اپل نسبت به قبل از مواد بازیافتی بیشتری در تولید محصولات خود بهره می‌برد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه

اپل بار دیگر رکورد جدیدی را به ثبت رسانده است. طبق آخرین اطلاعات منتشر شده، حدود ۲۰ درصد از محصولات اپل در سال ۲۰۲۱ از مواد بازیافتی تولید و روانه‌ی بازار شده است. این آمار و ارقام نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته و بدین ترتیب بار دیگر غول فناوری آمریکایی در این زمینه رکورد جدیدی را به ثبت رسانده است.

شرکت اپل به مناسبت روز جهانی زمین در تاریخ ۲۲ آوریل (۲ اردیبهشت ماه)، گزارش پیشرفت زیست محیطی سال ۲۰۲۲ خود را منتشر کرده که در آن به این موضوع اشاره شده که این شرکت مشتاق است تا پیش از فرارسیدن روز زمین به گونه‌ای اهمیت دادن خود را به این مقوله و کره‌ی زمین پاک نشان دهد. نکته‌ی جالبی که برای اولین بار اتفاق افتاده این است که مهندسان اپل از طلای بازیابی شده در آبکاری برد اصلی آیفون ۱۳ و آیفون ۱۳ پرو و ​​همچنین سیم دوربین جلو و دوربین عقب این گوشی هوشمند بهره برده‌اند.

غول فناوری آمریکایی رسیدن به این مهم را نقطه‌ی عطفی در تولید محصولات این شرکت از مواد بازیافتی تلقی می‌کند. باید خاطر نشان کنیم اپل این طلای بازیابی شده را از محصولات دور ریخته شده شرکتش بدست آورده و در ساخت سری آیفون ۱۳ مورد استفاده قرار داده است. علاوه بر این استفاده مجدد از کبالت، عناصر خاکی کمیاب و تنگستن در طول سال گذشته افزایش بیش از دو برابری داشته است.

به گفته‌ی مسئولان این شرکت، ربات‌های بازیافت اپل اجزای آیفون‌ها را جدا کرده، سپس طلا و مس به کار رفته شده در آن را بازیابی و برای استفاده‌ی مجدد آماده می‌کنند. با انجام چنین کاری، اپل دیگر نیازی به استخراج ۲۰۰۰ متریک تن سنگ ندارد. باید خاطر نشان کنیم که ممکن است در یک تن اجزای گوشی‌های هوشمند، بیش از ۸۰ برابر یک تن مواد معدنی طلا وجود داشته باشد.

اپل همچنین از ماشین بازیافت جدید خود با نام «Taz» رونمایی کرده است. این دستگاه بازیافت از فناوری خردکن برای سوا کردن آهن از ماژول‌های صوتی و بازیابی عناصر کمیاب خاکی استفاده می‌کند. غول فناوری آمریکایی با استفاده از این ماشین بازیافت می‌تواند ۲۳ مدل آیفون را بازیافت کند. این شرکت معتقد است که با کمک این ماشین بازیافت توانسته استفاده از تنگستن بازیافتی، مواد معدنی کمیاب خاکی و کبالت را در سال ۲۰۲۱ در حدود ۵۰ درصد افزایش دهد.

طبق اطلاعات منتشر شده در گزارش پیشرفت زیست محیطی سال ۲۰۲۲، اپل با وجود تلاش‌های صورت گرفته نتوانست میزان انتشار گاز دی اکسید کربن را در تولید محصولات خود کاهش دهد. در همین راستا باید خاطر نشان کنیم که این شرکت در سال ۲۰۲۰ در گزارش پیشرفت زیست محیطی جزئیاتی از برنامه خود برای انتشار ۷۵ درصدی محصولات تا سال ۲۰۳۰ بدون استفاده از کربن ارائه داد. اما در سال ۲۰۲۱، انتشار گازهای گلخانه‌ای این شرکت با افزایش نسبی روبرو شد.

اپل همچنین به این موضوع اشاره کرده که قصد دارد استفاده از مواد پلاستیکی در بسته‌بندی‌های محصولات خود را متوقف کند. در همین زمینه، کوپرتینویی‌ها در سال ۲۰۲۱ تنها از ۴ درصد پلاستیک برای بسته‌بندی محصولات جدید خود استفاده کردند و آیفون‌های جدید اولین گوشی‌های هوشمند اپل هستند که بدون بسته‌بندی مواد پلاستیکی در اختیار کاربران قرار خواهند گرفت. اپل بر این باور است تا سال ۲۰۲۵ استفاده از پلاستیک در بسته‌بندی‌ محصولات خود را به صورت کامل حذف خواهد کرد.

گفته می‌شود این شرکت برنامه‌ای ده ساله‌ برای انجام یک‌سری اقدامات خلاقانه در زمینه‌ی زیست محیطی نظر گرفته است. برای مثال اپل قصد تاسیس شتاب دهنده‌هایی را دارد که روی مشاغل متعلق به اقلیت‌ها تمرکز خواهد کرد و امیدوار است که نتایج خوبی را در زنجیره تامین و جوامعی که به‌طور نامتناسبی تحت تاثیر خطرات زیست محیطی قرار دارند، ایجاد کند.

منبع: TheVerge



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X