اپل پیش‌نمایش قابلیت‌های جدید و پیشرفته دسترسی‌پذیری را ارائه کرد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه

اپل پیش‌نمایش برخی از قابلیت‌های جدید و پیشرفته دسترسی‌پذیری خود را به کاربران ارائه کرد. این مجموعه از قابلیت‌ها به کاربران ناتوان و کم‌توان آیفون و اپل واچ این امکان را می‌دهد که خیلی راحت‌تر از قبل با دنیای اطراف خود تعامل داشته باشند و همچنین ابزارهای بیشتری برای رسیدن به این مهم در اختیارشان قرار بگیرد. قابلیت‌های دسترسی‌پذیری جدید به این افراد در مسیریابی، توانایی برقراری ارتباط، شنوایی بهتر و غیره کمک شایانی خواهد کرد.

۱۹ مه (۲۹ اردیبهشت ماه) روز جهانی آگاهی دسترسی‌پذیری است و غول فناوری آمریکایی هم به همین مناسبت از تعدادی قابلیت‌های جدید دسترسی‌پذیری رونمایی و پیش‌نمایش آن‌ها را به کاربران نشان داد. جدیدترین قابلیت مسیریابی که اپل آن را معرفی کرد، قابلیت شناسایی درب است که این قابلیت برای افراد نابینا یا کم‌بینا طراحی و توسعه یافته است. به لطف سنسور LiDAR، دوربین و فناوری یادگیری ماشینی این قابلیت به افراد کم‌توان کمک خواهد کرد تا مسیر خود را بهتر پیدا کنند و فاصله‌ی آن‌ها با دربی که در مقابلشان است هم به صورت زنده به آن‌ها اعلام می‌شود. همچنین این قابلیت بسیار کاربردی به آن‌ها می‌گوید که آیا درب بسته یا باز است و در صورت لزوم نحوه‌ی باز کردن درب را هم به آن‌ها اعلام می‌کند. این قابلیت همچنین می‌تواند علایم کنار درب مثل شماره اتاق‌ها را بخواند و بدین ترتیب اپل با انتشار این قابلیت بسیار کاربردی کمک بزرگی به جامعه‌ی این افراد می‌کند.

اپل برای افرادی که معلولیت حرکتی و جسمی دارند، قابلیت Mirroring را معرفی کرده که این قابلیت به آن‌ها اجازه می‌دهد گوشی‌ هوشمند خود را از طریق همگام‌سازی با اپل واچ کنترل کنند. این افراد به جای ضربه زدن روی نمایشگر اپل واچ تنها کافی است تا از طریق صدا به انجام کارهای روزمره در گوشی هوشمند خود بپردازند و هر اتفاقی که روی نمایشگر گوشی آن‌ها بیفتد از طریق اپل واچ قابل مشاهده و کنترل خواهد بود. آن‌ها همچنین می‌توانند با استفاده از حرکات دست خود به تماس‌های تلفنی پاسخ دهند، محتوای در حال نمایش را متوقف یا از سر بگیرند، عکاسی کنند و به انجام تمرین‌های ورزشی خود بپردازند.

اپل در اقدامی دیگر قابلیت Live Captions را برای کاربران کاربران ناشنوا و سخت شنوا نه تنها در گوشی‌های آیفون، بلکه در سایر محصولاتش نظیر مک‌ها و آیپدها هم در دسترس قرار می‌دهد. این ویژگی به کاربران مذکور کمک می‌کند تا محتوای هرگونه رسانه‌ای را چه به صورت تصویری یا صوتی یا به‌صورت تماس‌های صوتی یا ویدیویی با ارائه‌ی زیرنویس درک کنند. غول فناوری آمریکایی وعده داده‌ که متن این رسانه‌ها روی خود دیوایس طراحی و به کاربران نشان داده می‌شود. باید اشاره کنیم که بتای این قابلیت در سال جاری در آمریکا و کانادا روی آیفون ۱۱ و نسخه‌های جدیدتر، آیپد با تراشه A12 و نسخه‌های جدیدتر و مک‌های اپل سیلیکون در دسترس قرار می‌گیرد.

در گفت‌وگوهای فیس‌تایمی علاوه بر محتوا، نام فرد صحبت‌کننده هم به صورت زیرنویس به این کاربران ارائه می‌شود تا مشکلی از این بابت وجود نداشته باشد. همچنین کاربران می‌توانند اندازه‌ی فونت زیرنویس این متون را تغییر دهند تا در خواندن آن‌ها مشکلی پیش نیاید. Buddy Controller نام قابلیت جدید دیگری است کاربر از طریق آن می‌تواند دو کنترلر بازی را با هم ترکیب کند تا بتواند در انجام بازی‌ها به این افراد کمک کند. همچنین نباید سایر قابلیت‌های دسترسی‌پذیری جدید اپل نظیر Voice Control Spelling Mode جهت بررسی حرف به حرف کلمات، کنترل‌هایی برای تنظیم مدت زمان انتظار سیری در دریافت پاسخ و تغییرات ظاهری Apple Books را از قلم بیاندازیم. در نهایت باید اشاره کنیم که این قابلیت‌ها طبق گفته‌ی اپل تا آخر امسال از طریق انتشار به‌روزرسانی‌هایی در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.

منبع: Digitaltrends

راهنمای خرید آیفون


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X