معرفی اپلیکیشن نوروزی؛ بهترین‌ها برای حسابداری

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۴ دقیقه

اگر جز آن دسته از کسانی هستید که نمی‌توانید روی بودجه‌ی خود مدیریت داشته باشید و در آخر هر ماه هم با مشکل مواجه می‌شوید، احتمالا نیاز به اپلیکیشن‌های مخصوص حسابداری نیاز خواهید داشت و در نتیجه تصمیم گرفتیم در این مطلب به معرفی چهار اپلیکیشن بسیار خوب در این زمینه بپردازیم.

حسابداری اگرچه نیازمند تحصیل است اما شما هم می‌توانید با اپلیکیشن‌های زیر، در سطح قابل قبولی به حسابداری بپردازید. این اپلیکیشن‌ها به شما کمک می‌کنند در مخارج ماهانه‌ی خود مدیریت کاملی داشته باشید و بتوانید حساب‌شده، هزینه کنید. این چهار اپلیکیشن که قصد داریم در این مطلب به شما معرفی کنیم عبارت‌اند از:

  • حسابدار نیوُ
  • حسابدار پارمیس
  • حسابدار محک
  • حسابدار هلو

۱. حسابدار نیوُ

یکی از بهترین اپلیکیشن‌ها در زمینه‌ی حساب‌داری برای کسانی که همیشه مشکل مدیریت در خرج و مخارج ماهانه‌ی خود دارند، حسابدار نیوُ است. این اپلیکیشن به شما کمک می‌کند به صورت کاملا حرفه‌ای و دقیق روی تمام مخارج ماهیانه‌ی خود مدیریت داشته باشید تا بتوانید در مدت یک ماه، به تمام نیازهای خود یا حداقل مهم‌ترین آن‌ها رسیدگی کنید.

اپلیکیشن نیوُ که توسط گروه نرم‌افزاری با همین نام توسعه یافته رایگان است و به همین خاطر کاربران می‌توانند از تمام قابلیت‌های جذاب و فوق‌العاده کاربردی آن استفاده کنند. همچنین نکته‌ی مثبت اینجاست که این اپلیکیشن با شرایط کاری و مالی کشور ما هم هماهنگی دارد و اینطور نیست که کاربران آن برای ما زیاد نباشد.

از جمله قابلیت‌های این اپلیکیشن می‌توان به امکان ثبت هزینه‌ها با دقیق‌ترین جزئیات، نمایش نمودارهای گوناگون از میزان درآمد، خرج‌کرد، هزینه‌ها، فرایند پس‌انداز، بودجه‌بندی و …، امکان استفاده از چندین دستگاه، امکان محدود کردن هزینه چهت کنترل بودجه، امکان انتقال تراکنش‌های بانکی به اپلیکیشن، امنیت بالا و بسیاری موارد دیگر اشاره کرد. برای استفاده از این اپلیکیشن در پلتفرم iOS باید از نسخه‌ی تحت وب استفاده کنید.

دانلود از گوگل پلی لینک نسخه‌ی تحت وب

۲. حسابدار پارمیس

اپلیکیشن حسابداری

می‌رسیم به دومین اپلیکیشن برتر در زمینه‌ی حسابداری که با نام پارمیس شناخته می‌شود و درست مانند اپلیکیشن بالا، در زمینه‌ی مدیریت مخارج به شمکا کمک می‌کند. چون غالبا میزان حقوق ثابت و در یک محدوده‌ی خاص است اما هزینه‌ها متغیر هستند، بنابراین وجود اپلیکیشنی که بتواند برنامه‌ای جامع برای مدیریت آن‌ها ارائه دهند بسیار ضروری است که پارمیس دقیقا با همین هدف توسعه پیدا کرده است.

این اپلیکیشن که توسط گروه نرم‌افزاری ParmisIT توسعه یافته رایگان است و خوشبختانه بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای می‌توانید از قابلیت‌های آن استفاده کنید. از حمله قابلیت‌های خوب این اپلیکیشن می‌توان به تعریف کردن تمام اعضای خانواده در آن و اختصاص مبلغی به هر یک از آن‌ها اشاره کرد تا بدین ترتیب برنامه بداند شما در طول یک ماه چه میزانی برای خانواده‌ی خود در نظر می‌گیرید.

این اپلیکیشن قابلیت‌های بسیار زیاد دیگری هم دارد که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به امکان تعریف انواع حساب‌ها، پشتیبانی از بانک‌ها و حساب‌های بانکی گوناگون، یادآور سررسید اقساط، امکان ثبت چک، بودجه‌بندی هزینه‌ها و میزان درآمد، ارائه‌ی مانده‌ی حساب به صورت نمودار، نمایش لحظه‌ای بودجه‌ها و کسری یا میزان اضافه شده به آن، امکان اشتراک‌گذاری فایل‌های خروجی با فرمت اکسل از طریق ایمیل، بلوتوث و … و بسیاری موارد دیگر اشاره کرد.

دانلود از گوگل پلی دانلود از استور سیبچه

۳. حسابدار محک

اپلیکیشن حسابداری

حساب‌دار محک سومین اپلیکیشن این لیست است که رابط کاربری فوق‌العاده ساده و به دور از هرگونه پیچیدگی دارد. این نرم‌افزار به گونه‌ای طراحی شده که حتی کاربران با سطح سواد پایین‌تر هم بتوانند از آن استفاده کنند بدون اینکه با مشکل خاصی مواجه شوند.

این اپلیکیشن اگرچه رایگان است و در این نسخه امکانات زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهد اما یک نسخه‌ی پولی با قابلیت‌های بیشتر هم دارد. برای مثال طبق توضیحات وب‌سایت سازنده، این اپلیکیشن در نسخه‌ی رایگان فقط اجازه می‌دهد ۳ حساب در آن تعریف کنید و در طول روز ۵ تراکتنش داشته باشید. همچنین فقط می‌توانید در کل یک چک،‌ یک قسط و یک بودجه را در آن تعریف کنید.

در نسخه‌ی حرفه‌ای نه تنها امکان ثبت حساب‌های بیشتر و ثبت چک، قسط و بودجه‌بندی بسیار بیشتری فراهم است بلکه شما قادر خواهید بود از پشتیبانی عالی این اپلیکیشن نیز همراه‌تان خواهد بود تا در صورت بروز مشکل بتوانید از آ کمک بگیرید. از جمله قابلیت‌های این اپلیکیشن می‌توان به یادآور بستانکاری و بدهکاری، امکانات شخصی‌سازی فراوان برای تعریف کردن دسته‌بندی‌های شخصی جهت مدیریت هزینه و درآمد، نمایش میزان خرجکرد ماهیانه، امکان بودجه‌بندی و بسیاری موارد دیگر اشاره کرد.

دانلود از کافه‌بازار دانلود از استور سیبچه

۴. حسابدار هلو

اپلیکیشن حسابداری

آخرین اپلیکیشن این لیست که البته آخرین اپلیکیشن موجود در زمینه‌ی حسابداری هم نیست، هلو نام دارد. کاری که این اپلیکیشن انجام می‌دهد درست مانند اپلیکیشن‌های دیگری است که در بالا معرفی شده‌اند؛ مدیریت بودجه و بهبود وضعیت خرج‌کرد ماهانه.

تقریبا می‌توان گفت هرآنچه که یک اپلیکیشن مخصوص حسابداری باید داشته باشد، در حسابدار هلو وجود دارد. به همین خاطر با چیز جدیدی در این اپلیکیشن روبرو نخواهید بود جز رابط کاربری که بسیار ساده و به دور از هرگونه پیچیدگی است.

از جمله قابلیت‌های این اپلیکیشن می‌توان به امکان تعریف تمام اقساط به صورت سیستمی، امکان قرار دادن وام به عنوان دریافت‌کننده و پرداخت‌کننده، یادآور اقساط هر دوره، امکان خروجی گرفتن با فرمت اکسل برای اقساط وام و بسیاری موارد دیگر اشاره کرد. این اپلیکیشن خوشبختانه رایگان است و می‌توانید بدون مشکل از قابلیت‌های آن استفاده کنید. متأسفانه لینک iOS این اپلیکیشن در دسترس نیست.

دانلود از گوگل پلی


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X