ایرپاد ۴ در برابر ایرپاد پرو ۲؛ کدام مدل را بخریم؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۶ دقیقه
ایرپاد 4

شرکت اپل شب گذشته از دو مدل ایرپاد ۴ رونمایی کرد که یکی از آن‌ها دارای قابلیت حذف نویز و دیگری بدون این مشخصه است. با توجه به بهره‌گیری این هدفون از قابلیت حذف نویز، حالا رقیب جذابی برای ایرپاد پرو ۲ محسوب می‌شود. در ادامه این دو هدفون را از زوایای مختلف با یکدیگر مقایسه می‌کنیم تا ببینیم نسبت به یکدیگر چه حرفی برای گفتن دارند.

ایرپاد ۴ در برابر ایرپاد پرو ۲: مقایسه‌ی قیمت

ایرپادهای ۴ ارزان‌ترین مدل‌ها در بین هدفون‌های اپل محسوب می‌شوند. ایرپاد ۴ پایه (بدون ANC) با قیمت ۱۲۹ دلار عرضه می‌شود، در حالی که ایرپاد ۴ مجهز به ANC با قیمت ۱۷۹ دلار در دسترس خواهد بود. این هدفون‌ها از تاریخ ۲۰ سپتامبر به صورت جهانی قابل خرید خواهند بود.

ایرپاد 4

قیمت رسمی ایرپاد پرو ۲، ۲۴۹ دلار است. سری پرو ۲ در ابتدا در سال ۲۰۲۲ به بازار عرضه شد و در سال ۲۰۲۳، اپل کیس شارژ لایتنینگ قدیمی را با کیس USB-C جایگزین کرد. هدفون‌ها و عملکرد آن‌ها بدون تغییر باقی مانده‌اند، اما به‌روزرسانی‌های جدید مرتبط با سلامت (مانند محافظت از شنوایی، تست شنوایی و قابلیت سمعک) در سال ۲۰۲۴ ارائه خواهند شد.

ایرپاد ۴ در برابر ایرپاد پرو ۲: مقایسه‌ی طراحی

مهم‌ترین تفاوت ظاهری این دو هدفون، بهره‌گیری مدل پرو از سری سیلکونی و عدم بهره‌گیری ایرپاد ۴ از این مشخصه است. وجود سری سیلکونی برای ارائه‌ی بیس بهتر و کیفیت بالاتر سیستم حذف نویز، اهمیت زیادی دارد. اپل اعلام کرده که طراحی جدید ایرپاد ۴ باعث شده که راحت‌تر از گذشته در گوش قرار بگیرد و در کل هدفون‌هایی که سری سیلیکونی ندارند، از نظر راحتی استفاده بهتر هستند.

ایرپاد 4

هر دو مدل از طراحی سبک وزن برخوردار هستند و فقط در یک رنگ (سفید) عرضه می‌شوند. ساقه‌های ایرپاد ۴ دارای سنسور فشاری هستند که با فشردن آن‌ها می‌توانید پخش موسیقی و پاسخگویی به تماس‌ها را کنترل کنید. در ایرپاد پرو ۲، می‌توانید با فشردن طولانی مدت ساقه‌ها، بین حالت‌های ANC و شفافیت جابه‌جا شوید. هنوز مشخص نیست که آیا این ویژگی کنترل در ایرپاد ۴ مجهز به ANC نیز وجود دارد یا خیر، یا اینکه فقط می‌توان حالت‌های نویز را از طریق تنظیمات آیفون / آی‌پد تغییر داد.

ایرپاد پرو ۲ همچنین دارای یک لایه‌ی خازنی لمسی روی ساقه‌ها است که به شما امکان می‌دهد با کشیدن انگشت به بالا و پایین، مستقیماً روی هدفون‌ها صدا را تغییر دهید. متأسفانه، به نظر می‌رسد که این ویژگی در ایرپاد ۴ در دسترس نیست. کیس شارژ هر دو مدل به جای کانکتور قدیمی لایتنینگ، که اکنون منسوخ شده است، به کانکتور USB-C مجهز شده‌اند. کیس ایرپاد پرو ۲ دارای بلندگوی داخلی برای پخش صدا هنگام شارژ و هنگام پیدا کردن آن با استفاده از Find My است و همچنین از حلقه‌ی بند بهره می‌برد.

ایرپاد 4

اپل اعلام کرده که کیس شارژ ایرپاد ۴، ۱۰ درصد کوچک‌تر از نسل قبلی خود است و آن را «کوچک‌ترین کیس شارژ» تا به امروز می‌نامد. به نظر می‌رسد که این کیس حتی از کیس پرو ۲ نیز کوچک‌تر باشد.

مقایسه‌ی ویژگی‌ها

ایرپاد پرو ۲ اولین مدلی بود که با جدیدترین تراشه‌ی H2 اپل به بازار آمد. این تراشه بهبودهای قابل توجهی را در صدا، حذف نویز، عمر باتری و قابلیت‌های دیگر به ارمغان آورد. به طور کلی، پرو ۲ عملکردی قدرتمندتر و یکپارچه‌تر را در تعامل با دستگاه‌های iOS ارائه می‌داد.

ایرپادهای ۴ نیز اکنون از همان تراشه‌ی H2 استفاده می‌کنند. این به این معناست که آن‌ها نیز از بسیاری از ویژگی‌های مدل پرچمدار، از جمله صدای فضایی شخصی‌سازی‌شده با ردیابی پویای سر برای هر دو مدل، برخوردار هستند.

ایرپاد 4

در پرو ۲، کیفیت ANC دو برابر مؤثرتر از مدل پرو نسل اول است و با توجه به جدول مقایسه‌ی ایرپادها در وب‌سایت اپل، به نظر می‌رسد که همچنان دو برابر مؤثرتر از ایرپاد ۴ جدید با ANC خواهد بود. اپل می‌گوید تراشه‌ی H2 در ایرپادهای مجهز به ANC «صدای محاسباتی پیشرفته» را ارائه می‌دهد و ما کنجکاویم که ببینیم حذف نویز در طراحی داخل گوشی بدون سری گوشی تا چه حد می‌تواند مؤثر باشد.

به عنوان مدل پرچمدار اپل، انتظار داریم پرو ۲ همچنان بهترین عملکرد ANC را ارائه دهد که به طور مؤثری نویز محیط، صداهای بم و همهمه‌ی اداری را به حداقل می‌رساند و در کاهش صداهای ناگهانی، بلند و خشن نیز بسیار کارآمد است. همچنین به دلیل دریچه‌های صوتی تغییر مکان داده شده که جریان هوای بهتری را ایجاد می‌کنند، این تجربه راحت و لذت‌بخش محسوب می‌شود.

در ایرپاد ۴ با ANC، شما به چند ویژگی اضافی دسترسی خواهید داشت که قبلاً فقط در پرو ۲ وجود داشتند: حالت شفافیت در کنار ANC کامل، صدای تطبیقی و آگاهی از مکالمه. صدای تطبیقی به صورت پویا سطح حذف نویز را بر اساس نویز اطراف شما تنظیم می‌کند، در حالی که ویژگی هوشمند آگاهی از مکالمه، زمانی که تشخیص می‌دهد شما در حال صحبت هستید (برای مثال برای گفتگو یا سفارش قهوه)، صدای موسیقی را کاهش می‌دهد.

هدفون اپل

به لطف فناوری ایزولاسیون صدا که نویز پس‌زمینه را برای تماس‌های صوتی شفاف‌تر حذف می‌کند، کیفیت تماس در هر دو مدل بهبود یافته است. همچنین می‌توانید برای پاسخگویی به اعلان‌های صوتی سیری از حرکات سر استفاده کنید – تکان دادن سر به چپ و راست به معنی «نه» و تکان دادن سر به بالا و پایین به معنی «بله» – برای پذیرفتن یا رد تماس.

عمر باتری برای هر دو مدل ایرپاد با قاب شارژ در مجموع ۳۰ ساعت باقی می‌ماند، اما با بررسی مشخصات در وب‌سایت رسمی اپل، مشخص است که ایرپاد پرو ۲ با شش ساعت زمان گوش دادن با یک بار شارژ، همچنان برتری دارد، در حالی که ایرپاد ۴ فقط می‌تواند پنج ساعت دوام بیاورد. پرو ۲ و ایرپاد ۴ جدید (هر دو نسخه) از بلوتوث ۵.۳ پشتیبانی می‌کنند.

کیفیت صدا

ایرپاد پرو ۲ اولین مدل ایرباد تو گوشی بود که واقعاً ما را با کیفیت صدای خود شگفت‌زده کرد. اپل همواره صدایی نسبتاً متعادل و با تُن خنثی را به همراه روشی شفاف و طبیعی در پخش صداها و عملکردی ریتمیک ارائه داده است، اما ایرپاد پرو ۲ فراتر از این‌ها عمل کرد. درایورهای جدید کم‌اعوجاج با دامنه‌ی حرکتی بالا، آمپلی‌فایرهای سفارشی و تراشه‌ی H2 جدید، در کنار دریچه‌های صوتی تغییر مکان داده شده، عملکردی قدرتمندتر، کوبنده‌تر، پویاتر و ظریف‌تر را نسبت به قبل ارائه می‌دهند.

هدفون اپل

ایرپاد پرو ۲ به طور شگفت‌انگیزی شفاف است، جزئیات ظریف فراوانی را ارائه می‌دهد، زمان‌بندی دقیق به حساب می‌آید و پویایی صدا جذاب و روان است. صداها گرم و طبیعی هستند، بیس قوی و عمیق محسوب می‌شود و تعادل تُن صدا به طور چشمگیری یکنواخت است. در مجموع، تجربه‌ی شنیداری هیجان‌انگیز و دلنشینی را رقم می‌زند.

با این حال، ایرپادهای استاندارد تنها بخش کوچکی از این کیفیت عملکرد را داشته‌اند و هرگز به اندازه‌ای عالی نبوده‌اند که به محبوبیت گسترده برسند یا برای رقبای خود دردسرساز شوند. ایرپادهای ۴ جدید از «معماری صوتی جدید» بهره می‌برند – ما دقیقاً نمی‌دانیم که این به چه معناست، اما امیدواریم که شامل یک درایور به‌روز شده برای بهبود عملکرد باشد. اپل با استفاده از تراشه‌ی قدرتمند H2، قصد دارد «بهترین صدای ایرپادهای استاندارد» را ارائه دهد.

ایرپاد ۴ در برابر ایرپاد پرو ۲: کدام را بخریم؟

هدفون اپل

در مجموع، مدل گران‌تر ایرپاد ۴ جدید با قابلیت حذف نویز، انتخابی عالی برای کاربران اپل است که به دنبال هدفون‌های بی‌سیم هستند، اما حس سری‌های داخل گوشی را نمی‌پسندند. این هدفون‌ تعادل خوبی بین عملکرد و راحتی را برقرار می‌کند و تا حدی قابلیت حذف نویز را در محیط‌های پر سر و صدا ارائه می‌دهد. با قیمت ۱۷۹ دلار، به نظر می‌رسد که گزینه‌ی جذابی برای طرفداران ایرپاد باشد.

با این وجود، ایرپاد پرو همچنان برتری خود را با بهترین حذف نویز در مقایسه با رقبای خود، عمر باتری بیشتر و سنسور لمسی روی ساقه برای تنظیم صدا حفظ می‌کند، هرچند ۷۰ دلار گران‌تر است. ویژگی‌های جدید تست شنوایی، سمعک و محافظت از شنوایی نیز پس از عرضه در اواخر امسال، به طور انحصاری در ایرپاد پرو در دسترس خواهند بود.

منبع: whathifi

راهنمای خرید آیفون


برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما