معرفی مدل‌های مختلف پادری‌های موجود در بازار

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۹ دقیقه
خرید آنلاین پادری

همه پادری‌ها یکسان تولید نمی‌شوند. همچنین نمی‌شود هر پادری را در هر محلی پهن و استفاده کرد. شما باید بدانید پادری را برای کدام قسمت از خاه می خواهید. قبل از خرید پادری برای داخل یا خارج از خانه، چند فاکتور وجود دارد که باید در نظر بگیرید. پادری‌ها در طیف وسیعی از اشکال، اندازه‌ها و سبک‌ها هستند و ویژگی‌های مختلفی دارند که ممکن است برای شما مهم باشد. ما در این مقاله یک راهنمای جامع درباره خرید پادری برای شما تهیه کرده‌ایم.

در هنگام خرید پادری به چه نکاتی توجه کنم؟

به این فکر کنید که می خواهید پادری را در کجا قرار دهید. آیا این یک پادری داخلی خواهد بود یا یک پادری برای بیرون از خانه؟ یک پادری در فضای باز به عنوان یک مانع برای ورود خاک و گل از فضای باز به داخل خانه عمل می‌کند. یک پادری داخلی نیز به همین منظور عمل می‌کند و همچنین می‌تواند از کفپوش‌ها محافظت کند. هرچه تردد پیاده روی پادری بیشتر باشد، پادری بادوام تری می‌خواهید.

جنس پادری‌ها

  • پادری‌ها از مواد مختلفی از جمله پلی استر، زغال سنگ، لاستیک بازیافتی و پارچه، حصیر و… ساخته می‌شوند.
  • پادری‌های پلی استر در انواع بافت‌ها و گزینه‌های رنگی موجود هستند که به راحتی در طول زمان دچار سایش نمی‌شوند. آن‌ها به راحتی تمیز می‌شوند و در برابر لغزش مقاوم هستند.
  • پادری‌های زغالی برای استفاده در فضای باز بهترین هستند. الیاف قوی و درشت این پادری‌ها آن‌ها را به گزینه‌ای عالی برای تمیز کردن کفش و چکمه از خاک تبدیل می‌کند.
  • پادری‌های نایلونی انعطاف پذیر و همه کاره هستند. آن‌ها در انواع الگوها و طرح‌ها موجود هستند و در مناطق پرتردد به خوبی کار می‌کنند.

انواع پادری برای بیرون منزل

پادری کنفی

یک پادری بیرونی با پشت باز دارای فضاهای باز یا سوراخ هایی است که اجازه می‌دهد برف و آب به راحتی تخلیه شود. این نوع پادری زباله‌های بیشتری را نسبت به انواع دیگر جمع‌آوری می‌کند، بنابراین باید بیشتر آن را تمیز کنید. ممکن است برای استفاده در فضای باز مناسب تر باشد. پادری بیرونی از سطوحی مانند کف چوبی در برابر آسیب ناشی از کفش و زباله محافظت می کند.

هنگام خرید یک پادری برای فضای باز، به دنبال آن باشید که با مواد مقاوم در برابر آب و هوا و بادوام ساخته شده باشد تا بهتر در برابر عناصر مقاومت کند. در حالی که پادری‌های لاستیکی بادوام هستند، در زمستان و در دمای بسیار سرد تمایل به ترک خوردن دارند. همچنین ممکن است در هنگام خیس شدن خطر لغزش داشته باشند. برای فضای داخلی، پادری غیر لغزنده را برای استفاده در کف‌های بدون فرش انتخاب کنید. نوعی از پادری را در نظر بگیرید که دارای الیاف نرم است تا در برابر پاهای برهنه احساس راحتی کند.

پادری‌های کف در طیف وسیعی از اشکال، از جمله گرد، نیم دایره، بیضی، مربع و محبوب ترین شکل، مستطیل موجود است. هنگام خرید حصیر درب، به اندازه و ضخامت فرش توجه کنید.برای پادری‌های داخلی، اندازه‌ای را انتخاب کنید که بر فرش و طراحی اتاق غلبه نکند. اگر اتاق کوچ‌کتری دارید، پادریی را انتخاب کنید که به جای قرار گرفتن در مرکز، نقش برجسته را ایفا کند.

انواع پادری برای فضای باز و داخل منزل

از پادری‌های ترمز دار در فضای باز که می‌توانند در برابر دمای شدید مقاومت کنند تا پادری‌های نرم ضد خستگی داخلی که به کاهش خستگی ناشی از ایستادن کمک می‌کنند، پادری‌های کف در طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها و سبک‌ها موجود هستند. در ادامه چند نوع مختلف از پادری را به شما معرفی می‌کنیم:

پادری‌های لاستیکی

این پادری‌ها از لاستیک ساخته شده‌اند و به دلیل مقاومت بالا در برابر رطوبت و خاک، معمولاً در ورودی منازل یا مکان‌های پرتردد قرار می‌گیرند.

پادری‌های فرشی

این نوع پادری‌ها از جنس پارچه و الیاف مختلف ساخته می‌شوند و در طرح‌ها و رنگ‌های متنوعی وجود دارند. از آن‌ها معمولاً در داخل منازل به عنوان زیبایی‌بخش استفاده می‌شود.

پادری‌های نمدی

پادری‌هایی که از نمد ساخته می‌شوند، نرم و گرم هستند و بیشتر در محیط‌های داخلی خانه مثل حمام و اتاق خواب کاربرد دارند.

پادری‌های پلاستیکی

این پادری‌ها اغلب ارزان‌تر و سبک هستند و به راحتی قابل شستشو می‌باشند. مناسب برای استفاده در مکان‌های مرطوب مثل حمام و دستشویی هستند.

پادری‌های چوبی

این پادری‌ها از تخته‌های چوبی ساخته می‌شوند و بیشتر در فضاهای خاص مثل بالکن یا ورودی باغ و حیاط استفاده می‌شوند.

پادری‌های فومی

این نوع پادری‌ها از فوم نرم ساخته شده و مناسب محیط‌هایی مانند حمام و آشپزخانه هستند. ضد لغزش و مقاوم در برابر رطوبت می‌باشند.

پادری‌های جوت (کنفی)

از الیاف طبیعی مثل جوت یا کنف ساخته می‌شوند و به خاطر ظاهر طبیعی و زیست‌محیطی بودن، طرفداران خاص خود را دارند.

پادری‌های ترمزدار

یک پادری ترمز دار دارای پشتی لاستیکی است که از سر خوردن پادری جلوگیری می‌کند. سطح غیر لغزنده به جلوگیری از خطرات ایمنی که می‌تواند منجر به زمین خوردن و سقوط شود کمک می‌کند. در صورت عدم وجود پشتی ترمزدار، یک پد فرش پادری را در جای خود نگه می‌دارد، که باعث می‌شود احتمال سقوط کمتر شود. پادری‌های ترمزدار برای استفاده در بیرون از درهای جلو، درهای پشتی بیرونی یا در پاسیو بهترین هستند.

پادری‌های کف در طیف وسیعی از اشکال، از جمله گرد، نیم دایره، بیضی، مربع و محبوب ترین شکل، مستطیل موجود است. هنگام خرید حصیر درب، به اندازه و ضخامت فرش توجه کنید.برای پادری‌های داخلی، اندازه‌ای را انتخاب کنید که بر فرش و طراحی اتاق غلبه نکند. اگر اتاق کوچ‌کتری دارید، پادریی را انتخاب کنید که به جای قرار گرفتن در مرکز، نقش برجسته را ایفا کند.

پادری‌های ضد آب

برای کمک به جلوگیری از کثیفی و گل و لای در فضای باز و محافظت از کف و موکت در داخل خانه، زیراندازهای ضدآب انتخاب ایده آلی هستند. پادری‌های ضدآب  برای استفاده در بیرون و در اتاق های گلی یا گاراژ مناسب هستند.

پادری خانگی

پادری‌های خانگی یکی از کاربردی ترین گزینه ها هستند. بیشتر این پادری‌ها از پلی استر، لاستیک یا وینیل ساخته شده‌اند. آن‌ها پادری‌های سودمند واقعی هستند که معمولاً بدون حاشیه هستند

پادری‌های همه کاره

این پادری‌ها بلند و مستطیلی هستند. مردم معمولاً از آن‌ها در مکان های پر رفت و آمد مانند راهروها استفاده می‌کنند. پادری‌های همه کاره کل سطح را نمی‌پوشانند ولی در کف‌های بدون فرش به خوبی کار می‌کنند. این پادری‌ها برای استفاده در راهروها و آشپزخانه‌ها یا نصب روی راه پله عالی هستند.

انواع پادری

آیا پادری‌ها اندازه استاندارد دارند؟

بله، پادری‌ها معمولاً در اندازه‌های استاندارد تولید می‌شوند، اما این اندازه‌ها بسته به نیاز و محل استفاده ممکن است متفاوت باشد. در زیر به برخی از اندازه‌های رایج پادری‌ها اشاره می‌کنیم:

پادری‌های کوچک

اندازه: حدود ۴۰ × ۶۰ سانتی‌متر و فضاهای کوچک مثل درب‌های آپارتمان، حمام، یا آشپزخانه هستند.

پادری‌های متوسط

اندازه: حدود ۴۵ × ۷۵ سانتی‌متر و در ورودی خانه‌های معمولی و درهای اصلی استفاده می‌شوند

پادری‌های بزرگ

اندازه: حدود ۶۰ × ۹۰ سانتی‌متر. این پادری‌ها برای ورودی‌های بزرگ‌تر، درب‌های دو‌لنگه، یا مکان‌های پرتردد مثل ورودی‌های تجاری هستند.

نکات اندازه‌گیری

عرض پادری: معمولاً باید عرض پادری حداقل برابر با عرض درب باشد یا حتی کمی بزرگ‌تر باشد تا کفش‌ها به خوبی روی آن قرار گیرند.

طول پادری: طول پادری باید به اندازه‌ای باشد که بتواند حداقل دو پای افراد را در هنگام ورود پوشش دهد تا کفش‌ها به خوبی تمیز شوند.

تمیز کردن پادری‌ها

پادری‌های پشت در که مخصوص تمیزی کفش هستند طوری طراحی شده‌اند که خاک، گل و غیره را از سطح کفش پاک کنند. پادری‌ها از مواد مختلفی ساخته شده‌اند، بنابراین روش‌های تمیز کردن بسته به اینکه از چه ساخته شده‌اند متفاوت است. برگه‌های داخل بسته را بخوانید یا از فروشنده بپرسید تا ببینید آیا پادری شما قابل شستشو با ماشین لباسشویی است یا خیر.

برای پادری‌هایی که برای ماشین لباس‌شویی مناسب نیستند، مانند پادری‌های چوبی، ابتدا آن را تکان دهید و سپس با جاروبرقی جاروبرقی بکشید تا گرد و غبار و زباله‌های اضافی پاک شود. پس از جاروبرقی، حصیر را با یک باغچه بشویید. اگر لکه روی پادری وجود دارد، از یک صابون ظرفشویی ملایم و یک برس نرم برای پاک کردن آنها استفاده کنید. سپس با شلنگ باغچه آبکشی کنید.

نکته: تمیز کردن منظم پادری باعث جلوگیری از انباشت زیاد گرد و غبار و خاک می‌شود.برای پادری‌هایی که در معرض رطوبت قرار دارند، اطمینان حاصل کنید که پس از شستشو یا باران به طور کامل خشک شوند تا از رشد کپک و بوی نامطبوع جلوگیری شود.هر چند وقت یک بار پادری‌ها را تعویض کنید، به ویژه اگر خیلی فرسوده شده‌اند.

نکاتی درباره پادری مخصوص حمام

قیمت پادری حمام متفاوت است اما هرچه پادری ویژگی‌های بیشتری باشد، قیمت آن نیز بالاتر خواهد بود. این ویژگی‌ها ممکن است شامل نرمی بیشتر، افزایش جذب آب و خاصیت ضد لغزش باشد. هرچه جنس و کیفیت تشک حمام بالاتر باشد، احتمالاً عمر بیشتری خواهد داشت، که ممکن است در طول زمان باعث صرفه جویی در هزینه شما شود.

بهترین مواد تشکیل دهنده پادری حمام چیست؟

پادری حمام

اگر تصمیم به خرید پادری برای حمام دارید، حتما به جنس آن دقت کنید. رایج ترین انتخاب، پنبه است، زیرا هم محکم و هم نرم است. میکروفایبر یکی دیگر از گزینه‌های نرم و جاذب است. پادری حمام در اشکال و اندازه‌های مختلف موجود است.به طور کلی، سه ماده رایج برای پادری‌های حمام، چوب (مانند بامبو یا چوب ساج)، بافت (مانند پنبه)، و مصنوعی (مانند میکروفیبر و فوم حافظه) هستند.

هر نوع تشک حمام دارای مجموعه‌ای منحصر به فرد از مزایا و معایب است:

  • چوب: پادری حمام از جنس بامبو بامبو و چوب ساج اغلب دوام بیشتری نسبت به همتایان نرم خود دارند. همچنین می‌توانید برای جلوگیری از ایجاد کپک آن‌ها را به یک لایه روغن یا برق ناخن آغشته کنید.
  • بافته شده: پادری‌های‌ نخی و پنبه‌ای حمام به راحتی شسته می شوند و در جذب آب موثر هستند.
  • مصنوعی: تشک‌های میکروفیبر و مموری فوم معمولاً به سرعت خشک می‌شوند و بالشتک و پشتیبانی بیشتری برای پاها ایجاد می‌کنند.
برای پادری‌هایی که برای ماشین لباس‌شویی مناسب نیستند، مانند پادری‌های چوبی، ابتدا آن را تکان دهید و سپس با جاروبرقی جاروبرقی بکشید تا گرد و غبار و زباله‌های اضافی پاک شود. پس از جاروبرقی، حصیر را با یک باغچه بشویید. اگر لکه روی پادری وجود دارد، از یک صابون ظرفشویی ملایم و یک برس نرم برای پاک کردن آنها استفاده کنید. سپس با شلنگ باغچه آبکشی کنید.

سخن آخر

هنگام خرید پادری باید به چند نکته کلیدی توجه کنید تا پادری‌ای را انتخاب کنید که متناسب با نیازهای شما باشد. اگر پادری را برای فضای بیرونی می‌خواهید، جنس آن باید مقاوم در برابر رطوبت، گرد و غبار و شرایط آب و هوایی مختلف باشد. برای این منظور، پادری‌های لاستیکی، پلاستیکی یا کوکو (الیاف نارگیل) مناسب هستند.اگر پادری برای داخل منزل باشد، جنس‌های نرم‌تر مثل نایلون، پلی‌پروپیلن یا الیاف طبیعی (مثل جوت) انتخاب مناسبی هستند.اگر در مناطقی زندگی می‌کنید که باران زیاد می‌بارد یا ورودی شما با رطوبت مواجه است، پادری‌ای که توانایی جذب آب یا خشک شدن سریع داشته باشد، ضروری است. پادری‌های نایلونی و پلی‌پروپیلنی گزینه‌های خوبی هستند چون آب و رطوبت را جذب کرده و سریع خشک می‌شوند.برای جلوگیری از خطر لغزش، حتماً پادری‌ای را انتخاب کنید که پشت آن ضد لغزش باشد. این نکته به‌ویژه برای ورودی‌های پرتردد یا جاهایی که کف آن‌ها صاف و لغزنده است، اهمیت دارد.

ابعاد پادری باید با فضای ورودی همخوانی داشته باشد. پادری نباید آنقدر کوچک باشد که کفش‌ها روی آن جا نگیرند و نه آنقدر بزرگ که جلوی درب باز و بسته شدن را بگیرد.- پادری‌ای را انتخاب کنید که به راحتی تمیز شود. برخی پادری‌ها قابلیت شستشو با ماشین لباسشویی دارند، در حالی که برخی دیگر باید با دست یا با شلنگ آب تمیز شوند. پادری‌های لاستیکی و پلاستیکی معمولاً بسیار آسان برای تمیز کردن هستند.پادری می‌تواند به عنوان یک عنصر دکوراتیو نیز عمل کند. طرح و رنگ آن باید با دکوراسیون و سبک کلی محیط شما همخوانی داشته باشد. برای داخل منزل می‌توانید به طرح‌های جذاب و دلپذیر توجه کنید، در حالی که برای بیرون بیشتر به عملکرد تمرکز کنید.پادری‌های باکیفیت باید بتوانند به خوبی تردد زیاد را تحمل کنند و برای مدت طولانی بدون خراب شدن دوام بیاورند. جنس‌های با دوام مثل لاستیک، نایلون و پلی‌پروپیلن گزینه‌های خوبی برای این منظور هستند.هنگام خرید پادری، باید به محل استفاده، جنس، مقاومت در برابر شرایط محیطی، سهولت تمیز کردن، اندازه و طراحی آن توجه کنید. انتخاب یک پادری با کیفیت و مناسب می‌تواند به حفظ تمیزی محیط کمک کرده و به زیبایی فضای ورودی شما بیافزاید.



دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X