AOC مانیتوری خمیده مختص گیمرها ساخته است

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه

شرکت AOC یک مانیتور بزرگ مختص گیمرها ساخته است؛ مانیتوری که اندازه‌ای 35 اینچی دارد و صفحه نمایش آن خمیده است. مانیتور جدید شرکت AOC وضوح تصویرش برابر با 2560 در 1080 پیکسل است و نرخ انطباق تصویر آن هم 200 هرتز است. این مانیتور از سیستم FreeSync شرکت AMD پشتیبانی می‌کند و می‌تواند خودش سرعت انطباق تصویر را با سرعت تغییر بازی تطابق دهد.

مانیتور AG352QCX ماه آینده با قیمت 700 پوند وارد بازار خواهد شد.

مانیتوری که AOC مخصوص گیمرها ساخته، سرعت پاسخگویی برابر با 4 میلی‌ثانیه دارد که می‌تواند هرگونه تاخیری را در حرکت از بین ببرد. خم صفحه نمایش هم 2000 میلی‌متر است؛ یعنی صفحه چندان زیاد هم خمیده نیست. شرکت AOC می‌گوید که این درجه‌ی خمیدگی، بهترین حالت برای بازی کردن است.

aoc-gaming-monitor-2

مانیتور جدید AOC با مدل AG352QCX شناخته می‌شود و دو پورت USB 3.0، یک پورت HDMI 2.0 و یک پورت Display Port 1.2 دارد. البته ورودی‌های قدیمی VGA و DVI هم در این مانیتور فراموش نشده‌اند.

بزرگ‌ترین مشکل مانیتور جدید AOC، وضوح تصویر آن است؛ طوری که اگر صفحه‌های نمایش بزرگ را دیده باشید، می‌ًدانید که وضوح تصویر Full HD برای یک مانیتور 35 اینچی کافی نیست و پیکسل‌ها در آن مشخص هستند.

مانیتور AG352QCX ماه آینده با قیمت 700 پوند وارد بازار خواهد شد.

منبع: The Verge

telegram_ad2_1



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *تعداد پاسخ به پرسش امنیتی تمام شده است. لطفا مجدد تلاش نمایید.

یک دیدگاه
  1. reza ch

    اوه اوه عجب ظاهر خفنی داره ایول 🙂

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X