دقت سنسور اکسیژن اپل واچ سری ۶ در حد تجهیزات بیمارستانی است

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه

به نظر می‌رسد که شرکت اپل با معرفی اپل واچ سری ۶ نوعی ابزار پزشکی را به جامعه عرضه کرده است.طبق مطالعات و بررسی محققان دانشگاه سائوپائولو‌‌ی برزیل، استفاده از اپل واچ سری ۶ یک روش معتبر برای نظارت بر غلظت اکسیژن خون در بیماران ریوی به شمار‌ می‌آید.

بنابراین از این گجت هوشمند می‌توان در کنترل بیماری‌های مختلف پزشکی استفاده کرد. اپل واچ سری ۶ سنسور اکسیژن خون جدیدی را به جامعه پزشکی معرفی کرده است که می‌تواند جایگزین دستگاه پالس اکسیمتر شود. تحقیقات پزشکی ثابت کرده است که سنسور اکسیژن این گجت می‌تواند در جامعه پزشکی کاربرد‌های مهمی داشته باشد.

مطالعات پزشکان و محققان دانشگاه سائوپائولو‌‌ی برزیل در خصوص دقت عملکرد این واچ به چاپ مجله نیچر انگلستان رسیده است. در این بررسی سنسور اکسیژن اپل واچ سری ۶ با یک دستگاه پالس اکسیمتر پزشکی مقایسه شده است. در جریان این پژوهش روی حدود ۱۰۰ بیمار بینابینی ریه (ILD) و انسداد ریوی (COPD) از کلینیک پنومولوژی، آزمایش‌هایی توسط این دو دستگاه انجام شد و نتایج آن‌ها مورد تجزیه و تحلیل دقیق قرار گرفت. نکته جالب اینجا بود که بین نتایج سنسور اکسیژن اپل واچ سری ۶ و دستگاه پالس اکسیمتر پزشکی یک ارتباط قوی و بسیار نزدیکی وجود دارد. در حالی که، سنسور اکسیژن اپل واچ غلظت اکسیژن خون بالاتری را گزارش کرده بود اما بین نتایج دو دستگاه تفاوت‌های زیادی درمورد غلظت اکسیژن خون و ضربان قلب مشاهده نشد.

اپل واچ سری 6

 

بنابراین از این مطالعه این‌طور می‌شود نتیجه گرفت که استفاده از اپل واچ سری ۶ روشی مطمئن برای کنترل غلظت اکسیژن خون و ضربان قلب در بیماران ریوی خواهد بود و دقت بالای این گجت پرطرفدار آن را به یکی از ابزار‌های روز پزشکی تبدیل کرده است. فناوری ساعت‌های هوشمند روز دنیا با سرعت قابل ملاحظه‌ای در حال پیشرفت است و برای استفاده از این گجت‌ها در کنترل علائم حیاتی سایر بیماران به مطالعه و بررسی‌های پزشکی بیشتری احتیاج است.

شرکت اپل همچنین مطالعات خود را در زمینه‌های مختلف پزشکی با همکاری سازمان‌های خارجی آغاز کرده است. این شرکت در ماه آوریل، با دانشگاه واشنگتن آمریکا برای مطالعه و بررسی بیماری آنفولانزای سیاتل همکاری کرد تا بفهمد آیا اپل واچ می‌تواند بیماری‌هایی مانند فو یا سایر بیماری‌های تنفسی را پیش‌بینی کند یا نه.

در ماه سپتامبر، شرکت Biogen مطالعه‌ای را با شرکت اپل و تیم تحقیقاتی دانشگاه کالیفرنیا ( UCLA) در مورد چگونگی عملکرد اپل واچ در تشخیص علائم بیماری‌های عصبی، از جمله زوال عقلی و افسردگی آغاز کرد. به نظر می‌رسد که این غول دنیای تکنولوژی با عرضه این سری از اپل واچ‌ها نشان داده است که می‌تواند در علم پزشکی نیز حرفی برای گفتن داشته باشد.

منبع: appleinsider



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X