اپل هنوز روی شارژر بیسیم مشابه ایرپاور کار میکند
بر اساس گزارش خبرگزاری بلومبرگ، اپل همچنان روی شارژر بیسیم مشابه ایرپاور کار میکند که قابلیت شارژ همزمان چند گجت را ارائه میدهد. در این گزارش آمده که اپل هنوز ایدهی ساخت چنین شارژری را کنار نگذاشته که کاربران با استفاده از آن میتوانند گجتهایی مانند آیفون، اپل واچ و ایرپادز را به طور همزمان شارژ کنند.
برای یادآوری باید بگوییم که اپل در سپتامبر ۲۰۱۷ در کنار آیفون ۸ و آیفون X از شارژر بیسیم ایرپاور رونمایی کرد. طبق وعدهی اپل، قرار بود این شارژر در سال ۲۰۱۸ از راه برسد ولی این اتفاق نیفتاد. بالاخره بعد از ماهها تأخیر و انتشار شایعههای مختلف، اپل در سال ۲۰۱۹ اعلام کرد که به دلیل مشکلات و پیچیدگیهای فنی، این شارژر نتوانسته انتظارات این شرکت را برآورده کند و به همین خاطر تولید آن به طور کامل لغو شد.
سال گذشته اپل از فناوری مگسیف برای شارژ بیسیم آیفونها رونمایی کرد و در کنار آن شارژر مگسیف Duo هم راهی بازار کرده که میتواند به طور همزمان اپل واچ و آیفون را شارژ کند. البته مگسیف Duo در حقیقت دو شارژر جداگانه است که به لطف اتصال به یکدیگر، میتواند دو گجت را به صورت همزمان شارژ کند. در هر صورت اگر این گزارش بلومبرگ صحت داشته باشد، اپل قصد دارد ایدهی ایرپاور را در محصول مشابهی پیاده کند تا کاربران اپل بتوانند ۳ گجت خود را بر روی شارژر بیسیم این شرکت قرار دهند.
در کنار این پروژه، به نظر میرسد متخصصان اپل مشغول بررسی راهکارهای مختلف برای عملی کردن فناوری شارژ بیسیم از راه دور و نزدیک هستند تا برای این کار، نیازی به برقراری تماس بین گجت و شارژر نباشد. در این گزارش آمده که مدیران اپل آیندهای را در ذهن دارند که در آن هر کدام از محصولات مهم این شرکت قادر به شارژ یکدیگر هستند. این یعنی آیپد باید بتواند یک آیفون را شارژ کند و آیفون هم از پس شارژ گجتهایی مانند ایرپاد و اپل واچ بربیاید.
طی چند سال گذشته شایعههای زیادی دربارهی پشتیبانی آیفون از قابلیت شارژ بیسیم معکوس منتشر شده که هنوز این مشخصه عملی نشده است. به زبان ساده، این مشخصه به کاربران اجازه میدهد که با قرار دادن گجتهایی مانند اپل واچ بر روی پنل پشتی آیفون، به صورت بیسیم آنها را شارژ کنند. البته سرعت این فناوری بسیار پایین است و بیشتر در شرایط اضطراری استفاده میشود. باید ببینیم آیا آیفون ۱۴ با این مشخصه راهی بازار میشود یا نه.
منبع: MacRumors