت (حدودا ۳۲ کیلومتر در ساعت) قطع می‌شود.

کلاس دو: دوچرخه برقی با حالت پدال کمکی (PAS)

راهنمای خرید دوچرخه برقی دیجی‌کالا

دوچرخه‌های این کلاس هم همچون مورد قبلی دارای موتور الکتریکی است و قادر است تا ۲۰ مایل در ساعت کار کند. جالب است بدانید که دوچرخه برقی با حالت پدال کمکی مجهز به سیستم کنترل‌کننده‌ با کمک سنسورهای روی دستگاه است که می‌تواند نیروی مورد نیاز در حین پدال زدن را به کمک موتور به شما ارائه دهد. لازم به ذکر است که چنین سیستمی قابل تنظیم است و شما می‌توانید میزان کمک مورد نیاز از موتور دوچرخه برقی را مشخص کنید!

کلاس سه: دوچرخه‌هایی با دسته گاز

این مدل‌های برقی از سایر کلاس‌های معرفی شده، سریع‌تر و قدرتمندتر هستند و ممکن است در برخی مناطق، مانند مسیرهای دوچرخه‌سواری، استفاده از آن‌ها قانونی نباشد. در دوچرخه‌هایی با دسته گاز، حرکت دوچرخه از طریق دسته گاز تنظیم می‌شود و از رکاب زدن شما کاملا مستقل است. البته در بعضی مدل‌های این کلاس شاهد وجود سیستم دسته گاز و کمک رکاب به شکل مستقل بر روی دستگاه هستیم!

انواع دوچرخه برقی و مزایا و معایب آن‌ها

معرفی انواع دوچرخه برقی به همراه مزایا و معایب هر مدل

پس از معرفی کلاس‌های مختلف هر دوچرخه برقی زمان آن رسیده است که شما را با انواع این دوچرخه‌ها و مزایا و معایب هر یک آشنا کنیم.

دوچرخه‌های درون شهری (Commuter Bikes)

دوچرخه‌های درون شهری به منظور تمرین کاربردی هستند؛ چراکه در سبک‌های مختلفی از جمله مدل‌هایی با لاستیک‌های باریک و دسته‌های مستقیم، مدل‌هایی با لاستیک‌های بزرگ‌تر و بدنه‌ای ضخیم‌تر یا گزینه‌های تاشو به منظور قرارگیری راحت در اتوبوس یا مترو، به بازار عرضه می‌شوند. به طور کلی لازم است بدانید که برای بسیاری از مردم، دوچرخه برقی جایگزینی بسیار اقتصادی‌تر نسبت به اسکوترهای گازسوز یا حتی خودرو است.

راهنمای خرید دوچرخه برقی

دوچرخه‌های درون شهری برای بسیاری از مردم جایگزینی بسیار اقتصادی‌تری نسبت به اسکوترهای گازسوز یا حتی خودرو است!

درواقع بسیاری از مردم عقیده دارند که به لطف این محصولات برقی، می‌توان بدون مشقت و عرق کردن در مسیر، با دوچرخه رفت و آمد کرد، همچنین در خیابان‌های خیلی شلوغ احتمال گیر کردن در ترافیک وجود ندارد.

مزایا:

  • دو اصل تطبیق‌پذیری و راحتی به بهترین شکل در دوچرخه‌های برقی از نوع داخل شهری وجود دارد.
  • شما می‌توانید با افزودن گلگیرها، چراغ‌ها و سایر لوازم جانبی، دوچرخه خود را تجهیز کنید تا جایگزین مناسبی برای ماشین در زمان رفت و آمد در داخل و اطراف شهر شود.

معایب:

  • مدل‌های داخل شهری کمی سنگین‌تر از برخی مدل‌های تفریحی و ورزشی هستند.

دوچرخه‌های دور سیر (Cruisers Bikes)

راهنمای خرید دوچرخه برقی

دوچرخه‌های دور سیر یا مسافرتی اغلب ویژگی‌های مشابه با مدل‌های داخل شهری را دارند و به دلیل لاستیک‌های بزرگ‌تر، صندلی‌های بالشتکی‌تر و صندلی راحت و عمودی عموما سواری نرم‌تری را ارائه می‌دهند. دوچرخه‌های برقی از نوع دور سیر، دسته‌های متحرکی دارند که بازوهای سوارکار را در فاصله‌ای مناسب و بی‌فشار از بدن نگه می‌دارد. همچنین با وجود موتور الکتریکی، بدنه‌ای ضخیم‌ و لاستیک‌های پهن‌ این محصول به وسیله‌ای کاربردی برای حرکت در ناهمواری‌های جاده‌ای تبدیل شده است.

مزایا:

  • دوچرخه برقی دور سیر، مجهز به صندلی‌ راحت‌تر، لاستیک‌های پهن‌تر و وضعیت نشستنِ عمودی و راحت است. بنابراین برای سفرهای تفریحی در اطراف شهر عالی گزینه‌ای مناسب به حساب می‌آید.

معایب:

  • لازم به ذکر است که این مدل‌ها برای سفرهایی با مسافت‌‌های زیاد و بین شهری مناسب نیستند!

دوچرخه‌های جاده‌ای (Performance Road Bikes)

دوچرخه‌های جاده‌ای (Performance Road Bikes)

دوچرخه‌های برقی از نوع جاده‌ای معمولاً دارای بدنه‌ای سبک وزن، لاستیک‌های باریک و دسته‌های برگشتی هستند که به دوچرخه‌سوار کمک می‌کند تا موقعیت آیرودینامیکی خود را حفظ کند. دوچرخه‌های جاده‌ای و برقی مانند مدل‌های مشابه‌ی خود با پدال کار می‌کند، اما به دلیل اجزای باریک‌تر و سبک‌تر کارایی بیشتری دارند. همچنین موتور الکتریکی سیستم این امکان را فراهم می‌کند که مسافت های طولانی‌تری را طی کنید. به کمک این نوع دوچرخه‌ها می‌توانید مسیر را با سرعت تندتر و خستگی کمتر نسبت به دوچرخه‌های معمولی دنبال کنید.

مزایا:

  • سبک وزن، همراه با طراحی مناسب برای سرعت‌های زیاد
  • طی مسافت‌های طولانی‌تری نسبت به دو مدل قبلی
  • مجهز به موتور الکتریکی و باتری

معایب:

  • دوچرخه‌های برقی از نوع جاده‌ای، گران هستند!

دوچرخه‌های برقی از نوع کوهستان (Mountain Bikes)

4 فاکتور مهم در خرید دوچرخه برقی یا الکترونیکی

دوچرخه‌های کوهستانی با بدنه‌ای قوی‌تر، لاستیک‌های بزرگ‌تر و گاهی قطعاتی با استحکام طولانی‌تر و لرزش کمتر، برای کنترل بهتر مسیرها، بالا رفتن از صخره‌های بزرگ و دیگر زمین‌های ناهموار و موانع ساخته می‌شود. به طور کلی بخش سرگرم‌کننده‌ی دوچرخه‌سواری کوهستان، سواری‌های هیجان‌انگیز سریع‌تر و بدون دردسر در سراشیبی‌ها است، اما رسیدن به چنین نقاطی معمولاً مستلزم پدال زدن در محیط‌های شیب‌دار است. در چنین حالتی افزودن موتور الکتریکی به این نوع دوچرخه برای کسی که علاقه‌مندند این سرگرمی را بدون خستگی زیاد انجام دهند، بسیار منطقی به نظر می‌رسد.

مزایا:

  • با استفاده از دوچرخه برقی از نوع کوهستانی می‌توانید سرعت دوچرخه برقی را در حرکت در سر بالایی‌ها زیاد کنید.

معایب:

  • ممکن است در برخی مکان‌ها استفاده از دوچرخه‌های کوهستانی مجاز نباشند.

دوچرخه برقی از نوع باری (Cargo Bikes)

معرفی انواع دوچرخه برقی به همراه مزایا و معایب هر مدل

بدنه و ساختاری قوی، لاستیک‌های پهن و اجزای مستحکم از جمله مشخصه‌هایی است که دوچرخه‌های باری را برای حمل وسایل حجیم و مسافران اضافی گزینه‌ای محبوب ساخته است. به طور کلی دوچرخه‌های باری مدل‌های پدال‌دار هم دارند اما در بین مدل‌های مختلف، نسخه‌های برقی آن حمل وزن زیاد را روی دو چرخ آسان‌تر می‌کند. در حالت کلی این مدل محصولات برای حمل و نقل شهری و حمل کودکان گزینه‌هایی محبوب هستند.

مزایا:

  • طبیعتا اضافه کردن وزن بیشتر به هر چیزی، حرکت را دشوارتر می‌کند؛ بنابراین استفاده از چنین دوچرخه‌هایی به علت ساختاری که دارد شما را با این دست از مشکلات حرکتی مواجه نمی‌کند.

معایب:

  • دوچرخه‌ باری بزرگ‌تر و سنگین‌تر از سایر دوچرخه‌ها هستند و اضافه کردن باتری و موتور الکتریکی حتی باعث می‌شود وزن آن‌ بیشتر هم شود.

۴ فاکتور مهم در خرید و بررسی دوچرخه برقی یا الکترونیکی

بهترین دوچرخه برقی جهان

اولین چیزی که در خرید این نوع وسیله مهم است این است که وقت بگذارید و دوچرخه‌ای را انتخاب کنید که از نظر بدنی مناسب شما باشد و در عین حال نیازهای بلندمدت شما را برآورده کند. اگر در منطقه‌ای تپه‌ای زندگی می‌کنید یا سواری در نواحی‌ای به این شکل را می‌پسندید، ممکن است مدلی با تعداد دنده‌های بیشتر به منظور صرفه‌جویی در انرژی (انرژی شما و باتری)، انتخابی مناسب باشد.

۱. برندهای دوچرخه برقی را بشناسید

لازم است بدانید که تعدادی از برندهای جدید در ساخت دوچرخه‌های برقی یا الکترونیکی تخصص دارند که از جمله آن‌ها «Rad Power Bikes» و «Blix Electric Bikes» است، بنابراین اگر در شرایطی مناسب هستید می‌توانید به محصولات این برندها هم نگاهی بیاندازید. با این حال، توصیه می‌کنیم که از برندهایی که ممکن است روز دیگری برای ارائه پشتیبانی به مشتری حضور نداشته باشند، حتما چشم پوشی کنید.

«Rad Power Bikes» و «Blix Electric Bikes» دو برند معتبر و تخصصی برای خرید انواع دوچرخه برقی در بازار هستند.

۲. فروشگاه‌های بزرگ، مکان مناسبی برای خرید نیست!

خرید از فروشگاه‌های بزرگ به شکل حضوری را توصیه نمی‌کنیم، چراکه فروشندگان به ندرت این محصولات متخصص هستند؛ در چنین حالتی این مساله می‌تواند بر مونتاژ و تعمیرات سیستم تأثیر بگذارد. به این معنی که ممکن است خیلی زود مجبور شوید هر چه دارید را هزینه کنید تا دوچرخه‌‌ی اقتصادی شما به درستی کار کند! بسیاری از نمایندگی‌های برندها دوچرخه‌های فروشگاه‌های بزرگ را سرویس‌دهی نمی‌کنند، زیرا کیفیت آن‌ها بسیار پایین است!

۳. لوازم جانبی دوچرخه برقی بااهمیت است

مسلما کلاه ایمنی از جمله مهمترین لوازمی است که در زمان خرید دوچرخه برقی باید به آن توجه کنید. در کنار آن استفاده از دستکش‌ هم می‌تواند مفید باشد چراکه به جذب لرزش‌ها و محافظت از دست‌های شما کمک کنند. از طرفی عینک‌های پلی‌کربنات هم می‌توانند از چشمان شما در برابر حشرات و سنگ‌ریزه‌های محیط محافظت کند. خرید بطری آب را فراموش نکنید! درواقع بطری آب برای سواری طولانی و در هوای گرم بسیار مفید است، بنابراین در نظر بگیرید که نگهدارنده‌ی بطری هم به همان اندازه مهم است و باید بر روی دوچرخه نصب شود. لباس‌های مناسب و چراغ‌های قابل شارژ از نوع USB هم از دیگر ملزومات دوچرخه‌سواری است.

در حالت کلی، دوچرخه های برقی عموما با یکبار شارژ امکان پیمایش مسیر تا ۴۰ کیلومتر را دارند و اصولا به حدود ۴ الی ۶ ساعت زمان، جهت شارژ کامل نیاز دارند.

۴. از خرید اقساطی غافل نشوید!

در کنار این موارد توصیه می‌کنیم که قبل از خرید هر دوچرخه‌ای آن را تست کنید. به این معنی که بر روی آن بنشینید و حسی از دوچرخه، ترمز و تعویض دنده در آن داشته باشید. در این میان برخی از فروشندگان ممکن است به شما اجازه دهند که دوچرخه‌ای از همان برند را کرایه کنید و در جاده یا مسیری که قصد دارید رفت و آمد بیشتری در آن داشته باشید، سواری کنید.

هنگامی که مدل مورد نظر خود را انتخاب کردید، به خاطر داشته باشید که دستگاه را به شکلی دقیق برای خود سفارشی کنید. دستگیره‌های فرمان، پدال‌ها و به‌ویژه زین را تنظیم کنید تا دست‌ها، پاها و باسن‌ شما به‌راحتی در جای خود قرار گیرد. در عین حال اگر مدتی است که سری به فروشگاه‌های این دست از لوازم ورزشی نزده‌اید یا دوچرخه جدیدی نخریده‌اید، ممکن است با دیدن قیمت‌ها دچار شوک شوید! در همین راستا پیشنهاد می‌کنیم که قبل از اقدام برای هر خریدی، به فروشگاه دیجی‌کالا سر بزنید و طرح‌های اقساطی خرید را به دقت بررسی کنید.

آشنایی با بخش‌های مختلف دوچرخه برقی

علاوه بر امکانات زیادی که مدل‌های مختلف دوچرخه از هر برندی به کاربران خود ارائه می‌کند، همه‌ی دوچرخه‌های برقی از یکسری بخش‌های مشخص ساخته شده‌اند، که در این قسمت از مجله به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

  • کابل‌های فعال کننده‌ی موتور: اغلب دوچرخه برقی‌ها به ویژه مدل‌های دور سیر بر روی دسته‌ی خود کابل گازی (کابل شستی گاز و کابل ترمز) به منظور فعال کردن موتور الکتریکی دستگاه دارند.
  • باتری دوچرخه: برخی از دوچرخه‌های برقی دارای باتری‌های قابل جابجایی هستند که به کمک آن‌ها می‌توانند در مکانی متفاوت از خود دوچرخه، باتری را شارژ کنید. البته برخی مدل‌ها هم دارای باتری سرخود و بدون قابلیت جداسازی هستند.
  • موتور: موتورهای الکتریکی دستگاه معمولا در بخش پایین آن (جایی که پدال ها قرار دارند)، قرار دارد و در برخی مدل‌های درون شهری به کمک پدال زدن فعال می‌شود.
  • موتور پشتی: موتور الکتریکی در بخش پشتی دستگاه (توپی چرخ عقب دوچرخه) می‌تواند تعداد دنده‌های دوچرخه را محدود کند؛ ذر نتیجه عمر باتری در بازه‌ی سواری بالاتر می‌رود.
  • زین: برای درک اهمیت این بخش بهتر است زین را همچون کفش‌ در نظر بگیرید، چراکه طبیعتا هیچ‌کس علاقه‌ای ندارد کفش‌های خیلی بزرگ یا خیلی کوچک بپوشد، بنابراین توصیه می‌شود که زین پیش‌فرض همراه دوچرخه را استفاده نکنید و حتما زینی مناسب با شرایط خود را خریداری کنید.
  • نمایشگر سیستم: نمایشگر دوچرخه‌های برقی در دو دسته‌ی نمایشگرهای LED و LCD تقسیم بندی می‌شوند. درواقع شما می‌توانید به کمک این بخش اطلاعاتی از وضعیت دوچرخه‌ی خود داشته باشید. از جمله این موارد می‌توان به میزان شارژ باطری، کیلومتر شمار، سرعت حرکت، روشن و خاموش کردن دوچرخه برقی یا میزان قدرت موتور اشاره کرد.

هر آنچه در مورد موتور و باتری دوچرخه برقی باید بدانید!

بهترین دوچرخه برقی در ایران قیمت

همانطور که احتمالا برای شما نیز قابل حدس است، موتور قدرتمندتر بر روی دوچرخه سرعت و گشتاور بیشتری را برای بالا رفتن از تپه‌ها و حمل بار ارائه می‌کند. در عین حال باید توجه داشته باشید که وجود چنین موتوری مصرف انرژی بالاتری هم خواهد داشت و خیلی زود باتری را تخلیه می‌کند! بنابراین هنگام مقایسه دوچرخه‌های برقی با یگدیگر بهتر است آینده نگر باشید و انتخاب خود را بر پایه‌ی محدوده سواری انجام دهید.

موتور دوچرخه برقی

شاید احساس کنید که مجهز بودن به یک باتری بزرگ بر روی سیستم می‌تواند تا حدی این مساله را برطرف کند اما لازم است بدانید که همچنان محدوده‌ی سواری وابسته به موتور دوچرخه است. به طور کلی ظرفیت‌ باتری بر حسب وات در ساعت (Wh) بیان می‌شوند و به معنی زمانِ نگهداری ۱ وات انرژی در باتری است. یک موتور ۵۰۰ واتی همراه با یک باتری ۵۰۰ واتی انرژی را سریع‌تر از یک موتور ۲۵۰ واتی با باتری ۵۰۰ واتی تخلیه می‌کند.

باتری دوچرخه برقی

اکثر باتری‌های دوچرخه به سه الی پنج ساعت زمان برای شارژ کامل نیاز دارند، در حالی که باتری‌هایی با ظرفیت بیشتر زمان بیشتری می‌برند. بنابراین اگر قصد دارید از دوچرخه‌ی خود برای رفت و آمدهای روزانه استفاده کنید، حتما شارژر خود را به همراه داشته باشید و ترجیحا از شارژرهای فست یا سریع استفاده کنید. برخی از دوچرخه‌های برقی به کاربر اجازه‌ی استفاده از دو باتری به طور همزمان را می‌دهد، این قابلیت از این لحاظ حائز اهمیت است که اگر یکی از باتری‌ها تمام شود، نسخه‌ی پشتیبان پیش روی شماست.

لیست قیمت دوچرخه برقی همراه با محبوب‌ترین مدل‌ها

در کنار جزئیات و موارد مهمی که در این راهنمای خرید ارائه شد، لازم است با یکسری از دوچرخه‌های برقی محبوب در بازار ایران و قیمت انواع دوچرخه برقی هم آشنا شوید، چراکه ممکن است این آگاهی به خرید رضایت‌بخش‌تر شما در آینده کمک کند.

دوچرخه برقی تاشو شیائومی مدل XMDZLZXC01QJ

یکی از محصولات قابل‌اعتماد در کلاس ۱، دوچرخه برقی تاشو شیائومی مدل XMDZLZXC01QJ است. این دوچرخه با ساختار سبک (۱۵ کیلوگرم) و تاشو امکان حمل و استفاده‌ی آسان از آن را در هر مکانی برای شما میسر می‌کند. از جمله ویژگی‌های این محصول جذاب و پرفروش می‌توان به قیمت مناسب، صفحه نمایش TFT رزولوشن ۱۶۰×۱۲۸ پیکسل، کیلومتر سنج، چرخ‌های پیشرفته و آلمینیومی، هشت دنده و با گریپ سیلیکونی ارگونومیک اشاره کرد، بنابراین از هر لحاظی XMDZLZXC01QJ می‌تواند انتخابی جالب‌توجه و کاربردی باشد.

دوچرخه برقی تاشو شیائومی مدل XMDZLZXC01QJ

دوچرخه برقی تاشو شیائومی مدل Himo Z20

دوچرخه برقی تاشو شیائومی مدل Himo Z20 محصولی اسپرت و مناسب برای افراد بالای ۱۲ سال است که دارای ویژگی‌های قابل توجه‌ای از جمله ترمزِ دیسک مکانیکی،  وزن ۲۲ کیلوگرم، لاستیک‌های ۲۰ اینچی (حدودا ۵۰ سانتی‌متر)، استاندارد ایمنی UL2272، موتورهای ۳۶ و ۳۵۰ واتی، باتری با قابلیت جابه‌جایی، صندلی با قابلیت تنظیم ارتفاع و بدنه‌ی تاشو اشاره کرد. در کنار این موارد این مدل دوچرخه مجهز به لامپ LED در جلو است که ایمنی در زمان سواری را تا حدی ایجاد می‌کند.

مدت زمان شارژ کامل این دوچرخه ۵ و نیم ساعت است و در دسته‌بندی کلاس یک قرار دارد؛ همچنین ماکزیمم مسافتی که می‌تواند با آن طی کرد ۸۰ کیلومتر است. به طور کلی باید اذعان داشت که در حال حاضر دوچرخه برقی تاشو شیائومی مدل Himo Z20 یکی از انواع بهترین محصولات موجود در بازار است که از لحاظ ایمنی و ساختاری کاملا تایید شده است.

دوچرخه برقی تاشو شیائومی مدل Himo Z20

دوچرخه برقی هیمو مدل Z26

دوچرخه برقی هیمو مدل Z26 محصولی هفت دنده و در کلاس دو است که توسط کمپانی «Himo» تخصصی‌ترین زیر مجموعه شیائومی در زمینه‌ی ساخت دوچرخه برقی ساخته شده است. دوچرخه برقی هیمو بهترین دوچرخه برقی در ایران برای همه‌‌ی گروه‌های سنی است که تنها ۳۵ کیلوگرم وزن دارد. به طور کلی ساختار حرفه‌ای و وزن مناسب این مدل را می‌توان در بدنه‌ای از جنس آلومینیوم سبک جست‌وجو کرد. همچنین با وجود فناوری جدید در جوش فلزات مقاومت بخش‌های مختلف این محصول به طرز چشمگیری افزایش پیدا کرده است. از جمله مشخصه‌های دوچرخه برقی پیش رو چرخ‌های ۲۶ اینچی (حدودا ۶۶ سانتی‌متری)، سیستم ترمز از نوع دیسکی، موتور براشلس با توان ۲۵۰W، مجهز به سیستم روشنایی در قسمت جلو دوچرخه، باتری لیتیوم یون سه گانه و از نوع ۳۶ ولت و ۳ حالت مختلف دوچرخه‌سواری است.

در کنار این موارد لازم است بدانید که این دوچرخه‌ی حرفه‌ای قابلیت پیمایش ۸۰ کیلومتر را با سرعت ۲۵ تا ۳۰ کیلومتر بر ساعت تنها با یک بار شارژ دارد! باتری این مدل دوچرخه برای شارژ کامل به ۵ ساعت زمان نیاز دارد و در کنار آن قابلیت شارژ بر روی دوچرخه و خارج از آن را هم دارد. در حالت کلی این نوع دوچرخه برقی محصولی کامل برای گشت‌گذارهای شما در اطراف و داخل شهر است و می‌تواند به معنی واقعی کلمه نیازهای شما را برطرف کند.

دوچرخه برقی  هیمو مدل Z26

دوچرخه هیبرید هیمو مدل ZB20 سایز ۲۰

دوچرخه هیبرید هیمو مدل ZB20 محصولی با وزن ۴۰ کیلوگرم، فریم آلومینیومی و ۷ دنده است، که همچون دوچرخه برقی هیمو مدل Z20 سایز ۲۰ محصول شرکت هیمو است و می‌تواند نیازهای کاربر را به بهترین شکل برطرف کند. قابلیت تا شوندگی یکی دیگر از مشخصه‌های کاربردی این وسیله است که می‌تواند آن را در مترو و خودرو شخصی قابل حمل کند. وجود موتور براشلس با قابلیت پیمایش ۸۰ کیلومتر با سرعت ۲۵ تا ۳۰ کیلومتر بر ساعت همراه با باتری لیتیومی یون ۳۶ ولت، شارژر مجزا، ترمزهای دیسکی E-ABS، سیستم گیربکس ۷ سرعته‌ی شیمانو با تعویض دنده آسان، زین با بالشتک SR ایتالیایی و نمایشگر الکتریکی به منظور نمایش میزان سرعت و مسافت پیموده شده، همه و همه دوچرخه هیبرید هیمو مدل ZB20 سایز ۲۰ را به کالایی باکیفیت و با ارزش خرید بالا تبدیل کرده است.

دوچرخه هیبرید  هیمو مدل ZB20 سایز 20

دوچرخه برقی هیمو مدل Himo H1

دوچرخه برقی هیمو مدل Himo H1 با وجود طراحی خاص و تاحدی عجیبی که دارد، یکی از کم حجم‌ترین و اقتصادی‌ترین گزینه‌ای پیش رو است که علاوه بر بدنه‌ی تاشو از آلیاژ آلومینیوم ساخته شده است و حداکثر تا ۹۰ کیلوگرم وزن را تحمل می‌کند. لاستیک‌های این مدل دوچرخه کوچک و در حد ۷ اینچ است و با نمایشگر ضد آب، موتور براشلس (Brushless DC hub motor)، باتری لیتیوم یونی ۳۶ ولت که تنها حدود ۴ تا ۶ ساعت برای شارژ زمان می‌برد، همراه شده است. همچنین توان موتور دوچرخه حدود ۱۸۰ وات است و حداکثر سرعت دستگاه به ۱۸ کیلومتر بر ساعت در حالت کروز می‌رسد. در حالت کلی این وسیله‌ی ورزشی بدنه و استحکام خوبی دارد و گزینه‌ای کاربردی، سبک (۱۳ کیلوگرم) و قابل‌حمل به حساب می‌آید.

دوچرخه برقی  هیمو مدل Himo H1

دوچرخه برقی گریزلی مدل پرو سایز ۲۶

دوچرخه برقی گریزلی مدل پرو سایز ۲۶ محصولی با لاستیک‌های ۲۶ اینچی و از نوع کلاس ۲ است که تا ۱۲۰ کیلوگرم وزن را به راحتی تحمل می‌کند. ترمزهای این دوچرخه از نوع دیسکی مکانیکی است و همراه با موتور قدرتمند (۵۰۰ وات) و باتری قابل جدا شدن برای سفرهای داخل و اطراف شهر کاملا کاربردی است. به طور کلی مشخصه‌های اصلی این کالا شامل بدنه‌ی سبک و قابل‌حمل، صندلی با قابلیت تنظیم ارتفاع، قفل فیزیکی، شارژر ۴۸V/1.5 آمپری و بدنه‌ای ساخته شده از آلیاژ آلومینیوم است که برای شارژ آن کافیست تنها ۵ و نیم ساعت زمان صرف کنید.

دوچرخه برقی اورلورد مدل پانامرا سایز ۲۷.۵

دوچرخه برقی اورلورد مدل پانامرا سایز ۲۷.۵ را می‌توان از جمله دوچرخه‌های حرفه‌ای در نظر گرفت که برای گردش و ورزش ایدئال است. این دوچرخه از مشخصات ویژه‌ای همچون وزن ۲۵.۵ کیلوگرمی، فریمی با استقامت بالا و از جنس آلومینیوم، دوشاخی مستحکم از جنس استیل، ترمز دیسکی، تحت لیسانس شرکت CST آمریکا و باتری‌های لیتیوم- یونی قابل جابه‌جایی برخوردار است و می‌تواند با توانی برابر با ۵۰۰ وات، مسافتی در حدود ۲۵ الی ۴۰ کیلومتر را با یک بار شارژ بپیماید! در پایان باید تاکید کنیم که این دوچرخه با برخورداری از موتوری با توان بالاتر نسبت به سایر مدل‌ها در کلاس هم‌رده‌ی خود و قطعاتی همچون ترمز هیدرولیکی دیسکی و سیستم دنده‌‌ای، دوام و کیفیت بالایی دارد و می‌توان نیازهای جوانان و نوجوانان را به خوبی برطرف کند.

دوچرخه برقی اورلورد مدل پانامرا سایز 27.5

دوچرخه برقی گریزلی مدل هانتر سایز ۲۶

دوچرخه برقی گریزلی مدل هانتر سایز ۲۶ دارای مشخصه‌هایی همچون قابلیت پیمایش ۱۰۰ کیلومتر مسافت با یکبار شارژ کامل و حداکثر سرعت ۲۵ کیلومتر در ساعت در حالت کاملا الکتریکی است و در رده مدل‌های کلاس دو طبقه‌بندی می‌شود. این در حالی است که با قرار دادن دوچرخه در حالت کمکی می‌تواند سرعت خود را به بالای ۲۵ کیلومتر در ساعت برسانید. جنس فریم این کالا آلومینیومی است و شامل ترمزی از نوع دیسکی مکانیکی و گریپ سیلیکونی ارگونومیک می‌شود. در کنار این امکانات لازم به ذکر است که دوچرخه برقی گریزلی مدل هانتر سایز ۲۶، حدودا ۲۴کیلوگرم وزن دارد و همراه با سیستم ریکاوری انرژی به بازار لوازم ورزشی عرضه شده است.

دوچرخه برقی لندروور مدل Challenge G4 سایز ۲۶

یکی از نمونه‌های بهترین دوچرخه برقی در ایران که برای استفاده‌ی نوجوانان هم توصیه می‌شود دوچرخه برقی لندروور مدل Challenge G4 سایز ۲۶ است که می‌تواند تا حداکثر تا ۹۰ کیلوگرم وزن را تحمل کند. از جمله مشخصه‌های این کالا می‌توان به وجود هفت سرعت در تنظیمات آن، حالت‌های مختلف سواری، باتری لیتیوم یونی، نمایشگر ضد آب و LED، وزن ۳۰ کیلوگرمی، سیستم تعلیق Full Suspension و توان موتور براشلس گیربکس‌دار ۳۵۰ وات اشاره کرد. لازم به ذکر است که با استفاده از باتری قدرتمندی که روی این محصول نصب است، می‌توان تا سرعت‌های بالای ۴۱ تا ۶۰ کیلومتر بر ساعت را بدون نیاز به شارژ مجدد رانندگی کرد.

دوچرخه برقی لندروور مدل Challenge G4 سایز 26

سخن آخر

همانطور که در مقدمه‌ی این نوشتار هم اشاره شد، رکاب زدن با دوچرخه و حرکت در سطح شهر برای گریز از ترافیک سنگین شهری راه‌حل بسیار مناسبی است، از طرفی دوچرخه‌سواری نیاز به نیروی جسمانی نسبتاً بالایی دارد که بیشتر مردم به‌ویژه در سنین بالا، نمی‌توانند از آن به‌عنوان یک وسیله روزمره استفاده کنند. در چنین حالتی انتخاب و خرید دوچرخه برقی می‌تواند بسیار کاربردی باشد، چراکه در مواقع خستگی یا پایین بودن سطح انرژی با استفاده از نیروی الکتریکی این وسیله می‌توان از گشت‌وگذار در محیط‌های مختلف درون و برون شهری لذت برد! در پایان لازم به تاکید است که در این راهنمای خرید هر آنچه برای خرید دوچرخه برقی لازم بود را مرور کردیم تا شما عزیزان بتوانید با آگاهی بیشتری خرید خود را رقم بزنید. بنابراین، امیدواریم که این راهنمای خرید توانسته باشد نیازهای شما را به خوبی برطرف کرده باشد.

منبع: Consumer Reports



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X