راهنمای دقیق و کاربردی ثبت لوکیشن در گوگل مپ

احتمالا شما هم برای رفتن به نقاط مختلف از نقشههای آنلاین استفاده میکنید و نیازی به گفتن نیست که گوگل مپ پرکاربردترین بستر نقشه در جهان است و همین باعث شده تا ثبت لوکیشن در گوگل مپ اهمیت زیادی داشته باشد.
با توجه به اینکه گوگل پربازدیدترین وبسایت جهان است و کاربران بسیاری از آن استفاده میکنند، فهرست شدن نقاط گوناگون در آن از جمله در نقشهی گوگل، نه تنها میتواند دسترسی کاربران را به نقاط مورد نظرشان آسان کند، بلکه همچنین به کسبوکارها کمک میکند تا بهتر به مشتریان معرفی شوند. بنابراین آگاهی از شیوهی درست ثبت لوکیشن در گوگل مپ میتواند از جنبههای گوناگون اهمیت داشته باشد.
مکانهای مجاز برای قرارگیری در گوگل مپ
ثبت مکان در گوگل مپ با گوشی و رایانه
ویرایش نام مکان
ویرایش دستهبندی
ویرایش آدرس مکان
ویرایش ساعت کاری
ویرایش شماره تلفن
ویرایش وبسایت
حذف مکان ثبت شده در گوگل مپ
جمعبندی
چه مکانهایی را میتوان روی گوگل مپ اضافه کرد؟
پیش از ثبت یک مکان، باید توجه داشته باشید که همهی مکانها از سوی کاربران مجاز به اضافه شدن روی گوگل مپ نیستند بلکه گوگل در این زمینه قواعدی دارد. به طور کلی میتوان گفت مکانهایی مجاز به اضافه شدن روی گوگل مپ هستند که نخست یک موقعیت فیزیکی مشخص دائمی و قابل مراجعه به صورت عمومی داشته باشند و از سوی دیگر، دستهبندی دقیقی برای آن تعریف شده باشد.

روستاها در گوگل مپ باید با مرزبندی ثبت شوند که در سالهای اخیر فقط توسط گوگل و شرکای آن انجام میشود. اما ثبت یک مکان که درون روستا و شهر واقع شده، به صورت افزودن یک نقطه، برای کاربران امکانپذیر است.
بنابراین شهرها و روستاها و عوارض طبیعی که دستهبندی مشخصی برای آنها وجود ندارد توسط کاربران قابل ثبت نیستند و فقط باید از سوی گوگل و با مرزبندی مشخص اضافه شوند. همچنین کسبوکارهایی که فقط به صورت اینترنتی یا تلفنی فعالیت دارند، دفتر قابل مراجعهی عمومی ندارند، به صورت دائمی فعالیت ندارند یا متصدی در محل ندارند، نباید روی نقشه ثبت شوند و در صورت ثبت، حذف خواهند شد. همچنین باید توجه داشت که برای هر مکان فیزیکی مشخص، تنها یک نقطه روی نقشه قابل ثبت است و برای نمونه اگر یک شرکت در یک موقعیت مشخص، چندین وبسایت را اداره میکند، این وبسایتها به صورت جداگانه مجاز به ثبت روی نقشه نیستند.
از سوی دیگر اگر میخواهید کسبوکاری را در نقشه قرار دهید، در صورتی که در کشورهای پشتیبانی شده قرار دارد، میتوانید از سرویس کسبکار (بیزنس) گوگل استفاده کنید اما اگر کسبوکار مورد نظر در ایران قرار دارد، ثبت لوکیشن کسب و کار در گوگل مپ مشابه روش عمومی ثبت مکان انجام میشود.
ثبت مکان در گوگل مپ با گوشی و کامپیوتر
برای ثبت لوکیشن در گوگل مپ، مسیرهای مختلفی وجود دارد که همه در نهایت رابط کاربری و نتیجهی یکسانی دارند اما نحوه ثبت لوکیشن در گوگل مپ به سادهترین و مستقیمترین شیوه، به صورت زیر است.
- ابتدا اپلیکیشن یا نسخهی وب گوگل مپ را باز کنید.
- محدودهی مورد نظر را که در دنیای واقعی مکان در آن قرار دارد، بیاورید.
- در اپلیکیشن، زبانهی «همبخشی» (Contribute) را انتخاب یا در نسخهی وب منوی کناری را باز کنید.
- در اپلیکیشن گوگل مپ روی «افزودن مکان» (Add place) یا در منوی نسخهی وب روی «افزودن یک مکان جاافتاده» (Add a missing place) بزنید.
- نام مکان را بدون هر گونه کلیدواژه و توضیحات اضافه وارد کنید.
- دستهبندی دقیقی برای مکان انتخاب کنید. برای راهنمایی میتوانید به دستهبندی مکانهای مشابه نگاه کنید، از کادر جستوجوی دستهبندی استفاده کنید یا در نهایت از راهنمایی وبسایت انجمن محلی گوگل در ایران استفاده کنید.
- نشانی را به صورت «کشور، استان، شهر، محله، خیابان، پلاک» وارد کنید. توجه داشته باشید که پس از این کار برای ثبت دقیقتر باید نشانی پیشنهاد شده توسط سیستم را انتخاب کنید.
- دقت کنید که پس از وارد کردن نشانی، روی کادر نشانگر (که به صورت نقشه دیده میشود) کلیک کنید و با فعال کردن عکس ماهوارهای نشانگر را در مرکز هندسی سطح اشغال شده توسط مکان (برای نمونه مرکز هندسی یک دفتر که فقط بخشی از یک ساختمان است) قرار دهید.
- اگر مکان در یک مکان بزرگتر قرار دارد، در بخش «واقع در» (Located within) نام آن را وارد کرده و از پیشنهاد ارائه شده به صورت دقیق برگزینید.
- روی «افزودن جزئیات بیشتر» (Add more details) بزنید.
- ساعت کاری مکان را به صورت صحیح و از ساعتهای مناسب انتخاب کنید.
- شماره تلفن مکان را وارد کنید. توجه داشته باشید که اگر مکان شماره تلفن ثابت دارد، حتما آن را وارد نمایید.
- در صورت وجود، نشانی وبسایت مکان را وارد کنید.
- اگر عکسها یا ویدیوهایی (مانند عکس سردر یا فضای داخلی) از مکان گرفتهاید از بخش «افزودن عکس» (Add photos) قرار دهید. توجه داشته باشید که عکسهای افزوده شده هم قوانین خاص خودش را دارد که باید رعایت شود. از جمله باید از ویژگیها و محیط کسبوکار باشد و چهره و پلاک در آن مشخص نباشد.
- در نهایت روی «ارسال» (Send) بزنید.
پس از افزودن مکان در گوگل مپ، روند بررسی آن توسط هوش مصنوعی گوگل آغاز میشود و در سراسر وب به دنبال دادههایی برای صحتسنجی آن میگردد. این روند میتواند از چند ثانیه تا چند ماه زمانبر باشد و در این مدت کاربر نباید ویرایش تکراری برای ثبت مکان انجام دهد. همچنین وضعیت ویرایش در حالت «معلق» قرار میگیرد و ایمیلی به کاربر فرستاده میشود. در نهایت اگر ویرایش تأیید شود، ایمیلی برای نشان دادن وضعیت «تأییدشده» به کاربر ارسال میشود.
اما اگر هوش مصنوعی دادههای مرتبطی در اینترنت پیدا نکند و بدین ترتیب نتواند صحت موقعیت مکانی، نامگذاری و دادههای تماس یک مکان اضافه شده را در زمان مشخصی تأیید کند، ویرایش را رد خواهد کرد. در مواردی هم کارکنان گوگل و مدیران منطقهای هر کشور به ویرایشها رسیدگی و آنها را صحتسنجی میکنند. با این حال باید در نظر داشت که چه در زمینهی بررسی هوش مصنوعی و چه بررسی انسانی، احتمال خطا وجود دارد و ممکن است موارد نادرست محدودی هم روی نقشه ثبت شده باشند که در بازبینیهای دورهای اصلاح یا حذف خواهند شد.
پس از ثبت مکان در گوگل مپ، با جستوجوی دقیق آن و باز کردن جعبهی مشخصات، امکان افزودن عکس و ویدیو، نظر دادن در گوگل مپ برای آن و همچنین سوال پرسیدن یا پاسخ دادن دربارهی ویژگیهای آن وجود دارد. اما باید در نظر داشت که حتی پس از ثبت مکان، الزاما همهی مکانها به صورت یک نماد (آیکون) جداگانه دیده نمیشوند و این مشکل محسوب نمیشود، بلکه طراحی و برنامهنویسی گوگل مپ بر این اساس است تا فقط مکانهای پرکاربردتر نماد جداگانه داشته باشند و از شلوغی نقشه جلوگیری شود. بنابراین تنها جستوجو با نام و نشانی است که میتواند به صورت قطعی کاربر را به مکان مورد نظر هدایت کند و حتی از لینک آن برای فرستادن مکان در گوگل مپ استفاده کند.
ویرایش مکان در گوگل مپ
چون گوگل مپ بازنمایی از دنیای واقعی است، باید تغییرات آن را هم به خوبی بازتاب دهد تا بتواند به طور صحیح مردم را راهنمایی کند. از سوی دیگر نقشه هم مانند دیگر بسترهای جمعسپاری کاربرانی دارد که قواعد را رعایت نمیکنند و کاربرانی دارد که خرابکاری میکنند و بنابراین همیشه ممکن است دادههای نادرستی هم روی نقشه قرار داشته باشد. با توجه به این موارد، همیشه جایی برای پیشنهاد ویرایش دادههای روی نقشه وجود دارد.
ویرایش مکانهای روی نقشه هم مانند ثبت مکان در گوگل مپ باید از قوانین آن تبعیت کند و در غیر این صورت در اعتبار حساب کاربری ویرایشکننده اثر منفی خواهد داشت. ویرایش در گوگل مپ به طور کلی به دو دسته تقسیم میشود که یکی شامل تغییرات روی کل مکان و به عبارتی موجودیت آن است و دیگری به تغییر مشخصات یک مکان مربوط میشود. برای ویرایش یک مکان در گوگل مپ به شیوهی زیر عمل کنید.
- مکان را با نام و نشانی دقیق جستوجو کنید و جعبهی ویژگیهای آن را باز کنید.
- در پایین گزینههای مختلف، روی گزینهی «پیشنهاد ویرایش» (Suggest an edit) بزنید.
- بسته به اینکه چه مشخصاتی را میخواهید ویرایش کنید، روی آن بزنید. این بخش شامل ویرایش نام، دستهبندی، نشانی، ساعت کاری، شماره تلفن، وبسایت و یا اعلام بسته و وجود نداشتن مکان است.
- تغییرات مورد نظر را انجام دهید. در این مرحله اگر میدانید مشخصات نادرست است اما مشخصات درست را نمیدانید، تیک «نمیدانم ولی این نادرست است» (Don’t know, but this is incorrect) را انتخاب کنید. همچنین اگر میخواهید بیش از یک ویژگی را تغییر دهید، از بالای پنجرهی ویرایش اطلاعات، ویژگی مورد نظر را انتخاب کنید.
- اگر برای اثبات تغییرات مورد نظرتان عکسی واقعی از ویژگیهای مکان دارید، برای نمونه عکس از تابلوی سردر فروشگاه یا تابلوی ساعت کاری، با گزینهی «افزودن عکس» (Add photos) آن را پیوست کنید.
- دکمهی «ارسال» (Send) را بزنید.
ویرایش نام مکان در گوگل مپ
نام مکان باید هم منطبق بر واقعیت باشد و هم از قوانین نقشه پیروی کند و کلیدواژه و توضیحات در آن به کار نرفته باشد. مواردی مانند نام شهر و محله یا خدماتی که یک مکان ارائه میدهد، از جمله توضیحات ممنوعه برای نامگذاری یک کسبوکار به شمار میروند. به طور کلی نام مکان باید به سادهترین و واضحترین حالت قرار گیرد، چون نوع خدمات توسط بخش «دستهبندی» انجام میشود.
برای نمونه کسبوکاری که خدمات طراحی سایت، سئو و نرمافزار انجام میدهد و نام شرکت آن «راه پارسی» است، فقط با نام سادهی «شرکت راه پارسی» یا در حالت سادهتر «راه پارسی» مجاز به ثبت است و نوع خدمات آن باید توسط انتخاب دستهبندی دقیق مشخص شود. علاوه بر این، برای درک بهتر هوش مصنوعی گوگل از خدمات یک مکان، توصیه میشود که خدمات به خوبی در وبسایت مکان بیان شود تا سیستم هوشمند گوگل دادههای وبسایت را با موقعیت روی نقشه پیوند دهد و در نتایج جستوجو در نظر بگیرد.
نکتهی مهم دیگر آن است که اگر کسبوکاری چندین شعبه در نقاط مختلف دارد، همهی شعبهها باید با نام یکسانی در گوگل مپ ثبت شوند و نوشتن نام یا کد شعبه در فیلد نام مکان مجاز نیست. این مورد هم در یافتن مکان مورد نظر برای کاربران مناطق گوناگون کمک میکند و هم به قرارگیری هر شعبه تحت چتر برند اصلی میانجامد که باعث افزایش اعتبار مکان و برند در نتایج جستوجو میشود.
باید توجه داشت از نقشه به هر زبانی استفاده میشود، نام هم باید به همان زبان وارد شود. تنها پس از تأیید ثبت مکان است که امکان تغییر زبان نقشه و افزودن نام به زبان دیگر هم وجود دارد.
ویرایش دستهبندی در گوگل مپ
گاهی برخی کاربران برای مکانهایی که روی نقشه قرار میدهند، دستهبندی اشتباهی انتخاب میکنند. برای نمونه، برای یک فروشگاه با زمینهی کاری مشخص، دستهبندی «مرکز خرید» انتخاب میکنند؛ در صورتی که مرکز خرید شامل فروشگاههای متنوع و رستوران و مرکز سرگرمی میشود. علاوه بر این، گاهی گوگل دستهبندیهای تازهای اضافه میکند که میتواند به دقیقتر شدن مشخصات مکان کمک کند. برای نمونه در سالهای گذشته گوگل دستهبندی «حلیمفروشی» را اضافه کرد که برای حلیمفروشیها میتواند جایگزین دقیقی برای دستهبندی کلی «رستوران سوپ» یا دستهبندی کلیتر «رستوران» باشد که پیش از آن هم فعال بود.
بنابراین در چنین مواردی، نیاز به تغییر دستهبندی و اصلاح آن به دستهبندی دقیقتر هست. همیشه برای انتخاب دستهبندی مناسب شمار زیادی از مکانهای مشابه روی نقشه را بررسی کنید تا بتوانید به دقیقترین دستهبندی درست برسید. دستهبندیهای گوگل شامل هزاران مورد میشود که موارد پرکاربردتر در صفحات انتخاب دستهبندی قابل مشاهده است و موارد جزئیتر، تنها با جستوجو در میان دستهبندیها نمایان میشوند. علاوه بر این فهرستی از دستهبندیهای پرکاربرد متناسب با مکانها و کسبوکارهای داخل ایران وجود دارد که میتوان به آن رجوع کرد و با دستهبندی مناسب برای هر مورد آشنا شد.
ویرایش آدرس مکان در گوگل مپ
گوگل مپ برای مکانهایی است که دفتر واقعی قابل مراجعه به صورت عمومی دارند و بنابراین هر مکان روی نقشه باید نشانی مشخصی داشته باشد. نکتهی قابل توجه آن است که آدرس روی گوگل مپ، الزاما با آدرس پستی که برای ارسال نامهها به کار میرود، یکی نیست بلکه برای تشخیص بهتر مکان توسط سیستم هوشمند، باید با ترتیب «نام کشور، نام استان، نام شهر، نام محله، نام خیابان، پلاک» نوشته و سپس از پیشنهاد سیستم انتخاب شود. با انتخاب نشانی از پیشنهادهای سیستم، ممکن است نشانگر قرمز رنگ به مکانی دیگر جابهجا شود که در این صورت باید مجددا کادر نشانگر را باز کرد و نشانگر را دوباره به مرکز هندسی سطح اشغال شده توسط کسبوکار بازگرداند.
گاهی یک مکان درون یک مکان بزرگتر قرار گرفته است. برای نمونه یک آزمایشگاه تحقیقاتی ممکن است درون یک دانشکده قرار داشته باشد که خود دانشکده هم در مجموعهی بزرگتر دانشگاه قرار دارد. برای چنین مواردی گوگل بخشی را با عنوان «واقع در» (Located within) تعریف کرده است. در این بخش باید نام مکانی که یک مرحله بالاتر قرار دارد نوشته و سپس مکان صحیح از میان پیشنهادهای سیستم انتخاب شود. برای نمونه در مشخصات آزمایشگاه، نام دانشکده در این بخش وارد میشود و برای مشخصات دانشکده، نام دانشگاه باید نوشته شود.
نکتهی دارای اهمیت دیگر این است که ویرایش نشانی، تنها باید برای اصلاح جزئی مکان یا نشانی به کار برود. اگر کسبوکاری به نقطهی دیگری منتقل شده است، نباید از این گزینه استفاده کرد. برای کسبوکار و مکان منتقل شده، باید از گزینهی «به مکان دیگری منتقل شده است» در بخش حذف مکان استفاده شود.
ویرایش ساعت کاری در گوگل مپ
ساعت کاری دقیق در گوگل مپ، عاملی است که نه تنها به مشتریان کمک میکند در وقت مناسب به یک کسب و کار مراجعه کنند، بلکه باعث بهبود اعتبار مکان در گوگل مپ میشود. ساعت کاری در حقیقت به ساعاتی گفته میشود که مکان به روی عموم باز است و امکان مراجعهی حضوری به آن وجود دارد. بنابراین ساعتهایی که تنها پشتیبانی تلفنی یا اینترنتی انجام میشود، برای ثبت در گوگل مپ، جزو ساعت کاری یک دفتر به شمار نمیروند. همچنین باید توجه داشت که تا جای ممکن از قرارگیری ساعتهای غیر رند که روی تابلوی ساعت کاری هم نوشته نمیشود (مانند 22:54 دقیقه به جای 23:00) پرهیز شود.
با توجه به این نکات، ساعتهای کاری اغلب مکانها بازهای بین صبحگاه و شامگاه را دربر میگیرد و تنها برخی موارد مانند بیمارستانها، فرودگاهها، خودپردازها، تاکسی تلفنی، بوستانها و حتی مجسمههای شهری که به صورت 24 ساعته امکان دسترسی به آنها وجود دارد، میتوانند با ساعت کاری شبانهروزی ثبت شوند.

پیشنهاد ویرایش برای اصلاح مشخصات یک مکان در گوگل مپ شامل موارد مختلفی میشود. با این حال باید توجه داشت که نامگذاری و مشخصات صحیح مکانها و به ویژه مکانهای پرکاربرد از وضعیت پایدار تعیین شده، تغییر داده نشود.
ویرایش شماره تلفن در گوگل مپ
داشتن شماره تلفن یکی از موارد مهمی است که باعث تعامل بیشتر مشتریان با مکان میشود تا پرسشهای جزئیتری خود را از مسؤولان مکان بپرسند. در گوگل مپ اولویت با شماره تلفن ثابت با کد همان منطقهای است که مکان ثبت شده است چون این نوع خط تلفن به مکان مشخصی در همان منطقه اشاره دارد. کد مناطق مختلف حتی در ایران، به خوبی در پایگاه دادهی گوگل ثبت شده است و شمارهها از این نظر بررسی میشوند تا در اعتبار مکان اثرگذار باشند. با این حال اگر مکانی در نقطهای دورافتاده، شماره تلفن ثابت ندارد، امکان درج شماره تلفن همراه هم هست.
همچنین باید در نظر داشت که حتی برای کسبوکارهایی که چندین دفتر در نقاط مختلف دارند، روش تأییدشده آن است که هر دفتر روی نقشه، شماره تلفن اختصاصی خود را که متعلق به همان منطقه است داشته باشد و از قرارگیری شماره تلفن مرکزی برای همهی دفترها اجتناب شود.
ویرایش وبسایت در گوگل مپ
وبسایت یکی دیگر از راههای ارتباط مستقیمتر با مشتریان هر مکان است و امروزه اغلب کسبوکارها دارای وبسایت یا حداقل صفحهای در شبکههای اجتماعی هستند. در گوگل مپ اولویت با وبسایت اختصاصی برای هر مکان است و تنها در این صورت است که سیستم هوشمند گوگل، میان نقطهی روی نقشه و دادههای وبسایت ارتباط برقرار میکند و در جستجوها لحاظ میکند. از سویی وبسایتی که برای یک مکان وارد میشود، باید توسط کارکنان و مسؤولان همان مکان مدیریت شود و وبسایتهای شخص ثالث مانند دایرکتوریها، مجاز به قرارگیری نیستند.
چگونه مکان ثبت شده در گوگل مپ را حذف کنیم؟
برای حذف مکان در گوگل مپ، ابتدا باید تعریف و دلیل حذف مکان بررسی شود. گاهی مکان کاملا غیرمجاز یا جعلی، شخصی و یا هرزنگاری است که در این صورت باید به صورت کامل از روی نقشه حذف شود. اما در اغلب موارد، مکان تکراری است، بسته شده یا به نقطهی دیگری منتقل شده است که در این صورت باید از گزینهی متناسب استفاده شود تا دادههای ارزشمند مانند نظرات و عکسها همچنان باقی بماند اما گوگل مکان را به عنوان مکانی تغییر یافته و بسته شده در نظر بگیرد.
برای حذف مکان از گوگل مپ به شیوهی زیر عمل کنید.
- مکان را با نام و نشانی دقیق جستوجو کنید و جعبهی ویژگیهای آن را باز کنید.
- در پایین گزینههای مختلف، روی گزینهی «پیشنهاد ویرایش» (Suggest an edit) بزنید.
- گزینهی «این مکان بسته است یا در اینجا نیست» (Place is closed or not here) را از پایین گزینههای ویرایشی انتخاب کنید.
- دلیل مناسب برای برچیدن مکان را انتخاب کنید و مراحل آن را با دقت پیش بروید.
- اگر برای اثبات تغییرات مورد نظرتان عکسی واقعی از ویژگیهای مکان دارید، برای نمونه عکس از تابلوی اعلام جابهجایی یا تعطیلی مکان، با گزینهی «افزودن عکس» (Add photos) آن را پیوست کنید.
- در نهایت دکمهی «ارسال» (Send) را بزنید.
ممکن است یک مکان برای مدت محدودی به صورت موقت فعالیت خود را متوقف کند که در این صورت از گزینهی «موقتاً بستهشده» استفاده میشود. اما اگر تعطیلی مکان دائمی باشد، باید گزینهی «برای همیشه بسته شده» انتخاب شود. همچنین در صورتی که اطلاع خاصی از وضعیت مکان ندارید اما با حضور در محل هم آن را مشاهده نمیکنید و حتی جستوجوی اینترنتی هم شما را به وبسایت یا منبعی دربارهی مشخصات دقیق مکان برای اصلاح روی نقشه هدایت نمیکند، میتوانید از گزینهی «در اینجا وجود ندارد» استفاده کنید.
گاهی اما یک مکان بیش از یک بار روی نقشه ثبت شده است که در این صورت گزینهی «تکرار مکانی دیگر» را انتخاب و سپس مکان اصلی را از میان پیشنهادهای سیستم برگزینید. در صورتی که مکان غیرمجاز و هرزنگاری است، از گزینهی «توهینآمیز، مضر، یا گمراهکننده» استفاده کنید و در صورتی که مکان خصوصی است و برای نمونه یک خانهی شخصی است که به نادرست روی نقشه قرار گرفته گزینهی «برای عمومی باز نیست» را بزنید.
ممکن است یک کسبوکار از محل پیشین خود جابهجا شده باشد. در این حالت یعنی مکان فیزیکی قبلی که روی نقشه هم ثبت شده بوده است، بسته شده و مکان تازهای در موقعیت تازه ایجاد شده است که باید روی نقشه هم به صورت جداگانه ثبت شود. بنابراین دو ویرایش جداگانه برای اعلام بسته شدن همیشگی مکان قبلی و ایجاد مکان تازه نیاز است. اما گوگل گزینهای را هم با عنوان «به مکان جدید منتقل شده است» (Moved to a new location)در نظر گرفته است که با انتخاب آن هوش مصنوعی برای انجام ویرایش مناسب تصمیم میگیرد.
جمعبندی
ثبت لوکیشن در گوگل مپ بسیار ساده است و تنها باید تلاش کرد دادههای فراهم شده، منطبق بر دنیای واقعی و قواعد نقشه باشد. در برنامهی راهنمای محلی گوگل هم افزودن مکان 15 امتیاز و ویرایش مکان 5 امتیاز به همراه خواهد داشت. با این حال این امتیازها صرفا یک مشوق و بازیسازی است و سطح (لِوِل) کاربری یا لوکال گاید بودن و نبودن، بهخودیخود هیچ اثری در شیوهی ثبت مکان در نقشه ندارد بلکه این دقت فعالیتهای کاربر در گذشته و سلامت و اعتبار پسزمینهای حساب در سیستم گوگل است که در نتیجهبخشی مشارکتها اثرگذار است.
در نهایت باید در نظر داشته باشید که برای ثبت مکان در گوگل مپ، هدف نه دیده شدن بیشتر مکان کسبوکار، بلکه راهنمایی صحیح کاربران به نقاط مختلف در دنیای واقعی باشد که بتوانند با جستوجو به آن برسند. در این صورت میکوشید از قوانین گوگل مپ به درستی پیروی کنید و مکانهای مختلف را طبق قواعد روی نقشه ثبت کنید تا به سهم خود، به تکمیل و بهبود نقشهای کمک کنید که روزانه میلیونها نفر را به مقصدشان راهنمایی میکند.
عکسها: گوگل مپس
Credit: Google
منابع: دیجیکالا مگ، راهنمایان محلی گوگل