نه ترس و نه عدم نوآوری؛ اپل به خاطر سود پایین گوشی تاشو نمیسازد
اگرچه بزرگترین رقیب اپل یعنی سامسونگ پیشرفت زیادی در زمینهی تولید گوشی تاشو داشته اما اپل بعید است به این زودیها چنین محصولی تولید کند.
در حال حاضر سامسونگ بهترین و بیشترین گوشیهای تاشو را تولید میکند و عملکرد بسیار خوبی هم در این زمینه دارد. یک سری از شرکتها نظیر شیائومی، اوپو، ویوو و هواوی هم تلاش کردند در این زمینه با شرکت کرهای رقابت داشته باشند اما در نهایت هیچ کدام به اندازهی سامسونگ موفق نبودند.
حالا انتظارات از اپل بسیار بالاست. در درجهی نخست به این خاطر که اپل رقیب اصلی و مستقیم سامسونگ به حساب میآید و اگر سامسونگ در یک بخش موفق بوده، انتظار میرود شرکت آمریکایی هم در آن مسیر حرکت کند. دوم اینکه به نظر میرسد گوشیهای تاشو دارند محبوبیت بسیار زیادی را در نزد مردم پیدا میکنند و اگر بخواهیم خیلی بدبین باشیم، شاید حتی تا سه سال دیگر، فروش آنها بیشتر از فروش گوشیهای معمولی شود. این یعنی اپل باید همین روزها فعالیت خود را در زمینهی تحقیق و توسعه برای تولید گوشیهای تاشو آغاز کند.
تاکنون شایعات زیادی در رابطه با آیفون تاشو شنیدیم اما طبق پیشبینی و تحلیل اینسایدرهای صنعت موبایل، به نظر میرسد اپل به این زودیها فعالیت خود را در تولید گوشیهای تاشو آغاز نخواهد کرد. به این خاطر که تولید گوشی تاشو فعلا برای اپل سودی در پی نخواهد داشت که ارزش این همه ریسک و هزینه را داشته باشد.
اپل همیشه هم همین سیاست را داشته و هنوز دارد. شرکت آمریکایی اگر یک فناوری جذاب اختراع شود، آنقدر منتظر میماند تا به بلوغ کافی برسد و بعدا آن را در محصولاتش استفاده کند و ظاهرا گوشیهای تاشو هم دقیقا همین سرنوشت را دارند. گوشیهای تاشو هنوز آنقدر باکیفیت و متقاعدکننده نیستند که کاربران زیادی به خریدشان تمایل نشان دهند. سامسونگ هم بیشتر در مرحلهی آزمون و خطا به سر میبرد و اپل اصلا دلش نمیخواهد سرمایهاش را برای این کار هدر بدهد.
اپل ترجیح میدهد برای تولید گوشی تاشو منتظر تغییر دیدگاه مردم باشد
طبق آمار و ارقام، فعلا اپل برای هر آیفون خود بیش از ۵۰٪ حاشیه سود دریافت میکند. به زبانی سادهتر، اگر شرکت برای ساخت یک آیفون ۱۰ دلار هزینه کند، حداقل آن را به قیمت ۱۵ دلار میفروشد. حاشیه سود برای هر شرکتی اهمیت زیادی دارد و باید روی یک میزان حسابشده و خاص قرار داشته باشد. اپل اگر بخواهد گوشی تاشو تولید کند، حاشیه سودی که به دست میآورد بسیار کمتر از ۵۰٪ بود و این فعلا دلیلی شده تا آیفونی را با نمایشگر منعطف نبینیم.
از طرفی نبود تأمینکنندهی خوب و قابل اتکا برای تأمین نمایشگر تاشوی مورد نیاز هم یک مشکل دیگر است که اپل با آن روبروست. سامسونگ شاید تنها شرکتی باشد که میتواند به تعداد زیاد از این پنلها تولید کند که آن هم بیشتر برای محصولات خودش مورد استفاده قرار میگیرد. بنابراین شانسی برای اپل وجود نخواهد داشت.
نه فناوری تاشو و نه زنجیرههای تأمین هنوز به بلوغ کامل برای تولید گوشیهای تاشو نرسیدهاند که حاشیه سود این محصولات به حد معقولی برسد. بنابراین به نظر میرسد این صبر اپل نه به خاطر هراس از رقابت با سامسونگ یا نداشتن نوآوری بلکه بیشتر به خاطر کمبود تأمینکنندهی قابل اتکا، سود کمی که عایدش میشود و همچنین تمایل مردم به خرید گوشیهای معمولی است که طول میکشد تا تغییر کند.
- اپل روی نمایشگر جوهر الکترونیکی رنگی برای گوشی تاشوی خود کار میکند
- چرا اپل در عرضهی گوشی تاشو درنگ میکند؟
منبع: SamMobile
ببخشید اپل تو حسابت چند داری ۳ تریلیون دلار معنی کل نصف جهان را این خرید یعنی ۲۰ درصد کل صادرات مال اپل یعنی چه و
اپل سود کمی داره
نمیتونه بزنه و وقتی بتونه میزنه،سامسونگ واقعا کارکرد روان و عالی نسبت به آیفون داره
من هم ایفون دارم هم سامسونگ اپل خیلی روانتر از سامسونگه هردو گوشی ها پرچم دارن
خب مثلا چرا اپل مثل سامسونگ نمی آد تو گوشیش قلم بذاره ؟
قلم خمش همون اوایل زیاد استفاده میشه بعد میزاری کنار یه چیز اضافست فقط واسه طراح خوبه که اونا هم معمولا آیپد لپتاپ ها لمسی استفاده میکنن