۷ گاف نرم‌افزاری اپل که سروصدای زیادی ایجاد کردند

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۵ دقیقه
اپل

اپل از جمله شرکت‌هایی است که به‌عنوان سازنده‌ی محصولات جذاب و محبوب شهرت زیادی دارد. اما در این میان طبیعتا مرتکب اشتباهات زیادی هم شده است. در ادامه به ۷ مورد از گاف‌های نرم‌افزاری این شرکت می‌پردازیم که سروصدای زیادی هم ایجاد کرده‌اند.

آغاز به کار اپل مپ در iOS 6

در سال ۲۰۱۲ آیفون ۵ با iOS 6 از راه رسید. در بین اپ‌های این سیستم‌عامل، نام یک اپ جدید به نام اپل مپ به چشم می‌خورد. از همان ابتدا، مشکلات زیاد این سرویس صدای کاربران را درآورد. در کنار اشتباهات مکرر برای مسیریابی، برخی از کسب‌و‌کارها که اصلا وجود نداشتند در نقشه دیده می‌شدند. اوضاع برای این سرویس به حدی بد شد که مدیرعامل اپل رسما از کاربران عذرخواهی کرد.

اپل

با توجه به اینکه تا ماه‌ها خبری از اپ اختصاصی گوگل مپ برای آیفون نبود، کاربران یا باید از نسخه‌ی تحت وب گوگل مپ استفاده می‌کردند یا اینکه به استفاده از اپل مپ با وجود تمام مشکلات ادامه می‌دادند. خوشبختانه اپل مپ طی سال‌های گذشته بسیار بهتر شده و حالا از امکانات زیادی بهره می‌برد و یکی از سرویس‌های مفید برای مسیریابی محسوب می‌شود.

گوشی موبایل اپل مدل iPhone 13 CH دو سیم‌ کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 4 گیگابایت - نات اکتیو

 عملکرد ضعیف آی‌کلاود

اپل

با وجود اینکه سرویس فضای ابری آی‌کلاود طرفداران زیادی دارد، اما در کل نمی‌توانیم مشکلات متعدد این سرویس در سال‌های گذشته را کتمان کنیم. به دلیل همین مشکلات، توسعه‌دهندگان بسیاری از اپلیکیشن‌ها حتی استفاده از دراپ‌باکس را به جای آی‌کلاود برای سینک کردن داده‌ها در نظر گرفتند. با وجود اینکه آی‌کلاود برای اولین بار سال ۲۰۱۱ همراه با iOS 5 از راه رسید، اما در سال ۲۰۱۴ بود که سرویس آی‌کلاود درایو معرفی شد. به لطف همین سرویس، کاربران اکوسیستم اپل قابلیت ذخیره‌سازی فایل‌های مختلف در فضای ابری را پیدا کردند.

با وجود اینکه در سال‌های بعدی مشکلات آی‌کلاود برطرف شد، اما در نوامبر ۲۰۲۱ دردسرهای سینک آی‌کلاود صدای توسعه‌دهندگان زیادی را درآورد و اوایل ۲۰۲۲ اپل به این افراد اعلام کرد که تمام مشکلات برطرف شده است.

باگ‌های متعدد iOS 7

اپل

در سال ۲۰۱۳ سیستم‌عامل iOS 7 با طراحی تخت و جذاب خود سروصدای زیادی ایجاد کرد. اما متاسفانه اپل عمدتا به ظاهر این سیستم‌عامل توجه کرده بود و از نظر عملکردی مشکلات زیادی داشت. به عنوان مثال کاربران آیفون ۴ بعد از نصب این نسخه، با افت محسوس عملکرد روبرو شدند که اپل با انتشار iOS 7.1 تلاش کرد بخشی از مشکلات را برطرف کند. از سوی دیگر، اپلیکیشن‌های ثالث ر این نسخه بیشتر از حد معمول هنگ می‌کردند که ظاهرا این موضوع به تغییرات گسترده در پشت صحنه برمی‌گشت. یکی از باگ‌ها هم امکان دور زدن لاک اسکرین را امکان‌پذیر می‌کرد که اپل با ارائه‌ی یک آپدیت این باگ را برطرف کرد.

اما در این میان نمی‌توانیم مزایای iOS 7 را کتمان کنیم. به عنوان مثال کنترل سنتر، ایردراپ و اولین نسخه‌ی CarPlay با این سیستم‌عامل از راه رسیدند و به ویژگی‌های اصلی iOS تبدیل شدند.

لپ تاپ 13.3 اینچی اپل مدل MacBook Air MGN63 2020 LLA-M1 8GB 256SSD

مشکلات اپ استور مک

اپل

اپ استور مک شباهت زیادی به اپ استور موجود در آیفون و آیپد دارد. برای قرارگیری یک اپ در این محیط، باید از فیلترهای اپل رد شود. اما از مزایای آن می‌توانیم به آپدیت خودکار اپ‌ها اشاره کنیم. طی سال‌های گذشته، توسعه‌‌دهندگان زیادی از سختگیری‌های اپل برای تایید برنامه‌های مک انتقاد کرده‌اند. به همین خاطر برخی توسعه‌دهندگان ترجیح می‌دهند برنامه‌ی خود را راهی این پلتفرم نکنند. خوشبختانه کاربران مک می‌توانند به راحتی برنامه‌های خود را از روش‌های دیگر نصب کنند و برخلاف آیپد و آیفون، در این زمینه محدود نیستند.

با وجود تمام سخت‌گیری‌های اپل برای مک استور مک، در سال‌های گذشته وجود برنامه‌های جعلی در این پلتفرم با اعتراضات زیادی روبرو شده است. با وجود اینکه از سال ۲۰۱۷ اوضاع بهتر شده، ولی همچنان این اپ استور مشکلات زیادی دارد.

ارور ۵۳ و بریک شدن آیفون‌ها

در سال ۲۰۱۶ برخی کاربران آیفون‌ها بعد از نصب iOS 9 با ارور ۵۳ و از کار افتادن گوشی خود روبرو شدند. این ارور نتیجه‌ی تعمیر غیرمجاز تاچ آی‌دی آیفون ۶ و آیفون ۶s توسط تعمیرکاران غیرمجاز بود. در آن زمان گزارش‌های زیادی در رابطه با تلاش اپل برای افزایش محدودیت‌های مربوط به تعمیر ایفون‌ها منتشر شد. برای برطرف کردن این مشکل، اپل آپدیت iOS 9.2.1 را منتشر کرد که کاربران گوشی‌های از کار افتاده هم می‌توانستند آن را از طریق آی‌تونز نصب کنند. اما حتی بعد از نصب این آپدیت هم، کاربرانی که تاچ آی‌دی آیفون را تعمیر کرده‌ بودند، امکان بهره‌گیری از این سنسور را از دست دادند.

در نهایت این دسته از کاربران ناچار شدند آیفون خود به دست تعمیرکاران مجاز اپل بسپارند و با این کار موفق شدند بار دیگر از سنسور اثر انگشت استفاده کنند.

دو شبکه‌ اجتماعی ناموفق برای موسیقی

iTunes Ping و Apple Music Connect دو تلاش ناموفق اپل برای ایجاد شبکه‌های اجتماعی با محوریت موسیقی هستند. iTunes Ping در سال ۲۰۱۲ تعطیل شد؛ درست در زمانی که بسیاری از شبکه‌های اجتماعی در حال رشد فزاینده بودند. سرویس Ping مشکلات زیادی داشت و نتوانست توجه کاربران زیادی را جلب کند.

Apple Music Connect در سال ۲۰۱۵ معرفی شد و یک تب در اپ Music را به خود اختصاص داد. این سرویس قرار بود به یک راه ارتباطی مناسب بین هنرمندان و طرفداران تبدیل شود اما برای این کار در آن زمان راه‌های بسیار بهتری وجود داشت. در نهایت در سال ۲۰۱۸ اپل شکست را پذیرفت و این سرویس را بازنشسته کرد.

فرصت‌های از دست رفته برای گیمینگ در مک

همواره گفته می‌شود که کامپیوترهای مک برای گیمرها به هیچ عنوان گزینه‌ی مناسبی نیستند. در این زمینه فرصت‌های از دست‌رفته‌ی زیادی وجود دارد که اپل توجه چندانی به آن‌ها نشان نداد. با وجود اینکه همچنان کاربران زیادی از کامپیوترهای مک استفاده می‌کنند، اما بخش بزرگی از توسعه‌دهندگان بازی‌ها به این اکوسیستم توجهی نشان نمی‌دهند. این در حالی است که اگر اپل روی حوزه‌ی گیمینگ سرمایه‌گذاری می‌کرد، می‌توانست درآمد هنگفتی را کسب کند.

البته این شرکت همواره به گیمینگ موبایل توجه زیادی نشان داده و به نظر می‌رسد همواره این حوزه برای مدیران اپل در اولویت قرار داشته است. اخیرا بازی‌هایی مانند Resident Evil Village راهی کامپیوترهای مک شده‌اند و ممکن است به لطف توان سخت‌افزاری پردازنده‌های اختصاصی اپل، این شرکت توجه بیشتری به این حوزه نشان بدهد.

لپ تاپ 16.2 اینچ اپل مدل MacBook Pro MK193 2021-M1 Pro 16GB 1SSD

منبع: HowToGeek

راهنمای خرید گوشی موبایل
راهنمای خرید آیفون


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X