راهنمای خرید بهترین مودم جیبی؛ همراه بیدردسر برای اتصال اینترنت
یک مودم جیبی تعریف مشخصی دارد. طبیعتا باید جابجایی این نوع مودمها بسیار ساده باشد و به همین خاطر معمولا به مودمهایی که امکان قرارگیری سیمکارت در آنها وجود دارد و از باتری داخلی هم بهره میبرند، مودم جیبی یا مودم همراه گفته میشود. برای خرید بهترین مودم جیبی میتوانید از بین چندین مدل موجود در دیجیکالا دست به انتخاب بزنید و در ادامه تعدادی از بهترین مودم های همراه که در دیجیکالا به فروش میرسند، معرفی میکنیم. البته قبل از معرفی این مدلها، به ویژگیهای یک مودم جیبی مناسب میپردازیم.
قبل از خرید مودم جیبی به چه چیزهایی توجه کنیم؟
برای خرید بهترین مودم جیبی، باید نکات مختلفی را در نظر بگیرید که در ادامه به تعدادی از آنها میپردازیم.
پشتیبانی از شبکهها
با توجه به اینکه سالهاست در ایران شبکه ۴G ارائه میشود، پس طبیعتا بهترین مودم همراه نباید صرفا از شبکه ۳G پشتیبانی کند. در نتیجه قبل از خرید حتما به این موضوع توجه کنید. در بازار، برخی از مودمها به عنوان مودمهای ۴.۵G به فروش میرسند. باید خاطرنشان کنیم ۴.۵G یک شبکه مخابراتی متفاوت نیست بلکه این نوع مودمها از قابلیت تجمیع فرکانسها پشتیبانی میکنند و بنابراین میتوانند سرعت بالاتر و تاخیر پایینتری در اختیار شما قرار دهند.
عمر باتری
بهترین مودم های جیبی همراه موجود در بازار، باید عمر باتری خوبی داشته باشند. هرکدام از این مودمها از نظر ظرفیت باتری تفاوتهایی با یکدیگر دارند ولی اگر از جمله افرادی هستید که میخواهید در شرایط مختلف از مودم بهره ببرید، پس بدون شک باید یک مودم جیبی با باتری دارای ظرفیت بالا خریداری کنید تا در شرایطی به برق دسترسی ندارید، برای استفاده از اینترنت با مشکل روبرو نشوید.
تعداد کاربران قابل اتصال به مودم
معمولا مودمهای جیبی برای استفاده توسط کاربران محدودی استفاده میشوند ولی اگر قرار است افراد زیادی به مودم موردنظر وصل شوند، قبل از خرید حتما این نکته را در نظر بگیرید تا محدودیتهای مودم، جلوی اتصال تعداد نفرات مدنظر شما را نگیرد.
امکان ارسال و دریافت پیامک
با وجود اینکه برای بسیاری از کاربران این مشخصه اهمیت زیادی ندارد، اما در هر صورت بودن این مشخصه بهتر از نبودن آن است. زیرا مثلا اگر چنین قابلیتی داشته باشد، میتوانید پیامکهای مربوط به هشدار تمام شدن بستههای اینترنتی را مشاهده کنید.
نمایشگر
در صورتیکه مودم همراه یک نمایشگر داشته باشد، معمولا در نمایشگر موردنظر اطلاعاتی مانند شارژ باتری، قدرت سیگنال و وضعیت اتصال به اینترنت نشان داده میشود. بنابراین بهترین مودم های جیبی بازار بهتر است دارای چنین مشخصهای باشند.
بهترین مودم های جیبی همراه در ردههای قیمتی مختلف
بعد از مطرح کردن نکات مهمی که قبل از خرید مودم همراه باید در نظر بگیرید، در ادامه بهترین مودم های جیبی همراه در دیجیکالا را معرفی میکنیم که در بازههای قیمتی مختلف به فروش میرسند.
بهترین مودم جیبی و همراه
مودم جیبی ۴.۵G قابل حمل آلکاتل مدل EE71
شرکت آلکاتل سالها قبل در زمینهی ساخت گوشیهای موبایل شهرت زیادی داشت ولی حالا این شرکت با وجود اینکه به طور محدود در بازار موبایل حضور دارد، ولی عمدهی فعالیت آن مربوط به تلفن بیسیم و مودمهای مختلف است. این مودم که از نوع ۴.۵G محسوب میشود، میتواند با تجمیع فرکانسها سرعت خوبی در اختیار شما قرار دهد. اندازهی این مودم بسیار کوچک است و بنابراین برای جابجا کردن آن با هیچ مشکل خاصی روبرو نمیشوید.
درون مودم یک باتری ۲۱۵۰ میلیآمپر ساعتی تعبیه شده که با هر بار شارژ، میتواند ۱۰ ساعت انجام وظیفه کند. همچنین بدون نیاز به استفاده از باتری و با برق مستقیم هم میتوانید از این مودم بهره ببرید. از دیگر امکانات مودم نباید پشتیبانی از اتصال حداکثر ۲۰ نفر را از قلم بیندازیم که این یعنی برای خانوادههای شلوغ یا شرکتهای کوچک هم جوابگو است. مودم قابل حمل آلکاتل مدل EE71 از قابلیت ارسال و دریافت پیامک هم پشتیبانی میکند و لازم نیست در این زمینه نگرانی داشته باشید.
مودم همراه ۴G ایرانسل مدل FD-M40 G1
این مودم با وجود اینکه بهترین مودم جیبی ایرانسل نیست، اما در هر صورت امکانات خوبی ارائه میدهد. البته در این مودم خبری از پشتیبانی از ۴.۵G نیست ولی برای بسیاری از کاربران، همین پشتیبانی از ۴G کافی به نظر میرسد. درون مودم یک باتری ۲۲۰۰ میلیآمپر ساعتی تعبیه شده که میتواند عمردهی بالایی داشته باشد و در ضمن نباید امکان اتصال ۱۰ نفر به این مودم را از قلم بیندازیم. در کنار پشتیبانی از امکان ارسال و دریافت پیامک، امکان قرارگیری کارت حافظه در بدنه هم وجود دارد که این یعنی از طریق وایفای میتوانید دادههای موردنظر را به اشتراک بگذارید. همراه با این مودم، یک سیمکارت ایرانسل و ۶۰ گیگابایت اینترنت سهماهه هم در اختیار شما قرار میگیرد.
مودم جیبی ۴G قابل حمل دی-لینک مدل DWR-910M
شرکت دی-لینک برای فعالان حوزه شبکه و اینترنت برند شناختهشده و محبوبی است. این مودم ۴G دی-لینک را میتوانیم یکی از بهترین مودم های همراه جیبی ۴G در نظر بگیریم که میتواند سرعت دانلود ۱۵۰ مگابیت در ثانیه را ارائه کند. حداکثر سرعت آپلود با این مودم به ۵۰ مگابیت در ثانیه میرسد. این مودم ابعادی در حد یک فلش مموری معمولی دارد و بنابراین با وصل کردن به یک پورت USB میتوانید انرژی موردنیاز آن را برای فعالیت تامین کنید. از دیگر ویژگیهای آن باید به پشتیبانی از کارت حافظه و قابلیت اتصال همزمان به ۸ دستگاه اشاره کنیم. ۸۳ درصد از خریداران این محصول در دیجیکالا، خرید آن را به دیگران توصیه کردهاند و به همین خاطر میتوانیم آن را به عنوان یکی از بهترین مودم های جیبی در ایران معرفی کنیم.
مودم ۵G ای ای مدل QTAD52E
اگر به دنبال خرید بهترین مودم به اصطلاح جیبی ۵G هستید، پس احتمالا با این مدل تا حدی آشنا هستید که با وجود بهرهگیری از باتری داخلی، به دلیل ابعاد بزرگ در جیب جا نمیشود. اگرچه هنوز اینترنت ۵G در ایران فراگیر نشده، اما در هر صورت روزبهروز مناطق بیشتری تحت پوشش شبکه ۵G قرار میگیرند. این مودم میتواند تا حداکثر ۶۴ کاربر را با فرکانسهای ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز پوشش دهند و درون آن باتری ۶۴۶۰ میلیآمپر ساعتی تعبیه شده که با هر بار شارژ، حدود ۱۲ ساعت انجام وظیفه میکند.
البته با وجود تمام مزایایی که این مودم دارد، نمیتوانیم قیمت بسیار بالای آن را نادیده بگیریم. به همین خاطر برای بسیاری از کاربران خرید یک گوشی ۵G ارزانقیمت و استفاده از گوشی موردنظر به عنوان مودم ۵G، منطقیتر است.
مودم ۴G قابل حمل نزتک مدل NZT-77C
این مودم ۴G یکی دیگر از بهترین بهترین مودم های جیبی در ایران محسوب میشود که موفق شده نظر مثبت بیش از ۷۵ درصد از خریداران این محصول در دیجیکالا را جلب کند. این مودم بدنهی بسیار کوچکی دارد و در نمایشگر تعبیه شده در بدنه، قادر به مشاهدهی اطلاعاتی مانند وضعیت شبکه، میزان باتری و دیگر موارد اینچنینی هستید. در کنار پشتیبانی از کارت حافظه، باید به بهرهگیری از باتری ۲۰۰۰ میلیآمپر ساعتی اشاره کنیم که حدود ۴ ساعت دوام میآورد. حداکثر سرعت دانلود و آپلود این مودم به ترتیب ۱۵۰ و ۵۰ مگابیت در ثانیه است که میتواند به طور همزمان به ۱۰ دستگاه وصل شود.
مودم جیبی USB 3G همراه اول مدل E303
این مودم بدون شک بهترین مودم جیبی همراه اول نیست زیرا فقط از شبکه ۳G پشتیبانی میکند و بنابراین قرار نیست با سرعت بالایی روبرو شوید. اما برای برخی کارها، همین اینترنت ۳G هم کار راهانداز است. باید خاطرنشان کنیم این مودم وایفای ارائه نمیدهد و بنابراین صرفا از طریق پورت USB دادهها منتقل میشوند. اگر هم به دنبال استفاده از سایر سیمکارتها هستید، این مودم مناسب شما نخواهد بود زیرا فقط از سیمکارتهای همراه اول پشتیبانی میکند.
مودم ۴.۵G قابل حمل آلکاتل مدل BT71
BT71 یکی دیگر از مودمهای ۴.۵G ساخت شرکت آلکاتل است که از حداکثر سرعت دانلود ۳۰۰ مگابیت در ثانیه پشتیبانی میکند و حداکثر ۲۰ دستگاه میتواند از طریق وایفای به این مودم وصل شود. از دیگر امکانات مودم با به بهرهگیری از باتری ۲۱۵۰ میلیآمپر ساعتی اشاره کنیم با هر بار شارژ حدود ۷ تا ۸ ساعت دوام میآورد. همچنین نباید پشتیبانی از قابلیت ارسال و دریافت پیامک را از قلم بیندازیم که این مشخصه برای برخی کاربران اهمیت زیادی دارد.
مودم ۴G قابل حمل دی-لینک مدل DWR-930M
یکی دیگر از بهترین مودم های وایفای جیبی در بازار ایران، این مودم DWR-930M است که توسط دی-لینک ساخته شده. سرعت دانلود این مودم ۱۵۰ مگابیت در ثانیه است و با انواع سیمکارتها میتوانید از آن بهره ببرید. در مجموع ۸ دستگاه میتوانند به این مودم وصل شوند که برای محیط خانه کافی است. درون این مودم یک باتری ۳۰۰۰ میلیآمپر ساعتی تعبیه شده که میتواند برای ساعتها، انرژی موردنیاز را تامین کند. این مودم در دیجیکالا مورد توجه زیادی قرار گرفته و ۷۳ درصد از خریداران این محصول، خرید آن را به دیگر کاربران توصیه کردهاند.
مودم ۴G اسفیورد مدل دانگل T670
برخی مودمهای جیبی در حد و اندازهی فلش مموری هستند و بنابراین این مدلها طرفداران زیادی دارند. این مودم از وایفای هم پشتیبانی میکند و ۱۰ دستگاه از طریق وایفای میتوانند به آن وصل شوند. با توجه به اینکه در این مودم خبری از باتری نیست، انرژی مورد نیاز از طریق پورت USB تامین میشود. رمز پیشفرض مربوط به وایفای مودم بر روی جعبه نوشته شده و به منظور تغییر رمز، باید آن را به یک کامپیوتر وصل کنید. در کل این مودم از بدنهی خوشساختی بهره میبرد و با توجه به قیمت و امکاناتی که ارائه میدهد، ارزش خرید بالایی دارد.
مودم ۴G قابل حمل موبی لینک مدل MF700
این مودم ۴G از تمام سیمکارتهای اپراتورهای مخابراتی ایران پشتیبانی میکند و در این زمینه محدودیتی ندارد. سرعت دانلود این مودم به ۱۵۰ مگابیت در ثانیه میرسد و سرعت آپلود آن هم حداکثر ۵۰ مگابیت در ثانیه است. پشتیبانی از پیامک فارسی و همچنین پشتیبانی از کدهای دستوری USSD از دیگر امکانات این مودم به حساب میآید. در کل این محدودهی قیمتی، یکی از بهترین مودم های جیبی در بازار ایران به شمار میرود و ۷۵ درصد از خریداران این محصول در دیجیکالا، خرید آن را به دیگر کاربران توصیه کردهاند.
مودم ۴G قابل حمل دی-لینک مدل DWR-932C-F1
یکی دیگر از مودمهای باکیفیت جیبی در بازار ایران، این مودم دی-لینک است که فقط ۱۰۰ گرم وزن دارد و به لطف بهرهگیری از باتری ۲۰۰۰ میلیآمپر ساعتی، میتواند ساعتها انجام وظیفه کند. طبیعتا این مودم به دلیل اندازهی کوچکی که دارد، برای وایفای برد کمی را پوشش میدهد که در همین حد هم کار راهانداز است. از دیگر ویژگیهای آن میتوانیم به پشتیبانی از ارسال و دریافت پیامک و سرعت دانلود و آپلود ۱۵۰ و ۵۰ مگابیت در ثانیه اشاره کنیم.
مودم ۴.۵G قابل حمل یوکیو مدل Speed Wifi Next W05
در نگاه اول، طراحی جذاب این مودم توجه را جلب میکند و به لطف همین موضوع و البته مشخصههایی که ارائه میدهد، آن را در لیست بهترین مودم همراه جیبی قرار دادهایم. این مودم از نمایشگر لمسی ۲.۴ اینچی بهره میبرد که برای بسیاری از تنظیمات، میتوانید از همین نمایشگر بهره ببرید. درون مودم یک باتری ۲۷۵۰ میلیآمپر ساعتی تعبیه شده که با هر بار شارژ، حدود ۷ ساعت انجام وظیفه میکند. حداکثر ۱۰ دستگاه میتواند به این مودم وصل شود و در کل مودم باکیفیت و کاربردی محسوب میشود.
مودم ۴G ایرانسل مدل LH96
ایرانسل با همکاری شرکتهای مختلف، مودمهای متفاوتی را راهی بازار کرده است و این مودم ۴G یکی از همین مودمهای ایرانسل است. مودم ۴G ایرانسل مدل LH96 ابعاد بسیار کوچکی دارد و واقعا یک مودم جیبی محسوب میشود. در کنار شیار سیمکارت یک شیار کارت حافظه تعبیه شده که به کمک آن میتوان از کارتهای حافظهی Micro SD تا ظرفیت ۳۲ گیگابایت در این محصول استفاده کرد. مودم LH96 انرژی خود را از طریق باتری داخلی لیتیومیون با میزان ظرفیت ۲۵۰۰ میلیآمپر تأمین میکند. به کمک این باتری میتوان تا ۸ ساعت از مودم استفاده کرد.
مودم ۴G قابل حمل هوآوی مدل E5577C
شرکت هواوی نیازی به معرفی ندارد و با وجود اینکه در سالهای گذشته به دلیل تحریمهای آمریکا در بازار موبایل با مشکلات زیادی روبرو شده، اما همچنان مودمهای باکیفیتی را تولید میکند. این مدل یکی از همین مودمهای باکیفیت است که میتوانیم آن را یکی از بهترین مودم های جیبی ۴G در نظر بگیریم. شرکت هوآوی در قسمت جلویی مودم یک نمایشگر کوچک تعبیه کرده است که میتواند اطلاعات خوبی از وضعیت شارژ مودم، اطلاعات آنتندهی، شبکهی بیسیم و… به کاربر ارائه کند. در کنار این صفحهنمایش یک کلید برای خاموش/ روشن کردن مودم به چشم میخورد.
این مودم با انواع سیمکارتها سازگار است و همچنین از کارت حافظه پشتیبانی میکند. در صورت نصب کارت حافظه در این مودم میتوان بهصورت بیسیم به اطلاعات موجود در مودم دسترسی داشت. مودم هوآوی مدل E5577C میتواند از ۱۰ کاربر بهطور همزمان پشتیبانی کند. این موضوع باعث میشود که نهتنها شما بلکه دوستان یا خانوادهتان بتوانند به آن متصل شوند و به استفاده از اینترنت بپردازند. باتری استفاده شده در مودم ۱۵۰۰ میلیآمپر ساعت ظرفیت دارد که حدود ۶ ساعت دوام میآورد. در نهایت باید بگوییم که ۷۵ درصد از خریداران این محصول در دیجیکالا، خرید آن را به دیگر کاربران توصیه کردهاند.
مودم ۴G قابل حمل تی پی-لینک مدل M7200
در انتهای لیست بهترین مودم های جیبی، باید یک مودم ۴G ساخت شرکت مشهور تی پی-لینک را معرفی کنیم. این مودم فقط ۱۰۰ گرم وزن دارد و بنابراین جابجایی آن بسیار ساده است. باتری ۲۰۰۰ میلیآمپر ساعتی که در بدنهی این مودم تعبیه شده، میتواند به مدت ۸ ساعت انجام وظیفه کند. بنابراین اگر دنبال خرید یک مودم ۴G باکیفیت هستید، توصیه میکنیم این مدل را هم در بین گزینههای خود قرار دهید.
سخن پایانی
در راهنمای خرید بهترین مودم های جیبی، تلاش کردیم به چندین مدل با قیمتهای مختلف بپردازیم. بنابراین بعد از مشخص کردن و بودجه و نیازهایی که دارید، میتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. فقط به خاطر داشته باشید این نوع مودمها از نظر سرعت اینترنت قرار نیست معجزه کنند و باید در محل موردنظر، سیگنالهای اینترنت موبایل قدرت کافی داشته باشند تا این مودمها هم بتوانند سرعت خوبی در اختیار شما قرار دهند.
سلام برای کدوم یکی از این مدل ها سیم کارت شاتل موبایل کار میکنه؟
میخوام روی حالت رومینگ بذارم! کدومشون این ویزگی رو دارن؟
مودم ۴.۵G قابل حمل یوکیو مدل Speed Wifi Next W05
مودم ۴G قابل حمل نزتک مدل NZT-77C
مودم جیبی ۴۴۰۰میلی آمپر وریزون بخر محشر محشر
سلام من سیمکارت رایتل دارم
دنبال مودم جیبی هستم که امکان انتخاب دستی شبکه همراه اول یا ایرانسل داشته باشه
چون رایتل رو هر دو اپراتور وصل میشه
کدوم مودم جیبی با سیمکارت رایتل امکان انتخاب شبکه ایرانسل یا همراه اول رو داره؟