۱۰ انیمه تماشایی که خلاقیت مخاطبان را تحریک می‌کنند

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۵ دقیقه

همان‌طور که ساخت انیمه به خلاقیت زیادی نیاز دارد، بسیاری از داستان‌هایی که از طریق این رسانه نمایش داده می‌شوند هم می‌توانند بینندگان را ترغیب کنند تا مداد، قلم یا ساز به دست بگیرند و با نیروی خلاقیت دست به آفرینش بزنند. در این انیمه‌ها با حضور شخصیت‌های خلاق، تمامی چشم‌اندازهای پیرامون موضوع خلاقیت و احساساتی که می‌تواند به همراه داشته باشد ترسیم شده است.

شخصیت‌های انیمه‌ای زیادی وجود دارند که تلاش‌هایشان برای خلق آن‌ چه در ذهن دارند، منعکس‌کننده شخصیت ما است و تماشای عزم، پشتکار و اشتیاقشان، می‌تواند هر کسی را به خلاق بودن تشویق کنند، چه هنرمندی حرفه‌ای باشد و چه فردی که اصلاً باور ندارد خلاق است.

۱۰. «کارول و سه‌شنبه» درباره‌ی قدرت موسیقی است که به قلب نفوذ می‌کند

کارول و سه‌شنبه

داستان «کارول و سه‌شنبه» (Carole & Tuesday) بر قهرمانان اصلی تمرکز دارد که در تلاش هستند تا در صنعت موسیقی حرفی برای گفتن داشته باشند. دیدن ملاقات این زوج و تشکیل گروهی از پایه، یادآور این است که همه از جایی شروع می‌کنند و هرکسی می‌تواند گیتار یا کیبوردی را دست بگیرد و آهنگ بنویسد.

راهی که کارول و سه‌شنبه باید طی کنند، ساده نیست، اما آهنگ‌ها و خلاقیت آنها نیروی محرکه‌شان است و به آنها کمک می‌کند تا با موانع اجتناب ناپذیری که در مسیر موفقیت آنها قرار دارد، روبه‌رو شوند.

۹. «جنگ‌های غذایی» به مخاطب کمک می‌کند تا آشپز بهتری شود

جنگ‌های غذایی

حجم انبوه ظروف پر از غذا در «جنگ‌های غذایی» (Food Wars)، که اکثراً تجربی یا با ترکیبی با غذاهای سنتی هستند، می‌توانند بینندگان را به خلاقیت در آشپزخانه ترغیب کنند. این سریال در مورد یک آکادمی آشپزی است که در آن دانش‌آموزان مسابقات آشپزی برگزار می‌کنند. این مسابقات طبیعتاً خلاقیت زیادی را در بر می‌گیرد، زیرا رقبا سعی می‌کنند یکدیگر را از صحنه به در کنند.

این غذاها با چنان جزئیاتی به تصویر کشیده شده‌اند و برای خوردن خوب به نظر می رسد، که ممکن است برای برخی الهام بخش باشد تا غذاهای منحصر به فرد و جدید در زندگی واقعی بپزند.

۸. «آرته» درباره‌ی هنرمندی در قرن شانزدهم است که تمام چارچوب‌ها را در هم می‌شکند

آرته

داستان انیمه‌ی «آرته» (Arte) در فلورانس قرن شانزدهم اتفاق می‌افتد. آرته بانوی جوانی است که می‌خواهد هنرمند شود، اما به دلیل این که از خانواده‌ای اشرافی است، پس از مرگ پدرش انتظار می‌رود با یک نجیب‌زاده ازدواج کند.

اگرچه در ابتدا سایرین آرته را از این که هنرمند زن باشد منع می‌کنند، او استقامت به خرج می‌دهد و به توانایی خود به برای خلق نقاشی‌های زیبا فارغ از هر اتفاقی ایمان دارد.

۷. «باکومان» می‌تواند شور و شوق خلق‌کردن را برافروزد

باکومان

«باکومان» (Bakuman) انیمه‌ای درباره‌ی ساخت مانگا است. الهامات زیادی در این مجموعه برای هنرمندان و نویسندگان مشتاق وجود دارد، زیرا به آن‌چه در صنعت مانگا اتفاق می‌افتد و آن‌چه برای ساخت آن نیاز است می‌پردازد. اما جدا از این هر کسی که به هنر علاقه دارد می‌تواند از تماشای باکومان الهام بگیرد، چراکه شخصیت‌های اصلی اشتیاق زیادی به کار خود دارند.

مانگای «باکومان» توسط نویسنده و تصویرگر مانگای «دفترچه‌ی مرگ» (Death Note) ساخته شد و در سال ۲۰۱۵ فیلم لایو اکشنی هم از آن اکران شد.

۶. «بچه‌ها در شیب» بداهه‌نوازی را ارج می‌نهد

بچه‌ها در شیب

داستان این انیمه حول محور گروهی از بچه‌ها می‌چرخد که در دهه ۶۰ در ژاپن بزرگ می‌شوند و عاشق موسیقی جاز هستند. شخصیت اصلی، کائورو، درونگرا و خجالتی است، اما وقتی با سنتارو ملاقات می‌کند، به یادگیری نواختن موسیقی جاز تشویق می‌شود و از پوسته‌ی خجالتی خود بیرون می‌آید.

درست است که همه‌ی موسیقی‌ها خلاقانه هستند، اما موسیقی جاز ارادت خاصی به بداهه‌نوازی دارد، و این مساله کاملا با موضوع انیمه‌ی «بچه‌ها در شیب» (Kids On The Slope) مرتبط است. شخصیت‌ها در این انیمه یاد می‌گیرند نه‌تنها هنگام نواختن موسیقی، بلکه در تمام لحظات زندگی بداهه‌سازی کند.

۵. «طرح‌ هیداماری» نشان می‌دهد که خلاق‌بودن تا چه حد سرگرم‌کننده است

طرح هیداماری

«طرح‌ هیداماری» (Hidamari Sketch) انیمه‌ای بسیار آرام‌بخش در مورد چهار دانشجوی هنر است که در یک آپارتمان زندگی می‌کنند. این سریال اپیزودیک دلچسب بر این نکته تاکید دارد که هنر و خلاق بودن چقدر می تواند سرگرم‌کننده باشد، به خصوص به همراه دوستان.

این واقعیت که شخصیت‌های انیمه دانش‌آموزانی در حال یادگیری هنر هستند نشان‌دهنده‌ی این است که تنش زیادی بر داستان حاکم نیست و بیشتر توجه بر یادگیری و سرگرم شدن با هنر است. «طرح‌های هیداماری» انیمه‌ای ساده، کمدی و باطراوت است که بینندگان را وادار به برداشتن مداد  و کشیدن شکلک‌ می‌کند.

۴. «باغ واژه‌ها» به بینندگانش یاد می‌دهد حتی در تقلب هم خلاق باشند

باغ واژه‌ها

«باغ واژه‌ها» (The Garden of Words) داستانی صمیمانه و تاثیرگذار است که می‌تواند بینندگانش را ترغیب کند با وجود سختی ها از راه‌های خلاقانه برای موفقیت در شغلشان استفاده کنند. تاکائو نوجوانی است که آرزو دارد کفاش شود و برخی روزها پس از فرار از مدرسه، وقت خود را در پارک به طراحی کفش می‌گذراند، یوکاری هم معلم ادبیات مدرسه‌ی تاکائو است.

پس از این که این دو مدتی بدون این که خود را معرفی کنند، در پارک با هم وقت می‌گذرانند به تدریج با یکدیگر بیشتر آشنا می‌شوند و رابطه‌ای زیبا بین آن دو شکل می‌گیرد.

۳. «شیروباکو» به ما می‌آموزد هرگز تسلیم نشویم

شیروباکو

«شیروباکو» (Shirobako) انیمه‌ای درباره‌ی ساخت انیمه است و حتی برای کسانی که لزوماً مشتاق ساختن انیمه نیستند، نگاهی جذاب و عمیق به نحوه‌ی ساخت انیمه است.

این سریال داستان گروهی متشکل از پنج دوست صمیمی را دنبال می‌کند که علی‌رغم مشکلات و سختی‌هایی که در این راه با آن مواجه می‌شوند، رویای خود را که رسیدن به جایگاهی در در صنعت انیمه است را دنبال می‌کنند. این نکته که دختران به‌تمامی خود را وقف هنرها و علاقه‌مندی‌های خود می‌کنند، می‌تواند الهام‌بخش همه باشد تا هرگز از رویاهای خود دست نکشیم.

۲. «نجوای درون» درباره‌ی دختری است که صدای خلاقیت خود را پیدا می‌کند

نجوای درون

شخصیت اصلی «نجوای درون» (Whisper of the Heart) دختری چهارده‌ساله به نام شیزوکو است که دوست دارد شعر بخواند و بنویسد. داستان که توسط هایائو میازاکی نوشته شده است، ساده اما پر از جذابیت و جزئیات است. در طول تماشای این انیمه ما همواره در حال بررسی ظرایف افکار و احساسات شیزوکو در تلاش برای تحقق رؤیای خود برای نویسنده شدن هستیم.

این انیمه داستانی پر از اکشن و درام ندارد، ولی در عوض به‌زیبایی روایت شده، به‌خوبی ساخته شده است و تصویری صادقانه از یک دختر جوان که تلاش می کند صدای درون خود را پیدا کند ارائه می‌دهد، چیزی که هر کسی می تواند از آن الهام بگیرد.

۱. «دوره‌ی آبی» بر موضوع نمایش افکار و احساسات تمرکز دارد

دوره‌ی آبی

در «دوره آبی» (Blue Period) بحث سر بیان خود از طریق هنر است. در سرتاسر سریال، یاگوچی یاتورا، قهرمان داستان، سبک‌ها و مدیوم‌های مختلفی را تجربه می‌کند و تا بتواند شیوه‌ای را بیابد که به وسیله‌ی آن خود را بیان کند.

تلاش‌های یاتورا برای به دست آوردن جایگاهی در دانشگاه هنرهای معتبر توکیو، او و خلاقیتش را به سمت لبه پرتگاه می‌کشاند.

منبع: CBR

 



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۳ دیدگاه
  1. 1111

    ناراتو چی

  2. Setareh

    من نجوای درون رو دیدم قشنگ بود

  3. Shahram

    بقیه رو ندیدم ولی ۱ و ۴ گاد تشریف دارن

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما