فناوری Photonic Engine چگونه کیفیت عکس‌های آیفون ۱۴ را بهتر می‌کند؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
فناوری Photonic Engine

اپل در مراسم رونمایی از آیفون ۱۴ اصطلاحات جدید زیادی را مطرح کرد که در این میان فناوری Photonic Engine چندان که باید و شاید مورد توجه گسترده‌ای قرار نگرفت.

به طور خلاصه، فناوری Photonic Engine نسل جدید فناوری Deep Fusion محسوب می‌شود. Deep Fusion با ترکیب چندین عکس ثبت شده با تنظیمات گوناگون و بهره‌گیری از الگوریتم‌های یادگیری ماشینی، عکس‌های جذاب‌تری در اختیار کاربر قرار می‌دهد. اما Photonic Engine این کار را با دقت بیشتری انجام می‌دهد و در نتیجه شاهد عکس‌های مبتنی بر جزئیات بیشتر، نوردهی و بافت بهتر و رنگ‌های جذاب‌تری خواهیم بود.

Deep Fusion چیست؟

فناوری Photonic Engine

با توجه به اینکه Photonic Engine بر مبنای Deep Fusion توسعه پیدا کرده، ابتدا باید مبانی فناوری قدیمی را مطرح کنیم. برای یادآوری باید بگوییم که Deep Fusion با سری آیفون ۱۱ از راه رسید. اپل اعلام کرد که با این فناوری، کیفیت عکس‌های ثبت شده در محیط‌های کم‌نور به طور قابل توجهی بهتر می‌شود.

Deep Fusion برای ایجاد یک تصویر، در کل ۹ عکس را با هم ترکیب می‌کند. در حقیقت ۴ تا از این عکس‌ها قبل از ضربه زدن بر روی دکمه‌ی شاتر ثبت می‌شوند. سپس دوربین ۴ عکس دیگر و یک عکس با نوردهی طولانی را ثبت می‌کند. الگوریتم‌های یادگیری ماشینی هم با ترکیب تک‌تک پیکسل‌ها، عکس‌ نهایی را در اختیار کاربر قرار می‌دهند.

Photonic Engine چه تفاوت‌هایی دارد؟

فناوری Photonic Engine

تکنولوژی جدید اپل اگرچه تا حد زیادی مانند نسخه‌ی قبلی است، ولی امکانات آن افزایش یافته است. اپل می‌گوید با این فناوری جدید، پردازش بسیار زودتر و روی عکس‌های فشرده نشده صورت می‌گیرد. در نتیجه کاربران با جزئیات بیشتر و رنگ و نور بهتر روبرو می‌شوند. اپل مدعی شده که با این فناوری، در محیط‌های کم‌نور کیفیت عکس‌های ثبت شده با دوربین‌های فرعی تا ۲ برابر بهبود پیدا می‌کند و کیفیت عکس‌های دوربین اصلی هم تا ۳ برابر بهتر می‌شود.

آیا این فناوری تفاوت مهمی با عکاسی HDR دارد؟

احتمالا بعد از خواندن ویژگی‌های این فناوری، متوجه شباهت‌های آن با عکاسی HDR شده‌اید. در عکاسی HDR، چندین عکس با نوردهی‌های مختلف ثبت می‌شود و در نهایت این عکس‌ها به شکل یک عکس درمی‌آیند. در این نوع عکاسی، تمرکز نرم‌افزار عمدتا به بهبود کنتراست و نوردهی محدود می‌شود. اما فناوری Photonic Engine اپل به چیزهایی مانند شارپنس، رنگ و دیگر موارد توجه نشان می‌دهد.

آیا امکان غیرفعال کردن Photonic Engine وجود دارد؟

فناوری Photonic Engine

کاربران به صورت دستی نمی‌توانند این مشخصه را فعال یا غیرفعال کنند. این یعنی خود نرم‌افزار دوربین با توجه تاریک بودن محیط، این مشخصه را فعال می‌کند. اپل به طور کلی نرم‌افزار آیفون را طوری طراحی می‌کند که کاربران نیازی به انجام کارهای زیادی نداشته باشند و در این زمینه کافی است فقط روی دکمه‌ی شاتر ضربه بزنند.

آیا این قابلیت جایگزین حالت شب می‌شود؟

Photonic Engine از جمله قابلیت‌هایی است که در موقعیت‌های گوناگونی فعال می‌شود. اما از سوی دیگر حالت شب، عکس‌های بسیار تاریک را روشن‌تر و جذاب‌تر می‌کند. اگرچه این دو فناوری شباهت زیادی به یکدیگر دارند، اما در کل حالت شب در مواقعی که می‌خواهید از محیط‌های بسیار تاریک عکس بگیرید، فعال می‌شود.

قابلیت مشابه Photonic Engine در گوشی‌های اندرویدی

اگرچه اپل این فناوری را به عنوان یک نوآوری مهم معرفی کرده، اما واقعیت این است که در اکوسیستم اندروید هم چنین چیزی دیده می‌شود. به عنوان مثال می‌توانیم به تکنیک‌های پردازش نرم‌افزاری موجود در گوشی‌های گوگل پیکسل اشاره کنیم. یکی از این تکنیک‌ها optical flow نام دارد که به زبان ساده بیش از ۱۲ عکس را ثبت می‌کند و با ترکیب این عکس‌ها، کاربران از جهات مختلف با عکس جذاب‌تری روبرو می‌شوند.

منبع: How To Geek

راهنمای خرید آیفون


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X