۴ ویژگی آیفون ۱۵ که دوست داریم در گوشیهای اندرویدی ببینیم
همانطور که احتمالا میدانید، اپل علاقهی چندانی به نوآوری ندارد و ترجیح میدهد تا حد زیادی ایدههایی را عملی کند که موفقیت آنها ثابت شده است. اما این شرکت در کنار کپیبرداری از برخی ویژگیهای گوشیهای اندرویدی، مشخصههای جدیدی هم ارائه میکند و در ادامه به ۴ ویژگی سری آیفون ۱۵ میپردازیم که امیدواریم این مشخصهها در گوشیهای اندرویدی هم مورد استفاده قرار بگیرند.
ثبت عکسهای ۲۴ مگاپیکسلی
یکی از امکانات مفید گوشیهای سری آیفون ۱۵ این است که میتوانند با استفاده از دوربین ۴۸ مگاپیکسلی، عکسهای ۲۴ مگاپیکسلی ثبت کنند. برای این کار از ترکیب دو در یک پیکسلها استفاده نمیشود بلکه اطلاعات عکس ۴۸ مگاپیکسلی با عکس ۱۲ مگاپیکسلی ترکیب میشود تا یک نتیجهی نهایی ۲۴ مگاپیکسلی در اختیار کاربر قرار بگیرد.
سامسونگ در مدلهای اولترا سری گلکسی S از فناوری مشابهی استفاده میکند ولی نتیجهی این رویکرد، عکسهای ۱۲ مگاپیکسلی است که البته این مشخصه برای محیطهای کمنور مورد استفاده قرار میگیرد. اما اگر شرکتهای اندرویدی برای شرایط مختلف چنین قابلیتی ارائه دهند، کاربرانی که به دنبال ثبت عکسهای دارای جزئیات بیشتری هستند میتوانند از این قابلیت بهره ببرند بدون اینکه نیازی به ثبت عکسهای مثلا ۴۸ مگاپیکسلی داشته باشند؛ برای یادآوری باید بگوییم که هرچقدر رزولوشن عکس بالاتر باشد، طبیعتا حجم بیشتری خواهد داشت و در نتیجه بخش بزرگتری از حافظه داخلی اشغال میشود.
امداد جادهای از طریق ماهواره
اپل از اولین شرکتهایی بود که برای گوشیهای خود قابلیت ارتباط ماهوارهای را ارائه کرد. حالا در کنار قابلیتهای اصلی مربوط به این مشخصه، گوشیهای سری آیفون ۱۵ میتوانند از امداد جادهای هم بهره ببرند. به عنوان مثال اگر در یک جادهی خلوت به سیگنال موبایل دسترسی ندارید و ماشین کاربر خراب شده باشد، این قابلیت به کاربر موردنظر اجازه میدهد از طریق ماهواره این موضوع را اطلاعرسانی کند.
در زمینهی ارتباط ماهوارهای، برای گوشیهای اندرویدی زیرساختها تا حد زیادی فراهم شده است و بنابراین باید ببینیم چه زمانی این مشخصه به طور گسترده برای آنها ارائه میشود.
مکانیابی دقیق برای پیدا کردن دوستان
اپل توجه بسیار زیادی به چیپهای UWB نشان میدهد که این روند با معرفی AirTags آغاز شد. حالا در مورد سری آیفون ۱۵ میتوانیم به یک قابلیت جذاب دیگر مربوط به این مشخصه بپردازیم.
با استفاده از این مشخصه، کاربران در محیطهای بسیار شلوغ مانند بازار، کنسرت و پارکینگ مجتمعهای تجاری، خیلی سریعتر میتوانند دوستان خود را پیدا کنند. البته در حال حاضر فقط تعدادی از گوشیهای پرچمدار اندرویدی دارای چیپ UWB هستند و امیدواریم این چیپ به گوشیهای اندرویدی بیشتری راه پیدا کند و چنین امکانات مفیدی برای آنها ارائه شود.
طراحی متفاوت دوربین پریسکوپی
طی چند سال گذشته شایعات زیادی در مورد بهرهگیری آیفون از دوربین پریسکوپی مطرح شده و بالاخره امسال آیفون ۱۵ پرو مکس این قابلیت را دریافت کرده است. با این حال اپل برای این مشخصه، از طراحی نسبتا متفاوتی استفاده کرد. در گوشیهای اندرویدی، سنسور دوربین پریسکوپی بر روی لبهی خود قرار گرفته است ولی در طراحی اپل، سنسور دوربین به سمت بیرون تعبیه شده است.
در رویکرد گوشیهای اندرویدی، شرکتها نمیتوانند از سنسور بزرگی استفاده کنند و در صورت استفاده از سنسور بزرگتر، ضخامت ماژول دوربین به طور قابل توجهی بیشتر میشود. اما در رویکرد اپل، چنین محدودیتی تا حد زیادی برطرف شده است و هرچقدر هم سنسور بزرگتر باشد، این یعنی در محیطهای کمنور با عکسهای بهتری روبرو میشوید.
منبع: Android Authority