تمام بازیهای اساسینز کرید به ترتیب عصر و سالی که در آن اتفاق میافتند
مجموعهی بازیهای اساسینز کرید از مهمترین فرنچایزهای شرکت یوبیسافت است. این مجموعه از همان آغاز انتشار اولین نسخهاش روی ایکس باکس ۳۶۰ طرفداران پر و پا قرصی دارد. داستان تمام بازی های اساسینز کرید در دورههای مختلفی از تاریخ جریان دارند و در آنها شاهد حضور چندین شخصیت معروف و قدیمی در مکانهای تاریخی مختلف هستیم. میتوان مجموعهی اساسینز کرید را یک کلاس تاریخ آموزنده دانست که با شیوهی خاص روایی منحصربفرد و استفاده از نمادها برای بیان مفاهیم، ما را با فرهنگهای مختلف آشنا میکند.
بیشتر بخوانید: اساسینز کرید اینفینیتی چیست؟ یوبیسافت از آغاز دوران جدید این سری میگوید
در این مقاله با هم به بررسی بازیهای اصلی مجموعهی اساسینز کرید به ترتیب دورهی زمانیای که هر قسمت در آن در جریان دارد میپردازیم.
ترتیب زمانی کامل تمام نسخه های اساسینز کرید
۱۳. Assassin’s Creed Odyssey
۴۳۱ سال قبل از میلاد، یونان
بازی «اساسینز کرید: اودیسه» مبدا تاریخی این مجموعهی حماسی در محیطی آشنا از یونان باستان است. اتفاقات بازی اودیسه پیش از قسمتهای دیگر و به سالها قبل از وقایع اولین اساسین، بایک، برمیگردد; زمانی که یونان باستان در اوجِ درگیریهای داخلی و خارجی است. این بازی ما را به دل جنگهای خونین میان اسپارتها و آتنیها میبرد که دورهی نخست نبردهایی تحت عنوان پلوپونز است. سری بازی های اساسینز کرید به گیمپلی استراتژیک و پنهانکارانهی خود شهرت دارد. در اساسینز کرید: اودیسه هم شاهد همین سبک و سیاق از گیمپلی با اضافه شدن امکان انتخاب دیالوگها و ویژگیهای مثبت دیگر هستیم. این بازی یک نقشافرینیِ جهانباز با محتوای غنی و به مراتب کاملتر از اساسینز کریدهای منتشر شده قبل از خود است که بازیکن را به یک ماجراجویی تاریخی در یونان باستان میبرد.
۱۲. Assassin’s Creed Origins
۴۸-۳۸ سال قبل از میلاد، مصر باستان
مصر باستان با تپههای شنی و بیابانهای سوزان آن تا شهرهای پر رمز و رازش، به محیطی فوقالعاده و دنیایی عظیم برای تجربه در بازی اساسینز کرید: ریشهها تبدیل میشود. گفته میشود که در این بازی با بزرگترین نقشه از مجموعهی اساسینز کرید مواجه میشویم. گیمپلی و خط داستانی بازی ما را با سبک زندگی و شیوهی حکومتداری در مصر باستان آشنا میکند و دنیای گستردهی بازی، زیباییهای مصر باستان را به رخ هر بازیکنی میکشد. این زیباییها از بناهای تاریخی و مخفی شدن در این مکانها گرفته تا تجربهی شترسواری در صحراهای بیآب و علف و قایقرانی روی رود نیل را شامل میشود. در یک کلام، مصر باستان از بهترن مکانهایی است که برای یک اساسین میتواند وجود داشته باشد.
بیشتر بخوانید: ۱۰ دلیل که اساسینز کرید اوریجینز از اودیسه و والهالا بهتر است
۱۱. Assassin’s Creed Valhalla
اروپا، عصر وایکینگها ۸۳۷ میلادی
بازی اساسینز کرید والهالا جدیدترین قسمت از این مجموعه است که ما را به اروپای عصر وایکینگها میبرد. والهالا فرصتی است تا همراه با قهرمان داستان، ایور و برادرش سیگارد، سفری هیجانانگیز به عصر وایکینگها داشته باشیم و در نبردهای بازی شاهد تغییر چهرهی اروپا باشیم. بازی در سرزمینهای یخزدهی شمالی اروپا تا جنگلها و مناطق شهری و روستایی جریان دارد. با حمله به انگلستان، نبردی پیچیده و خونین به راه میافتد و برای پیروزی در این جنگها روشهای مبارزهای و قتلهای پنهانی و سبک آشنای بازیهای اساسینز کرید در این بازی هم وجود دارد.
بیشتر بخوانید: آیا اساسینز کرید والهالا یک نقشآفرینی واقعی است؟
۱۰. Assassin’s Creed
سرزمین مقدس، ۱۱۹۳ – ۱۱۹۱ میلادی
داستان اولین قسمت اساسینز کرید در سرزمین مقدس و در سال ۱۱۹۱ میلادی روایت میشود و این همان جایی است که مجموعه بازیهای اساسینز کرید از آن نقطه شروع شد. اساسینز کرید ما را با دنیای حشاشین و روشهای مبارزه و سبکهای کارآمد و دقیق این گروه از قاتلها آشنا کرد و طرفداران خود را برای همیشه با باورهای مختلف مبنی بر وجود گروه حشاشین در دورههای تاریخی مختلف مواجه کرد. اساسینز کرید سبک جدیدی از گیمپلی را در اختیار بازیکنان گذاشت تا در دورهی زمانی حساس و بحثبرانگیز تاریخی که بازی در آن جریان دارد نقش یک اساسین را تجربه کنند. سیاست، دستهای پشت پرده و نقطهی جغرافیایی حساس، این قسمت از بازی اساسینز کرید را در صدر بازیهای برتر تاریخ نگه میدارد.
۹. Assassin’s Creed II
رنسانس ایتالیا، ۱۵۰۰ – ۱۴۷۶ میلادی
با موفقیت اولین قسمت از این مجموعه، بازی اساسینز کرید ۲، این بار با روایتهای تاریخی پررنگتر و ورود شخصیتهای مختلف بازگشته بود. در اساسینز کرید ۲ با ماجراجوییها و اتفاقاتی که برای خانوادهی انزیو در دورهی رنسانس ایتالیا رخ میدهد همراه میشویم. با وجود اختلاف زمانی زیاد این قسمت از قسمت اول، هنوز هم پیوستگی داستانی آن توسط شخصیت دزموند مایلز که این بار به دورهی یکی دیگر از اجدادش سفر میکند، مشاهده میشود. همچنین این قسمت با گسترش و بهبود گیمپلی و موسیقی فوقالعاده، احساس خطر به مراتب بیشتری را در ماموریتها به بازیکن القا میکند.
۸. Assassin’s Creed: Brotherhood
رم، ۱۵۰۷ – ۱۵۰۰ میلادی
با بازی «اساسینز کرید: برادرهود» دوباره با انزیو، این بار در شهر رُم و در ادامهی اتفاقات اساسینز کرید ۲ همراه میشویم. دنیای Brotherhood در زمان خود از بزرگترین دنیاهای بازی به شمار میرود. معرفی شخصیتهای معروف و تاریخی همراه با روایت داستانی جذاب در این قسمت از اساسینز کرید، که سومین قسمت اصلی از مجموعه است، بهتر از نسخههای پیشین هم هست و گیمپلی سرگرمکنندهی ۴۰ ساعتهای را ارائه میکند که در نوع خود بینظیر است.
۷. Assassin’s Creed: Revelations
قسطنطنیه، ۱۵۲۴ – ۱۵۱۰ میلادی
این قسمت از لحاظ تاریخی سه سال بعد از زمان نسخهی Brotherhood اتفاق میافتد. در بازی Assassin’s Creed: Revelations در آخرین ماجراجویی انزیو، با او به قسطنطنیه میرویم و در جستجوی کلیدهای کتابخانهی مخفی، با روایتهای الطائر و بخشهای داستانی از دنیای اساسینز کرید همراه میشویم. این قسمت در واقع جمعبندیای برای تاریخچهی انزیو در این مجموعه بازی است.
۶. Assassin’s Creed 4: Black Flag
کارائیب، ۱۷۱۵ میلادی
بازی اساسینز کرید در قسمتهای مختلف سورپرایزهای هیجانانگیزی برای طرفداران خود داشت، اما این بار و با نسخهی Black Flag، یوبیسافت دل به دریا زد و مجموعهی اساسینز کرید را به دریای کارائیب کشاند. «بلَک فلَگ» با محیط زیبا و دیدنی دریای کارائیب و کنترل خوب کشتی در نبردهای دریایی، خود را از بقیه قسمتهای اساسینز کرید متمایز کرد. سفر دریایی در دنیای اساسینز کرید اقدامی جسورانه و حماسی بود که در این مجموعه به طرز شگفتانگیزی انجام شد و طرفداران اساسینز کرید را به وجد آورد.
۵. Assassin’s Creed: Rogue
آمریکای شمالی، ۱۷۶۳-۱۷۵۶ میلادی
بعد از اینکه اساسینز کرید پا به دریاها گذاشت، فرصتی بود تا شخصیتها و دنیاهای جدیدتری به بازی اضافه شود. این اتفاق با بازی Assassin’s Creed: Rogue رقم خورد. داستان این قسمت از اساسینز کرید دنبالهای برای black flag است که در طول جنگهای ۷ ساله در آمریکای شمالی جریان دارد. در این قسمت دی اِن ای «شی مک کورمن»، از اساسینهای آن دوران که به تمپلارها پیوسته بود توسط آنالیزور گروه تحقیقاتی به نام هلیکس مورد مطالعه قرار میگیرد و در طول این تحقیقات، زنجیرهای از اتفاقات باعث سفر به گذشته و آغاز ماجراهای مک کورمن میشود.
۴. Assassin’s Creed III
آمریکای شمالی، ۱۷۸۳-۱۷۵۴ میلادی
اساسینز کرید ۳ اولین تجربهی این مجموعه در آمریکای شمالی بود. در این قسمت باز هم شاهد ماجراجوییهای دزموند مایلز هستیم که در محیطی متفاوت به دور از بافت شهری معمول سری بازی های اساسینز کرید و در طبیعت زیبای آمریکای شمالی جریان دارد. دنیایی در دل جنگل همراه با قلعههایی که میشود پارکوروار در آن به ماجراجویی پرداخت.
۳. Assassin’s Creed 3: Liberation
لوئیزیانا، بایو، ۱۷۷۷-۱۷۶۵ میلادی
بعد از استقبال خوبی که از اساسینز کرید ۳ شد، یوبیسافت این بار قسمت دیگری از این مجموعه را با عنوان Assassin’s Creed 3: Liberation برای پیاِس ویتا منتشر کرد. «لیبرِیشن» لذت بازی اساسینز کرید را به کنسول قابل حمل پی اس ویتا آورد و با این کار در هر کجا میشد وارد دنیای اساسینز کرید: لیبریشن شد و در آن به ماجراجویی پرداخت. این تصمیم یوبیسافت طرفداران مجموعه را هیجان زده کرد و البته باعث سودآوری خوبی هم شد. البته بازی پس از پی اس ویتا برای کنسولهای خانگی و رایانههای شخصی هم عرضه شد. در این قسمت از اساسینز کرید با ماجراهای سرگرمکنندهای در منطقهای فرانسوی از لوئیزیانا به نام بایو و در نقش قهرمان زن داستان همراه میشویم.
۲. Assassin’s Creed: Unity
پاریس، ۱۷۹۴-۱۷۷۶ میلادی
یوبیسافت بازی Assassin’s Creed: Unity را همزمان با Assassin’s Creed Rogue منتشر کرد. این دو بازی با اینکه نویسنده و کارگردان مشترکی نداشتند، اما از لحاظ داستانی ارتباطهایی داشتند. در واقع داستان Rogue در شهر پاریس تمام میشود جایی که در نسخهی Unity نقطهی آغازی برای داستان است. گیمپلی بازی در سبک سَندباکس است که اجازه میدهد همهی مناطق شهر را زیر و رو کنید، وارد مکانهای تاریخی شده و در حال و هوایی پاریسی با شخصیتهای بسیاری وقت بگذرانید.
۱. Assassin’s Creed: Syndicate
لندن، ۱۸۶۸ میلادی
بازی Assassin’s Creed: Syndicate را میتوان نزدیکترین بازی به دوران معاصر دانست. داستان بازی، حدود ۷۵ سال بعد از وقایع یونیتی، در انگلستان ویکتوریایی و در شهر لندن جریان دارد. در این قسمت با ماجراهای برادر و خواهری به نامهای جیکوب و ایوی همراه میشویم که از ویژگیهای جالب آن، امکان تغییر در نقش قابل بازی بین این دو شخصیت است. دیدار با شخصیتهای تاریخی مشهور و گشت و گذار در خیابانهای لندن و مکانهایی همچون کاخ باکینگهام لندن از زیباییهای نسخهی Syndicate است.
منبع: TheGamer
پس بهتره سه گانه اتزیو و بلک فلگ رو بازی کنی تا مفهوم واقعی اساسین رو بفهمی داستان عالی و گیم پلی جذاب
فقط مصر باستان😫❤️ خیلی دوسش دارم
مثلما بهترین داستان رو اتزیو و ارنو داشتند
کدومش برای رم ۴ هست میگید
تا نسخه rouge به غیر از یونیتی میتونی بازی کنی البته رم زیاد تاثیر نداره بیشتر به گرافیکت بستگی داره که لگ بزنه بازی برات یا نه
همشون عالین ولی من فقط اوریجینس و اودیسه و والهالا رو داشتم ولی واقعا وقتی بازی میکنی حس میکنی تو دنیا ی واقعی هستی
میخوام یکی از اینارو واسع ps3 نصب کنم
به نظر اونایی که این بازی هارو انجام دادن اساسین رولشیون خوبه یا یونیتی
هردو
رولیشن
رولیشن خیلی بهتره و اینکه اتزیو توشه.
بیرادیر هود و رولیشین خیلی خوبن